Setari Cookie-uri

LA CAFENEUA VECHE : )

- nu pentru ca mi-ar trebui comfirmare din mai multe parti ... asa s-a nimerit ca acum am avut timp si de fapt acum am primit informatia ... te poop!
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:18
la mai mare miki ....
adevarul e ca poate acum inteleg fetele de unde se pot inspira in exprimari plastice si replici pe masura....
glumesc evident dar pt mine respectivul site este intotdeauna o alternativa la kudika .... cand mai se irita careva....sau devine plictisitor.

pofta la cafeluta si am zburat ca iar tre sa iau taxiul....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:21
'neata.........vreu si eu o cafeluta+un ceiut......ca ma bantuie raceala si vreu sa fuga departe...........

cucu..........ce-mi place noaptea cand ne canti.......dorm mai bine....

etta........

pe tine ema nu te pup, ca te pup sambata in direct.......

in rest cate un la fiecare in parte, sa aveti o zi superba, plina de caldura si lumina si pace
dienuta_nou
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:22
- dar raspunde-mi la intrebare te rog, dandana micuta ... cum e chestie aia a la bambucea? ... chiar ma depaseste ... chiar nu stiu ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:24
- dienuta_nou! ...da' pe mine de ce nu ma pupi? ... ce are daca ma pupi si pe mine? ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:25
aaaaa mikiiiii!!!!

e un alt site ...pt pitzi .... de acolo si denumirea cu pricina
care din fete se mai documenteaza pe site-uri de genul asta iti poate spune ca "bambucea" vine de la pitzipoancele care merg la lcub la "bamboo" in bucuresti sa se etaleze....

ba cu un cocalar cu u;timul tip de mertzan ba cu vreo rochita a la tanti getutza... etc...
putin mai incolo o sa iti dau si celelalte link-uri ...acu chiar tre sa fug ma asteapta jos taxiul.
pupic si vb mai incolo...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:28
- poate n-ai auzit dienuta_nou ... eu vreau un pupic ... acum! ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:29
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-24 09:28:11 aaaaa mikiiiii!!!!

e un alt site ...pt pitzi .... de acolo si denumirea cu pricina
care din fete se mai documenteaza pe site-uri de genul asta iti poate spune ca "bambucea" vine de la pitzipoancele care merg la lcub la "bamboo" in bucuresti sa se etaleze....

ba cu un cocalar cu u;timul tip de mertzan ba cu vreo rochita a la tanti getutza... etc...
putin mai incolo o sa iti dau si celelalte link-uri ...acu chiar tre sa fug ma asteapta jos taxiul.
pupic si vb mai incolo...

- Merci de raspunsul promt! ... poop
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:30
Buna de dimineata.. Somnic, frigut, vreau acasa in patut si sub pilota.. da nu se poate...
Asa ca, vreau si eu cafeluta De la cine primesc si eu una?

O zi usoara, pupici
sheeva
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:33
- Buna sheeva! ...eu ar trebui sa plec ... dar nu ma dau plecat! ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:39
pai miki.......eu am zis ca in afara de ema, pe care o voi pupa real..........trimit cate un la fiecare in parte.......

acuma banuiesc ca nu vrei sa ma apuc sa va insir pe toti.....sunteti cam multi.........

dar daca chiar vrei.......uite, scriu aici..........un pupic foarte special pentru miki
dienuta_nou
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:56
sheeva.........uite o cafeluta...........de la mine
dienuta_nou
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:58
sar'mana dienuta
sheeva
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:08
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-24 09:56:50pai miki.......eu am zis ca in afara de ema, pe care o voi pupa real..........trimit cate un la fiecare in parte.......

acuma banuiesc ca nu vrei sa ma apuc sa va insir pe toti.....sunteti cam multi.........

dar daca chiar vrei.......uite, scriu aici..........un pupic foarte special pentru miki

- Da ... si ai mentionat trei nume ... (intre care nu era si al meuuu) ... si se intelege ca la fiecare ... dar fiecare din cele trei persoane mentionate ... sau tu dai pupici la rand indiferent cate ... si indiferent cui ... le imparti asa ... tuturor? ... atunci mai stau odata la rand! ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:15
pupici virtuali, sa stii ca dau la toata lumea si la oricine.................ca nu8 ma costa nimic......mai greu e sa ajung sa dau pupici reali........

pai miki...mai citeste o data postul cu pricina, o sa vezi ca la ema am rfuzat sa ii dau pupic, ca am pupat-o pe cucu, ca i-am trimis flori la etta, si am spus ca in rest dau cate un pupic la fiecare.......deci pupicii erau pentru toti restul pe care nu i-am numit......

si daca mai stai o data la rand.......

dar vezi ca nu vad rciprocitatea in toata treaba asta....tu tot stai la rand, dar nu dai nimic in schimb.....

si gata, nebunilor..........plec la servici, ca iar ajung la pranz.....
sa aveti o zi minunata
dienuta_nou
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:30
- se vede ca n-aveti chef de comversatie ... am sa plec sa-mi gasesc ceva de facut ... poate mai producem ceva ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:31
miki... uite dragul meu acele site-uri din ale caror intelepciune ma inspir eu...

http://hai6.net/category/bambucea/
http://pitzipoanca.org/pitzi-boutique/
http://cocalari.com/

sper sa te distrezi.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:33
dienuta_nou !! ... cum nu! ... stai sa-i gasesc ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:33
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-24 10:33:23 miki... uite dragul meu acele site-uri din ale caror intelepciune ma inspir eu...

http://hai6.net/category/bambucea/
http://pitzipoanca.org/pitzi-boutique/
http://cocalari.com/

sper sa te distrezi.

- merci ... ai ajuns la fab-rica? ... (cum zice un prieten de-al meu ... la orice activitate ii zice fabrica ... unde te duci? ... nu zice la munca ... el zice la fabrica! ... sau ma duc la sapa! ... da'i haios ... il vezi la costum si cravata ... unde mergi? ... " la sapa!") ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:37
da.... acu plec la banca dar revin.....

peste vreo ora asa....
mai sa va distrati bine pan vin eu....

pupilici si la somorosii care inca nu s-au trezit.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:40
Buna dimineata tuturor! Si pupici multi de la mine!
Si pentru tine, Dienuta, tradatoareo!
Miki, daca nu-mi pica netul la job... keep in touch. Sa te mai zapacesc un pic de cap, ca tare-mi place cand te aduc in pragul nebuniei... Da' pana atunci,
Lucia1971
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:42
Se poate manca ceva aici?
Ca mi-e o foooooaaaaame de mor si mai e pana pap si eu...
Deci, o gustarica, ceva?
sheeva
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:05
- eu inca n-am plecat sa fac nici o activitate ... e bine? ... e rau? ... nu stiu ...
Ce vrei sa papi? ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:59
va salut si eu pe toti !!
un salut mai special pentru miki,care desi vine mai rar prin cafeneaua noastra ,o face totusi..

miki..,desi nu am facut nici un comentariu blogului tau,am citit ,am invatat multe si i-am dat un loc special intr-un fisier

sa aveti o zi ,asa cum v-o doriti fiecare..!!!

Postat pe 24 Septembrie 2008 12:06
Neata...dragii mei...draguti...dragiti....

va doresc o zi plina de surprize frumoase si serviciu usor pentru cei care muncesc.....
mafia_nrr1
Postat pe 24 Septembrie 2008 12:15
buna sa va fie inimioara,dragutii mei !!!!......si la fel de buna si ziua de azi !!!!!......si plina de zambete si fericire !!!.....va pupicesc dulce pe toti si o sa revin poate mai tarzior !!!.........
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:19
vreau si eu un pupic toata lumea pupa pe toata lumea mai putin pe mine
Neata
iris_4_ever
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:21
De la: sheeva, la data 2008-09-24 11:05:08Se poate manca ceva aici?
Ca mi-e o foooooaaaaame de mor si mai e pana pap si eu...
Deci, o gustarica, ceva?

mai ,draguta Sheeva,da' nemancata mai esti ,fetica !!!....pe unde te vad ,ceri de mancare!!!..... .....ferice de cei ce pot manca dupa pofta inimii,fara sa "acumuleze "!!!!.....TE INVIDIEEEEEZZ!!!!.......pup.....
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:22
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-24 13:21:01vreau si eu un pupic toata lumea pupa pe toata lumea mai putin pe mine
Neata

for iris for ever for you........from me........
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:23
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-24 09:22:09'neata.........vreu si eu o cafeluta+un ceiut......ca ma bantuie raceala si vreu sa fuga departe...........

cucu..........ce-mi place noaptea cand ne canti.......dorm mai bine....

etta........

pe tine ema nu te pup, ca te pup sambata in direct.......

in rest cate un la fiecare in parte, sa aveti o zi superba, plina de caldura si lumina si pace

multam' de flocirele....pardon,floricele!!!....eeee...batranetea asta !!!.....pup.....
etta
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PROPUNEI -= OPORTUNITATI VENIT SUPLIMENTAR ...INSCRIERI GRATUITE!!! 3 De la: dana92 14 Februarie 2010 22:44
Nu le am in domeniu,help. 8 De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54
Regretele voastre((: 174 De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? 9 De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18