Setari Cookie-uri

LA CAFENEUA VECHE : )

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!kudicistilor! sa-mi bag picioarele in el de site!!scriu un mesaj de 3 ori si nu apare?!!!

Postat pe 23 Septembrie 2008 11:43
nasaaaa..,ce-ti mai trece prin capsorul ala
gata..,plec !!

Postat pe 23 Septembrie 2008 11:44
ma enervara astia! sultane fugi si ia tigari! ne vedem la cafeluta de pranz!

Postat pe 23 Septembrie 2008 11:47
neata dragii mei.....ce mai faceti cum a-ti dormit???

onnyta cine te enerveaza draguta...

tya...lasa nu mai fii suparata...

sultane...gata ai cumparat tigari?? cafeluta te rog..

si acum vreau sa stiu unde este etta?????

va doresc o zi placuta...
mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:58
da, chiar, etuta noastra unde eeeee??????????

Postat pe 23 Septembrie 2008 12:01
ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA...... ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA...... ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA......ETTAAAAA........ETTAAAAA......
mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:02
SALUT baau...

etta e prinsa de raceala si se ASPIRINIZEAZA in permanenta PERVERSA..

ettaaaaaaaaaaa..,treci la apel !!

Postat pe 23 Septembrie 2008 12:38
De la: stef80, la data 2008-09-23 11:08:27heeeeei..,truli,surioara,lasati nervii...!!

poate asa va va trece mai usor..

da, asa, da!arca ma simt mai bine! zau!
sultane mii de

etta, de mult nu ti-am mai oferit

lucia, si o cafelurta sau un ceai cald, cald!

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:42

etta draga, iti aduc un ceai cu multa lamaie poate fuge raceala de la tine?

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:43
sal'tareeeeeeeee gascaaaaaaaaa !!!!.........scuze de un milion de ori pentru neparticipare zilele astea......dar nu am avut timp de ieri nici sa rasuflu.......de atata treaba.....si in week-end am fost plecata ..........azi m-a sunat sultanul de 2 ori si am fost tare ocupata.....acum 30 min. am terminat treba.........si logic,intai a trebuit sa va citesc .......... .....astia sunt pentru toata lumea......ca sa ma iertati !!!!!!........

caci chiar am avut treaba....spalat,curatenie,facut bulion,alte zarzavaturi.......si azi a venit fratelo si am lucrat cu el vreo 5 ore pe calculator...........asa caaaaa.......sultane,ce bine ar fi fost sa fiu racita !!!......

va pupik pe toti .....ca s-ar putea sa plec iarasi de acasa,peste vreo juma' de ora ........
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:48
De la: luli_c, la data 2008-09-23 17:43:32
etta draga, iti aduc un ceai cu multa lamaie poate fuge raceala de la tine?

nu iubita, ca am rezerva mari de aspirina!!!! .....O-zone......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:49
buna seara etta..buna seara tuturor...o cafeluta calda sa alunece mai usor aspirina?

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:51
inocica, hai la mine la o cafea ca e si caldut in casa.
si cine mai vrea este binevenit ca este loc pentru toti!

sau poate...

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:02
De la: inocica, la data 2008-09-23 17:51:17buna seara etta..buna seara tuturor...o cafeluta calda sa alunece mai usor aspirina?

asa e draga mea inocica.....e buna seara deja......eu am ramas pe buna ziua......eeee....batranetea asta !!!!!...... .....o cafeluta nu,dar un ceiut ,da......dar sa fie de-ala instant.....ca de-ala natural nu beau nici cand sunt racita ....pup....

luli-truli.....si pe tine ......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:04

etta, ce spui de un ceai din trandafir sudanez? e bunnnnnnn!!!

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:05
ma Luli,daca nu ma otavesc, e bun...... .....ca ar fi prima oara cand beau asa ceva .....
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:10
Hellooooo lume! Va pup pe toate! Da' nu sariti si pe la mine cu un ceiutz? De oricare, ca nu-s pretentioasa
Lucia1971
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:24
de cucuta e bun ???...... ....ce rea sunt !!!!......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:34

hello hello lume; o seara placuta va doresc

si acum, o astept pe responsabila cu tequila ( se stie ea care este ) ca e un frig pacileaaaaaa

hai ca va tuc pe toti de nu va vedeti ( cum zice cucu, ca si asa nu am mai vazut-o de mult, si-mi e dor de ea si de cantecele ei )

si are dreptete iris si nu mai stiu cine mai zicea, haideti sa ne stabilim si noi pe o cafenea, ca si eu am inebunit pe cate cafenele trebuie sa intru ca sa vad pe unde bantuiti

so? pe care ne stabilim?

_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:13

vasss.....oare cine o trebui sa-ti dea tequila?

glitter-graphics.com
mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:29

sarumanusitaaaaaaaattttteeeeelllleeeeeeeeee

stiam eu ca esti prin apropiere si nu ma lasi la greu

_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:32
auliuuuuuuuuuuu,mai Vasi ,ce vesel esti !!!!!......ca te "falfai" de mi-ai luat ochii !!!!!.......adica mi-ai zapacit ochii.....mi-ai zguduit inima......pardon,ochii !!!!......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:41
De la: etta, la data 2008-09-23 19:41:33 auliuuuuuuuuuuu,mai Vasi ,ce vesel esti !!!!!......ca te "falfai" de mi-ai luat ochii !!!!!.......adica mi-ai zapacit ochii.....mi-ai zguduit inima......pardon,ochii !!!!......

hhhmmmmmmmmmmmmmmmm, si ma mai falfai , ca asa sunt eu, mai falfaitor

si sa stii ca nici in seara asta nu am parte de bunatatea ta de........la ce va ganditi mah? de zacusca, sa nu va prind ca va ganditi la altceva, ca ma spinteca lionu

iris se da cu concursu ei, si iar ma lasa nemancat

_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:44
Vasi,mi-a promis Iris ca va ajunge la tine in noaptea asta bunatatea mea deeeeeeeeeeeeeee.........zacusca !!!!..... ........ca altceva trebe` negociat!!!!......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:47
buna e o rachie,cu prieteni de omenie,auuuuuuuuuu ana draga ada o uiagaaaaaaaaaaaa,au mindra draga,praf ma fac disearaaaaaaaaaaa,asta va lipsit?vasiiiiiiiiiiiii,tucute,si zici ca tie dor de mary lumeeeeeeeee,mie mai bine,sau dus virusii de la mine ducase invirtinduse,ca,mult mau zdrobit si cafea la termos pt dimineata,mica,tare,fierbinte,zahar nu pun,stiti nu,puneti cit vreti,siiiiiii e cu tot dragu si va tuc de nu va vedeti,asa cum numai eu stiu pe toti si pe toate cu mustata mincinoas,miai luat 5 ani din viataaa,as da bade inca 5 numa ca sa fii aiciiiiiiiiii
mari58
Postat pe 24 Septembrie 2008 00:51
cucu-mari.....ce mai faci draguta..ca tare dor mi-e de tine....de cantecele tale frumoase...
mafia_nrr1
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:04
si mie de tine,da cu schimbarea la fata
mari58
Postat pe 24 Septembrie 2008 02:26
buna dimineata! mariiiiii!! pupateas!pe unde umbli fata? prieteni vechi si noi, haideti la o cafeluta!

Postat pe 24 Septembrie 2008 08:57
- Sa aveti o dimineata ... si o zi fantasticaaa! ... am trecut doar sa va salut! ... sa vad ce mai faceti? ... cum va mai simtiti? ...
supermiki
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:04
neataaaaa la toata lumea.
miki am vazut ca te-ai distrat cu fetele aseara ...la pitzipoanca.org....

deci pe mine nu m-ati crezut cand v-am spus ha??? va trebuie confirmare de la mai multe fete???
no sper ca ati ras pe masura.....

o zi buna va doresc.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... 29 De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41
SALINA TIMISOARA SUSESI 1 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 21 Februarie 2010 16:10
Push the green Button!!! HELP!!! 1 De la: kudika092556 12 Decembrie 2009 00:50
Vote request 1 De la: paulrs 28 Ianuarie 2010 17:34
ajutor 4 De la: candy25 28 Octombrie 2009 19:09