Setari Cookie-uri

Barbatii prefera experimentatele"pt ca stiu ce trebuie sa faca in pat"Virgina nu stie..Oare asa greu e sa inveti sa faci sex?

din topicul"virgine sau versate"am aflat ca baietii prefera fetele versate pentru ca "stiu ce trebuie sa faca in pat"
Dar de ce?Sa faci sex se invata destul de usor,sau cel putin eu asa cred.
Este vorba de instinct cu care te nasti,nu trebuie sa iei lectii sau sa faci facultate...sau sa treci prin mai multe relatii,cu tipi diferiti ca sa sti sa faci sex.Sexul nu se invata in 5 minute dar nici nu -ti trebuie ani de experienta ca sa sti sa te descurci in pat...
Ce tot isi pun baietii problema asta,chiar vor totul sa li se ofere pe tava?
lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:57
Draga mea, tu esti foarte tanara, asa ca imi permit sa iti raspund. Sexul inseamna arta. Asa cum te plictisesti de gustul aceleiasi mancari, tot asa te plictisesti si de acelasi fel de sex. Si aici intervine talentul. Daca te pricepi sa il starnesti pe celalalt, nu se va plictisi de tine. Ori, cum sa faci chestia asta cand si tu si el o incepeti de la zero? Pe de alta parte, de ce sa fie ambii parteneri virgini? Sa iasa un fiasco din prima partida de sex? Nu e mai bine ca unul din parteneri sa fie mai experimentat ca sa stie cum sa-l ia pe celalalt? Tre sa-ti amintesti cu placere de prima experienta, nu sa te infunde rasul de fiecare data cand te gandesti la ea!(asta in cazul in care ai umor, ca daca nu... ai pus-o...)
Lucia1971
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:26
Da sunt de acord ca sexul este o arta...dar care se poate invata destul de repade,sau care este deja in noi..Si ma refer la fete mai mult..N-am pus problema ca sa fie amandoi virgini..Ma refer doar la ea,virgina si fara experienta...poate invata destul de repede..mai ales daca el stie s-o indrume,pe urma vine totul de la sine...Dupa mine,nu mi se pare asa de greu.
lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:37
eu nu am citit celalat topic ca era prea lung deja si nu aveam rabdare sa studiez....dar da, domle`, ce atata filozofie!...parca ar trebui sa citeasca "Fratii Kamarazov"...se invata repede, nu trebuie sa o invete vreo epopee...Doamne fere, ce prejudecati daca zici ca unora li s-a parut greu sa o faca cu o virgina...OMG!...si daca tipa arata beton o refuza?

Postat pe 22 Septembrie 2008 11:45
Tipele arata mai "beton" dupa ce o fac prima data. ca stiu si vor sa-si puna in valoare sex-apeal-ul. Pana e virgina, pe care fata o intereseaza acest aspect? Ca virgina care vrea sa fie provocatoare, aia e clar ca o cere...
Lucia1971
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:54
De la: dulcevenin, la data 2008-09-22 11:45:50eu nu am citit celalat topic ca era prea lung deja si nu aveam rabdare sa studiez....dar da, domle`, ce atata filozofie!...parca ar trebui sa citeasca "Fratii Kamarazov"...se invata repede, nu trebuie sa o invete vreo epopee...Doamne fere, ce prejudecati daca zici ca unora li s-a parut greu sa o faca cu o virgina...OMG!...si daca tipa arata beton o refuza?


pai,uni spun ca nu conteaza,numai virgina sa nu fie.Ori ca barbatii astia nu mai au deloc rabdare,ori ca nici ei nu au ce sa invete,nu sa-ar descurca cu o vigina,si le trebuie una experimentata ca sa preia controlul.Eu daca as fi baiat mi-ar placea una virgina,ca s-o invat ce-mi place mie,s-o modelez dupa caum vreau eu
lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2008 12:49
poy, e super cand o modeleaza dupa cum vor ei!


Postat pe 22 Septembrie 2008 13:00
eu recunosc k am fost putin complexata la inceput virgina fiind, pt k prietenul meu avea mult mai multa experienta si mai mult obisnuia sa aiba numai partenere mai in varsta decat el. asa k mi-a fost greu sa :"concurez" cu un astfel d trecut...dar cred k invatatul presupune, p langa orele d "practica", sa fi gata sa te oferi 100% in pat, sa lasi problemele, gandurile, prejudecatile la usa dormitorului. oricum, cred k e nevoie si d talent.. :-D e o arta pana la urma ;;) sunt femei care dupa ani d zile sunt tot scandurica in pat :))) depinde d cum e croit fiecare
miky77
Postat pe 22 Septembrie 2008 13:08
da si eu cred ca e posibil ca dupa 20 de parteneri si 10 ani de practica sa fie scandura o tipa asa-zis "versata"....si o poate face de ras una dezvirginizata proaspat!...parerea mea!

Postat pe 22 Septembrie 2008 13:12
De la: helloyoana10, la data 2008-09-22 12:49:24
De la: dulcevenin, la data 2008-09-22 11:45:50eu nu am citit celalat topic ca era prea lung deja si nu aveam rabdare sa studiez....dar da, domle`, ce atata filozofie!...parca ar trebui sa citeasca "Fratii Kamarazov"...se invata repede, nu trebuie sa o invete vreo epopee...Doamne fere, ce prejudecati daca zici ca unora li s-a parut greu sa o faca cu o virgina...OMG!...si daca tipa arata beton o refuza?


pai,uni spun ca nu conteaza,numai virgina sa nu fie.Ori ca barbatii astia nu mai au deloc rabdare,ori ca nici ei nu au ce sa invete,nu sa-ar descurca cu o vigina,si le trebuie una experimentata ca sa preia controlul.Eu daca as fi baiat mi-ar placea una virgina,ca s-o invat ce-mi place mie,s-o modelez dupa caum vreau eu

Da, da, da' si daca virgina aia da de gustul... dumneaei... nu stiu zau cat o mai tine dansul pe langa el...
Lucia1971
Postat pe 22 Septembrie 2008 15:51
dar de ce trebuie mereu sa punem raul in fata?De ce mereu atatea incertitudini.Nu toate suntem la fel
lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:00
Asa ...si ????? care-i problema daca anderson nu vrea o virgina in patul lui ?
iris_4_ever
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:22
eu nu cred ca e vorba daca e greu sa inveti sa faci sex sau nu,e vorba si de compatibilitate intre parteneri in pat,pentru ca e clar ca nu tuturor le place acelasi lucru in pat,eu poate zic ca un barbat ca e foarte bun la pat daca ma trage de par,daca e pervers, si alta ar putea zice ca e nebun si ca nu i s-a parut bun deloc la pat fiind vorba de acelasi barbat..
asa ca nu degeaba se zice ca trebuie sa te potrivesti la pat cu iubitul,sotul,orice ar fi...

Postat pe 22 Septembrie 2008 17:30
ia-te dupa coman ...............virgin si versat in gandire................prea multe carti citite,filme vazute.........

Postat pe 22 Septembrie 2008 17:39
=virgin si versat in gandire=

Exact! insa, eu le impac pe toate.. si asta e o chestie!

Postat pe 22 Septembrie 2008 19:22
De la: ComanDss, la data 2008-09-22 19:22:21=virgin si versat in gandire=

Exact! insa, eu le impac pe toate.. si asta e o chestie!


baby , sa-ti amintesc ca nu esti atat de versat in gandire precum pacalesti fetele de pe aici ?
iris_4_ever
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:29
astept o bere coman.............sa faci cinste...............invata si pe mine sa fii versat

Postat pe 22 Septembrie 2008 21:10
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-22 17:22:04Asa ...si ????? care-i problema daca anderson nu vrea o virgina in patul lui ?


Chiar crezi ca ma intereseaza ceea ce ii place lui anderson?Am luat spusele lui ca reper,ca subiect de discutie,gandind ca sunt multi baieti care gandesc ca el.In fine,tocmai sti care e parerea mea legat de virginele acestea care "nu stiu sa faca sex din prima"..Daca ar fi toti ca el am fi ramas toate virgine...A...si sunt tipe care desi si-au inceput viata sexuala de ani de zile si tot nu stiu ce sa faca in pat,si stau de lemn-tanase si asteapta sa-i vina orgasmul...asa din cer...fara ca ea sa faca nimic....Am auzit si de cazuri d-astea
lil_devil
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:51
De la: Larisa82, la data 2008-09-22 17:30:56eu nu cred ca e vorba daca e greu sa inveti sa faci sex sau nu,e vorba si de compatibilitate intre parteneri in pat,pentru ca e clar ca nu tuturor le place acelasi lucru in pat,eu poate zic ca un barbat ca e foarte bun la pat daca ma trage de par,daca e pervers, si alta ar putea zice ca e nebun si ca nu i s-a parut bun deloc la pat fiind vorba de acelasi barbat..
asa ca nu degeaba se zice ca trebuie sa te potrivesti la pat cu iubitul,sotul,orice ar fi...


da ai dreptate,insa eu acum ma refeream numai la gandirea asta a baietilor cum ca se feresc de virgine pt ca nu stiu sa faca sex.
iar legat de ce spuneai tu..si mie imi place un pic de persevitate din partea lui ...
lil_devil
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:57
pai stati mai un pic!...cum adica ea trebuie sa stie din prima ce trebuie sa faca?...nu trebuie sa-i lasam pe domnii mai intai sa ne arate de ce sunt in stare...pai sa vedem si noi, inainte de alte chestii daca ei pot, nu pot!....ei trebuie sa depuna cel mai mare efort primele dati..EI TREBUIE SA NE ARATE CE POT DIN PRIMA!....cum sa stie ea ce trebuie sa faca?...dar ce trebuie sa faca ea?....si asa, din prima?..eu cred ca nu trebuie sa faca altceva decat sa reactioneze si sa relationeze cu partenerul ceea ce poate si o virgina daca se simte in joc, se simte in filmul respectiv ..oricum daca fata se simte cu adevarat atrasa de un barbat (si invers) nu conteaza daca e sau nu virgina - va intui singura unele lucruri (lucruri pe care nu te invata nimeni!) si compatibilitatea ia nastere!....asta pentru ca unele lucruri nu se invata ci sunt native

daca "din prima" inseamna "sex oral" sau altceva...eu zic ca acestea mai pot astepta, nu trebuie din prima!...o fata nu trebuie sa stie din prima astea!...domnii mai intai!...men first!
blueandpink
Postat pe 23 Septembrie 2008 09:45
eu cred ca un barbat care spune ca el nu face sex cu o virgina pentru ca aceasta nu stie ce sa faca in pat ....nu stiu eu de ce cred ca un astfel de barbat mai mult de a i se face sex oral sau a sta ca lemnul nu stie altceva...Hai ca am zis ce gandesc, sariti cu pietre acum!
blueandpink
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:11
De la: blueandpink, la data 2008-09-23 10:11:42eu cred ca un barbat care spune ca el nu face sex cu o virgina pentru ca aceasta nu stie ce sa faca in pat ....nu stiu eu de ce cred ca un astfel de barbat mai mult de a i se face sex oral sau a sta ca lemnul nu stie altceva...Hai ca am zis ce gandesc, sariti cu pietre acum!


Ai zis-o bine.Dar se pare ca unii sunt atat de comozi...D-aia nu vor virgine,pt ca la inceput tre sa faca efort.Dar totusi ma gandesc ca daca baiatul s-ar implicaintr-o relatie cu fata pe careo iubeste,atunci i-ar fi mai mare dragul sa-i fie de folos si s-o invete tainele sexului...si baiatul are rabdare,si placere,si orgasm si etc!!!!Dar cand vrea doar o tipa cu care sa-si umple timpul,automat ca ar prefera una experimentata,odata ce nu sunt sentimente nu e nici intelegere si rabdare.
Si depinde si de lenea fiecaruia...
lil_devil
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:56
,,Barbatii prefera experimentatele"pt ca stiu ce trebuie sa faca in pat"Virgina nu stie..Oare asa greu e sa inveti sa faci sex?''

Nu e greu deloc sa inveti o virgina sa faca sex in schimb este greu sa ai grija de psihicul ei in conditiile in care pe tine te intereseaza doar sa te culci cu ea si apoi sa treci la alta.

Sunt barbati care fac si asa ceva dar majoritatea cand dau de o virgina se intreaba daca sunt sau nu pregatiti sa ii ofere fetei aleia mai mult decat o partida de sex .....

Daca tot sunteti atat de pornite pe treaba asta de ce nu ganditi si din punctul de vedere al unui barbat ?

Eu am avut de-a face cu un virgin fara sa stiu ca e virgin .....a trebuit sa stau langa el o perioada doar ca sa nu creada tipul ca nu e bun la pat sau ce altceva ar mai putea crede un virgin daca e parasit a doua zi dupa eveniment !
Ca intre timp am pus-o de o relatie cu el e alta treaba dar asta s-a intamplat doar pentru ca m-am gandit la el.......


Nu toata lumea are chef sa stea sa-si faca griji pentru saraca fata virgina care nu mai e virgina
End of story !
iris_4_ever
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:30
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-23 14:30:12,,Barbatii prefera experimentatele"pt ca stiu ce trebuie sa faca in pat"Virgina nu stie..Oare asa greu e sa inveti sa faci sex?''

Nu e greu deloc sa inveti o virgina sa faca sex in schimb este greu sa ai grija de psihicul ei in conditiile in care pe tine te intereseaza doar sa te culci cu ea si apoi sa treci la alta.

Sunt barbati care fac si asa ceva dar majoritatea cand dau de o virgina se intreaba daca sunt sau nu pregatiti sa ii ofere fetei aleia mai mult decat o partida de sex .....

Daca tot sunteti atat de pornite pe treaba asta de ce nu ganditi si din punctul de vedere al unui barbat ?

Eu am avut de-a face cu un virgin fara sa stiu ca e virgin .....a trebuit sa stau langa el o perioada doar ca sa nu creada tipul ca nu e bun la pat sau ce altceva ar mai putea crede un virgin daca e parasit a doua zi dupa eveniment !
Ca intre timp am pus-o de o relatie cu el e alta treaba dar asta s-a intamplat doar pentru ca m-am gandit la el.......


Nu toata lumea are chef sa stea sa-si faca griji pentru saraca fata virgina care nu mai e virgina
End of story !



foarte bine zis iris.

Multi tipi vor sex sau relatii usoare....adica sa iasa 1-2 luni cu o tipa si pe urma pa....

Cu o virgina nu poti sa te culci si pa si pusi ....sunt foarte putine virgine care acepta acest lucru. La o virgina trebuie s-o faci sa aiba incredere in tine sa se indragosteasca de tine sa se simta in siguranta sa nu cumva sa-i dai papuci dupa ce s-a culcat cu tine etc etc.

anderson
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:21
De la: anderson, la data 2008-09-23 16:21:01
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-23 14:30:12,,Barbatii prefera experimentatele"pt ca stiu ce trebuie sa faca in pat"Virgina nu stie..Oare asa greu e sa inveti sa faci sex?''

Nu e greu deloc sa inveti o virgina sa faca sex in schimb este greu sa ai grija de psihicul ei in conditiile in care pe tine te intereseaza doar sa te culci cu ea si apoi sa treci la alta.

Sunt barbati care fac si asa ceva dar majoritatea cand dau de o virgina se intreaba daca sunt sau nu pregatiti sa ii ofere fetei aleia mai mult decat o partida de sex .....

Daca tot sunteti atat de pornite pe treaba asta de ce nu ganditi si din punctul de vedere al unui barbat ?

Eu am avut de-a face cu un virgin fara sa stiu ca e virgin .....a trebuit sa stau langa el o perioada doar ca sa nu creada tipul ca nu e bun la pat sau ce altceva ar mai putea crede un virgin daca e parasit a doua zi dupa eveniment !
Ca intre timp am pus-o de o relatie cu el e alta treaba dar asta s-a intamplat doar pentru ca m-am gandit la el.......


Nu toata lumea are chef sa stea sa-si faca griji pentru saraca fata virgina care nu mai e virgina
End of story !



foarte bine zis iris.

Multi tipi vor sex sau relatii usoare....adica sa iasa 1-2 luni cu o tipa si pe urma pa....

Cu o virgina nu poti sa te culci si pa si pusi ....sunt foarte putine virgine care acepta acest lucru. La o virgina trebuie s-o faci sa aiba incredere in tine sa se indragosteasca de tine sa se simta in siguranta sa nu cumva sa-i dai papuci dupa ce s-a culcat cu tine etc etc.



gata...m-am linistit..credeam ca barbatii astia sunt de piatra
lil_devil
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:32
Podul de piatra s-a darîmat;-)

Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:46
LOL....mai este un topic de genul. boring
alexutzab
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:37
topicul asta a derivat din acel topic pe care il stii tu.
anderson
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:55
depinde...nu poti generaliza.
cat dsp virginele lasate dupa... so what? ..
ramai cu unele sechele, pe urma scapi de ele...asta e!
morticia_adams
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:38
Nu cred ca e asa greu sa faci sex...si poti invata chiar foarte usor alaturi de partenerul tau...

Postat pe 26 Septembrie 2008 09:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sexul anal 42 De la: kudika_25456 14 Februarie 2013 07:58
CUM NE INGRIJIM SANII 40 De la: iris_4_ever 4 Iunie 2009 17:41
niciodata orgasm :| 29 De la: GODZILA 19 Noiembrie 2011 16:48
Lesbiana? 1 De la: lloremmy 4 Octombrie 2011 22:29
ce parere aveti despre barbatii din zodia balanta? 59 De la: salitos 5 Martie 2010 21:26