Mai multe
De la: Iris4ever, la data 2008-09-22 19:52:33Eu-s cu revalidul .....asta e , la unele are efect ,la altele nu ....nu-s foarte la curent cu treaba asta asa ca nu are rost sa intru in detalii prea mult .
Eu am avut chelie de dimensiuni gigantice ( tot parul de la spate mi-a cazut ) pe sistem nervos .....am incercat tot felul de chestii scumpe si nimic ....pana am facut o cura de revalid de 3 luni si acum am un par de toata frumusetea !
Exista sampon,balasm si pastile ....eu am fol pastilele !
De la: phoenix, la data 2008-10-21 09:50:50buna....ti-as sugera...NUTRILITE....PENTRU PAR,PIELE SI UNGHII......un tratament ce consta in 2 pastile dimineata si 2 seara...in timpul mesei.....succes....tu decizi ce sa iei ...la mine a facut minuni...nu mai am pb de acest gen...!!!
De la: bonheur, la data 2008-10-03 09:20:21salut!pentru caderea parului si exfolierea unghiilor am folosit DROJDIE DE BERE.se gaseste cred la magazinele mari gen hypermarket ambalata intr-un ciocanel sub forma de pastilute!contine toata gama de VITAMINA B.eu am facut o cura de trei luni si sa schimbat pina si pielea.a devenit mult mai fina.