Setari Cookie-uri

Tratamente pt par+ imi cade parul foarte mult.

Exact ce a zis An3lle cu uleiul de ricin, masline , ou e f f f buna masca chiar si o data pe sapt aplicat si face minuni . Am facut-o 3-4 luni la rand in fiecare sapt si mi-a crescut cat intr-un an...va jur. La aceasta masca am mai adaugat si o pastila de spirulina sfaramata, vit A sau E, o linguritza de smantana si putina sare mare pt parul care se ingrasa repede. Va garantez rezultatele! Bafta fetelor
kattuka
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:57
Incercati produsele de la Nanogen....pentru stoparea caderii parului este samponul Nanoguard (il folosesc si eu), iar pentru regenerare este solutia Nanoguard B sau salotiile Nanogaine. Dar va las id-ul meu: oana_eu2009 si site-ul www.nanogen.ro pentru mai multe detalii.
pupici
scumpica20
Postat pe 4 Decembrie 2009 10:13
Buna fetelor! :* Recomand accesarea acestui link: http://ro.netlog.com/Onyx_99 - - > chiar dak nu are legatura cu acest subiect, merita sa va uitati, sunt produse noi, frumoase si la preturi foarte convenabile! pentru luna decembrie, dar si ianuarie, comanda se va face oricand doriti. va pup si va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Dark
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:29
Pentru a imbogati samponul tau preferat, prepara un amestec din parti egale de sampon si bere fiarta. Spala-ti parul asa cum faci in mod normal, apoi clateste. Berea ajuta la indepartarea rezidurilor din par si il face mai lucios.uneori reziduuuuuurile ataca parul
blondiewishes
Postat pe 4 Decembrie 2009 21:07
Eu folosesc masca da par de la mil mil,e o cutie alba cu verde,are nuca de cocos.Sunt cam lenesa,am folosit-o de 5 ori si akm nu prea o mai folosesc,mi-e lene.Rezultatele apar.Mie nu-mi mai cade par decat f putin.Am inteles k uleiul de masline e f bun dar se foloseste mai mult la varfuri.Eu cu ulei de masline imi dau in fiecare seara pe corp.e cel mai bun.Pa par nu am incercat,nu vreau sa-l ingras,sa ramana parul uleios.
annna_larysssa
Postat pe 11 Decembrie 2009 22:44
eu foloseam o masca ffff buna de la Biopoint[italia].apoi de la l'oreal,gama nou
apoi dupa cate laude am auzit am folosit si kallos cu lapte dar e teribila.nu se vad rezultate si imi lipeste parul de cap.
Acum am revenit la masca cu ou,vitamina A si ulei de ricin.
Eu nu am probleme cu parul,dar vreau sa il intretin si sa arate bine :)
blondiewishes
Postat pe 23 Decembrie 2009 03:31
ulei de ricin+ilei de masline+galbenusul unui ou face minuni
mai poti adauga si miere,lamaie...se vad efecte din prima masca
succes
Kattyy
Postat pe 23 Decembrie 2009 22:18
ciao aceeasi problema o am si eu imi cade parul cu pumnul enorm de mult,am fost la farmacie si mi-a dat BIOKERATIN nu stiu daca e si in romania..eu locuiesc in it...pot spune ca un pik ma ajutat dar vreau ceva mai puternik ca sa imi pot reface podoaba capilara..stie cineva ceva...? am vz ca se vb de tratament cu petrol de la girovital...dar functioneaza? nu conteaza pretul important e sa fie bun...l-a incercat cineva...daca da dupa ce nu l-a mai luat i-a mai cazut parul? ms...
kudika098308
Postat pe 31 Decembrie 2009 13:25
Uleiul de Amla este extraordinar.Stiu un distribuitor care il aduce din india .Daca vreti va las un nr de tel. sau o adresa de mail si puteti comanda.Au un amestec de uleiuri ,tratament impotriva caderii parului cu efect garantata si vizibil de la prima aplicare. E suuuper!!
rapsodia
Postat pe 4 Februarie 2010 17:38
Buna!impotriva caderii parului la mine cel mai eficient a fost uleiul de ricin.se aplica pe parul uscat, la radacina si se lasa sa actioneze in jur de 30 de minute.Pentru varfuri, in afara de tunsul regulat, este buna masca din galbenus de ou si ulei de masline, aplicata tot pe parul uscat si tinuta tot cam 30 de minute.daca vrei, im ambele masti poti sa adaugi putina vitamina A- solutie uleioasa.
sper sa iti fie de folos
keyra2100
Postat pe 10 Februarie 2010 01:15
RECOMAND


PASTILELE DE PAR KERASTASE

kerastrase nutrients densitive


uscomenzi
Postat pe 10 Februarie 2010 20:20
Dragele mele,un remediu extraordinar este masajul scalpului cu laptisor de matca pur timp de 3-5 min,care cat rezista, minim 3 luni. De asemenea daca luati si pe cale interna 1 g pe zi timp de minim 3 luni, efectele vor fi miraculoase! Bafta!
kudika116665
Postat pe 11 Februarie 2010 13:52
si laptisor de matca pur de unde il procuram ?ne poti spune te rog?merci
ad__83
Postat pe 12 Februarie 2010 16:09
Eu il folosec pe cel Pur suta la suta natural de la apiland.Il gasesti in frigiderele magazinelor naturiste sau on line.Eu m-am indragostit de acest produs!Bafta!
kudika116665
Postat pe 15 Februarie 2010 14:35
A Lo Cubano is going BIGGG!!!



So join them too,all of you that love dancing and authentic stuff and bring something different in yoor daily routine!!

30 new people (divided into 3 groups, at 3 different schedules) are waited to surrender to the casino rhythms, learn all about Cuba and fall for Luis and Alian's Cuban charm, every two times a week, on Tuesdays and Fridays.

Our program is starting on the 2nd of March and will probably last forever and ever.

Since it'a a beautiful dream, we lower our prices to the minimum. A LO CUBANO classses for groups are now only 150RON/PERSON/ MONTH.



Say YES to OUR dream and make it YOURS!!!!



Contact 0723.274.747 or by e-mail at 321@alocubano.ro for sign-ups.

Visit www.alocubano. ro for more info, other different types of classes and real cuban scent.
LaRumba
Postat pe 24 Februarie 2010 14:37
De la Biocyte Franta:(http://www.quantshop.ro/1039)

Keratine forte - Prima bio-keratina activa extrasa din lana de oaie din Noua Zeelanda.
Acest produs este o combinatie perfecta, completa de nutrienti care, odata administratata, va intra in papila foliculara in cazul in care celulele se multiplica, iar pe baza lor va construi propria proteina de cheratina, conferind parului putere si durabilitate.
Keratine Forte ofera singurul lucru de care parul are cu adevarat nevoie: cheratina, principalul lui component, vitamine din grupa B si zinc!
dianamioara
Postat pe 27 Februarie 2010 10:01
Si eu am aceeasi problema.O prietena mi-a recomnadat niste pastile din ierburi.Se pot cumpara online: http://genericbuy.info/?prod=finpecia A spus ca isi fac treaba sica dupa 3 saptamani a inceput sa vada rezultate.
theditza04
Postat pe 10 Aprilie 2010 22:12
rapsodia te rog sa-mi spui si mie de unde sa iau uleiul de amla . am citit si eu pe forumurile araboaicelor ca ar fi extraodinar
ladyliz
Postat pe 21 Aprilie 2010 03:35
De la: Kathara, la data 2009-07-12 19:09:19
De la: casey_cat, la data 2009-07-12 18:59:02masca aceea cu placenta unde o pot gasi pt ca desi avetzi dretatecu revalidul asa cum s-a mai spus la unele ae efect la unele nu...eu sunt unul din cazurile nefericite...


In Cora

poti gasi masca cu placenta in marketuri...cei de la kaloss parca mai aveau in gama lor
stefyy86
Postat pe 16 Mai 2010 12:53
Eu am avut o perioada cand mi-a cazut parul foarte tare - aveam probleme la serviciu, propria-mi nunta de organizat, probleme cu banii...etc. La inceput nu am bagat in seama, dar pe parcurs, vazand ca-l adun cu pumnul de pe jos si dorind sa am la nunta un par frumos, nicidecum o freza basesciana, am inceput sa ma interesez pe net si pe la prieteni de un tratament eficient. N-aveam nici bani si nici timp sa ma apuc sa testez toate tratamentele de care auzeam. O prietena de-a mea care avusese aceeasi problema cu parul ca mine, mi-a recomandat sa incerc tratamentul de pe site-ul www.tratamentchelie.aaz.ro - am sunat, am discutat cu o doamna tare draguta care mi-a explicat cum se aplica tratamentul, am facut comanda si l-am folosit. Parul a incetat sa-mi mai cada dupa doar 2 saptamani de aplicare ( ma dadeam cu el de 2 sau 3 ori/saptamana...nu mai stiu exact )
kudika321341
Postat pe 13 Septembrie 2010 13:54
Singurele extensii ce nu dauneaza parului si nu provoaca pierderea lui!
Extensii clip on par natural, made in Italy,din salon, calitate premium,grad A, pretabil colorarii si coafarii. Toate nuantele, seturi complete full head, volum si lungime, par fin si matasos, remy & tangle free.
Ideale pentru coafura mireasa,nunta,ocazii speciale, dar si zi de zi.
Pret set (cu accesorii incluse) = 370 ron.
Livram personal in Bucuresti si prin curier rapid (24 ore) in alte localitati.
Pentru alte detalii despre aplicare ,intretinere si filmulete va recomandam sa vizitati
www.extensii-clip.blogspot.com
COMENZI :
0723.49.77.88 Stefan / Gabriela
extensii_clip_on@yahoo.com
Charmmy
Postat pe 8 Octombrie 2010 12:05
eu ti-as recomanda http://orising-online.ro/9-caderea-parului , incearca produsele lor din extracte naturale. Au tratamente deja facute(descrise) dar dupa ce vorbesti cu ei iti vor personaliza un tratament, depinde de problema ce ai( raspunzi la cateva intrebari ) daca vrei sau alegi de la tratamente.
Si eu am avut problema asta si intr-o luna cu un sampon si o lotiune am fost rezolvat :D

kudika482749
Postat pe 8 Decembrie 2011 11:45
Ca tratament pentru parul rebel si deshidratat va recomand crema Sleek Blow Out Cream de la label.m . Mie chiar mi-a disciplinat parul!
Amalia06
Postat pe 5 Februarie 2012 04:47
suplimentul ASPASIA e foarte bun. mi l-a recomdandat medicul.
bodorinlaura
Postat pe 5 Februarie 2012 19:18
suplimentul ASPASIA e foarte bun. mi l-a recomdandat medicul.
bodorinlaura
Postat pe 5 Februarie 2012 19:18
Va recomand tratamentul Therapy Age Defying Recovery Mask si o sa fiti multumite de rezultate!
Amalia06
Postat pe 21 Martie 2012 02:27
Fetelor as vrea sa va impartasesc si eu experientele mele legate de par..acum un an m'am vopsit pentru prima oara, eu sunt satena si m`am facut la coafor blonda, dupa o luna m'am facut tot la coafor blond platinat(bine inteles ca mam decolorat de fiecare data), nu mi-a placut culoarea, era prea deschisa si urmatoarea zii mam facut acasa cu un blond mai inchis care nu a prins, m'am dus si am luat alta vopsea un saten si m'am vopsit iar urmatoarea zii si mi-a iesit un blond super. am ramas asa vreo 5 luni vopsindu-ma lunar..pana intr-o zi cand nu am mai suportat sa am 3 culori,(radacina neagra, radacina vopsita lunar care era maro si parul blond) siii m'am facut bruneta, mam vopsit de 3 ori si bruneta in 3 luni pentru ca se decolora la spalat si de la placa. dupa 3luni vopseaua numai cugea la spalat dar eu ma spalam intr-una sa-mi curga pentru a revenii iar blond, numai aveam nici un fel de rabdare si mi-am luat o vopsea blonda cu decolorant care deschide cu 6 tonuri..bine'nteles ca la radacina mi'a iesit un rosu-portocaliu(unde aveam par natural) si restul parului era negru..mam dus dupa vreo saptamana la coafor si mi-a bagat casca in cap(care asta nu se mai foloseste de mult) si mi-a facut suvite blonde cu pudra..cand mi'a scos casca mi'a scos si jumate de par din cap din cauza decolorantului, am plecat varza de la coafor, aveam parul distrus nu puteam sa ii fac nimic, daca bagam mana in el cadeau cel putin 10 fire(nu exagerez). de aici a inceput chinul, am intrat pe net am citit tot felul de pareri. am folosit revalid fiole, sampon si balsam, am luat pastile forcapil, pastile antistres pentru ca eram si foarte stresata si cadea si mai rau, mi'am dat cu petroleum, ulei de ricin(+vitamina a+ulei de masline), placenta de la kallos,sampoane profesionale de la coafor wella+balsam, am fost la dermatolog in disperarea mea gandindu-ma ca poate ma ajuta intr-un fel sa scap de cadere si de parul uscat, mi-a dat sampon si un fel de fiole de la ducrey (anaphase si anastim, parca) si pastile viaderm, m-am dus si m-am si tuns, la spalare imi cadeau cate 1-2 pumni de par, in concluzie nimic nu avea efect..pana cand s'a dus mama la un coafor la coafezul care ma facut blonda prima data,(el se pricepe foarte bine) a venit la mine acasa pentru ca nici din casa numai ieseam si mi-a zis sa opresc tot ce luam inainte, mi-a facut o masca din ou si placenta(kallos), asa doar sa-mi inmoaie parul sa poata sa ma mai tunda putin, m-a masat cu masca aceea pana mi-a cazut tot parul deteriorat, si am ramas cu cel care nu fusese ars in casca(eu am parul foarte ras,dar spre surprinderea mea am ramas cu par si nici pielea capului nu mi se vedee ) voi incepe masti facute la coafor, speciale, care duc toate pe la 5 milioane si voi astepta sa-mi creasca parul la loc, cam in 6 luni(dupa calculele mele) o sa-mi creasca pana la urechii si apoi imi voi pune extensii si se rezolva problema . Deci fetele care aveti probleme cu parul din cauza vopsitului, duceti-va la coafor, nu incercati altceva pentru ca nu veti avea rezultate rapide, sau chiar deloc si nici nu va face bine(lucrurile acestea medicale il usuca si mai rau, pt ca sunt foarte puternice), doar va deregleaza corpul degeaba! Sper ca v'am mai dat totusi umpic de curaj, pt ca am simtit pe pielea mea cum e!! Va pup dulce..
kudika_1469
Postat pe 17 August 2012 18:17
fetelor, dupa cum am mai spus aici pe forum pentru par frumos va recomand sa incercati produsele biosilk si labelm. folositi un produs profesional destinat tipului vostru de par, doar asa va veti rezolva problemele (ingrasarea parului, deteriorarea, caderea parului etc.)
si nu uitati sa mancati sanatos si sa va relaxati! stresul dauneazaaaa rau parului
kudika_15761
Postat pe 6 Septembrie 2012 19:42
Buna, fetelor!
Caderea parului e o problema cu care se confrunta multa lume! Eu am renuntat la folosirea produselor din comert! Am ales produse naturale! Folosesc sampon NATURALINT (extract de ardei iute, urzica, ulei de ricin), si rezultatele sunt uimitoare! Parul s-a indesit, e viguros, sanatos, nu se mai ingrasa asa repede!
kudika_35641
Postat pe 27 Octombrie 2013 20:29
Daaaamn...
rondina
Postat pe 6 Martie 2014 11:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E adevarat ca o anumita apa poate afecta parul? 9 De la: balrog 14 Martie 2011 13:06
par 3 De la: albinuta1981 8 Decembrie 2008 22:03
cel mai bun tratament impotriva caderii parului din lume, convinge-te cautand numelelui pe google 1 De la: kudika405254 28 Mai 2011 20:12
Produse pentru protectie termica 8 De la: aricel 10 Iunie 2009 12:20
Intreaba ma orice vrei sa stii despre ingrijirea parului. 100 De la: blondiewishes 12 Februarie 2016 17:05