Setari Cookie-uri

EL -LEU IAR EU SAGETATOR

el- leu si eu sagetator
oare cum treb sa ma port cu el...am tot timpul impresia ca nu e multumit...si mi se pare a fi tot timpul f mandru...nu stiu cum sa fac...saii intru in minte ...mi se pare oarecum dificil
mihaelamirea
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:32
Eu sagetator el leu suntem impreuna de 2 ani....nu ai ce sa-i faci, este al dracu de mandru :)))) cateodata egoist, dar asta e, eu ma inteleg f bine cu iubitul meu, suntem cei mai buni iubiti si cei mai buni prieteni, avem o relatie deschisa....uneori, in unele perioade ne certam des din prostii, dar uitam f repede si trecem peste...daca suntem amandoi caposi, ce sa ii faci. Eu te-as sfatui sa incerci sa lasi de la tine, cu toate ca in unele momente iti este greu :D

Postat pe 26 Septembrie 2008 17:30
Si eu sunt sagetator, si el leu, dar le el nu se manifesta egoismul si mandria. Din contra.
alexandra_blonda
Postat pe 22 Octombrie 2008 14:22
The same:) eu sagetator,el leu :X ne iubim de 3 ani....mai tre' sa lasi(un pic mai mult) de la tine...deh..stiti si voi,cum e sa-l ai langa tine pe "regele leu" :))
Elisaveth
Postat pe 22 Octombrie 2008 15:20
Eu sunt leu si el sagetator,suntem impreuna de 30 ani!!! asta inseamna ca suntem compatibili si din cele ce am citit asa e,se potrivesc.Daca esti dispusa sa fie el sef,va fi super ok,si sagetatorul are nevoie de libertate pe care leul o intelege.
leoaika_45
Postat pe 22 Octombrie 2008 15:57
si cum sa faci sa ii intrii in gratii lui?
uite cum:sa faci ca el,sa il lauzi,sa te arati entuziasmata de ideile lui si de tot ce face,ca leul e un bun conducator,un mare familist si ocrotitor al familiei lui,daca vei fi aleasa lui depinde de cat de bine i te supui...nici ca o sluga sa zic asa,dar sa ii arati ca esti incantata de tot ce face si il ajuti in tot ce are nevoie,daca greseste il ajuti sa inteleaga,niciodata sa nu il certi sau sa ii impui ca e de jale,nu va asculta,ci se va intarata si mai rau,ia-l cu calm si explica-i ce greseste si ajuta-l sa faca cum e bine,oricum asta ar fi bine pt orice relatie dar intre leu si sagetator exista o compatibilitate si de aceea tre sa profiti.
leoaika_45
Postat pe 22 Octombrie 2008 16:05
Vai de mine. Cateodata am senzaþia cã e cel mai mofturos dintre toþi oamenii. Uneori nimeni ºi nimic nu-i convine, face rar complimente, vorbeºte numai despre ceea ce-i place lui ºi totul se învârte în jurul lui. Am lãsat mult de la mine (eu fiind capricorn cu ascendent în sãgetãtor) ºi dupã doi ani de relaþie neconvenþionalã am zis sã o las mai moale. Este prea egoist!
rooa
Postat pe 22 Octombrie 2008 19:18
lauda-l ori de cate ori merita
infrunta-l ori de cate ori simti nevoia sa o faci. te va iubi din ce in ce mai mult
o fi el rege, dar tu esti stapa inimii lui

Postat pe 22 Octombrie 2008 22:08
De la: rooa, la data 2008-10-22 19:18:25Vai de mine. Cateodata am senzaþia cã e cel mai mofturos dintre toþi oamenii. Uneori nimeni ºi nimic nu-i convine, face rar complimente, vorbeºte numai despre ceea ce-i place lui ºi totul se învârte în jurul lui. Am lãsat mult de la mine (eu fiind capricorn cu ascendent în sãgetãtor) ºi dupã doi ani de relaþie neconvenþionalã am zis sã o las mai moale. Este prea egoist!

nici sa nu incerci sa convietuiesti cu un leu tu fiind capricorn,ti se va parea ca el e nesuferit,e un dezastru,poate doar sa nu iti pese si sa aiba fiecare viata lui,dar ca sa ai o relatie fericita nu va fi,un leu cu capricorn,o spun nu numai zodiile,dar si eu din proprie experienta,nu pot suporta capricornul,ii gasesc mereu defecte si mi se pare nesuferit in tot ce face,mi se pare un calic pe langa multe altele,fata de generosul leu,nu se potrivesc si pace,cauta pe cineva compatibil ca sa ai un viitor ales...
leoaika_45
Postat pe 26 Octombrie 2008 00:56
De la: leoaika_45, la data 2008-10-22 16:05:14si cum sa faci sa ii intrii in gratii lui?
uite cum:sa faci ca el,sa il lauzi,sa te arati entuziasmata de ideile lui si de tot ce face,ca leul e un bun conducator,un mare familist si ocrotitor al familiei lui,daca vei fi aleasa lui depinde de cat de bine i te supui...nici ca o sluga sa zic asa,dar sa ii arati ca esti incantata de tot ce face si il ajuti in tot ce are nevoie,daca greseste il ajuti sa inteleaga,niciodata sa nu il certi sau sa ii impui ca e de jale,nu va asculta,ci se va intarata si mai rau,ia-l cu calm si explica-i ce greseste si ajuta-l sa faca cum e bine,oricum asta ar fi bine pt orice relatie dar intre leu si sagetator exista o compatibilitate si de aceea tre sa profiti.

Forte adevrat ce spui...nu e bn sa faci numai qm vrea el..arata-i k ai si un un punct de vedere si o personalitate dar nu incerca sa te impui..daca ai dreptate va respecta ce spui...respecta-i principiile si el le va respecta pe ale tale...ia certurile?o ploaie de vara:X

Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:34
...in relatia mea e invers, ey sint
LEU si el SAGETATOR...ar avea de cistigat daca ar mai ceda de la el
pt k intr'adevar ceea ce fac e doar pt binele nostru..
e si el kam retras uneori si nu inteleg de ce ...parca se enerveaza de la tot felul de chestioare prostesti pe care eu fiind, nu era sa le dau mare atentie...
sint si ei(sagetatorii) doooornici de libertate, mindri si evident vor sa domine..
iar dragostea adevarata LE INVINGE pe toate..sintem de 1 an impreuna..
..si ii simt lipsa enorm aunci kind nu'l am alaturi..
sweetcristincik
Postat pe 22 Decembrie 2008 14:43
Esti Interesat de o Afacere la cheie totul pe Auto.Pilot sa nu faci nimic decat sa preiei Comenzile care vor sosi in cel mult 24 ore atunci incearaca aceasta afacere poti face bani in timpul tau online atunci ne intalim pe www.profitultauonline.com

Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:10
am un barbat LEU linga mine frumos de pica- blond,ochi albastrii,atletic,puternic ,un adevarat leu. DAR....e f.egoist maiubeste cu toata fiinta lui nu ma lasa sa merg singura nici macar sa cumpar o paine de la parterul blocului ;eu sint cea mai cea el vrea sa fie cel mai cel in ochii mei si-ai lumii-ntregi. E greu sa tii piept unui leu care intr-adevar se poarta ca un rege caruia i se cuvine totul de la femeea iubita. Are 41 de ani a fost casatorit a divortat si-mi spune ca sint dragostea vietii lui ,ca i-au trebuit 40 de ani sa cunoasca dragostea adevarata ,insa daca-l dezamagesc ....vai lume. Judeca fiecare cum se pricepe si daca pricepe ceva.
nocturnalia
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:05
si carei problema,geloziea lui te deranjeaza sau ce,sau vrei altceva si nu poti,,,,sus in deal e o casa ear acolo e mindra mea,,,
nikhifor78
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:09
O relatie anevoioasa : in primii ani, cand dragostea e foc cu valvatai, merge, cu mici sau mari scantei, dar se rezolva. Dar, in timp,
ai sa te plictisesti sa-i tot faci pe plac, sa tot lasi de la tine, sa conteze numai el...ai sa te plictisesti si ai sa obosesti sa-l lauzi pe el si sa-l lasi sa conduca. Si sagetatorul este tot o zodie de foc si este un
leader innascut. Nu iti va conveni sa nu ai niciodata,ultimul cuvant sau sa nu iti dea dreptate(nu pt. ca ar fi ingrat, ci, doar pt.ca asa vede el lucrurile, adica, total diferit, fata de tine). Leii sunt egoisti
si isi urmaresc interesul, chiar si in dragoste. Te iubeste la nebunie, dar nu mai mult decat are el nevoie;
daca tu ai mai multa nevoie de dragoste(nu ma refer la sex), e problema ta!
Relatia dintre sagetator si leu nu este una compatibila; operati in registre diferite!
driada
Postat pe 23 Februarie 2009 06:15
si eu sunt leu si sotul sagetator dar mie nu mi se pare ca sunt egoista din contra.Sotul meu fiidca a fost fiu unic, e mai egoist decat mine.E adevarat ca noi leii suntem mandri dar generosi si oferim dragoste dar treb sa si primim, unicul lucru important pentru ca cele doua zodii si cred ca pt orice cuplu e valabil, indiferent de zodie, sa se gaseasca un echilibru.....si ar fi multe de spus...dar in general relatia dintre leu si sagetator merge atata timp cat stiu cum si cand sa lase fiecare dintre ei, in momentele de foc, ei fiind zodii energice si cu tendinte de lider... mult noroc
cristal253
Postat pe 23 Februarie 2009 10:33
De la: leoaika_45, la data 2008-10-22 16:05:14si cum sa faci sa ii intrii in gratii lui?

sincer ...suna a pupincurism.....
ninushk
Postat pe 31 Martie 2009 11:41
si ca sa fiu on topic.......leii...sunt sufocant de dominatori , ma scot din minti
ninushk
Postat pe 31 Martie 2009 11:47
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24226/Horoscop-Compatibilitati-prietenii-stiu-de-ce-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 23:24
De la: Elisaveth, la data 2008-10-22 15:20:37The same:) eu sagetator,el leu :X ne iubim de 3 ani....mai tre' sa lasi(un pic mai mult) de la tine...deh..stiti si voi,cum e sa-l ai langa tine pe "regele leu" :))

Rege leu acsa la ma-sa! Cunosc exemplarul.....egoism,egocentrism,si el saracu.....
Nu-mi plac fetelor barbatii lei ; isi inseala sotiile,prietenele sunt mincinosi,ascunsi nu le pasa de nimic si de nimeni. Aaaaaa ,da iti lasa impresia ca esti iubirea vietii lui dar mint cum respira. Iti treb.timp sa cunosti un astfel de individ.

Postat pe 9 Iunie 2009 15:48
De la: cristal253, la data 2009-02-23 10:33:00si eu sunt leu si sotul sagetator dar mie nu mi se pare ca sunt egoista din contra.Sotul meu fiidca a fost fiu unic, e mai egoist decat mine.E adevarat ca noi leii suntem mandri dar generosi si oferim dragoste dar treb sa si primim, unicul lucru important pentru ca cele doua zodii si cred ca pt orice cuplu e valabil, indiferent de zodie, sa se gaseasca un echilibru.....si ar fi multe de spus...dar in general relatia dintre leu si sagetator merge atata timp cat stiu cum si cand sa lase fiecare dintre ei, in momentele de foc, ei fiind zodii energice si cu tendinte de lider... mult noroc

Leii sunt mandrii ...dar generosi................. ZGARCITILOR , LASI si MINCINOSI

Postat pe 9 Iunie 2009 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU va mai luati dupa vechile ZODII 23 De la: arhanghel 6 Octombrie 2009 14:42
O sagetatoare cam atipica 19 De la: _dulcik_ 7 Martie 2009 16:09
nu stiu ce sa cred....oare vrea sa ne despartim si nu stie cum sa faca? 21 De la: cleopatra89 3 Februarie 2010 10:17
intrebare 9 De la: pickard 7 August 2011 08:31
ea-balantza el-leu 11 De la: oanutz 30 Octombrie 2012 16:25