Mai multe
| De curand am intalnit un tip care de la inceput a jucat un tearu extraordinar incercand sa ma cucereask in multe feluri doar doar o obtine si el ceva.Mai intai s-a dat un tip cultivat folosind cuvinte a caror sens nici el nu le stia apoi ma invitat sa luam masa la un retaurant, a doua zi a urmat o cina pregatita de el si vin rosu;a treia zi mi-a oferit un trandafir rosu,ma prezentat parintilor mi-a zis k ma iubeste totul intr-un timp atat de scurt.eram atat de confuza nu stiam ce sa cred dar mi se parea cam ciudat totul pana cand am vazut o discutie pe mes cu prietenul lui care il intreba:'' ce ma tu crezi k faci casa cu asta?''raspunsul lui a fost:'' nu stiu ma dar macar imi traiesc viata nu k tine!''bineinteles k s-a terminat totul dar am ramas mirata de cat teatru poate juca un tip k sa obtina sex iar dak nu reuseste se retrage fara sa inteleaga k falsitatea se miroase de la inceput. | ||
|
s26 Postat pe 27 Septembrie 2008 15:42 |
||
|---|---|---|
prea disperat baietasul...
|
||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:44 |
||
| Mai sunt din astia..am un prieten, o bomboana de baiat, mor fetele dupa el, galant, misterios, frumos, politicos, le duce pe toate acasa sa le prezinte parintilor, iar dupa ce se satura le trimite in recycle bin | ||
|
|
||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:53 |
||
iti dai seama ce plictisiti sunt parintii lui sa cunoasca atatea fete?
|
||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:55 |
||
unii barbatii ne considera pe noi femeile putin prostuze si crede k 2 vb fr si un zambet ne aduce in pat
|
||
|
bestiuitza Postat pe 27 Septembrie 2008 15:56 |
||
parintii lui cred k o sa se apuce de licitat in curand
|
||
|
bestiuitza Postat pe 27 Septembrie 2008 15:57 |
||
| Si eu am un prieten care are o lista lunga pe mess cu femei pe care le-a cucerit cu fraze frumoase, cu unele a iesit doar la o cafea dupa care nu le-a mai raspuns la mesaje iar cu altele, pe care le-a placut, a facut sex o data, de doua ori si gata, le-a abandonat..... | ||
|
cata_june Postat pe 27 Septembrie 2008 17:35 |
||
| si esti mandra de prietenul tau? | ||
|
bestiuitza Postat pe 27 Septembrie 2008 17:38 |
||
| Fetelor, cel mai bine este sa evitam astfel de situatii...sa fim cu un pas inaintea lor, barbatilor...se poate, sa fi-ti sigure ;) | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:44 |
||
De la: s26, la data 2008-09-27 15:42:21De curand am intalnit un tip care de la inceput a jucat un tearu extraordinar incercand sa ma cucereask in multe feluri doar doar o obtine si el ceva.Mai intai s-a dat un tip cultivat folosind cuvinte a caror sens nici el nu le stia apoi ma invitat sa luam masa la un retaurant, a doua zi a urmat o cina pregatita de el si vin rosu;a treia zi mi-a oferit un trandafir rosu,ma prezentat parintilor mi-a zis k ma iubeste totul intr-un timp atat de scurt.eram atat de confuza nu stiam ce sa cred dar mi se parea cam ciudat totul pana cand am vazut o discutie pe mes cu prietenul lui care il intreba:'' ce ma tu crezi k faci casa cu asta?''raspunsul lui a fost:'' nu stiu ma dar macar imi traiesc viata nu k tine!''bineinteles k s-a terminat totul dar am ramas mirata de cat teatru poate juca un tip k sa obtina sex iar dak nu reuseste se retrage fara sa inteleaga k falsitatea se miroase de la inceput. Sincer ,mie nu mi se pare ca ar fi facut ceva iesit din comun tipul iar faptul ca spus ca-si traieste viata nu e asa de grav ....daca ii zicea prietenului ca ti-o trage si apoi cauta pe alta ....ai fi avut motive de stres dar asa .....nu vad de ce s-a terminat si ce te face pe tine sa crezi ca tipul urmarea doar partea sexuala .... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 18:30 |
||
| Intradevar, nici mie nu mi s-a parut mare chestie ce a facut tipul ala...ca a zis ca isi traieste viata. Dar prietenul pe care l-am dat exemplu chiar este cam rau cu fetele , la el am vazut acel exemplu de teatru pt a obtine sex | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:32 |
||
| a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic? | ||
|
s26 Postat pe 27 Septembrie 2008 18:43 |
||
Mai ....asa am si eu un prieten sau chiar mai multi ...defapt asa sunt majoritatea barbatilor ,ca unii sunt mai buni fata de altii la capitolul teatru asta e dar ....e de deja stiut acest lucru Trebuie sa aive si ei un obiectiv in viata nu ? Intrebarea este de ce a acceptat autoarea sa ajunga sa-i cunoasca parintii baiatului de vreme ce ea a observat inca din prima zi ca tipul nu este ceea ce doreste sa para .....desi in afara de faptul ca a incercat sa para cultivat tipul s-a purtat ca la carte Masa la restaurant ...cina pregatita de el ...tradafir rosu ...Reluam : daca tot a mirosit fals de la inceput de ce ai mai acceptat sa-i cunosti parintii ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 18:43 |
||
De la: s26, la data 2008-09-27 18:43:20a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic? pai vezi cum intrii in gura lupului singura ? daca spuneai asta de la inceput ....altfel se derulau discutiile pe aici
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 18:44 |
||
|
ptr iris sincera sa fiu nu stiu de ce am aceptat sa ii cunosc parintii probabil in subconstientul meu mai aveam o farama de speranta k poate instinctul nu ma inseala. |
||
|
s26 Postat pe 27 Septembrie 2008 18:49 |
||
atunci fa bine si data viitoare ascultati instinctul desi .....nu vreau sa fiu nasoala dar pare destul de strange povestea .....ma rog ,asta e .
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 18:52 |
||
| Se mai intampla, dar acum ti-ai invatat lectia, asta e cel mai important | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:52 |
||
| sigur ca sunt multi ca el dar noi trebuie sa fim cu un pas inaintea lor sa nu ne lasam inselate de farmecul lor | ||
|
MUNTEANMARIOARA Postat pe 27 Septembrie 2008 18:53 |
||
| iris dak mi-as fi ascultat instinctele mi-ar fi fost bine de pre multe ori dar cateodata creieeasul meu nu vrea sa asculte oricum expetienta e numele pe care il dam greselilor noatre stai linistita nu ai cum sa pari o nasoala doamne fereste !tu esti o dulce oricum! | ||
|
s26 Postat pe 27 Septembrie 2008 19:05 |
||
ouch , asta a fost lovitura sub centura
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 19:26 |
||
uff nu stiu ce sa fac tipul cu pricina mi-a zis acu cateva minute k ii pare rau sa ii mai dau o sansa oare?
|
||
|
s26 Postat pe 27 Septembrie 2008 21:27 |
||
| poate totusi e de preferat un pic de teatru decat directul: hai draga sa te... | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:24 |
||
oare ce ? gata , nu mai ascultam de instinct ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 23:26 |
||
| nu..ca suntem fiinte rationale...femei serioase...etc.. | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:34 |
||
De la: s26, la data 2008-09-27 18:43:20a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic? poate a vrut sa spuna , nu facem conversatie, curatenie, mancare? de ce totdeauna trebuie sa va ganditi la sex? poate asta iti doreai cu adevarat in subconstientul tau |
||
|
dancer Postat pe 27 Septembrie 2008 23:36 |
||
De la: dancer, la data 2008-09-27 23:36:46De la: s26, la data 2008-09-27 18:43:20a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic? si iar aparea celebra marmota care invelea ciocolata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 23:40 |
||
| in hartie glace ca s-a terminat staniolul...de atata invelit bineinteles.. | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:42 |
||
De la: MUNTEANMARIOARA, la data 2008-09-27 18:53:54sigur ca sunt multi ca el dar noi trebuie sa fim cu un pas inaintea lor sa nu ne lasam inselate de farmecul lor buna. |
||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:44 |
||
| o salutai sau o apreciai? | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:45 |
||
cred ca o saluta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 23:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau si eu un sfat... | 18 | De la: kudika_pudika 20 Ianuarie 2011 20:26 |
| Barbatul-Balanta | 56 | De la: oltytzuk 4 August 2012 15:44 |
| Cu tine doar pentru bani!!!??? | 15 | De la: iuby_vl 17 August 2009 19:50 |
|
|
||
| true love ratata sau amagire ? | 3 | De la: thadoogback 25 Aprilie 2010 12:37 |
| comportament diferentiat | 31 | De la: dianushka86 22 Octombrie 2009 12:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.