Setari Cookie-uri

cat teatru poate juca un barbat pentru a obtine sex?vi sa intamplat ?

De curand am intalnit un tip care de la inceput a jucat un tearu extraordinar incercand sa ma cucereask in multe feluri doar doar o obtine si el ceva.Mai intai s-a dat un tip cultivat folosind cuvinte a caror sens nici el nu le stia apoi ma invitat sa luam masa la un retaurant, a doua zi a urmat o cina pregatita de el si vin rosu;a treia zi mi-a oferit un trandafir rosu,ma prezentat parintilor mi-a zis k ma iubeste totul intr-un timp atat de scurt.eram atat de confuza nu stiam ce sa cred dar mi se parea cam ciudat totul pana cand am vazut o discutie pe mes cu prietenul lui care il intreba:'' ce ma tu crezi k faci casa cu asta?''raspunsul lui a fost:'' nu stiu ma dar macar imi traiesc viata nu k tine!''bineinteles k s-a terminat totul dar am ramas mirata de cat teatru poate juca un tip k sa obtina sex iar dak nu reuseste se retrage fara sa inteleaga k falsitatea se miroase de la inceput.
s26
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:42
prea disperat baietasul...

Postat pe 27 Septembrie 2008 15:44
Mai sunt din astia..am un prieten, o bomboana de baiat, mor fetele dupa el, galant, misterios, frumos, politicos, le duce pe toate acasa sa le prezinte parintilor, iar dupa ce se satura le trimite in recycle bin

Postat pe 27 Septembrie 2008 15:53
iti dai seama ce plictisiti sunt parintii lui sa cunoasca atatea fete?

Postat pe 27 Septembrie 2008 15:55
unii barbatii ne considera pe noi femeile putin prostuze si crede k 2 vb fr si un zambet ne aduce in pat
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:56
parintii lui cred k o sa se apuce de licitat in curand
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:57
Si eu am un prieten care are o lista lunga pe mess cu femei pe care le-a cucerit cu fraze frumoase, cu unele a iesit doar la o cafea dupa care nu le-a mai raspuns la mesaje iar cu altele, pe care le-a placut, a facut sex o data, de doua ori si gata, le-a abandonat.....
cata_june
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:35
si esti mandra de prietenul tau?
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:38
Fetelor, cel mai bine este sa evitam astfel de situatii...sa fim cu un pas inaintea lor, barbatilor...se poate, sa fi-ti sigure ;)

Postat pe 27 Septembrie 2008 17:44
De la: s26, la data 2008-09-27 15:42:21De curand am intalnit un tip care de la inceput a jucat un tearu extraordinar incercand sa ma cucereask in multe feluri doar doar o obtine si el ceva.Mai intai s-a dat un tip cultivat folosind cuvinte a caror sens nici el nu le stia apoi ma invitat sa luam masa la un retaurant, a doua zi a urmat o cina pregatita de el si vin rosu;a treia zi mi-a oferit un trandafir rosu,ma prezentat parintilor mi-a zis k ma iubeste totul intr-un timp atat de scurt.eram atat de confuza nu stiam ce sa cred dar mi se parea cam ciudat totul pana cand am vazut o discutie pe mes cu prietenul lui care il intreba:'' ce ma tu crezi k faci casa cu asta?''raspunsul lui a fost:'' nu stiu ma dar macar imi traiesc viata nu k tine!''bineinteles k s-a terminat totul dar am ramas mirata de cat teatru poate juca un tip k sa obtina sex iar dak nu reuseste se retrage fara sa inteleaga k falsitatea se miroase de la inceput.

Sincer ,mie nu mi se pare ca ar fi facut ceva iesit din comun tipul iar faptul ca spus ca-si traieste viata nu e asa de grav ....daca ii zicea prietenului ca ti-o trage si apoi cauta pe alta ....ai fi avut motive de stres dar asa .....nu vad de ce s-a terminat si ce te face pe tine sa crezi ca tipul urmarea doar partea sexuala ....

iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:30
Intradevar, nici mie nu mi s-a parut mare chestie ce a facut tipul ala...ca a zis ca isi traieste viata. Dar prietenul pe care l-am dat exemplu chiar este cam rau cu fetele , la el am vazut acel exemplu de teatru pt a obtine sex

Postat pe 27 Septembrie 2008 18:32
a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic?
s26
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:43
Mai ....asa am si eu un prieten sau chiar mai multi ...defapt asa sunt majoritatea barbatilor ,ca unii sunt mai buni fata de altii la capitolul teatru asta e dar ....e de deja stiut acest lucru
Trebuie sa aive si ei un obiectiv in viata nu ?

Intrebarea este de ce a acceptat autoarea sa ajunga sa-i cunoasca parintii baiatului de vreme ce ea a observat inca din prima zi ca tipul nu este ceea ce doreste sa para .....desi in afara de faptul ca a incercat sa para cultivat tipul s-a purtat ca la carte

Masa la restaurant ...cina pregatita de el ...tradafir rosu ...

Reluam : daca tot a mirosit fals de la inceput de ce ai mai acceptat sa-i cunosti parintii ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:43
De la: s26, la data 2008-09-27 18:43:20a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic?

pai vezi cum intrii in gura lupului singura ?
daca spuneai asta de la inceput ....altfel se derulau discutiile pe aici
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:44
ptr iris
sincera sa fiu nu stiu de ce am aceptat sa ii cunosc parintii probabil in subconstientul meu mai aveam o farama de speranta k poate instinctul nu ma inseala.
s26
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:49
atunci fa bine si data viitoare ascultati instinctul desi .....nu vreau sa fiu nasoala dar pare destul de strange povestea .....ma rog ,asta e .
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:52
Se mai intampla, dar acum ti-ai invatat lectia, asta e cel mai important

Postat pe 27 Septembrie 2008 18:52
sigur ca sunt multi ca el dar noi trebuie sa fim cu un pas inaintea lor sa nu ne lasam inselate de farmecul lor
MUNTEANMARIOARA
Postat pe 27 Septembrie 2008 18:53
iris dak mi-as fi ascultat instinctele mi-ar fi fost bine de pre multe ori dar cateodata creieeasul meu nu vrea sa asculte oricum expetienta e numele pe care il dam greselilor noatre stai linistita nu ai cum sa pari o nasoala doamne fereste !tu esti o dulce oricum!
s26
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:05
ouch , asta a fost lovitura sub centura
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:26
uff nu stiu ce sa fac tipul cu pricina mi-a zis acu cateva minute k ii pare rau sa ii mai dau o sansa oare?
s26
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:27
poate totusi e de preferat un pic de teatru decat directul: hai draga sa te...

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:24
oare ce ? gata , nu mai ascultam de instinct ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:26
nu..ca suntem fiinte rationale...femei serioase...etc..

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:34
De la: s26, la data 2008-09-27 18:43:20a iris am omis ceva:in ultima seara inainte de a ne desparti cand m-a dus acasa i-am zis si a vazut si el k ma simteam foarte rau si in loc sa fak ceva sa ma ia in brate sa ma aline sau da fak un ceai el mi-a zis :da noi nu facem nimic?

poate a vrut sa spuna , nu facem conversatie, curatenie, mancare?
de ce totdeauna trebuie sa va ganditi la sex?
poate asta iti doreai cu adevarat in subconstientul tau
dancer
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:36
De la: dancer, la data 2008-09-27 23:36:46

poate a vrut sa spuna , nu facem conversatie, curatenie, mancare?
de ce totdeauna trebuie sa va ganditi la sex?
poate asta iti doreai cu adevarat in subconstientul tau

si iar aparea celebra marmota care invelea ciocolata
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:40
in hartie glace ca s-a terminat staniolul...de atata invelit bineinteles..

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:42
De la: MUNTEANMARIOARA, la data 2008-09-27 18:53:54sigur ca sunt multi ca el dar noi trebuie sa fim cu un pas inaintea lor sa nu ne lasam inselate de farmecul lor

buna.

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:44
o salutai sau o apreciai?

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:45
cred ca o saluta
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau si eu un sfat... 18 De la: kudika_pudika 20 Ianuarie 2011 20:26
Barbatul-Balanta 56 De la: oltytzuk 4 August 2012 15:44
Cu tine doar pentru bani!!!??? 15 De la: iuby_vl 17 August 2009 19:50