Setari Cookie-uri

cat teatru poate juca un barbat pentru a obtine sex?vi sa intamplat ?

io zic asa, farmecu poate fi folosit si alte scopuri decat a atrage la sex.

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:46
De la: geo32, la data 2008-09-27 23:46:56io zic asa, farmecu poate fi folosit si alte scopuri decat a atrage la sex.

zici tu asa dar te crede cineva ? nu observi ca toate femeile sunt convinse ca barbatii vor doar sex ?

e clar ....scoti fata in oras la restaurant , dai banii pe trandafiri , te chinui sa-i mai faci si de mancare ...omai duci si la parinti ...noroc ca instinctul isi spune cuvantul de abia in a ,,n'' a zi si jap ....ii dai papucii nemernicului
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:52
De la: Iris4ever, la data 2008-09-27 23:52:36
De la: geo32, la data 2008-09-27 23:46:56io zic asa, farmecu poate fi folosit si alte scopuri decat a atrage la sex.

zici tu asa dar te crede cineva ? nu observi ca toate femeile sunt convinse ca barbatii vor doar sex ?

e clar ....scoti fata in oras la restaurant , dai banii pe trandafiri , te chinui sa-i mai faci si de mancare ...omai duci si la parinti ...noroc ca instinctul isi spune cuvantul de abia in a ,,n'' a zi si jap ....ii dai papucii nemernicului

By the way...sa va spun o mica poveste. Un prieten...o agata pe o tipa intr-un club, fac schimb de nr de tel, vb mult, ies prin parc, la suc, romantism, trandafiri, la bla...pana cand intr-o seara tipa il invita acasa la ea, deschide o sticla de vin, incep sa se sarute, ea ii da lui bluza jos si cand vrea si el sa bage mana pe sub bluza tipa sare ca fripta :,, stiam eu ca toti sunteti la fel si vreti numai sex'' i-a urlat chestia asta pana cand s-a imbracat, a lecat acasa si dupa cateva zile se milogea sa o ierte....ce nebune !

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:57
De la: Georgia99, la data 2008-09-27 23:57:47
De la: Iris4ever, la data 2008-09-27 23:52:36

By the way...sa va spun o mica poveste. Un prieten...o agata pe o tipa intr-un club, fac schimb de nr de tel, vb mult, ies prin parc, la suc, romantism, trandafiri, la bla...pana cand intr-o seara tipa il invita acasa la ea, deschide o sticla de vin, incep sa se sarute, ea ii da lui bluza jos si cand vrea si el sa bage mana pe sub bluza tipa sare ca fripta :,, stiam eu ca toti sunteti la fel si vreti numai sex'' i-a urlat chestia asta pana cand s-a imbracat, a lecat acasa si dupa cateva zile se milogea sa o ierte....ce nebune !

tind sa cred ca este o gluma ....din pacate s-ar putea sa fie adevarat ce spui
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:59
iris draga eu tin sa contrazic fetele..barbatii care mi s-au adresat direct in ultima vreme nu au vrut decat retete compensate si bilete de trimitere...acu nu stiu ce sa gandesc despre mos matei care uitandu-se sagalnic la mine mi-a zis ca i s-a cam umflat prostata..

Postat pe 28 Septembrie 2008 00:02
pe bune, ma jur.....chiar este un bun prieten si stiu cand il suan si se ruga de el, am incredere in ce spune, plus ca am si o prietena in genul asta :D

Postat pe 28 Septembrie 2008 00:03
De la: inocica, la data 2008-09-28 00:02:28iris draga eu tin sa contrazic fetele..barbatii care mi s-au adresat direct in ultima vreme nu au vrut decat retete compensate si bilete de trimitere...acu nu stiu ce sa gandesc despre mos matei care uitandu-se sagalnic la mine mi-a zis ca i s-a cam umflat prostata..

cred ca vorbea codat!

Postat pe 28 Septembrie 2008 00:44
si eu m-am gandit ca prea o zicea cu of..si il banui de o tara de neseriozitate..ca saptamana trecuta a venit sa-si verifice tensiunea si cand a vazut ca nu-i mare a zis ca se duce in targ sa se uite dupa fatuci cu fuste scurte ca pe vremea lui nu era asa o moda..

Postat pe 28 Septembrie 2008 00:55

deacord cu tine geo dar in cazul meu se vede k tipul vrea doar sex si se pare k din ambitie sa intors la mine bineinteles k eu acum sunt foarte rece.el e cam comunist nu e genul open mind si uneori e cam coleric mai ales cand vorbeste la tel.nu stiu dak ne potrivim suntem firi total diferite. asta e!eu vreau un barbat care sa ma iubeask ptr ceia ce sunt eu k om ptr sufletul meu nu ptr simplu fapt k sunt femeie!
s26
Postat pe 28 Septembrie 2008 01:52
eu cred ca sunt in stare unii sa "play dead" :))
morticia_adams
Postat pe 28 Septembrie 2008 10:12
si barb si femeile se gandesc la sex..........cum ar fi stai cu unu....sa zicem 1 -2 ani el nu zice ca te-ar dori .....sau sa faceti sex.....ce impresie iti lasa....ori e gay.....ori nu il atragi.......toti jucam teatru la un moment dat ....ca si femeia cand imita un orgasm....asa si barb.....dar cel mai bn decat sa joci teatru .....spui....."hai sa facem sex".......asa nu isi mai bate capul ..........si toti vor sex.........

Postat pe 28 Septembrie 2008 10:41
Georgia ...te cred , nu am spus ca nu cred ci doar ca as fi preferat sa fie o gluma .

Ino , vezi ce faci cu batranelul ,eu cred ca ti-a pus gand rau dar te ia pe ocolite

s26 ...m-ai blocat , astept sa vina cineva sa ma deblocheze
iris_4_ever
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:20
Citind ce ati postat voi inseamna ca eu is cea mai mare gasca de pe fata planetei.Bine, ca imi dadusem seama mai demult!Povestea mea e cam asa...am intalnit pe cineva, foarte galant,am vb la inceput pe mess, baiatul zicea ca are de toate numai un suflet alaturi nu are si cel mai mult de la viata isi dorea familie...era plecat in strainatate...a venit acasa, am inceput din start cu logodna, sex din plin, restaurante, calatorii, dragoste mare, promisiuni, juraminte etc.eram hotarati de un bebe, am socotit perioada propice, l-am anuntat , a venit , am muncit, l-am facut...avem o fetita de cateva luni!dar treburile nu mai stau asa roz....s-a schimbat omul la 180 de grade...ca el nu e pregatit pt o viata de familie, ca un copil inseamna raspunderi, ca a stat cu ea catva timp si deja nu mai putea, se simtea legat de noi, ca nu te mai distrezi etc.si am sfarsit printr-o despartire, ca omul meu incepuse sa mai contacteze alte gasculite, aceleasi vrajeli, eu ramanand si concetrandu-ma sa-mi cresc sigurica fetita!urmeaza proces pt pensie alimentara si in rest nu-mi doresc decat ca fata mea sa fie sanatoasa ca in rest ne descurcam noi!va pup!aveti grija sa nu cadeti in capcane din astea...lasati-i sa se prajeasca mult dupa voi...
alynik
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:01
las ca o sa iti fie mai bn......te asigur.....pupci

Postat pe 28 Septembrie 2008 16:32
[quote name='Iris4ever' date='2008-09-28 11:20:18'
s26 ...m-ai blocat , astept sa vina cineva sa ma deblocheze [/quote]
iubita cum adik te-am blocat?
s26
Postat pe 28 Septembrie 2008 17:27
ai blocat-o, e asa, ca o optiune p-aci pe kudika, deci fa bine si deblocheaza, ca altfel nu mai poate posta pe topicul asta, si ar fi pacat, nu?
googoodoll
Postat pe 28 Septembrie 2008 17:35
normal k ar fi pacat sa nu mai posteze dar poate totusi spune cum am blocat-o
s26
Postat pe 28 Septembrie 2008 17:54
Incredibil sau nu, UNII barbati sunt in stare de a merge pana in panzele albe pentru a avea o femeie (dpdv sexual), ...
Exista posibilitatea ca femeia vicleana sau sincera sa ,, se lase atat de greu'' inca sa-i creeze barbatului o ambitie de neimaginat; deci pe scurt i se pune pata si cum necum trebuie s-o aibe. Aceasta ,,aventura'' poate avea efectul de apreciere la ... adresa femeii, sau dimpotriva tipul sa fie atat de afectat incat sa se razbune avand-o odata si larevedere.
o singura concluzie personala, nu trebuie sa creem barbatilor o ambitie de genul asta. daca o femeie tine la moralitatea ei trebuie sa comunice cat mai adecvat acest aspect, ptr ca un ranjet si-un : ,, nu draga, nu inca, e prea devreme..'', nu va avea rezultatul scontat, femeia va deveni o ambitie personala si poate o obsesie;
edviga
Postat pe 2 Octombrie 2008 09:13
apoi in alta ordine de idei, trebuie sa fim atente ce mesaje transmitem. cand este momentul de a ne lasa ,,cucerite''! adik, am tot tinut- o nu si nu si pana la urma ne-am lasat impresionate fiind de un parfum sau o floare ... acest lucru poate fi interpretat de ei ca ne-am lasat cumparate. (poate tu in adancul tau ai fost impresionata de gest), de accea punctez ... comunicarea,... e baza! ,, ma culc cu tine, in momentul in care te iubesc si ma iubesti, sau in momentul in care ... simt ca avem o chestie dpdv x comuna, sau bla bla.
Am o scurta istorisire de facut vis a vis de asta:
demult mi-a povestit o simpla amica despre o amica de-a ei umatoarele:
cum ca de tipa se indragostise un mai mare tip, bazat, influent, tanar etc, (tipul celebru prin cuceririle lui si abandonul subit), tipa acum se cam indragostise si ar fi vrut ceva serios ... cum sa faca? cum sa faca? NOROCUL ei ca o ,,vulpe mai batrana'' seful ei care a sesizat ca e curtata a sfatuit-o : ,, orice iti da, refuza!! ''. buuuuun, zis si facut. tipei i se oferea parfumuri, aur, etc si nu primea nimic! tipul SOCAT a inceput sa creasca in valoare cadourile ajungand sa-i ofere o masina, ...tipa a refuzat. Acum intra in actiune seful tipei care ia legatura cu acest curtenitor si-i spune ca tipa e serioasa si e doar de ,,maritat''. omul impresionat de toate acestea, nemaintalnind ... a hotarat s-o ceara de sotie (ea iubindu-l deja astepta asta). SI iata ca se face ca intr-o seara se plimbau ei prin oras (plimbarile nu le rufuza), si cand tipa vede intr-o vitrina perechea de pantofi de vis, la care visa de mult ... (slabiciunea ei), figura ei a fost atat de expresiva incat tipul n-a stat mult pe ganduri si a tras-o in magazin si i-a cumparat ,, toate culorile pe modelul ala'' ... a invitat-o acasa, si au facut ... dragoste .... Nu a parasit-o imediat dar nici n-a avut o finalitate fericita. end of story
nu stiu daca aceasta poveste este adevarata 100%, eu v-am relat-o dupa cum am auzit-o si totodata nu sustin ca ar avea VREO RELEVANTA sau vreun invatamant in viata de zi cu zi; partial e amuzanta si de ce nu se pot sustrage niste lucruri folositoare. pana la urma toata viata e un joc, ... si cum cucerim un barbat tine si de ... farmecul nostru progresiv si de jocul psihologic si de perceptia care o dam etc etc etc
edviga
Postat pe 2 Octombrie 2008 09:36
[quote name='heaven_gate' date='2008-09-28 16:3 da poi si io o cam patisem dar totusi bine ca mi-am ascultat instinctul si nu inima ..........sa fac planuri de viitor cu el .........mi se parea mie dubios ........cum de asa repede,sa vrea el o familie cand pana acum a stat golan.............bine ca nu am cazut in capcana lui .cat despre tine imi pare rau .........dar lasa ca te descurci tu cumva
afrodytza
Postat pe 1 Mai 2009 13:28
Barbatii tot barbati raman......Si dupa mine umbla unu de vreo juma' de an si nu vrea sa inteleaga ca NU vreau nimic de la el.Plus ca e si casatorit.Mia zis ca cu cat il resping mai mult cu atat e mai ambitios in ceea ce ma priveste.Am inceput sal evit ca sa inteleaga ca nu vreau sa avem nici o legatura.Eu faceam naveta cu el si acum am ales alta ora la care sa ma duc la scoala si nu am mai mai fost cu el de vreo 3 luni.De 2 zile mam intalnit cu el si sa oferit sa ma duca acasa pe motiv ca "sa cumintit" dar lam refuzat categoric si iam zis sa inteleaga ca nu il vreau.Acu daca vrea sa inteleaga sau nu e problema lui da cel putin eu il evit si poate asa o sa renunte la idea aceasta de a ma avea.Deci fetelor cel mai bine e sai evitati ca altfel o sa picati de fraiere.....
andreaandrea
Postat pe 24 Mai 2009 15:48
Muuuuuuuult teatru.F mult.
dana_mv
Postat pe 24 Mai 2009 15:52
De la: s26, la data 2008-09-27 15:42:21De curand am intalnit un tip care de la inceput a jucat un tearu extraordinar incercand sa ma cucereask in multe feluri doar doar o obtine si el ceva.Mai intai s-a dat un tip cultivat folosind cuvinte a caror sens nici el nu le stia apoi ma invitat sa luam masa la un retaurant, a doua zi a urmat o cina pregatita de el si vin rosu;a treia zi mi-a oferit un trandafir rosu,ma prezentat parintilor mi-a zis k ma iubeste totul intr-un timp atat de scurt.eram atat de confuza nu stiam ce sa cred dar mi se parea cam ciudat totul pana cand am vazut o discutie pe mes cu prietenul lui care il intreba:'' ce ma tu crezi k faci casa cu asta?''raspunsul lui a fost:'' nu stiu ma dar macar imi traiesc viata nu k tine!''bineinteles k s-a terminat totul dar am ramas mirata de cat teatru poate juca un tip k sa obtina sex iar dak nu reuseste se retrage fara sa inteleaga k falsitatea se miroase de la inceput.

"nu stiu ma dar macar imi traiesc viata nu k tine"- si tu de.aici ai tras concluzia ca vrea doar sex???
l_diana_c
Postat pe 24 Mai 2009 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE INSEAMNA INSELATORIE IN IUBIRE? 166 De la: alfredodecurtofreco 30 Octombrie 2010 12:37
ce faci cand ai un iubit dar incepi sa te gandesti la alti barbati? 25 De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:07
S-au despartit, dar asta nu i-a oprit in a face sex impreuna! 5 De la: Barbie30_ 15 Decembrie 2010 03:11
INTERESANT SI UTIL 2 De la: scorpyoW 15 Ianuarie 2011 17:38
Lichid 2 De la: kudika_961383 8 August 2014 09:48