Mai multe
|
se zice k poti avea incredere pana la proba contrarie.. dar ce inseamna proba contrarie? ai mai avea incredere in EL daca ai afla ca iti ascunde anumite lucruri? |
||
|
livym Postat pe 27 Septembrie 2008 14:01 |
||
|---|---|---|
| Depinde ce imi ascunde...este dreptul fiecarei persoana sa aiba si o viata proprie, fara sa stie partenerul | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 14:33 |
||
proba contrarie inseamna sa ai incredere in el pana gasesti dovezi ca te-a mintit,inselat etc...si dupa ce ii arati dovada mai vezi tu ce faci cu el...
|
||
|
|
||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:48 |
||
| Depinde la ce te referi legat de incredere. Increderea ca iti este fidel sau ca iti va fi alaturi la greu sunt multe aspecet de luat in considerare si depinde foarte mult de cum isi definesc cei doi increderea sau fidelitatea. Pentru minde exemplu a fi fidel inseamna a-mi pastra si amplifica sentimentele care s-au nascut intre mine si iubita mea. Asta nu inseamna ca nu voi mai iubi pe nimeni altcineva. Dra daca mergand spre alta femeie sentimentele si atentia mea ptr iubita mea au scazut inseamna ca nu-i sunt fidela ei, sau cuplului in sensul ca acel cuplu nu mai este sustinut! | ||
|
all_the_love Postat pe 22 Octombrie 2008 20:34 |
||
|
nu, nu merita! avem incredere pt ca vrem noi sa avem, pt ca ne place sa credem ca sunt asa cum ii vedem noi!! cel mai bine e sa nu ai incredere decat in anumite limite, nu de alta, dar s-ar putea sa fii dezamagit! |
||
|
ina84 Postat pe 23 Octombrie 2008 14:37 |
||
|
eu zik k tre sa ii arati k ai incredere in el ...da stiii u " paza buna trece primejdia rea " ;)) |
||
|
iancu Postat pe 31 Octombrie 2008 11:46 |
||
tradare, tradare, da' sa stim si noi !
|
||
|
googoodoll Postat pe 31 Octombrie 2008 15:14 |
||
| NOI, FEMEILE, MERITAM INCREDEREA LOR? | ||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 17:05 |
||
veta, ai maaare maare dreptateCum se face ca vedem paiul din ochiul altuia...? Ce au barbatii astia sa nu ne merite increderea?? Nu putem sa generalizam, sa spunem "Barbatii (toti) nu merita ca cineva (femeile) sa aiba incredere in ei". Acum sincer, toate femeile merita increderea noastra? Eu sunt convinsa ca nu. Sunt oameni si oameni si de aceea e absurd sa generalizam totul. Incredrea e ceva ce trebuie castigata, in timp. Dar, din pacate, se poate pierde in doar cateva secunde. Si barbatii pot lupta, pot munci ca sa ne castige increderea. De ce nu? |
||
|
ralukiss Postat pe 31 Octombrie 2008 17:41 |
||
|
uhm..increderea..e cu dus si-ntors toata treaba..cineva spunea ceva de "proba contrarie"..de multe ori aceasta proba contrarie poate fi fatala..poate fi cea mai grea lovitura..aceea la care te astepti cel mai putin..data fix in crestetul capului pe de alta parte..nici sa traiesti cu frica in suflet si sa-ti creezi n'shpe mii de scenarii in minte..de moduri in care s-ar putea termina,doar ca sa nu fii prins/a cu garda jos nu poti..pentru ca omul la frica..comite mari greseli..se poarta complet aiurea...ajungi sa-l ingradesti iar atunci chiar va pleca.. problema e...ce te faci atunci cand omul ala chiar merita incredere..iar tu nu mai esti capabil sa oferi asa ceva?..si aici cred k sunt exemplul cel mai graitor..m-am gandit chiar sa stau de vorba cu un psiholog pentru ca aceasta prblema chiar imi afecteaza relatia pana sa-l cunosc pe iubitul meu,alaturi de care chiar azi implinesc un anishor, s-au perindat prin viata mea tot felul de animale..care mai de care mai fals..mai mincinos..mai interesat doar de felul in care arat (nu k as fi vreo frumusete dar mama natura m-a inzestrat cu anumite atuuri care din pacate atrag atentia acestor animale) etc.. culmea este ca..cel mai rau dintre ei a primit increderea mea totala si neconditionata..de sentimente sa nu mai vorbim..era omul pentru care as fi mutat si muntii din loc la mom. respectiv..se purta impecabil,avea tot ce-si poate dori o femeie..mda..asa era fata de mine..la cateva luni dupa despartirea noastra..eu neintelegand nici macar de ce ne-am despartit..am inceput sa aflu adevaruri..care mai de care mai socante SINGURUL lucru adevarat pe care mi-l spusese acest om era numele lui..desi..daca stau sa ma gandesc mai bine...si aici am indoielile mele dupa care a mai urmat un mincinos aproape la fel de priceput..bun..acest om,bogdan,iubitul meu in momentul in care ma enervez..primeste din partea mea tratamentul pe care ar fi trebuit sa-l primeasca un animal ca cei mentionati mai sus..nu e corect si stiu asta..el nu merita..el nu este genul de om mincinos..ar face ..si chiar face orice pentru mine,imi este mereu alaturi..il iubesc,ma iubeste..dar totusi am momente in care nu sunt in stare sa-i ofer incredere..si da,toate astea numai din cauza experientelor trecute pentru ca el nu se poate compara nici o secuna cu ei..ar fi cea mai mare tampenie sa-l bag in aceeasi oalasi totusi..cum voi putea trece inca odata peste o minciuna de proportii in cazul in care fara sa gandeasca la un moment dat ar face o prostie?.. ma rog..deocamdata ma lupt cu mine..(chiar si dupa un an in care mi-a demonstrat de nenumarate ori si in nenumarate feluri ce fel de om este) ma lupt sa-mi recastig increderea in judecata mea..ca sa-i pot oferi si lui ceea ce merita.. |
||
|
Raluka_m Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:30 |
||
| iti dau un raspuns scurt si la obiect:in viata asta sa ai deplina incredere doar in tine!atat.barbat,femeie,nu conteaza...prezumtia de nevinovatie nu prea mai renteaza in ziua de azi.increderea in cineva se castiga f greu,si se poate pierde intr-o secunda. | ||
|
razz Postat pe 6 Noiembrie 2008 01:54 |
||
|
||
|
morticia_adams Postat pe 6 Noiembrie 2008 23:10 |
||
| Era retorica intrebarea,nu-i asa? | ||
|
samsonics Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:39 |
||
Hmmm...depinde de om, insa eu nu am intalnit barbat care sa-mi merite increderea...mai devreme sau mai tarziu mi-au demonstrat ca nu merita...dar fiecare om cu parerea lui si cu oamenii din jurul lui Sincer...imi pare rau ca nu am gasit un barbat in care sa am incredere...cred ca este ceva deosebit sa ai incredere in cineva si oricine are pe cineva de incredere langa el trebuie sa multumeasca CELOR de SUS... Orice om...indiferent ca e femeie sau barbat...are nevoie de cineva de incredere... |
||
|
Inima_vrajita Postat pe 8 Noiembrie 2008 18:10 |
||
De la: tantric_mistery, la data 2008-10-22 20:34:10Pentru minde exemplu a fi fidel inseamna a-mi pastra si amplifica sentimentele care s-au nascut intre mine si iubita mea. Asta nu inseamna ca nu voi mai iubi pe nimeni altcineva. Dra daca mergand spre alta femeie sentimentele si atentia mea ptr iubita mea au scazut inseamna ca nu-i sunt fidela ei, sau cuplului in sensul ca acel cuplu nu mai este sustinut! bai tantric, tu bei ceva cind postezi? |
||
|
sandra33 Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:33 |
||
De la: sandra33, la data 2008-11-16 02:33:08De la: tantric_mistery, la data 2008-10-22 20:34:10Pentru minde exemplu a fi fidel inseamna a-mi pastra si amplifica sentimentele care s-au nascut intre mine si iubita mea. Asta nu inseamna ca nu voi mai iubi pe nimeni altcineva. Dra daca mergand spre alta femeie sentimentele si atentia mea ptr iubita mea au scazut inseamna ca nu-i sunt fidela ei, sau cuplului in sensul ca acel cuplu nu mai este sustinut! Nu.Droguri sau mentalitatea tan tra tru la la |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:47 |
||
| increderea asta e in tine ... nu in altii. Cauti unde nu trebuie, ha ha. Increderea asta se refera de fapt la trecut sau viitor, care oricum nu exista. Tot ce exista esti tu in clipa de fata: trezeste-te, uita de chestiile moarte din trecut sau de chestiile inexistente din viitor, bucura-te de clipa de fata, traieste-o cat mai frumos si urmatoarea clipa va fi si mai frumoasa. Iar daca un 'el' te inseala, minte etc ... faci ce vrei, la fel cum si el face ce vrea ... Bucura-te de clipa asta, ca doar iubirea din aceasta clipa exista, si daca o traiesti pe deplin atenta acum si aici, restul clipelor care vin sunt foarte frumoase ... Intelegi ce vrei ... faci ce vrei ... | ||
|
roby1k Postat pe 16 Noiembrie 2008 05:03 |
||
| Dupa mine nu merita increderea noastra,cand zici ca ai mai mare incredere in ei ,atunci o bucteaza.Barbatii sunt greu de inteles,niciodata nu sunt multuminti cu ce au langa ei,dar in momentul cand isi dau seama ca ce au pierdut incearca sa revina la familie prietena etc,dar mai poti avea incredere in ei ca sau schimbat?Nu fetelor niciodataa.\\\"LUPUL ISI SCHIMBA PARUL, DAR NARAVUL BA.\\\" | ||
|
daniela_anca Postat pe 16 Noiembrie 2008 07:27 |
||
| eu pot sa spun intradevar ca am gasit in sfirsit si un barbat care mi-a cistigat increderea dar si barbati pot munci sau lupta ca sa cistige increderea unei femei daca isi dau silinta si mai pun si un dram de efort nu e asa de greu sa cistigi increderea unei femei mai ales daca exista si dragostea la mijloc cu atit mai mult e mai usor sa cuceresti inima unei femei | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 10:28 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-16 10:28:07 eu pot sa spun intradevar ca am gasit in sfirsit si un barbat care mi-a cistigat increderea dar si barbati pot munci sau lupta ca sa cistige increderea unei femei daca isi dau silinta si mai pun si un dram de efort nu e asa de greu sa cistigi increderea unei femei mai ales daca exista si dragostea la mijloc cu atit mai mult e mai usor sa cuceresti inima unei femei tu ...dana....ai gasit asa ceva?...........o my god.........fa-mi cunostiinta............plsssss
|
||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 10:31 |
||
|
pt razz daca e dupa parerea ta nu trebuie sa ai incredere nici in tine ai vrut sa tragi un fas si ai facut pe tine eu zic sa ai incredere ca daca stai tot timpul cu gandul ca toti te insala numai vezi frumusetea vietii asa cum e ea merita traita cu bucurii mici si putine tot sant |
||
|
ninasave Postat pe 16 Noiembrie 2008 12:01 |
||
De la: razz, la data 2008-11-06 01:54:10iti dau un raspuns scurt si la obiect:in viata asta sa ai deplina incredere doar in tine!atat.barbat,femeie,nu conteaza...prezumtia de nevinovatie nu prea mai renteaza in ziua de azi.increderea in cineva se castiga f greu,si se poate pierde intr-o secunda. Sceptic, dar adevarat! Si totusi sunt de parere ca merita riscul de a avea incredere in oameni... nicio relatie (de orice natura) nu se poate consolida fara incredere. E adevarat ca in viata intalnim si oameni "mici" care ne zdruncina puternic sentimentul de incredere in cei din jur, dar acestea sunt experiente care ne definesc ca oameni si care ne ajuta sa invatam sa privim dincolo de aparente. Am norocul de a avea langa mine un om, despre care pot sa spun "am deplina incredere in el" si sentimentul acesta este minunat... te face sa simti ca, o mica parte din univers, s-a pus in acord cu tine. Va doresc tuturor sa aveti norocul de a investi increderea in cine merita!
|
||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 12:27 |
||
daca esti o persoana ce nu te superi din orice este ok pentru ,ca atunci poti arata ancredere si poti primi-i aceiasi ancredere totala de la respectiva persoana de la care astepti contrariu si atunci o sa fie perfect......succes |
||
|
simona Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:32 |
||
|
barbatii sunt doar niste jucarii in mainile femeilor deci femeile sunt cele kre nu merita inkrederea barbatilor
|
||
|
Georgiana____ Postat pe 16 Noiembrie 2008 21:01 |
||
| sincer...hmmm...prezumtia de nevinovatie pana la dovederea ei...iar un barbat care insala o data o va face si a doua oara cu naturalete pentru ca stie a femeia care face un compromis o data...o va face si a doua oara si iata deja un cerc vicios...pe de alta parte fara incredere nu poti construii o relatie...deci e nevoie de echilibru in toate! | ||
|
biancorossi Postat pe 16 Noiembrie 2008 22:27 |
||
| departe de mine ideea ca suntem noi usi de biserica...dar cand nu calci stramb e cam normal sa ai aceleasi pretentii... | ||
|
biancorossi Postat pe 16 Noiembrie 2008 22:29 |
||
| si totodata nimic nu trebuie GENERALIZAT! | ||
|
biancorossi Postat pe 16 Noiembrie 2008 22:30 |
||
De la: veta13, la data 2008-10-31 17:05:58NOI, FEMEILE, MERITAM INCREDEREA LOR? E ptr prima data cand citesc si o parere fair-play! Nota 10. |
||
|
Cristian_Q Postat pe 17 Noiembrie 2008 09:17 |
||
| Ca sa merite barbatii increderea femeilor trebuie ca si femeile sa merite increderea barbatilor. Femeia este purtatoarea rodului vietii omenesti si ea ar trebui cel putin teoretic sa faca tot posibilul spre a fi un exemplu bun in toate pentru barbatul de langa ea si pentru toti ceilalti. Evident, in viata reala nu e nici pe departe asa; s-a ajuns la celebra vorba populara ca e rau de trait cu femeile dar e si mai rau de trait fara ele......... | ||
|
Postat pe 23 Noiembrie 2008 15:18 |
||
De la: tantric_mistery, la data 2008-10-22 20:34:10Depinde la ce te referi legat de incredere. Increderea ca iti este fidel sau ca iti va fi alaturi la greu sunt multe aspecet de luat in considerare si depinde foarte mult de cum isi definesc cei doi increderea sau fidelitatea. Pentru minde exemplu a fi fidel inseamna a-mi pastra si amplifica sentimentele care s-au nascut intre mine si iubita mea. Asta nu inseamna ca nu voi mai iubi pe nimeni altcineva. Dra daca mergand spre alta femeie sentimentele si atentia mea ptr iubita mea au scazut inseamna ca nu-i sunt fidela ei, sau cuplului in sensul ca acel cuplu nu mai este sustinut! Da sunt multe aspecte de luat in considerare... sunt de acord cu tine, insa am o intrebare... o lasi pe iubita ta daca atentia si directia ta este "o alta" ??? |
||
|
teodora2007 Postat pe 7 Februarie 2009 14:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va rog sa o ajutati pe sora mea sa castige!! | 1 | De la: MillaXo 5 Septembrie 2010 15:40 |
| barbati care zic nu la sex! | 271 | De la: Cassey 13 Mai 2009 16:17 |
| Sa dureze 1 an ...sa te plictisesti ...De Dragoste!? :( | 17 | De la: silionsteluta 12 Aprilie 2010 20:42 |
|
|
||
| de ce iubim femeile | 11 | De la: ionelaela 16 Septembrie 2009 21:52 |
| Barbatul-Balanta | 56 | De la: oltytzuk 4 August 2012 15:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.