femeia rac/barbatul berbec???

Voteaza:
 
tany_l Avatarul lui tany_l

1 mesaj
Membru din: 13/05/2008
Oras: drobeta turnu severin

ce parere aveti despre femeia rac/barbatul berbec?

spre exemplu cel mai bun prieten e berbec, iar barbatul de care m-am indragostesc acum e berbec. Pot sa spun k sunt 2 persoane totale diferite, adica prietenul meu cel mai bun(Ionut-19 aprilie) e barbatul pe kre orice femei l-ar dori: tandru, atent, respectos, un adevarat gentelman, pe cand cel de kre m-am indragostit(Doru-26 martie) e mai zvapaiat, glumet, nu este chiar tandru...doi poli opusi...voi ce parere aveti despre aceasta relatie: femeie rac/ barbat berbec?...

si acum va lasa....back to work
Raporteaza abuz de limbaj
betterrr Avatarul lui betterrr

326 mesaje
Membru din: 22/10/2008
Oras: bacau

buna ziua. si eu sunt rac si prietenul meu e berbec si pot sa spun ca e cea mai reusita relatie din viata mea. si nu e singurul lucru peste care am trecut, eu 27 ani el 24 ani.... suntem excepia de multe reguli... si ne sta tare bine in postura asta. eu sunt ca toti racii alintata si copilaroasa si el e matur si responsabil, eu distrata si neastamparata el calculat si atent... ne completam tare bine si amandoi ne dorim acelasi lucru: sa reusim impreuna. nu dau 2 bani pe compatibilitatea dintre zodii si va spun sincer ca relatia mea are la baza sinceritatea, prietenia, dragostea, pasiunea si joaca dintre noi. va pup!o zi buna!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu lua viata in serios niciodata. Oricum nimeni nu iese din ea viu.
kudika078070 Avatarul lui kudika078070

2 mesaje
Membru din: 30/10/2009
Oras: bucuresti

vorbim peste 5 ani
Raporteaza abuz de limbaj
kudika078070 Avatarul lui kudika078070

2 mesaje
Membru din: 30/10/2009
Oras: bucuresti

Eu sunt rac si fostul meu sot,berbec..Am stat impreuna 15 ani.Crede-ma nu iti lua angajamente alaturi de el,va cauta sa te faca sa suferi cat mai mult.Am trecut prin umilinte de neimaginat.Stai in relatia asta atat timp cat ti-e bine apoi nu te uita in urma..
Raporteaza abuz de limbaj