Setari Cookie-uri

cum ar agata femeile un barbat?

Stiu ca am dreptate celia dar e bine ca mi se si confirma
iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:16

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:17
De la: Iris4ever, la data 2008-10-12 18:10:23parinte , nu vreau sa te supar dar totusi ,mai pune si tu o liniuta pe unde trebe ca nu dau bine mesajale matale pe forum

Ca sa fiu on topic

Cine v-a pacalit ca barbatii ar fi cei care agata in ziua de azi ? ca un barbat isi ia inima in dinti si se duce catre o tipa o face pentru ea este cea care i-a dat un semn cum ca ar fi disponibila asa ca tare mi-e ca te inseli in privinta asta.

Nu barbatii sunt cei care agata ci femeile prin comportamentul lor ii determine sa inceapa ,,actiunea agatat''

ai su u dreptatea ta dar eu asta vroiam sa stiu ce ziceti cand ati ajunge langa acel barbat...pt ca daca lumea sar schimba si barbatu ar face gesturi ca e disponibil deci...
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:23
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-12 19:23:01
De la: Iris4ever, la data 2008-10-12 18:10:23parinte , nu vreau sa te supar dar totusi ,mai pune si tu o liniuta pe unde trebe ca nu dau bine mesajale matale pe forum

Ca sa fiu on topic

Cine v-a pacalit ca barbatii ar fi cei care agata in ziua de azi ? ca un barbat isi ia inima in dinti si se duce catre o tipa o face pentru ea este cea care i-a dat un semn cum ca ar fi disponibila asa ca tare mi-e ca te inseli in privinta asta.

Nu barbatii sunt cei care agata ci femeile prin comportamentul lor ii determine sa inceapa ,,actiunea agatat''

ai su u dreptatea ta dar eu asta vroiam sa stiu ce ziceti cand ati ajunge langa acel barbat...pt ca daca lumea sar schimba si barbatu ar face gesturi ca e disponibil deci...

E cam greu de explicat ceea ce vrei tu pentru ca stii foarte bine ca nu exista un tipar cand ,,agati'' ..

iris_4_ever
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:49
Am sa incerc sa raspund eu la intrebarea asta.
Femeia, aia isteata, eveident, trimite mesaje subliminale (vezi ochi, gura, maini etc...), dar lasa barbatul sa faca primul pas ca sa se simta... barbat. Eu inca nu am intalnit un barbat dornic de o relatie serioasa in momentul in care se lasa agatat. Ei, daca el este cel care agata, mai e o sansa ca relatia aia sa mearga, dar pot sa pun pariu ca un barbat se lasa agatat doar atunci cand e sigur ca urmatorul pas e cu directia pat (ma rog, prin zona...)
Lucia1971
Postat pe 12 Octombrie 2008 19:49
De la: Lucia1971, la data 2008-10-12 19:49:47Am sa incerc sa raspund eu la intrebarea asta.
Femeia, aia isteata, eveident, trimite mesaje subliminale (vezi ochi, gura, maini etc...), dar lasa barbatul sa faca primul pas ca sa se simta... barbat. Eu inca nu am intalnit un barbat dornic de o relatie serioasa in momentul in care se lasa agatat. Ei, daca el este cel care agata, mai e o sansa ca relatia aia sa mearga, dar pot sa pun pariu ca un barbat se lasa agatat doar atunci cand e sigur ca urmatorul pas e cu directia pat (ma rog, prin zona...)

aha mersi de vizita.....de ce oare asemenea parere...offf
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 20:40
Intr-o zi, cand voi avea mai mult timp, promit sa-ti spun si de ce. si daca tot te-am vizitat, sper ca la urmatoarea vizita sa dai si tu o bere... ceva..
Lucia1971
Postat pe 12 Octombrie 2008 22:39
vaaai , fata moshului, nu ispitii un om ce se pune in slujba lu' dumnezeu. s-ar putea sa-i placa!

Postat pe 12 Octombrie 2008 23:15
geoooo multumesc de papuas... esti iertat si liber sa fii agatat!!!
un pup dulce de la mine pt tine

dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Octombrie 2008 23:39
unde ?

Postat pe 12 Octombrie 2008 23:47
De la: Lucia1971, la data 2008-10-12 22:39:08Intr-o zi, cand voi avea mai mult timp, promit sa-ti spun si de ce. si daca tot te-am vizitat, sper ca la urmatoarea vizita sa dai si tu o bere... ceva..

bere nici gand poate ceva vin de la vre-o pomana ceva ca tot am auzit ca se moare prin tara:P
mickyyo_parintele
Postat pe 13 Octombrie 2008 05:59
De la: geo32, la data 2008-10-12 23:15:42vaaai , fata moshului, nu ispitii un om ce se pune in slujba lu' dumnezeu. s-ar putea sa-i placa!

bine zis dar hai sa scriem Dumnezeu ...mersi geo de vizita
mickyyo_parintele
Postat pe 13 Octombrie 2008 06:00
Miky, m-ai nimerit! Ma inscriu la un pahar de vin ca nici mie nu-mi place berea. Da' vezi sa nu fie lungit cu apa ca mie-mi plac numai chestiile pure 100% si naturale.. Ca sa nu ma doara capul dupa..
Lucia1971
Postat pe 13 Octombrie 2008 08:39
De la: geo32, la data 2008-10-12 23:15:42vaaai , fata moshului, nu ispitii un om ce se pune in slujba lu' dumnezeu. s-ar putea sa-i placa!

Dragaul meu, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Vezi? Daca pe vremea noastra nu se faceau ore de religie la scoala, n-ai de unde sa stii...
Lucia1971
Postat pe 13 Octombrie 2008 08:40
De la: Lucia1971, la data 2008-10-13 08:39:03Miky, m-ai nimerit! Ma inscriu la un pahar de vin ca nici mie nu-mi place berea. Da' vezi sa nu fie lungit cu apa ca mie-mi plac numai chestiile pure 100% si naturale.. Ca sa nu ma doara capul dupa..

sarumana si esti in vitata mea la un vin dar tre sa asteptam sa moara vreunu ca altfel nu e de bine....sau daca vrei cine stie gasim noi o solutie
mickyyo_parintele
Postat pe 14 Octombrie 2008 01:45
Iti dau eu solutia. Ia mai treci tu si prin cafeneaua mea. Ca acolo putem bea cafea, ceai, vin, cocteiluri... Si in plus de asta, mai stam la cate-o sueta in care dezbatem tot felul de teme mai mult sau maiputin de interes national...
Lucia1971
Postat pe 14 Octombrie 2008 08:38
Am uitat Ce era mai important am omis... Te invit pe http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19825/Alt-fel-de-cafenea-/39.html
Lucia1971
Postat pe 14 Octombrie 2008 08:39
De la: Lucia1971, la data 2008-10-14 08:38:03Iti dau eu solutia. Ia mai treci tu si prin cafeneaua mea. Ca acolo putem bea cafea, ceai, vin, cocteiluri... Si in plus de asta, mai stam la cate-o sueta in care dezbatem tot felul de teme mai mult sau maiputin de interes national...

am sa vin dar u platesti
mickyyo_parintele
Postat pe 15 Octombrie 2008 02:00
n-am stat sa citesc tot topicul pt ca sincer s-a discutat mult offtopic.

cat despre cum ar agata fetele....sunt putine tipe in ziua de azi care au curaj sa se duca la un tip si sa-l invite la o cafea sau orice altceva. Multi tipi cred ca daca o tipa le-ar face avansuri este cam usuratica.

cat despre topic si daca lumea s-ar inversa si fetele ar trebui sa agate brusc...vai de capul nostru... la primul refuz ar sta in pat 3 luni si s-ar gandi ce este rau cu mine, de ce nu m-a placut, oare sunt grasa, etc etc.

femeile nu prea sunt facute sa agate.
anderson
Postat pe 15 Octombrie 2008 12:18
hai frate.. am citit primele doua pagini in speranta ca intr-adevar, as putea gasi ceva replici si macar idei, si pareri proprii si personale...dar BULLSHIT!! va luati la cearta ca fraiericii!!!!!!

anderson, eu cred ca inca mai exista tipe care agata, dar nu la modul cum agata un barbat! ele isi folosesc atuurile si il atrag pe el mai usor tipa aia feminina de la bar sau dintr-un club care doar il adulmeca prin priviri.... apoi lui ii va fi mai usor sa se apropie de ea si sa incerce "un chatt"
eu nu am pus si nici nu pun accent pe ideea "cine face primul pas"..
asa ca, de cand ma stiu, daca imi place de un tip, pot f simplu sa ma duc sa ma bag in vorba cu el, sau gasind orice alta cale de a-l face pe el sa vina la mine
si nu, nu ma tem ca nu va merge cu primu, pot schimba roata si sa spun NEXT!

in dezbaterile mele cu cativa prieteni, am observat ca baietii se tem de refuzul unei fete.. ceea ce contraataca ceea ce ai spus tu dear Anderson..
Greenie
Postat pe 15 Octombrie 2008 12:53
mi s-a intamplat ca unii tipi sa vina la mine pur si simplu, fara sa fac ceva anume...asa ca nu ma complic

Postat pe 15 Octombrie 2008 12:57
Tu draga, daca si in realitate arati ca in poza de la avatar, iar eu as fi barbat, iti jur ca as sta toata ziua la usa ta cu maldare de trandafiri si declaratii fierbinti. Honestly!
Lucia1971
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:26
De la: Lucia1971, la data 2008-10-15 13:26:26Tu draga, daca si in realitate arati ca in poza de la avatar, iar eu as fi barbat, iti jur ca as sta toata ziua la usa ta cu maldare de trandafiri si declaratii fierbinti. Honestly!

eu?

Postat pe 15 Octombrie 2008 13:30
Salut la toata lumea.
Am si eu o intrebare refiritor la subiectul "agatatul".
Care este vinovatul in cazul in care tipa este casatorita dar barbati vin in continu si se baga in seama cu ia???
GoodFather
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:38
depinde...daca tipa le da motive, ea este sigur vinovata....cat despre barbatii care vin la ea, asa sunt barbatii...isi incearca si ei norocul.
P.s Acei barbati stiu despre tipa ca e casatorita ?

Postat pe 15 Octombrie 2008 13:39
daca ea vrea asta ...normal ca vina o poarta ea.............daca ea refuza..........barb ca incearca ............asta ai patit tu?

o are pe vino"ncoa !

ii place viatza.................rau de tot

Postat pe 15 Octombrie 2008 13:41
pai ce, numai barbatii casatoriti sa agate ? :)) cate specimene de genul asta sunt...ma apuca groaza cand ii vad, unii ies in cluburi, fara sotii, agata pustoaice, prospaturi, ca deh...s-au saturat de nevasta, ce oameni

Postat pe 15 Octombrie 2008 13:45
ahaaaa! e asa cum banuiam, si barbatii casatoriti agata, ia sa vedem ce face sotul meu la ora asta....

Postat pe 15 Octombrie 2008 13:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 36 De la: oonahabibi_yahoo_com 12 Martie 2009 13:45
lenjerie 19 De la: Ionyssa 11 Iunie 2011 11:42
Fetis 13 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:43
ce sa fac sant disperata ,ma distrus!!!!!!!!!!!!!!! 83 De la: catch_a_fire 20 Februarie 2009 19:40
A-TI FACUT SEX IN POST? 91 De la: yumalai 18 Iunie 2009 09:50