citesc de mult timp formul dar a venit timpul sa va cer si eu sfaturi. Ce se intampla mai exact in ultimul timp am trecut prin niste socuri ceva mai mari si m-au cam marcat

Mai multe
De la: ladyflower, la data 2008-10-23 11:58:04stai linistita si nu incerca sa iei nimic...esti tanara si tineretea te ajuta sa treci peste...daca incepi un tratament , indiferent de care...involuntar ai sa devii dependenta...si asta nu neaparat ce iti vor ajuta pe bune pastilele astea...ci dependenta psihica...mai bine bea un ceai de tei cald inainte de somn...sfatul meu...poop
De la: ottto, la data 2009-05-07 14:52:34De ce nu incercati Acupunctura, poate avea efecte foarte bune in insomnmii?
Dr. Fotescu Otto
De la: kudika_17034, la data 2012-09-26 23:35:10salut tuturor,
din pacate sufar si eu de insomnie si sunt foarte trista ca am ajuns sa iau stilnox. Initial am luat o saptamana, dupa care am inceput sa dorm, am plecat vreo 9 zile in concediu, incepusem sa ma bucur, dar am revenit la serviciu si insomnia a revenit si ea :(Am fost la psihiatru si mi-a recomandat sa iau stilnox pentru 2 saptamani....mai am 5 zile de tratament, dar mi-e groaza ca somnul nu-mi revine la normal, dorm doar 4-5 ore pe noapte. Dimineata ma trezesc odihnita, la serviciu reusesc sa ma concentrez, dar am in permanenta dureri de cap din cauza ca imi sta pe creier faptul ca nu dorm :(
In paralel iau si Emocalm de la Dacia Plant, sedativ PC de 3 ori pe zi cate 2 pastile, beau ceaiuri de valeriana in combinatie cu roinita, levantica, talpa gastei...Incerc sa nu-mi pierd optimismul si sa raman pozitiva ca intr-o zi totul va reveni la normal.
Intrebare: cam cat a durat insomnia in cazul dumneavoastra?
Va multumesc anticipat.
De la: ADDICTED_TO_LOVE, la data 2012-09-28 01:03:15ofera cuiva care crede in asa ceva... eu nu!! parerea mea e ca sunt niste tampenii.
De la: moodygirl, la data 2012-10-23 11:29:49stress -> insomnie -> stress cauzat de insomnie, si tot asa... Cam asta patesc si eu acum. Seara nu pot adormi la o ora rezonabila, mai ales daca mai am si ceva probleme "pe suflet", orice fleac, de la plata unei facturi la o discutie in contradictoriu. Seara, daca vad un film, raman cu impresia creata si fie visez ceva in acord cu impresia respectiva, fie ma trezesc pesimista si obosita a doua zi dimineata. Am incercat sa ma trezesc mai devreme dimineata, am incercat cu ceaiuri... functioneaza o data-de doua ori, apoi o iau de la capat. Nu pot adormi inainte de ora 2 sau chiar 2:30-3, oricat de obosita as fi, iar ziua sunt mai tot timpul pesimista sau agitata.
Din pacate, aproape in fiecare zi, viata imi arunca cate un mic (mare) motiv de stres, si nici nu-mi pot lua "vacanta" de cate ori simt nevoia. Iesirile cu prietenii fac bine, linistesc intr-o anumita masura... dar... tot parca nu e destul.
Problema e ca lipsa unui somn odihnitor imi ataca fizicul si psihicul. Mai "trisez" cu vitamine si calciu, dar... pana cand?
De la: kudika_10817, la data 2012-10-23 12:21:43De la: moodygirl, la data 2012-10-23 11:29:49stress -> insomnie -> stress cauzat de insomnie, si tot asa... Cam asta patesc si eu acum. Seara nu pot adormi la o ora rezonabila, mai ales daca mai am si ceva probleme "pe suflet", orice fleac, de la plata unei facturi la o discutie in contradictoriu. Seara, daca vad un film, raman cu impresia creata si fie visez ceva in acord cu impresia respectiva, fie ma trezesc pesimista si obosita a doua zi dimineata. Am incercat sa ma trezesc mai devreme dimineata, am incercat cu ceaiuri... functioneaza o data-de doua ori, apoi o iau de la capat. Nu pot adormi inainte de ora 2 sau chiar 2:30-3, oricat de obosita as fi, iar ziua sunt mai tot timpul pesimista sau agitata.
Din pacate, aproape in fiecare zi, viata imi arunca cate un mic (mare) motiv de stres, si nici nu-mi pot lua "vacanta" de cate ori simt nevoia. Iesirile cu prietenii fac bine, linistesc intr-o anumita masura... dar... tot parca nu e destul.
Problema e ca lipsa unui somn odihnitor imi ataca fizicul si psihicul. Mai "trisez" cu vitamine si calciu, dar... pana cand?
Mai degraba prezinti simptomele unui inceput de depresii. Ai incercat sa-ti faci programare la psiholog ca sa afli care e motivul pentru care te preocupi atat de mult de problemele de peste zi, incat nu poti adormi usor noaptea?
Eu te sfatuiesc din suflet sa-ti faci programare la psiholog.![]()
Sa auzim de bine!
De la: kudika_22348, la data 2013-05-05 02:09:56Draga mea ,am avut si eu mari probleme cu insomnia din mai multe motive decait tine care inteleg ca esti tainara si nu ar fi trebuit sa se intimple asa ceva . Cauta bine motivul declansarii lor care se datoreaza de regula pe stres ,a lipsei acute de MELATONINA, pe care o produce creerul mic. Eu am scapat cu BIO_MELATONINA, un produs Danez ,exista in farmacii,e naturist,nu produce dependenta,e f. bun,dar trebuie luat timp indelungat paina te refaci. Nu ai sa dormi imediat rezultatul se va vedea mai tairziu. Ti-l recomand cu incredere si ai sa vezi . BAFTA!