Mai multe
| Hai Ivi draga, ca ti s-au umflat pantalonii rau de tot. Vino sa-ti palpez madularul viguros, sa-ti dau jos camasa si sa-ti masez pieptul musculos. Hai iubire........ | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 12:38 |
||
|---|---|---|
| ....si sa-ti mangai pasarica pana simt ca i-ti curge mierea si sa i-ti smulg fustita si sa te explorez cu limba si cu mainile sa-ti mangai sanii | ||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 12:39 |
||
| Hai Ramo...tu torni ciocolata si eu o ling. Sau vrei invers? Da-mi gurita sa ti-o sarut mai intai ca mi se umfla sanii de pofta | ||
|
|
||
|
irinaandreia Postat pe 5 Decembrie 2008 12:40 |
||
| Da Irinuco, ia-mi gurita, torn si ciocolata pe scula lui Ivadra ca sa fie mai dulce si tot lui Ivi ii dau si pasarica sa mi-o maseze si sa-mi bage cat mai multe degetele in ea | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 12:42 |
||
| Ramo,sa torni,sa nu te zgarcesti,hai lingeti fetelor,ohhh si vino cu clitorisul tau sa-l ling | ||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 12:43 |
||
| Nu ma zgarcesc iubire, ca avem ciocolata destula, sa dam si celor care numai ne privesc. Hai linge-ma ca innebunesc de placere. Uite ce frumos o suge Irinuca | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 12:44 |
||
De la: ivadra, la data 2008-12-05 12:39:29....si sa-ti mangai pasarica pana simt ca i-ti curge mierea si sa i-ti smulg fustita si sa te explorez cu limba si cu mainile sa-ti mangai sanii asa, ivadra! nu te lasa! hai, fereste-mi cu manuta chiloteii uzi si baga-ti limbuta in lindicutul meu pofticios.se umfla si se inroseste de placere!introdu-ti degetele in vaginul meu si spune-mi, ce simti??iti place? misca-te, asaaaaaa!hai, da-mi madularul sa il ling si sa il sarut cu pofta! haaaaaai,daaaaa!
|
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 12:45 |
||
| ohhhh,acum te ridic si te asez in capra si i-ti mangai labile cu madularul meu in erectie si si ...intru ....ohhhh ce placere si ce miere ma asteapta in tine | ||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 12:49 |
||
| si Ramo ,tu ma sufoci cu sanii tai pe care ii ling si ii sug de nebun | ||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 12:52 |
||
| Of, vad ca nu mai e loc pe nici o parte pe aici. Armasarule vino inapoi ca tot tu esti de baza! | ||
|
irinaandreia Postat pe 5 Decembrie 2008 12:54 |
||
| Ivadra, nu vrei sa-mi mangai pasarica? Este foarte excitata si umeda | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 12:54 |
||
De la: ivadra, la data 2008-12-05 12:49:17ohhhh,acum te ridic si te asez in capra si i-ti mangai labile cu madularul meu in erectie si si ...intru ....ohhhh ce placere si ce miere ma asteapta in tine asa, ivadra,bagami-o cu putere! nu te opri! aaaaah, ce bine e! asaaaaa,daaaaaaaaaaaaaa! ce bine ma simt cu madularul tau in mine! si ce excitata sunt!pasarika mea e uda si te doreste cu ardoare !uite, vezi cum se deschide pentru tine?simti cum imi zvacneste vulva la atingerea ta? |
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 12:57 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-05 12:54:52Ivadra, nu vrei sa-mi mangai pasarica? Este foarte excitata si umeda lasa ca o ling eu....e dulce si primitoare |
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 12:58 |
||
| Leno, esti de belea! Linge fata frumoasa ca tare bine mai este! Si ce ma excit cand vad cum te penetreaza Ivadra! Iar tu urli de placere. Ce-as mai suge si eu ceva!!!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 13:01 |
||
|
ohhhh,si te mangai pe sani si te ciupesc de sfarcuri care sunt tari ca piatra,cobor o mana si cu degetul te mangai pe clitoris care il simt ce tare e si el. OOOHHHH,ce tare te cabrezi,OOOOHHHH cum te termini de ma inebunesti si ce tipete si ce gafaieli,OOOOHHH NEBUNOOOOO |
||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 13:04 |
||
| Dragule, te pricepi foarte bine. Imi zvacneste pasarica pe bune. M-am mai dus eu odata la baie si m-am masturbat dupa sexuiala de aici. Hmmmmm, s/a terminat Leno? | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 13:08 |
||
| da si acum este un zambet dar,asta nu inseamna ca s-a retras din joaca | ||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 13:26 |
||
|
bravo si acum vino langa mine sa-ti ridic fustita,uau ce s-au umezit chilotei tai rosii pe care ii dau la o parte si i-ti ling mierea ta si tu te cabrezi usor de la masturbarea de din inainte care i-ti mai trimite cate un fior intre timp i-ti pui mana pe scula mea si o freci usor prin pantaloni si deschizi fermoarul usor si o eliberezi de pantaloni si o freci in mama ta calda,usor,usor si gata,te aplec pe birou si intru in tine dintro data,ceea ce i-ti scoate un geamat de placere si simt cum te umezesti tot mai abundent si o scot si i-ti mangai cu ea clitorisul si tu i-mi spui saaa intru si sa nu te mai innebunmesc si te penetrez dintro data si parca explodeaza universul si ne terminam in tipete inabusite |
||
|
ivadra Postat pe 5 Decembrie 2008 13:41 |
||
|
beeeei,ia potolitzi-va o leaca,ce-i acilea? dezmatz in vazul tuturor????? ivadra,ai platit ceva sa ai tu satisfactzii din astea? ori ne duci de nas si ne lasi cu ochii in soare....eee......din ce mai platim curentul si apa acilea in bordel?????
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Decembrie 2008 13:47 |
||
|
mai ramona,tu nu i-ai facut instructajul lenocikai??? supturile si destrabalarea fratzilor se face pe mess,va datzi adresele si va tavalitzi pana va sar ochii din cap. acilea se face numai lipeala si un gram de zbenguiala. ca sa nu mai vorbim ca prea va distratzi voi pe gratis.....
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Decembrie 2008 13:51 |
||
|
dar arty unde e,sau vas....gratu...andrei???? ce atzi facut mai fetili cu masculii de nu mai intra la noi????? si erau armasari de treaba....
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Decembrie 2008 13:53 |
||
Matroanooo, esti nefu..satisfacuta rau azi
|
||
|
irinaandreia Postat pe 5 Decembrie 2008 13:53 |
||
| Frumos topic:) ...sincer ptr voi femeile imi pare rau ca nu prea sunteti satisfacute de barbati,dak ati discuta in pat ar fi super oki,am intalnit de multe ori problema asta in pat,ba sunteti timide ba nu stiti decat sa tipati sau sa strangeti asternuturile....iar eu ca barbat nu imi gasesc jumatatea care sa ma satisfaca in pat deloc...posibil ca cer prea multe dar asta e... | ||
|
bgd Postat pe 5 Decembrie 2008 13:55 |
||
pai bine mai irina toata lumea vine acilea,se goleste si o taie,da se poate???? cum era bordelul nostru la inceput? cum radeam cu gura pana la urechi de ne durea burta,iti mai amintesti??? acuma numa frecushi pe acilea si slobozuri pe totzi peretzii.....nu se mai poate asa...
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Decembrie 2008 13:56 |
||
| Are dreptate. ne-am cam destrabalat. Ne-a furat valul ca tare bun e musafirul | ||
|
luchianramona Postat pe 5 Decembrie 2008 13:57 |
||
Eu zic sa-l ascultatzi pe BGD pare ca stie ce spune ... si mai ales UNDE o face Cat despre calitatea bordelului ... cu asa iapa de rasa ca IRINA ... ma gandesc sa schimb topicul la .... echitatzie :P ... ca si ea a inceputsa ma vada armasar ...nush ce bordel mai e si asta ... daca ramanem aici ... bagatzi in menu si zoofilia neaparat...
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 5 Decembrie 2008 14:00 |
||
| Eu unu cred ca noi barbatii fara voi femeile ...am fi un mare nimic,deci fiti mandre,o femeie langa un barbat tace si il indrumu ii este alaturi,ceea ce este foarte bine,multi barbati se cred cocosi dar nui asa...tocmai ca gaina face cam multe ...din partea mea sunteti cele mai tari si dak stiti sa va puneti in valoare feminitatea puteti avea orice barbat la picioare;) | ||
|
bgd Postat pe 5 Decembrie 2008 14:00 |
||
asa e ramona imi era dor sa rad,intram pe topic sa ma binedispun,acuma in schimb doar gemete si madulare. Nu ca ar fi mare baiul insa incepuse ca un topic de caterinca.......si uite ce a ajuns.... |
||
|
matracucu Postat pe 5 Decembrie 2008 14:01 |
||
Mai Laura eu cred ca undeva intr-un coltisor al inimioarei tale inca suferi dupa Don tataie. Tot el te satisfacea cel mai bine Donty unde umbla brambura? De Bombo nici nu mai zic ca deja am dat-o disparuta. |
||
|
irinaandreia Postat pe 5 Decembrie 2008 14:03 |
||
|
bogdane mama,tu tare esti dragutz da noi suntem gaini batrane acilea,intelegi?nu ca nu putem fi satisfacute,nici vorba,nu putem fi saturate,asta e problema..... pui drag,intra tu acilea in bordel,trage un pic cu ochiul la ce se intampla si intra si tu in trib.....
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Decembrie 2008 14:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sangerare | 6 | De la: kudika_12467 18 August 2012 22:46 |
| ajutati-ma! | 10 | De la: coffeeta 7 Iunie 2009 21:21 |
| jkkk | 36 | De la: mitura 9 Ianuarie 2010 15:04 |
|
|
||
| foitele(peliculele)contraceptive | 14 | De la: gyageanina 16 Februarie 2010 20:59 |
| ai fost vreodata de o pers din anturajul partenerului tau? | 17 | De la: alexandra_n 29 Mai 2009 12:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.