Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: pickard, la data 2011-06-13 12:16:21
macar nu revin fostele nesatisfacute sa spuna: acum suntem foarte satisfacute,ne-am facut toate fanteziile, totul e ok,mergem la biserica, etc

Ce-are sula cu plamanu' ? Sa spuna oare careva (mai ales pe topicul asta) gata, mi-a ajuns?! Neeeee
Salutare tuturor !
luchianramona
Postat pe 14 Iunie 2011 11:47
De la: luchianramona, la data 2011-06-14 11:47:54
De la: pickard, la data 2011-06-13 12:16:21
macar nu revin fostele nesatisfacute sa spuna: acum suntem foarte satisfacute,ne-am facut toate fanteziile, totul e ok,mergem la biserica, etc

Ce-are sula cu plamanu' ? Sa spuna oare careva (mai ales pe topicul asta) gata, mi-a ajuns?! Neeeee
Salutare tuturor !

eu am cercetat in trecut pe topic si nu mai vad aceeasi deschidere pentru o socializare cu iz sexual cum era acum toata lumea e serioasa si chiar se retrage pe capete
ar trebui sa-si dea seama nesatisfacutele ca si noi barbatii am imbatranit, avem riduri, par alb etc..n-am ramas nici noi prea verzi deci
pickard
Postat pe 15 Iunie 2011 17:54
AM ASA UN CHEF da daca mai stau mult la usa si astept mor de cald.....
dontworibehapi
Postat pe 16 Iunie 2011 12:03
Heeeei, de ce nu mi-a aparut postarea ? Io am spus ca n-am nimic cu ridurile si cu parul alb, ci doar cu nebuloasa din "e.te.ce."-ul capitanului !
Dontwori, cum bantui singurica p'aci, indraznesc sa te poftesc inauntru, aerul conditionat functioneaza (cine stie cine l-o fi reparat ?! ), sa-ti asez palaria (si ce-o mai fi) in cuier, sa te poftesc pe canapea si sa te servesc cu..... o cafelutza pentru inceput ?
luchianramona
Postat pe 16 Iunie 2011 12:09
De la: luchianramona, la data 2011-06-16 12:09:06Heeeei, de ce nu mi-a aparut postarea ? Io am spus ca n-am nimic cu ridurile si cu parul alb, ci doar cu nebuloasa din "e.te.ce."-ul capitanului !
Dontwori, cum bantui singurica p'aci, indraznesc sa te poftesc inauntru, aerul conditionat functioneaza (cine stie cine l-o fi reparat ?! ), sa-ti asez palaria (si ce-o mai fi) in cuier, sa te poftesc pe canapea si sa te servesc cu..... o cafelutza pentru inceput ?
si apoi dupa o cafeluta cu niste frisca
dontworibehapi
Postat pe 16 Iunie 2011 12:32
De la: dontworibehapi, la data 2011-06-16 12:32:22
De la: luchianramona, la data 2011-06-16 12:09:06Heeeei, de ce nu mi-a aparut postarea ? Io am spus ca n-am nimic cu ridurile si cu parul alb, ci doar cu nebuloasa din "e.te.ce."-ul capitanului !
si apoi dupa o cafeluta cu niste frisca

Ce anume doresti cu niste frisca ?
Aaaa, stai ca incep sa ma dumiresc... "apoi, dupa"... Eu ma gandeam sa-ti mangai papilele gustative si stomacelul. Dar stai, ai venit pentru cu totul altceva.....
luchianramona
Postat pe 16 Iunie 2011 12:46

ma gandeam ca ati disparut de aici din cauza batranetii ca sa fiu mai clar
pickard
Postat pe 16 Iunie 2011 22:51
,Ai dreptate,nevoile si trbuintele tuturor vin din ceea ce ne lipseste cu adevarat,pt ca plinul cauta golul,lucru care te face sa iti doresti atat de mult,cand traiesti pt o singura clipa,alte intensitatii de clipe....
secretlove
Postat pe 19 Iunie 2011 22:11
De la: kudika408961, la data 2011-06-19 22:11:02 ,Ai dreptate,nevoile si trbuintele tuturor vin din ceea ce ne lipseste cu adevarat,pt ca plinul cauta golul,lucru care te face sa iti doresti atat de mult,cand traiesti pt o singura clipa,alte intensitatii de clipe....

sa mor daca nu sunt in impas e prea cifrat mesajul tau!
pickard
Postat pe 19 Iunie 2011 22:16
dontworibehapi
Postat pe 22 Iunie 2011 08:59
De la: sahadrian, la data 2008-10-17 11:11:13Citind mesaje pe aceste forumuri constat ca exista multe femei nesatisfacute care ar dori o relatie discreta.
Marea majoritate sunt casatorite,sau timide,sau sant ocupate si nu au timp de o relatie,dar au nevoie de sex.
Sunt convins ca multe dintre ele isi vor gasi alinare cu barbati a caror sotii s-au ingrasat,sau nu le mai plac,sau nu le ajunge ce au acas.
Nu mi se pare nimic PACATOS ca oamenii sa-si rezolve neajunsurile ,chiar daca provin din orice alte motive decat cele aratae mai sus.
Este pacat ca o sotie care isi iubeste aproapele dar care nu poate avea orgasm cu el sa nu se bucure de aceasta simtire deosebita considerand ca rezolvarea este pacatoasa.
Este pacat ca un barbat dornic si plin de potential sa nu acorde surplusul celor ce nu au.
Nu stiu daca poate intra in porunca AJUTA-TI APROAPELE.....
Dar stiu ca NU EXISTA FEMEI FRIGIDE SAU IMPOSIBIL DE SATISFACUT CI NUMAI BARBATI NEPRICEPUT

VA UREZ CURAJ

Bai pacatosule! Nu ti-e putin rusine? Cum sa pui astfel de oferte... scabroase pe un site de ladies respectabile?

In plus, numai oamenii care nu au parte de femei ar recurge la astfel de metode, injositoare, fara bun gust si foarte neoriginale.

In final, mai vreau sa spun ca ma puteti gasi la nr de tel 0740.00.17.XX si la id-ul de mess :))
MSK
Postat pe 30 Iunie 2011 17:14
De la: MSK, la data 2011-06-30 17:14:13
De la: sahadrian, la data 2008-10-17 11:11:13Citind mesaje pe aceste forumuri constat ca exista multe femei nesatisfacute care ar dori o relatie discreta.
Marea majoritate sunt casatorite,sau timide,sau sant ocupate si nu au timp de o relatie,dar au nevoie de sex.
Sunt convins ca multe dintre ele isi vor gasi alinare cu barbati a caror sotii s-au ingrasat,sau nu le mai plac,sau nu le ajunge ce au acas.
Nu mi se pare nimic PACATOS ca oamenii sa-si rezolve neajunsurile ,chiar daca provin din orice alte motive decat cele aratae mai sus.
Este pacat ca o sotie care isi iubeste aproapele dar care nu poate avea orgasm cu el sa nu se bucure de aceasta simtire deosebita considerand ca rezolvarea este pacatoasa.
Este pacat ca un barbat dornic si plin de potential sa nu acorde surplusul celor ce nu au.
Dar stiu ca NU EXISTA FEMEI FRIGIDE SAU IMPOSIBIL DE SATISFACUT CI NUMAI BARBATI NEPRICEPUT

VA UREZ CURAJ

Bai pacatosule! Nu ti-e putin rusine? Cum sa pui astfel de oferte... scabroase pe un site de ladies respectabile?

In plus, numai oamenii care nu au parte de femei ar recurge la astfel de metode, injositoare, fara bun gust si foarte neoriginale.

In final, mai vreau sa spun ca ma puteti gasi la nr de tel 0740.00.17.XX si la id-ul de mess :))

ai gasit si tu topilc asta! e de pe timpul lui stalin si femeile nesatisfacute de atunci sunt acum la menopauza
pickard
Postat pe 30 Iunie 2011 17:29
bitch daca ai poza si esti marfa te scot eu in oras..pop
animallover
Postat pe 30 Iunie 2011 19:39
cu discretie ca sunt baiat versat ..pop
animallover
Postat pe 30 Iunie 2011 19:40
esti da belea ba
thadoogback
Postat pe 30 Iunie 2011 19:41
De la: pickard, la data 2011-06-30 17:29:08
De la: MSK, la data 2011-06-30 17:14:13

VA UREZ CURAJ

ai gasit si tu topilc asta! e de pe timpul lui stalin si femeile nesatisfacute de atunci sunt acum la menopauza

Jeez, speram ca nu voi muri virgin, ca voi avea si eu ocazia sa cunosc o femeie. Asta e. Pana la urma, gasesc eu pe cineva.
MSK
Postat pe 1 Iulie 2011 11:34
De la: pickard, la data 2011-06-19 22:16:23
De la: kudika408961, la data 2011-06-19 22:11:02 ,Ai dreptate,nevoile si trbuintele tuturor vin din ceea ce ne lipseste cu adevarat,pt ca plinul cauta golul,lucru care te face sa iti doresti atat de mult,cand traiesti pt o singura clipa,alte intensitatii de clipe....

NU este un mesaj cifrat...din contra incercam sa iti explic din punctul de vedere al unei femei ca nu ai dreptate....fiecare dintre noi avem un moment in care ...avem nevoie sa ne complectam...cu acea persoana pe care o numim pereche...sau jumatate,lucru care....ne face sa ne manifestam din ceea ce ne lipseste....adica:
o femeie care inseala nu se poate numi nesatisfacuta de barbat...doar pt ca inseala,insa este o femeie care poate are alte necesitati...cum ar fi:atentia...afectiunea....comunicarea...care nu au legatura cu dormitorul,in mod special....
apoi: 2.o femeie care nu se simte in dormitor ok cu barbatul ei....posibil,sa se simta nesatisfacuta...dar in primul rand intrebi..in referire cu ce anume este nesatisfacuta....cu barbatul de langa ea,cu mentalitatea lui,cu ea insasi...si incerci sa o ajuti.............parerea mea e ca solutii exista mereu...prea multi sunt cei care au ochii inchisi sa le vada,apoi,3.NESATISFACUTA..E UN CUVANT URAT.....TREBUIE SA FIE DIN CAUZA UNEI LIPSE...DECAT SA LE JUDECAM LIPSELE,HAIDE SA NCERCAM SA LE GASIM,SA LE INDREPTAM,SA LE IUBIM....ACUM SPER CA AM FOST MAI EXPLICITA..MULTUMESC FRUMOS.
secretlove
Postat pe 1 Iulie 2011 22:24
De la: secretlove, la data 2011-07-01 22:24:04

NU este un mesaj cifrat...din contra incercam sa iti explic din punctul de vedere al unei femei ca nu ai dreptate....fiecare dintre noi avem un moment in care ...avem nevoie sa ne complectam...cu acea persoana pe care o numim pereche...sau jumatate,lucru care....ne face sa ne manifestam din ceea ce ne lipseste....adica:
o femeie care inseala nu se poate numi nesatisfacuta de barbat...doar pt ca inseala,insa este o femeie care poate are alte necesitati...cum ar fi:atentia...afectiunea....comunicarea...care nu au legatura cu dormitorul,in mod special....
apoi: 2.o femeie care nu se simte in dormitor ok cu barbatul ei....posibil,sa se simta nesatisfacuta...dar in primul rand intrebi..in referire cu ce anume este nesatisfacuta....cu barbatul de langa ea,cu mentalitatea lui,cu ea insasi...si incerci sa o ajuti.............parerea mea e ca solutii exista mereu...prea multi sunt cei care au ochii inchisi sa le vada,apoi,3.NESATISFACUTA..E UN CUVANT URAT.....TREBUIE SA FIE DIN CAUZA UNEI LIPSE...DECAT SA LE JUDECAM LIPSELE,HAIDE SA NCERCAM SA LE GASIM,SA LE INDREPTAM,SA LE IUBIM....ACUM SPER CA AM FOST MAI EXPLICITA..MULTUMESC FRUMOS.

se pierde prea multa energie pentru a gasi o scuza cat mai credibila .
e un nonsens sa discuti despre discretie si sa te astepti la discretie pe un forum de socializare
pickard
Postat pe 1 Iulie 2011 22:34
ti-a mirosit a piz.da prostovane?
uliu
Postat pe 1 Iulie 2011 22:38
De la: uliu, la data 2011-07-01 22:38:33ti-a mirosit a piz.da prostovane?

esti un idiot!
pickard
Postat pe 1 Iulie 2011 22:41
De la: pickard, la data 2011-07-01 22:41:09

esti un idiot!

linkul, cand dai linkul?
uliu
Postat pe 1 Iulie 2011 22:44
De la: uliu, la data 2011-07-01 22:44:49
De la: pickard, la data 2011-07-01 22:41:09

esti un idiot!

linkul, cand dai linkul?

esti fraier!
pickard
Postat pe 1 Iulie 2011 22:58
De la: pickard, la data 2011-07-01 22:34:34

e un nonsens sa discuti despre discretie si sa te astepti la discretie pe un forum de socializare

ENERGIE...inseamna sa fi creativ si constructiv..lucru care,ramane la aprecierea fiecaruia daca se pierde,cred ca fiecare dintre noi avem alegerii de facut,astfel incat in ceea ce ma priveste,alegerea ''pierderii de energie'',cred ca este una constructiva,iar cat despre discretie pe un forum...pai,intr-adevar,nu se poate vb despre discretie,insa se poate evita vulgaritatea,lucru care tine de integritatea si caracterul unei persoane,apoi....SCUZA CREDIBILA???,....DRAGA,EU NU VORBEAM DESPRE NICI O SCUZA....PT CA AM UN CAP SI IN CAP UN CREIER,GANDESC DECI EXIST(..DESCATES)...eu doar am spus punctul de vedere al unei femei,lucru care il accepti sau n u,e treaba ta,insa incepe prin a face diferenta intre scuze.....remedierii ,solutionarii,realitate,concret.
Multumesc frumos,sunt impresionata pt faptul,ca nu te-ai putut gandii decat la negativism....sau ma insel???(vezi cum te arunci in gandire,crezand ca sti ce le satisface sau nu pe femei....)...
secretlove
Postat pe 2 Iulie 2011 19:04
De la: secretlove, la data 2011-07-02 19:04:51
De la: pickard, la data 2011-07-01 22:34:34

ENERGIE...inseamna sa fi creativ si constructiv..lucru care,ramane la aprecierea fiecaruia daca se pierde,cred ca fiecare dintre noi avem alegerii de facut,astfel incat in ceea ce ma priveste,alegerea ''pierderii de energie'',cred ca este una constructiva,iar cat despre discretie pe un forum...pai,intr-adevar,nu se poate vb despre discretie,insa se poate evita vulgaritatea,lucru care tine de integritatea si caracterul unei persoane,apoi....SCUZA CREDIBILA???,....DRAGA,EU NU VORBEAM DESPRE NICI O SCUZA....PT CA AM UN CAP SI IN CAP UN CREIER,GANDESC DECI EXIST(..DESCATES)...eu doar am spus punctul de vedere al unei femei,lucru care il accepti sau n u,e treaba ta,insa incepe prin a face diferenta intre scuze.....remedierii ,solutionarii,realitate,concret.
Multumesc frumos,sunt impresionata pt faptul,ca nu te-ai putut gandii decat la negativism....sau ma insel???(vezi cum te arunci in gandire,crezand ca sti ce le satisface sau nu pe femei....)...

A si nu vreau sa sune... a disputa,pt ca sunt o fire pasnica,dar cred ca atat femeile cat si barbati trebuie sa aiba clar un punct de plecare,fiindca,in momentul cand nu sti ce te doare si iei un medicament gresit....oare unde ajungi,nu tot intr-un cerc inchis...adica de unde trebuia sa pleci....de la doctor....lucrurile gandite fara a cunoaste cauza,sunt lucruri nule,pentru ca sunt bazate pe ipoteze,nedemonstrabile,deci o femeie e nesatisfacuta,in momentul in care isi pierde respectul de sine,apoi..sunt altii factori discutabili..care,participa...la acest sentiment...
secretlove
Postat pe 2 Iulie 2011 19:09
A si nu vreau sa sune... a disputa,pt ca sunt o fire pasnica,dar cred ca atat femeile cat si barbati trebuie sa aiba clar un punct de plecare,fiindca,in momentul cand nu sti ce te doare si iei un medicament gresit....oare unde ajungi,nu tot intr-un cerc inchis...adica de unde trebuia sa pleci....de la doctor....lucrurile gandite fara a cunoaste cauza,sunt lucruri nule,pentru ca sunt bazate pe ipoteze,nedemonstrabile,deci o femeie e nesatisfacuta,in momentul in care isi pierde respectul de sine,apoi..sunt altii factori discutabili..care,participa...la acest sentiment.
stai linistita! poate eram nervos cand am zis ce am zis si eu sunt foarte pasnic...poate prea pasnic cateodata!
pickard
Postat pe 2 Iulie 2011 19:38
De la: pickard, la data 2011-07-02 19:38:40A si nu vreau sa sune... a disputa,pt ca sunt o fire pasnica,dar cred ca atat femeile cat si barbati trebuie sa aiba clar un punct de plecare,fiindca,in momentul cand nu sti ce te doare si iei un medicament gresit....oare unde ajungi,nu tot intr-un cerc inchis...adica de unde trebuia sa pleci....de la doctor....lucrurile gandite fara a cunoaste cauza,sunt lucruri nule,pentru ca sunt bazate pe ipoteze,nedemonstrabile,deci o femeie e nesatisfacuta,in momentul in care isi pierde respectul de sine,apoi..sunt altii factori discutabili..care,participa...la acest sentiment.
stai linistita! poate eram nervos cand am zis ce am zis si eu sunt foarte pasnic...poate prea pasnic cateodata!

Ok,...se aproba..fiecare dintre noi avem zile,bune sau rele...tot ce ne trebuie sa dobandim ca sa intelegem,sensul pasnic al vietii este rabdarea si auto-controlul...
secretlove
Postat pe 3 Iulie 2011 16:29
De la: pickard, la data 2011-07-02 19:38:40A si nu vreau sa sune... a disputa,pt ca sunt o fire pasnica,dar cred ca atat femeile cat si barbati trebuie sa aiba clar un punct de plecare,fiindca,in momentul cand nu sti ce te doare si iei un medicament gresit....oare unde ajungi,nu tot intr-un cerc inchis...adica de unde trebuia sa pleci....de la doctor....lucrurile gandite fara a cunoaste cauza,sunt lucruri nule,pentru ca sunt bazate pe ipoteze,nedemonstrabile,deci o femeie e nesatisfacuta,in momentul in care isi pierde respectul de sine,apoi..sunt altii factori discutabili..care,participa...la acest sentiment.

Ok,...se aproba..fiecare dintre noi avem zile,bune sau rele...tot ce ne trebuie sa dobandim ca sa intelegem,sensul pasnic al vietii este rabdarea si auto-controlul...
secretlove
Postat pe 3 Iulie 2011 16:29
nimeni pe aici de atat timp toata lumea se axeaza pe mancare si bani satisfactiile sau dus?
pickard
Postat pe 16 Iulie 2011 20:16
De la: pickard, la data 2011-07-16 20:16:26 nimeni pe aici de atat timp toata lumea se axeaza pe mancare si bani satisfactiile sau dus?

Pai daca ati dat-o in filozofie ?! Cand era cu "jos textila" pe marginea piscinei, era mai multa inghesuiala
luchianramona
Postat pe 18 Iulie 2011 09:28
De la: luchianramona, la data 2011-07-18 09:28:05
De la: pickard, la data 2011-07-16 20:16:26 nimeni pe aici de atat timp toata lumea se axeaza pe mancare si bani satisfactiile sau dus?

Pai daca ati dat-o in filozofie ?! Cand era cu "jos textila" pe marginea piscinei, era mai multa inghesuiala

Offfffffffffffffff ce vremuriiiiiiiiiiiiiii......... ...doamne si ce cald imi e acumaaaaaaaaaaa.......si piscina e goalaaaaaaaaaaaaaa.......

Da eu ma bag in apa......asteptand sa se mai faca ceva....valuri !!!!!!!!!.....

Las pe margine cocktail de pupici dulci ....poate vine ceva dupa miros !!!!!!!!.....
BlueeyesEtta
Postat pe 20 Iulie 2011 14:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatia profesor-elev 120 De la: yneedlove 28 Septembrie 2009 18:55
intrebare intrebatoare!!!!!! 77 De la: _dulcik_ 4 Iulie 2009 10:14
Ati facut vreodata sex in apa? 127 De la: fante_de_dorobanti 8 Octombrie 2010 14:52
Marimea 166 De la: alinabubi 29 Martie 2011 21:41
mamasita 17 De la: roz5blue6lila7 27 Iulie 2010 21:51