Setari Cookie-uri

DE CE???

DE CE PE ACEST FORUM SAU MAI BN ZIS DE CE IN ACEASTA REVISTA ONLINE, SAU CE O MAI FI EA, ACEASTA PORCARIE, AU INCEPUT DE CEVA TIMP SA FIE APROAPE NUMAI SUBIECTE DESPRE SEX????
OARE ALTCEVA NOI, CA FEMEI, NU STIM SA VORBIM?? NU NE INTERESEAZA UN SUBIECT DE CULTURA, O CARTE, O PIESA DE TEATRU COMENTATA, UN FILM ARTISTIC, ALTECEVA IN AFARA DE CUM SA AI MAI MARE PLACERE CARNALA???
OARE SUNT EU NEBUNA SAU ASTA DE ACUM ESTE O EXAGERARE TOTALA?
SI CONSTAT CU TRISTETE CA CELE MAI COMENTATE ARTICOLE AU FOST DESPRE ACEST SUBIECT. PARCA INAINTE MAI CITEAM SI ALTCEVA P AICI!
SUNT UMITA, SOCATA, TRISTA PENTRU CA VAD ASA CVA!!!!

EUROPA DA NE VREA PROSTI PE TOTI. SA FIM INHISI LA MINTE CA NISTE ANIMALE, SA NU NE INTERESEZE DECAT REPRODUCEREA SI CORPUL NOSTRU, SA NE UITAM VALORILE, CA A TRAI INSEAMNA MAI MULTE DE ATAT!
little_duck
Postat pe 26 Octombrie 2008 15:45
uitate in cafeneau de noapte k nu vb de sex si vb de ceva vreme
bestiuitza
Postat pe 26 Octombrie 2008 15:56
sunt o multime de subiecte fara nimic sexual. Totul e sa vrei sa le gasesti. Poti merge si la povestioare (cu ocazia asta mai inveti ceva)
Subiectele serioase sunt greu de digerat. E posibil sa nu fie destul timp pt asta, ori si mai posibil, ca unii sa strice bunatate de subiect din cauza ca mintea lor nu il poate cuprinde. Si atunci incep remarci de felul: "nu stii gramatica"; "nu stii nici romana bine" (de parca ei ar sti) si de obicei cei ce stiu tac pana cand "ii calci pe coada"; "ai copiat din alta parte, nu tu ai fost cel/cea care a gandit"; "spune cu cuvintele tale" - desi se stie ca lucrurile f. complicate nu pot fi spuse de oricine, astfel incat sa fie intelese exact. Ori se mai gaseste cate unul sa intrebe ceva in genul: "tu vorbesti? Tu care ar trebui sa stai la cratita si sa-ti cresti copii la ora asta?" Sau, mai sunt unii, indiferent daca au treaba ori nu cu ce se discuta (pt ca li s-a pus pata pe tine) te urmaresc pe forum si, se trezesc postand (dupa ce ai postat tu, bineinteles) cam asa:"ne-am saturat sa citim posturile tale... semeni cu x sau y... si pana la urma sper sa iti inchizi contul, etc", de parca ar trebui sa ceri voie respectivei sa scrii aici aberatiile care iti trec prin cap. Astfel, putinele subiecte bune sunt stricate de niste limitati care confunda viata reala cu cea de pe net si li se nazare ca nu mai incap din cauza unuia ori altuia.
Pe cand in subiectele cu tenta sexuala poti spune orice prostii pt ca nu ai cum sa te compromiti. Acolo nu pari nici prea destept, nici prea prost, ci te integrezi perfect in marea masa de utiliztori.
amme22
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:43
de ce urli??????

asta in primul rand, pe urma.... sunt o multime de postari despre orivce altceva in afara de sex..... deci citeste altceva nu sectiunea sex....
simplu
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:46
in principiu pe forumuri nu mai e nimic interesant de citit si discutat. eu iti dau dreptate, dar ca sa iti faci cont pe un site si sa poti posta pe forumul acelui site nu ai nevoie de cv, diplome si atestate.....tot romanul are libera trecere
bangla_soul
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:59
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-26 16:46:52de ce urli??????

asta in primul rand, pe urma.... sunt o multime de postari despre orivce altceva in afara de sex..... deci citeste altceva nu sectiunea sex....
simplu


Inclusiv mai exista si topicuri cu exact aceasi întrebare postata de tine. Chiar nu ai gasit-o daca tot ai citit totul pe aici?

Exista subiecte religiose, despe feminism, criminalitate si multe altele inclusiv cele enumerate de tine: teatru,carti sau despre pierderea identitatii nationale s.a.m.d. sau demnitatea animalelor.

Te-ai gandit si la numarul "n" de persoane, femei si barbati care nu discuta despre carti,filme sau teatru din simplu motiv ca nu sunt la curent cu ce se citeste in romania, ele/ei traind de ani de zile in strainatate
Sau aia/alea nu au dreptul sa scrie mai mult sau mai putin corect pe un forum parerea unde considera ei/ele ca doresc sa-si spuna ideile?


Forumul este o metoda sa comunice intr-o limba care nu este cea de baza. Just for fun.

Interesant ca citesti forumul din 2007 si din 18 mesaje scrise unul este o plangere despre incultura celorlalti. ALte idei de topic nu ai avut?
Ai gasit doar 17 alte subiecte pline de cultura la nivel inalt?
Despre ce doresti sa discuti tu defapt? Am un avans de 18 ani fata de tine in alta tara europeana care este in EU. Vrei sa stii ceva anume?
Despre care drepturi si libertate vrei sa stii sau vrei sa discuti? Rasism sau toleranta? Raspandirea prostiei sau IQ-teste? Despre democratie? Dieta? Cartile pe care le citesc eu? Droguri? Moda?
Iar "placerea carnala" cum o numesti tu este considerata in alte tari din EU sau Europa ca facand parte din calitatile vietii cum ar mai fi bani, servici satisfacator etc.
mai ai si posibilitatea sa discuti pe forumuri mai inteligente.
E democratie sa faci ce frei, dar lipsit de educatie sa urlii pe forum, ca la cucurezi din vale. E o diferenta intre libertate si a sti sa o folosesti.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 26 Octombrie 2008 18:35
ma tem ca nu m-am facut inteleasa prea bine.
din motiv ca am vorbit prea succint sau din motive distincte.
eu nu am stat sa citesc tot de pe forum asa ca nu am stiut de existenta altor subiecte de genul acestuia. in al doilea rand nu ma plang de subiectele anoste de pe forumuri ci de ce se tot scrie prin revistele de femei. mai nimica interesant. si la articolele de pe kudica.
daca tot vorbea cineva ca se ajunge la ,, vezi ca nu scrii romaneste" tocmai am constatat ca are dreptate prin cuvintele ultimei doamne ce a postat aici.
Daca sunteti cu 18 ani mai mare atunci nu o dovediti si nici nu ma intereseaza. o persona matura nu se mandreste cu de astea!
in acest post am vrut de asemeni sa imi exprim regretul fata de noul mers al lumii. peste tot vor sa ne invete sa uitam de valorile umane, morale si sa ne coboram numai la un materialism pur.
apropo de asta, am citit de curand un articol si am vizionat un filmulet despre cum ni se vor implanta cipuri la toti ca sa putem mai usor fi controlati. nu este o gluma, nu este ceva normal, daca vreti sa vizionati filmuletul realizat de niste euro-mondialo-sceptici sarbi puteti intra pe situl altermedia sau daca merge urmatorul link:http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html
little_duck
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:59
best.. eu nu stiu ce incerci sa dovedesti dar o cam dai in fasole.. parerea mea. ce legatura are libertatea cu scrisul meu mare????
am scris asa pentru ca asa era caracterul la mn. eu nu tin de obicei cont ca asta inseamna a tipa. de obieci in scris stiam ca nu se poate tipa asa ca nici un alt sens nu dau formei scrisului!
poate ai avut intentii bune dar pari cam ironica, sincer prefer o atitudine mai blanda. de oamni zarghiti si mereu porniti spre a dovedi cat sunt ei de inteligenti mi-a ajuns la facultate!
little_duck
Postat pe 26 Octombrie 2008 22:07
daca ai fi inceput cu asta: http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html
ar fi fost mult mai bine, pt ca, din punctul meu de vedere, subiectul pare a fi interesant. Din pacate acum e tarziu si nu am destula rabdare sa urmaresc cu atentie. Poate maine. Sper sa nu fie in engleza.
amme22
Postat pe 26 Octombrie 2008 22:14
Nu avem intentia de la inceput sa pun acest link pentru ca nici eu nu vazusem totul.
am postat aici pentru ca se intampla uneori, poate si voua, sa explodez din cauza unor nemultumiri reprimate. acum nu am mai rezistat sa citesc prin reviste, sau pur si simplu sa vad pentru ca nu citesc prea mult revistele, numai subiecte proaste.
Filmuletul este despre antihrist, despre cum se incepe o campanie pentru urmarirea oamenilor zi de zi, prin cipuri, care pot de asemenea sa ne controlez emotiile si modul de a gandi. pare absurd, sau de domeniul fantasticului. DAR NU E(nu tip, subliniez). S-A DESCOPERIT ACEST MOD(o zona de pe frunte, unde incepe parul, acolo se produs aceste conexiuni). in film se vb multisor de sarbia, dar e legat totul de ortodoxie, si cum vor ca noi sa disparem, masonii, sa nu mai existe crestini ortodoxi.
Va rog eu sa aveti rabdare sa urmariti, e foarte interesant.
sper sa nu starnesc controverse sau sa displac unora. cei ce nu sunt interesati va rog nu cititi sau urmariti filmul, dar nu faceti comentarii ofensatoare!
Numai bn tuturor!
little_duck
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:50
chiar acum am pornit filmuletul respectiv. Mi se pare f interesant si exista posibilitatea ca intr-o zi sa fim marcati cu asa ceva (aparent pt binele nostru). Mi se pare usor ca oamenii sa accepte cipul respectiv, deoarece e mai usor sa-i verifici pe cei apropiati si dragi; in orice moment stii unde se afla, ceea ce e un avantaj si o usurare. Par mai eficiente decat telefoanele mobile.
Cred ca pt a intelege mai bine filmul ar trebui sa-l vad de 2 ori.
amme22
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:24
l-am vazut. In momentul asta sunt socata. Am o multime de intrebari la care banuiesc ca nu puteti raspunde. Am sa caut raspunsuri pe net atunci cand voi avea timp.
Oricum, multumesc pt link!
amme22
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:44
De la: little_duck, la data 2008-10-27 14:50:27 Nu avem intentia de la inceput sa pun acest link pentru ca nici eu nu vazusem totul.
am postat aici pentru ca se intampla uneori, poate si voua, sa explodez din cauza unor nemultumiri reprimate. acum nu am mai rezistat sa citesc prin reviste, sau pur si simplu sa vad pentru ca nu citesc prea mult revistele, numai subiecte proaste.
Filmuletul este despre antihrist, despre cum se incepe o campanie pentru urmarirea oamenilor zi de zi, prin cipuri, care pot de asemenea sa ne controlez emotiile si modul de a gandi. pare absurd, sau de domeniul fantasticului. DAR NU E(nu tip, subliniez). S-A DESCOPERIT ACEST MOD(o zona de pe frunte, unde incepe parul, acolo se produs aceste conexiuni). in film se vb multisor de sarbia, dar e legat totul de ortodoxie, si cum vor ca noi sa disparem, masonii, sa nu mai existe crestini ortodoxi.
Va rog eu sa aveti rabdare sa urmariti, e foarte interesant.
sper sa nu starnesc controverse sau sa displac unora. cei ce nu sunt interesati va rog nu cititi sau urmariti filmul, dar nu faceti comentarii ofensatoare!
Numai bn tuturor!


pfui... scuze pt cele der mai sus...acu ma uit si imi dau cu parerea.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:47
amee, daca ai vreo intrebare pune-o si aici ca poate stiu sa rsp sau ma sfatuiesc cu prietenii mei mai in domeniu.
da, filmul trebuie vazut de mai multe ori pentru ca e profund si e greu pentru cineva care nu a pus la indoiala multe aprent intentii bune ale conducatorilor lumii.
pare frumoasa initiativa de a sti mereu unde e copilul, prietenul cu ajutorul cipului. dar nu mai e frumos ca prin intermediul lui, daca tu vrei sa te opui lor(masonilor, celor ce ne condus, celor ce fac Orinea mondiala) sa iti distruga viata. ei ne ar controla total. acolo ar fi banii nostri, ar fi asigurarile de sanatate tot. iti dau si iti iau cand vor ei.
UE e departe de ce credem noi a fi. e mai bn sa existe o singura tara in toata lumea, condusa de un singur sef asa sa ne supunem mai bn.
sunt multe intelesuri in acel film, multe lucruri socante.
dandanaua, nu e nimic. sper sa te uiti si sa intelegi filmul. eu tot ce vreau e sa mai arat si altora care e realitate pt ca ne tot umplu astia cu minciuni si noi suntem asa de buni incat sa crede.
pentru mai multe informatii vizitati situri precum altermedia si eurosceptic.
little_duck
Postat pe 28 Octombrie 2008 11:14
Inseamna ca n ai cautat tu bine, esti foarte revoltata scuza ma, dar se vorbeste despre moda, despre cultura, religie, medicina cam tot ce vrei! Nu e doar sex pe aici!
pussyk
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:58
De la: little_duck, la data 2008-10-26 21:59:48ma tem ca nu m-am facut inteleasa prea bine.
din motiv ca am vorbit prea succint sau din motive distincte.
eu nu am stat sa citesc tot de pe forum asa ca nu am stiut de existenta altor subiecte de genul acestuia. in al doilea rand nu ma plang de subiectele anoste de pe forumuri ci de ce se tot scrie prin revistele de femei. mai nimica interesant. si la articolele de pe kudica.
daca tot vorbea cineva ca se ajunge la ,, vezi ca nu scrii romaneste" tocmai am constatat ca are dreptate prin cuvintele ultimei doamne ce a postat aici.
Daca sunteti cu 18 ani mai mare atunci nu o dovediti si nici nu ma intereseaza. o persona matura nu se mandreste cu de astea!
in acest post am vrut de asemeni sa imi exprim regretul fata de noul mers al lumii. peste tot vor sa ne invete sa uitam de valorile umane, morale si sa ne coboram numai la un materialism pur.
apropo de asta, am citit de curand un articol si am vizionat un filmulet despre cum ni se vor implanta cipuri la toti ca sa putem mai usor fi controlati. nu este o gluma, nu este ceva normal, daca vreti sa vizionati filmuletul realizat de niste euro-mondialo-sceptici sarbi puteti intra pe situl altermedia sau daca merge urmatorul link:http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html
lelia_zet
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:29
De la: bestiuitza, la data 2008-10-26 15:56:56uitate in cafeneau de noapte k nu vb de sex si vb de ceva vreme

Postat pe 20 Februarie 2009 18:54
telenovele multe

Postat pe 20 Februarie 2009 18:55
presupun ca ai vrut sa zici ceva.
doar presupun!!!

Postat pe 20 Februarie 2009 18:55
De la: geo_sh, la data 2009-02-20 18:55:52presupun ca ai vrut sa zici ceva.
doar presupun!!!


a reusit sa zica, o fi si el timid !

Postat pe 20 Februarie 2009 18:57
De la: mikylungu, la data 2009-02-20 18:54:19
De la: bestiuitza, la data 2008-10-26 15:56:56uitate in cafeneau de noapte k nu vb de sex si vb de ceva vreme

Postat pe 20 Februarie 2009 18:58
De la: mikylungu, la data 2009-02-20 18:58:59
De la: mikylungu, la data 2009-02-20 18:54:19
De la: bestiuitza, la data 2008-10-26 15:56:56uitate in cafeneau de noapte k nu vb de sex si vb de ceva vreme



curaj,curaj !

Postat pe 20 Februarie 2009 18:59
nu vreau sa ma uit la cafenea,ghici/

Postat pe 20 Februarie 2009 19:00
pai fiecare vb despre ce vrea... eu cel putin mam saturat de topicurile legate de horoscop
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 10:09
mi se pare ciudat ca realitatea a inceput sa urmeze filmului; acum cateva zile s-a protestat impotriva pasapoartelor biometrice.
Am urmarit acel film si am fost uluita de scenariul sau; am cautat sa aflu daca realitatea era aceea descrisa acolo. Mi-am dat seama ca doar o parte era real si m-am linistit. Mi-am spus "ei... SF-uri. E doar un film, nu poate fi adevarat."
Stiu ca filmul contine erori si exagerari, insa nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva cuprinde si o mare doza de adevar. Si daca da, cum ar trebui noi sa actionam?
amme22
Postat pe 3 Aprilie 2009 20:37
De la: little_duck, la data 2008-10-26 15:45:02DE CE PE ACEST FORUM SAU MAI BN ZIS DE CE IN ACEASTA REVISTA ONLINE, SAU CE O MAI FI EA, ACEASTA PORCARIE, AU INCEPUT DE CEVA TIMP SA FIE APROAPE NUMAI SUBIECTE DESPRE SEX????
OARE ALTCEVA NOI, CA FEMEI, NU STIM SA VORBIM?? NU NE INTERESEAZA UN SUBIECT DE CULTURA, O CARTE, O PIESA DE TEATRU COMENTATA, UN FILM ARTISTIC, ALTECEVA IN AFARA DE CUM SA AI MAI MARE PLACERE CARNALA???
OARE SUNT EU NEBUNA SAU ASTA DE ACUM ESTE O EXAGERARE TOTALA?
SI CONSTAT CU TRISTETE CA CELE MAI COMENTATE ARTICOLE AU FOST DESPRE ACEST SUBIECT. PARCA INAINTE MAI CITEAM SI ALTCEVA P AICI!
SUNT UMITA, SOCATA, TRISTA PENTRU CA VAD ASA CVA!!!!

EUROPA DA NE VREA PROSTI PE TOTI. SA FIM INHISI LA MINTE CA NISTE ANIMALE, SA NU NE INTERESEZE DECAT REPRODUCEREA SI CORPUL NOSTRU, SA NE UITAM VALORILE, CA A TRAI INSEAMNA MAI MULTE DE ATAT!

din pacate se vb despre sex pentru ca aici gasesti chiar toti prostii care nu au experienta si nu cred ca e nimic rau in a vorbi despre sex e important ca toti sa stie ce implica acesta, mie una nu mi se pare un subiect tabu ca nu mai suntem pe vremea bunicii(atata vreme cat stim sa vorbim) dar stim sa vorbim si despre o carte, muzica, un concert mai da un tur forumului si ai sa oberv idespre ce se discuta
yumy
Postat pe 7 Aprilie 2009 05:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Idei pentru un cadou 13 De la: jurnalul 9 Decembrie 2010 19:55
viata e fascinanta. 11 De la: miss_darine 1 Decembrie 2009 23:04
rugaciune 10 De la: brun3ta2010 6 Mai 2014 21:03
Relax&Tone 2 De la: luchianramona 18 Ianuarie 2011 17:01
idei de mesaj pt tricou personalizat:) 7 De la: Summer_ 16 Iulie 2010 17:28