Setari Cookie-uri

Topic pentru injuraturi si jigniri

Bine iubire, cum zici tu - eu cred ca ar trebui sa te bucure faptul ca ai ajuns un concept deja, te-ai metamorfozat pana ai atins un nivel metafizic, pe bune, sa mor io!
Kathara
Postat pe 23 Noiembrie 2008 21:37
De la: Kathara, la data 2008-11-23 21:37:51Bine iubire, cum zici tu - eu cred ca ar trebui sa te bucure faptul ca ai ajuns un concept deja, te-ai metamorfozat pana ai atins un nivel metafizic, pe bune, sa mor io!



doar atat poti??......slabutz

Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:01
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 17:07:01
De la: wolfy, la data 2008-11-20 17:01:12
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 16:28:10Traind în cercul vostru strimt
Norocul va petrece,
Ci eu în lumea mea ma simt
Nemuritor si rece.

scumpo, multumesc lui dumnezeu pentru cercul meu "stramt" ..tu continua sa traiesti in "lumea" ta ....




In poezie cercul stramt se refera la lumea muritorilor(Catalin si Catalina), inferioara celei a nemuritorilor lumea Luceafarului. Daca tu spui ca traiesti in cercul tau stramt, inseamna ca recunosti ca faci parte dintr-o lume inferioare celei a mele(lumii mele). Mersi ca ai recunoscut!!! Si tu vrei sa-mi spui ca tu nu esti inculta, ignoranta si proasta? T-am mai spus ca nu ar trebui sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti. E la fel ca si cu Biblia!




dap multumesc pt cercul stramt al muritorilor ca decat sa fiu cu capul in nori ca tine..... "oooo luceafarule...care este tuh...." mai bine acorata in realiate.



Nu merge. Degeaba incerci sa dregi busuiocul. Un citat se da ca sa iti sustii spusele prin intermediul cuvintelor unei persoane a carei desteptaciune nu poate fi pusa la indoiala de nimeni. Ceea ce ai incercat sa faci si tu: ai vrut sa spui ca eu si Katahara suntem izolate in lumea noastra mica, dar ti-a iesit tocmai invers: adica ai spus ca tu traiesti in "cercul tau stramt", sintagma care in poem are o conotatie evident negativa, si ne-ai trimis in "lumea noastra", adica intr-o lume asemenatoare cu a Luceafarului. Acum nu stiu daca te-a anuntat cineva pana acum, dar Catalin si Catalina cu cercul lor stramt sunt personaje cu un destin inferior, iar Luceafrul este geniul a carui conditie este expusa in poem. Deci ai vrut sa te folosesti de creatia lui Eminescu ca sa arati ca suntem inferioare, dar ai sfarsit prin a ne face genii si a recunoaste ca tu esti cea inferioara. Multumim. Asta ti-am spus si noi pana acum. You could have saved yourself the trouble. Si daca tu nu intelegi un text nici cu el in fata, de ce parte este prostia si incultura? Raspunsul mi se pare clar.

Imi amintesti de Oana care s-a facut singura proasta.
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:46
kassandry
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:49
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 17:11:03
De la: wolfy, la data 2008-11-20 17:01:12

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 15:12:16
exemple despre incultura mai pot fi si cele referitoare la faptul ca iti dai cu parerea despre subiecte necunoscute tie... nu ma refer aici doar la faptul ca nu stiai ca facultatea de matematica fizica exista in alte centre universitare, ci si la altele.


De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 16:28:10[draga, cand o doctoranda care se da mare cu profesorii pe care i-a avut la facultate , imi spune mie ca la mine la facultate....e asa si pe dincolo , si ca la amarata mea de universitate nu e asa , dai dovada de ignoranta , prostie, si incultura


Posturile astea doua se cam contrazic. Si cum ti-am mai spus, a fi incult inseamna a nu avea informatie legata de cultura, nu a nu avea informatie legata de organizare, fie ea si a Universitatilor. Daca nu intelegi ultima strofa din "Luceafarul", mai ales cand vrei sa ne arati noua ce desteapta esti fiindca citezi din Eminescu - se numeste incultura, cand nu stii ca la Bucuresti nu exista clase ci grupe, se numeste lipsa de informatie.

Si inca o chesti pe care vreau sa ti-o spun: este uimitor faptul ca tu cauti informatie dar nu stii s-o interpretezi: e.g. intre verbele a voi si a vrea nu exista nicio diferenta, daca la Tanacu a murit o femeie rezulta ca in Romania exista inchizitie!






reciteste inca o data.... poate intelegi ca doctoranda care imi spune mie ca "la mine la facultate " e asa si pe dincolo si ca la amarata de facultate din brasov e altfel....
"got the idea"?????

esti ignoranta inculta si inca o data dai dovada de prostie ,nici macar nu ai inteles ce am scris eu ...


Draguta, ignoranta si prostia sunt de partea ta. Tu esti cea care nici macar nu a inteles ce am vrut eu sa spun. Si asta de foarte multe ori. Mai iti aduci aminte de treaba cu matematica, nu?Dar sa ne limitam la mesajul de fata.Ti-am dat doua citate din posturile tale. Intr-unul spui ca sunt inculta fiindca nu stiu ca la facultatea ta grupele se numesc clase, intr-altul spui ca nu asta e motivul pentru care sunt inculta. Adica te contrazici.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca eu nu am spus asa ceva niciodata:

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 15:12:16nu ma refer aici doar la faptul ca nu stiai ca facultatea de matematica fizica exista in alte centre universitare, ci si la altele.


Uite, asta chiar e o dovada de prostie. Eu asa ceva nu am spus niciodata. Daca tu ai inteles din schimbul asta de replici ca dupa mine facultatile de matematica si fizica sunt numai in Bucuresti, cred ca nici nu mai trebuie sa fac eu efortul sa-ti spun cum esti, fiindca se vede cu ochiul liber. Eu am spus numai ca in toate centrele universitate mari - printre care amarata ta de universitate nu se numara, matematica si fizica sunt doua facultati separate.

Iar urmatoare fraza e lipsita de sens:

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 15:12:16ca nu stiai ca facultatea de matematica fizica exista in alte centre universitare, ci si la altele.


Folosesti cuvantul "altele"(pe care nu o sa ma obosesc sa il analizez gramatical fiindca you are not worth the trouble) ca sa il opui sintagmei "alte centre". Adica 'alte' se opune tot cuvantului "alte", adica acelasi termen se opune lui insusi. Bravo! Pai acum e clar de ce nu intelegi nimic din Eminecsu. Dar ce zic eu din Eminescu, tu nu intelegi nimic din posturile utilizatorilor Kudika!




beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:09
De la: crista_galli, la data 2008-11-20 23:04:09QED, ce????? Ca n-ai demonstrat nici tu nimic decat ca esti o fudula increzuta si proasta.
Nu, nu este jignire, este o constatare, un adevar (asa zicea wolfy, nu?)


Adica ea care stie engleza e proasta, tu care nu stii engleza nu esti proasta. Ea care stie ca orice persoana, oricat de rudimentara ar fi gandirea ei, isi foloseste in acest scop creierul,e proasta. Tu care crezi ca oamenii in general isi folosesc craniul pentru a gandi, nu esti. Ea care intelege intotdeauna ce-i spui e proasta, tu care te rogi de ea sa-ti explice ce-a vrut sa spuna nu esti. Buna logica! Bravo!
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:20

Iata ce zice Kathara:
De la: Kathara, la data 2008-11-20 16:49:51Conciliile ecumenice se tineau pe vremea cand inca nu existau nici macar doua mari sub-religii crestine, daramite trei. Pe urma conciliile s-au tinut in biserica catolica. Tu ai habar despre ce vorbesti?

Sinodul e un termen folosit in est cu alt inteles deoarece bisericile sunt organizate altfel. La noi in general se tin atunci cand trebuie sa fie alesi sefii bisericii sau cand se hotarasc legi bisericesti de cea mai inalta importanta.


Si iata ce zici tu:

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 16:58:03Conciliile s-au confruntat cu probleme instituþionale, au dictat reguli morale pentru cler ºi pentru popor, au intervenit în disputele privitoare la raportul Bisericã-Papã-Împãrat-putere laicã, au tratat ºi tematici teologice(de ex. condamnarea Dualismului Cathar).

Cle douã Concilii din secolul al XV-lea au dezbãtut raportul dintre Conciliu ºi Papã, au încercat restabilirea unitãþii cu Biserica Rãsãriteanã, au schiþat reforma organismului Bisericii. Dupã ce la-nceputul anilor 1500 un nou Conciliu (Lateran V) a reluat fãrã succes însã aceste ultime încercãri, Conciliul tridentin (din Trento), pe lângã sancþionarea rupturii provocate de Reforma protestantã, a construit un pachet doctrinar ºi disciplinar de mare precizie ºi cu o realã forþã incisivã. Acestea au influenþat durabil spiritualitatea ºi cultura europeanã. În 1800 ºi-n 1900 Conciliile Ecumenice, þinute la Vatican, au înfruntat problemele din unghiuri ºi cu stiluri diferite au reflectat asupra Bisericii ºi a raportului între credinþa creºtinã ºi lumea contemporanã.


Au fost celebrate în Orient. Ele s-au confruntat cu limpezirea dogmaticã a cristologiei, lucru ce a condus la formularea Profesiunii de credinþã (numit ºi «Crez» sau «Simbol de credinþã») care este în uz pânã în prezent. Atunci au fost elaborate formulele pentru exprimarea divinitãþii Fiului ºi a Duhului Sfânt; unitatea Persoanei lui Christos în douã naturi: umanã ºi dumnezeiascã. Au fost fixate normele privitoare la ierarhia bisericeascã, rolul diferitelor biserici ºi, în cele din urmã, cultul icoanelor. Al patrulea Conciliu din Constantinopol (al optulea ecumenic), care conþine condamnarea lui Fotie, a însemnat o mare rupturã între cele douã Tradiþii creºtine: Rãsãrit ºi Apus (Bizanþ ºi Roma).


.... restul.... probabil ca e istorie

http://ro.wikipedia.org/wiki/Sf%C3%A2ntul_Sinod_al_Bisericii_Ortodoxe_Rom%C3%
A2ne


http://ro.wikipedia.org/wiki/Consistoriu

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_canonic

etc etc etc....

oranduirea bisericii crestine... fie ea ortodoxa fie ea catolica reformata bla bla bla....



Adica ai dat copy paste din dorinta de a o contrazice, insa nu ai facut altceva decat sa o aprobi. Ai dreptate, ramai in cercul tau stramt de muritoare inferioara si lasa-ne pe noi in lumea noastra de genii!
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:26
Inviasi, draga?

Mi-a fost atat de dor de tineeeeeeeeeeeeeeeeee

Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:12
De la: crista_galli, la data 2008-11-27 13:12:51Inviasi, draga?

Mi-a fost atat de dor de tineeeeeeeeeeeeeeeeee


Tu studiaza intensiv gramatica engleza, nu-ti face griji pentru mine...
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:33
Viata mea nu avea sens fara jignirile tale..........
Mai zi, ca ma topesc de placereeeeeeeeeeee

Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:36
De la: crista_galli, la data 2008-11-27 13:36:32Viata mea nu avea sens fara jignirile tale..........
Mai zi, ca ma topesc de placereeeeeeeeeeee


You are a troll.

Si da, ai dreptate, viata ta nu are sens fara cearta pe care o provoci mereu, fara jignirile pe care le aduci si la care oamenii hotarasc ca trebuie sa iti raspunda.
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:43
De la: wolfy, la data 2008-11-27 13:33:22
De la: crista_galli, la data 2008-11-27 13:12:51Inviasi, draga?

Mi-a fost atat de dor de tineeeeeeeeeeeeeeeeee


Tu studiaza intensiv gramatica engleza, nu-ti face griji pentru mine...


Kathara
Postat pe 28 Noiembrie 2008 17:07
Wolfy, iti scriu aici pentru ca nu vreau sa stric topicuri aiurea, iar pe privat nu-ti pot scrie (ca nu suntem prietene). Nu vrei tu sa discutam in particular ce avem de discutat? Trimite-mi mesaj pe privat sau trimite-mi mail la ursu.iry@gmail.com
Nu este adresa mea principala, tocmai de-aia o si pun pe site, dar e la fel de buna ca oricare pentru a ma contacta. Asa iti voi arata de unde reiese cum stai cu inteligenta...si va reiesi si ca aberezi cu manipularea (stii macar ce-i aia?)
Sau e mult mai important pentru tine sa te vada tot forumul certandu-te? Pardon, aparandu-te:P
E mai important pentru tine ce cred niste oameni despre tine, pe care nu-i vei cunoaste vreodata sau e mai important sa ne rezolvam diferentele?
Tu alegi

Postat pe 4 Decembrie 2008 13:47
De la: crista_galli, la data 2008-12-04 13:47:23Wolfy, iti scriu aici pentru ca nu vreau sa stric topicuri aiurea, iar pe privat nu-ti pot scrie (ca nu suntem prietene). Nu vrei tu sa discutam in particular ce avem de discutat? Trimite-mi mesaj pe privat sau trimite-mi mail la ursu.iry@gmail.com
Nu este adresa mea principala, tocmai de-aia o si pun pe site, dar e la fel de buna ca oricare pentru a ma contacta. Asa iti voi arata de unde reiese cum stai cu inteligenta...si va reiesi si ca aberezi cu manipularea (stii macar ce-i aia?)
Sau e mult mai important pentru tine sa te vada tot forumul certandu-te? Pardon, aparandu-te:P
E mai important pentru tine ce cred niste oameni despre tine, pe care nu-i vei cunoaste vreodata sau e mai important sa ne rezolvam diferentele?
Tu alegi


1. Da, stiu ce e manipularea.Este incercarea de a falsifica realitatea. Atunci cand spui ca nu stiu ce ai demonstrat tu despre inteligenta mea si refuzi sa le impartasesti si celorlalti utilizatori concluziile la care spui ca ai ajuns, se numeste ca minti, adica ca incerci sa manipulezi. Probabil ca nu reusesti.

2. Tu esti tipa care ne facea pe mine si kathara proaste dar nu intelegea niciodata ce spuneam, si de asemenea esti tipa care a provocat rasul prin faptul ca desi sustinea ca stie engleza, a aratat exact contrariul.

3.Nu am de ce sa vorbesc cu tine pe privat. Tot ce avem de discutat se poate face si pe forum. Oricum eu nu vorbesc pe privat cu oameni care si in public mint. Si daca spui ca nu minti, te invit din nou sa arati cand mi-ai demonstrat tu mie ca stau prost cu inteligenta.

4.In ultima fraza nu trebuia sa spui "sa ne rezolvam DIFERENTELE", ci " DIFERENDELE". Acum imi dau seama cine spune ca nu stau eu bine cu inteligenta( ca de demonstrat n-ai demonstrat nimic niciodata), anume o tipa care face greseli de exprimare si inca in limba ei materna(ce sa mai zicem de engleza ).

5. Eu nu am nimic de rezolvat scumpa, tu esti cea care are o problema- destul de grava pentru varsta ta, zic eu. De cand ai venit pe forumul asta preocuparea ta principala a fost sa ma urmaresti pe mine peste tot si sa incerci sa strici thread-urile cu comentariile tale fara nicio legatura cu subiectul. Vad ca ai facut o obsesie pentru mine, dar imi pare rau, nu te pot ajuta cu nimic.Daca vrei sa rezoolvi ceva, trebuie sa te ajuti singura: adica sa te maturizezi(ar cam fi cazul la 27 de ani) si prin urmare sa-ti schimbi in bine comportamentul.

De la: crista_galli, la data 2008-12-04 13:47:23Sau e mult mai important pentru tine sa te vada tot forumul certandu-te? Pardon, aparandu-te:P


Asta e de-a dreptul tupeu! Adica ce-ai dori tu sa fac cand ma ataci?

Deci eu care ma apar, ma cert, insa tu care ataci, nu te certi. Dai dovada de o extraordinara capacitate de a rationa.

De la: crista_galli, la data 2008-12-04 13:47:23Wolfy, iti scriu aici pentru ca nu vreau sa stric topicuri aiurea


Prea tarziu: ai stricat deja multe topicuri cu obsesia ta pentru mine. Unde scriu eu trebuie tu sa vii sa ma ataci. In afara de topicul cu Manolescu evident, fiindca discutia in cauza te depaseste. E pentru oameni destepti.

beyonce_indragostita
Postat pe 6 Decembrie 2008 22:30
OK am inteles...dar te sfatuiesc si pe tine si pe kathara sa luati VOI catrea de gramatica engleza sa vedeti cum va faceti singure de ras. Eu una n-am ce domnstra nici tie, nici altor utilizatori.

Eram sigura....iti place sa te razboiesti....eu ti-am intins un steag alb, dar tu l-ai refuzat. Cred ca demonstrezi tuturor ce fel de om esti, ca mie mi-ai demonstrat de mult.

O viata frumoasa iti doresc

Postat pe 7 Decembrie 2008 10:44
De la: crista_galli, la data 2008-12-07 10:44:47OK am inteles...dar te sfatuiesc si pe tine si pe kathara sa luati VOI catrea de gramatica engleza sa vedeti cum va faceti singure de ras. Eu una n-am ce domnstra nici tie, nici altor utilizatori.

Eram sigura....iti place sa te razboiesti....eu ti-am intins un steag alb, dar tu l-ai refuzat. Cred ca demonstrezi tuturor ce fel de om esti, ca mie mi-ai demonstrat de mult.

O viata frumoasa iti doresc


Draguta, nu cred ca ai inteles: nu eu am inceput cearta asta, nu eu trebuie sa o termin. Tu ai inceput, si tu trebuie sa o termeni. Adica sa incetezi ce faci pe-aici. Nu am obiceiul sa vorbesc pe privat cu persoane care m-au insultat in public. Mi se pare puerila si stupida oferta ta.

Eu si Kathata stim engleza suficient de bine incat sa te corectam pe tine. Noi am studiat limba asta la universitate si o predam la scoli particulare. In sistemul privat de invatamant esti concediat imediat daca nu stii materia pe care o predai si daca nu ai rezultate. Asa ca save your breath.

Nu vreau sa tip, dar asta e singura modalitate de a sublinia ce am de spus:

1. DACA SUSTII IN CONTINUARE CA MI-AI DEMONSTRAT CEVA IN LEGATURA CU INTELIGENTA MEA, TE ROG INCA O DATA SA-MI ARATI UNDE.

2.DACA SUSTII CA EU SI KATHARA NU STIM ENGLEZA, TE ROG S ANE ARATI UNDE AM GRESIT.

3. DACA NU DEMONSTREZI CE SUSTII, SE NUMESTE CA MINTI SI CA INCERCI SA MANIPULEZI.

Si nu, nu o sa vorbesc niciodata pe privat cu o mincinoasa.Daca minti in legatura cu ce scriu eu in pubilc, unde toata lumea poate verifica ce am scris, imi imaginez cum ai minti in legatura cu ce scriu eu pe privat. Asta pe langa faptul ca nu am niciun motiv sa vorbesc cu tine in particular.
beyonce_indragostita
Postat pe 7 Decembrie 2008 11:43
mai , nu va mai certati ! de ce oare in romania sunt oameni atat de badarani si de prost crescuti ? si care mereu urla unu la altu :( of
Incerc din greu sa acumulez puncte la un concurs ! Da si tu o nota frumoasa acolo, hai stiu ca poti :) Aici ai linkul ! Si ma poti adauga in lista ta de prieteni , sa vorbim :) Thanks ! http://www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9116.html
riimaruca
Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:14
De la: riimaruca, la data 2009-01-22 17:14:28mai , nu va mai certati ! de ce oare in romania sunt oameni atat de badarani si de prost crescuti ? si care mereu urla unu la altu :( of
Incerc din greu sa acumulez puncte la un concurs ! Da si tu o nota frumoasa acolo, hai stiu ca poti :) Aici ai linkul ! Si ma poti adauga in lista ta de prieteni , sa vorbim :) Thanks ! http://www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9116.html


uite daca erai cuminte si nu aduceai topicul asta in prima pagina poate ca imi dadeam osteneala sa te votez...acu' nici de a nabii n-o fac....
nah!!! cum pe tine te enerveaza badarania pe mine ma enerveaza milogeala pt un concurs pe care nu ai nici cea mai mica sansa sa il castigi...
neah!!! ca sa ai ce spune ca sunt badaranca!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:54
Asta-i buna sa ceri voturi chiar pe topicul de injuraturi Vrei injuraturi?ca multi sau saturat de milogeala
andreea1976
Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:57
cred ca nu a fost atenta la titlul topicului....
altfel cred ca totusi nu posta chiar aici ,desi e plin forumul de mesajele ei... m-am enervat deja.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:01
Hihihi! Ce misto idee! Topic de injurat!! Si cum facem?
Ne bagam, f** morti, alea-alea? Concurs cine se "esprima' mai plastic?
Pot sa incerc si iou, va rog frumos?
(ca de obicei, am vazut si eu topicul pe prima pagina, n-am citit ni'ica in afara de titlu si - pot sa-mi pariez ultimul leut - iar pic fix ca musca'n lapte... )
Dor_a
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:00
De la: Dor_a, la data 2009-01-22 20:00:21Hihihi! Ce misto idee! Topic de injurat!! Si cum facem?
Ne bagam, f** morti, alea-alea? Concurs cine se "esprima' mai plastic?
Pot sa incerc si iou, va rog frumos?
(ca de obicei, am vazut si eu topicul pe prima pagina, n-am citit ni'ica in afara de titlu si - pot sa-mi pariez ultimul leut - iar pic fix ca musca'n lapte... )
hai mai dora ca poti incepe cu mine..........si iti atragi apoi chiar citiva simpatizanti! eu pe tine nu pot sa ma supar deci zi ce vrei!
FRANNNCE
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:26
Frannnce, ce sa mai incep, ca am inceput deja.... I-am spus unei tute ca e proasta de rage... Da' merita, pe cuvant!
Treaba e ca cel mai tare ma scoate din sarite sa ii aud vorbindu-si de rau propria natiune...
E vreo mucoasa de cin'shpe ani, a carei MARE aventura a fost sa ajunga pana la malu' marii, si decide ea cum sunt romanii
Dor_a
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:35
De la: Dor_a, la data 2009-01-22 20:35:47Frannnce, ce sa mai incep, ca am inceput deja.... I-am spus unei tute ca e proasta de rage... Da' merita, pe cuvant!
Treaba e ca cel mai tare ma scoate din sarite sa ii aud vorbindu-si de rau propria natiune...
E vreo mucoasa de cin'shpe ani, a carei MARE aventura a fost sa ajunga pana la malu' marii, si decide ea cum sunt romanii
ehei soro..........si nu vazusi nimic! dar este timp pentru toate! ........
FRANNNCE
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:40
De la: Dor_a, la data 2009-01-22 20:35:47Frannnce, ce sa mai incep, ca am inceput deja.... I-am spus unei tute ca e proasta de rage... Da' merita, pe cuvant!
Treaba e ca cel mai tare ma scoate din sarite sa ii aud vorbindu-si de rau propria natiune...
E vreo mucoasa de cin'shpe ani, a carei MARE aventura a fost sa ajunga pana la malu' marii, si decide ea cum sunt romanii


Aia de pe topicul bancuri cu blonde? Ca aia m-a enervat si pe mine .
andreea1976
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:46
asta ce mai e ????ca nu am fost la inaugurare !,,dar ma apuc sa citesc si am sa ma exprim si eu
sarutama
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:50
De la: sarutama, la data 2009-01-22 20:50:41asta ce mai e ????ca nu am fost la inaugurare !,,dar ma apuc sa citesc si am sa ma exprim si eu

Nu trebuie sa citesti. Tu doar injura si vei fi on topic...
Lucia1971
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:51
De la: andreea1976, la data 2009-01-22 20:46:37
De la: Dor_a, la data 2009-01-22 20:35:47Frannnce, ce sa mai incep, ca am inceput deja.... I-am spus unei tute ca e proasta de rage... Da' merita, pe cuvant!
Treaba e ca cel mai tare ma scoate din sarite sa ii aud vorbindu-si de rau propria natiune...
E vreo mucoasa de cin'shpe ani, a carei MARE aventura a fost sa ajunga pana la malu' marii, si decide ea cum sunt romanii


Aia de pe topicul bancuri cu blonde? Ca aia m-a enervat si pe mine .


Da! Aia ... acum imi pare rau ca m-au luat deshtele pe dinainte si m-am pus la mintea ei
Dor_a
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:54
De la: sarutama, la data 2009-01-22 20:50:41asta ce mai e ????ca nu am fost la inaugurare !,,dar ma apuc sa citesc si am sa ma exprim si eu


Sarutama, puiule, nu asa se face... Intai iti bagi picioarele asa, de control, si abia dupa aia citesti... N-auzi ca e verde la injuraturi?

Daca vedeam topicu' asta in timp, ii spuneam aleia aici asa si pe dincolo...
Dor_a
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:56
De la: Dor_a, la data 2009-01-22 20:56:42
De la: sarutama, la data 2009-01-22 20:50:41asta ce mai e ????ca nu am fost la inaugurare !,,dar ma apuc sa citesc si am sa ma exprim si eu


Sarutama, puiule, nu asa se face... Intai iti bagi picioarele asa, de control, si abia dupa aia citesti... N-auzi ca e verde la injuraturi?

Daca vedeam topicu' asta in timp, ii spuneam aleia aici asa si pe dincolo...
pai poti sa te dezlantui ca ai voie..........deci.....
FRANNNCE
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
666....... 15 De la: _oktober_ 30 Octombrie 2009 21:28
eu sagetator.el pesti 39 De la: antonela_p07 27 Ianuarie 2016 19:39
feriti=va de agentia de turism Virgin Tour ca dracu de tamaie ! 4 De la: carmen_natural 22 Mai 2011 22:55
Casa de copii orfani Bucuresti 2 De la: kudika_3377 1 Martie 2012 10:41
Unde-a disparul butonul "Modifica"? :( 26 De la: anastasia_m 6 Octombrie 2010 17:37