Mai multe
|
deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita???? pana acum fost buna si sincera....si nu a fost bine am primit doar minciuni si dezamagiri....
|
||
|
nikollette Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:01 |
||
|---|---|---|
De la: nikollette, la data 2009-01-13 12:01:07deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita????asta primesc fetele care se poarta frumos.barbatii nu apreciaza ,se pare,acest lucru.cine sa-i inteleaga? |
||
|
dana_mv Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:05 |
||
De la: nikollette, la data 2009-01-13 12:01:07deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita???? Hm...la asta am yo o solutie...o sa iti trimit msj pe privat e mult de sris...si tre sa caut undeva... pana una alta,fii buna si sincera cu cine merita...foloseste-ti "nasul"si identifica nenorocitii....doar esti femeie,si femeile au un simt aparte!
|
||
|
|
||
|
mary_ct Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:06 |
||
sunt de acoord cu mary, draga niko. foloseste-ti instinctul! fii mai "rea" (baietilor le plac fetele rele)! am patit si eu asta... cand eram buna, ma luau de proasta... acum ma cauta ei... cine sa-i mai inteleaga?
|
||
|
missalexandra Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:11 |
||
De la: nikollette, la data 2009-01-13 12:01:07deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita???? si cine a zis ca tre sa fim bune si de treaba?Nu,frate...ca asta nu e bine...scorpiii sa fim...yo cateodata nu rezolv nimic daca sunt de treaba cu al meu...cand sunt un pic scorpiutza...mama ce de treaba fac cu el! N-am fost buna niciodata(decat bunaciune de femeie ),ci mai degraba o rautate..cu care te intelegi daca stii sa faci ce trebuie!
|
||
|
mary_ct Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:11 |
||
|
Gina,Fely...ajutati-ma putin... am dreptate ca tre sa fim o leaca scorpii? |
||
|
mary_ct Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:13 |
||
De la: nikollette, la data 2009-01-13 12:01:07deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita???? mai intai va salut abia am ajuns si eu la birou m-au purtat astia pe drumuri pe frigul asta mai sa-mi ingete toate cele ;P uite ca ma bag si eu in vorba (dupa ce mi-am luat cafeaua in manuta), si eu zic asa: mai, ii drept ca uneori simti ca pici de fraiera si ca ar trebui sa fii mai scorpie dar, ideea e ca iti faci mult mai mult rau tie decat celorlalti asa ca, eu zic traseaza-ti niste principii clare dupa care vrei sa treaiesti si tine-te de ele de ce zic asta? pt ca in special noi, femeile suntem foarte influentate uneori de sentimente si nu mai gandim tocmai limpede (si actionam in consecinta) si atunci e bine sa ai niste principii conform carora sa actionezi atunci cand sentimentele aduc tornade in mintiuca. dar totusi... sa nu ne apucam de lucrat cu mintea cand sufletu ni dus dupa apa la parau ca iese rau |
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:14 |
||
De la: mary_ct, la data 2009-01-13 12:11:08De la: nikollette, la data 2009-01-13 12:01:07deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita???? offf...nu stiu cum!!! tot timpul ma chinui....si nu prea reusesc.totdeauna am mers pe principiul"bine faci bine gasesti" dar se pare ca nu merge.....si asa rau ma enervez eu pe mine.... ca m-as bate singura!!! |
||
|
nikollette Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:14 |
||
|
offffffffffffff nu-mi mai termin treaba da mai bag nasu si citesc macar ,si iar fug prin casa tre sa-mi angajez menajera ,bucatareasa numa nu am bani sa le platesc
|
||
|
hixipixi Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:16 |
||
De la: mary_ct, la data 2009-01-13 12:06:11De la: nikollette, la data 2009-01-13 12:01:07deci fetelor.....cum sa devin o neno...cita???? astept msg pe privat.multumesc... crede-ma ca e din ce in ce mai greu sa ii identific....sunt cam toti!!! cateodata incep sa ma intreb daca nu cumva am eu ceva.... dar prietena mea care ma cunoaste de fff mult timp a zis ca eu sunt normala dar ei au luat-o razna!!! |
||
|
nikollette Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:17 |
||
|
mai, da ce de am scris oricum daca nu aveti rabdare sa cititi tot ideea centrala e:nu-ti dori sa fii o nenorocita, cauta sa fii buna ca e mai greu, buruienile cresc si singure nu tre sa le cultiv no' ca iar m-am lungit (nu-mi iese chestia cu scurt si concis) |
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:17 |
||
|
Yo stiu ce vreau de la viata si,implicit de la un barbat..daca nu e pe placul meu..te-am pupat,la revedere! Eadevarat ca atunci cand iubesti sau,ma rog,esti amortita un pic de iubire,e mai greu sa vezi limpede cum stau lucrurile...dar,niciodata n-am uitat ce vreau si ce imi convine mie! nu stiu daca e reteta care trebuie,dar mie una mi-a iesit!DEOCAMDATA!
|
||
|
mary_ct Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:27 |
||
dragelor... eu am observat ca cu timpul devii din ce in ce mai pretentioasa cu gasirea unui partener de viata. cel putin in cazul meu asa e... dar eu i-am spus verde in fata ce caut eu! daca ii convine bine; daca nu pa! sunt o scorpie uneori...recunosc!
|
||
|
missalexandra Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:47 |
||
|
mai, asa e dar, oricat de minunat ar fi el si oricat de superba ai fi tu, tot nu ai cum sa te potrivesti perfect din prima, eu zic ca intr-o relatie e ca atunci cand vrei sa imbini doua diamante, trebuie slefuite uneori mai mult alteori mai putin ca sa se potriveasca si.... procesul slefuirii nu e tocmai placut si doare uneori dar rezultatul e cu siguranta minunat ;) |
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:48 |
||
ai dreptate! mai ales cand sunt doua "diamante" in stare pura! noi suntem amandoi doua caractere puternice si doi incapatanati si uneori ies scantei! da si cand ne gasim...
|
||
|
missalexandra Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:01 |
||
| si eu stiu ce vreau...si tocmai d'aia zic.....daca nu imi convine ceva am spus tot timpul si d'ai ma astept ca si celalalt sa imi spuna nu sa dispara ca maga....rul in ceata cand cica totul ar fi bine | ||
|
nikollette Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:03 |
||
buna fetele!!!! va pup si eu azi...deabia acum ajung si eu la o cafeluta...ca pana acum nu am avut timp nici sa respir...of of...dar lasa ca recuperez eu ...care e barfulita azi? pe cine impuscam..ca vad ca niko e suparata pe barbati....mary pe al tau si pe al meu nu ii impuscam..dar care are nevoie de arma sa vin la mine...ca si eu as impusc ape cineva.... dar nu pe iubitul meu...
|
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:18 |
||
De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-01-13 13:18:56buna fetele!!!! va pup si eu azi...deabia acum ajung si eu la o cafeluta...ca pana acum nu am avut timp nici sa respir...of of...dar lasa ca recuperez eu ...care e barfulita azi? pe cine impuscam..ca vad ca niko e suparata pe barbati....mary pe al tau si pe al meu nu ii impuscam..dar care are nevoie de arma sa vin la mine...ca si eu as impusc ape cineva.... dar nu pe iubitul meu... salutare si tie ei, auzi barfa. noi nu barfim doar comentam idei si impresi si... barbatii din cand in cand (suna mai elevat )
|
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:22 |
||
ar fi bine sa te obisnuiesti cu asta draga mea niko! barbatii nu sunt asa de "curajosi" pe cum vor sa para... cand se sperie... dispar! lasa-i sa plece daca tin cu adevarat la tine se vor intoarce; daca nu... nu-i nici o pierdere! inseamna ca nu erau pt tine. mult succes la barbati! nu dispera!
|
||
|
missalexandra Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:22 |
||
De la: auaua, la data 2009-01-13 13:22:10De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-01-13 13:18:56buna fetele!!!! va pup si eu azi...deabia acum ajung si eu la o cafeluta...ca pana acum nu am avut timp nici sa respir...of of...dar lasa ca recuperez eu ...care e barfulita azi? pe cine impuscam..ca vad ca niko e suparata pe barbati....mary pe al tau si pe al meu nu ii impuscam..dar care are nevoie de arma sa vin la mine...ca si eu as impusc ape cineva.... dar nu pe iubitul meu... adica ii discutam pe altii
|
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:22 |
||
aura ma bucur ca ai revenit si tu ...nu ai mai dat pe aici zilele astea... of of ...da da ...ai dreptate suna mai elevat ca nu barfim ci comentam idei, impresii si mai ales barbatii
|
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:25 |
||
De la: alinaalex, la data 2009-01-13 13:22:13ar fi bine sa te obisnuiesti cu asta draga mea niko! barbatii nu sunt asa de "curajosi" pe cum vor sa para... da stiu asta...dar ma mai apuca cateodata mai ales dupa ce intalnesc o asemenea specie care se vrea barbat!!! |
||
|
nikollette Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:27 |
||
De la: ANewBeautifulDay, la data 2009-01-13 13:25:06aura ma bucur ca ai revenit si tu ...nu ai mai dat pe aici zilele astea... of of eh.. ce bine te simti cand iti mai observa cineva lipsa: asa ca multumesc mai, am cam avut de lucru (si acuma am, dar nu prea este chef si plus de asta a plecat sefu ) oricum dragut era sa va salut macar - tura aviatoare
|
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:29 |
||
fetele sa va spun si eu impresia mea....si eu ma ghidezs dupa principiul bine faci bine gasesti..dar cateodata chiar n u merge asa...incerc sa ma tin deoparte de chestii incurcate si complicate...dar daca ele se tin de capul meu incerc sa le rezolv cat mai simplu(chiar daca uneori nu se poate) sunt o persoana foarte flexibila, nu sunt capricioasa si nici pretentioasa...accept persoanele exact asa cum sunt ele...nu ma arunc intr-o relatie din prima ci stau un timp sa ajung sa cunosc un barbat....bineinteles ca am avut si eu partea mea de dezamagiri...dar asta e din greseli invatam...cum ii spuneam si ieri lui fely nimic nu se intampla in viata asta fara un scop ....si exista soare pt toata lumea...asa ca o sa rasara soarele pe strada tuturor SUNT SIGURA DE ASTA!!!!!
|
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:30 |
||
De la: nikollette, la data 2009-01-13 13:27:11De la: alinaalex, la data 2009-01-13 13:22:13ar fi bine sa te obisnuiesti cu asta draga mea niko! barbatii nu sunt asa de "curajosi" pe cum vor sa para... ei, barbatul e prin definitie: un luptator -numai ca unii se mai pierd si sunt cam in ceata si mai trebuie ajutati |
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:31 |
||
am uitat sa zic:.... iar altii trebuiesc ocoliti
|
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:34 |
||
| asa, asa...unii trebuie ajutati...altii ocoliti...si unii chair merita...la un moment dat imi pierdusem si eu speranta ca voi intalni un barbat normal...cu capul pe umeri si cu bunul-simt mereu la el...nu ascuns undeva pe sub covor...si mai ales unul care sa isi foloseasca creierul si la lucruri serioase nu doar la sex, bani , masini si vrajeli...si cand renuntasem cu totul......a aparut el.....asa ca niko, fely dragele mele nu va pierdeti speranta....il veti intalni pe EL......in mod sigur.... | ||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:39 |
||
f multi trebuie ocoliti! da nu stiu cu ce mai ramanem apoi...
|
||
|
missalexandra Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:41 |
||
De la: alinaalex, la data 2009-01-13 13:41:31 las' ca te gaseste el pe tine cand te astepti ami putin
|
||
|
auaua Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:49 |
||
De la: auaua, la data 2009-01-13 13:49:18De la: alinaalex, la data 2009-01-13 13:41:31 asa e!!! eu am incet atsa mai astept cu sufletul la gura un lucru....pt ca atunci cand il astepti nu vine.. "Nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti mai putin." � Gabriel Jose Garcia Marquez |
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? | 5 | De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34 |
| Sounds of Hell | 1 | De la: Criss_M 7 Martie 2012 13:40 |
| PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... | 27 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53 |
|
|
||
| vand lentile de contact div nuante 40 ron albastru verde | 1 | De la: kudika004836 8 Aprilie 2010 13:33 |
| FEMEIA INDEPENDENTA | 46 | De la: gya29 13 Februarie 2012 19:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.