Setari Cookie-uri

eo balantza....el taur....

oare mai are sens sa ma complic...?va spun sincer ca nu ne prea intelegem.....este foarte gelos si posesiv...dar cat il iubesc

ce zicetzi?
sw33t_b3by
Postat pe 5 Noiembrie 2008 20:37
De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-05 20:37:11oare mai are sens sa ma complic...?va spun sincer ca nu ne prea intelegem.....este foarte gelos si posesiv...dar cat il iubesc

ce zicetzi?

Pai ai raspuns deja singura la întrebare Nu va intelegeti, e gelos si posesiv. De ce sa te mai complici?
Nici eu nu m-as complica cu tauri.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 5 Noiembrie 2008 20:40
nu pot....:(((..sau nu vreau:))) nu`mi prea dau seama exact
sw33t_b3by
Postat pe 6 Noiembrie 2008 19:49
Desigur, Taurul este foarte-supra-minunat ca persoana, nici nu încape discutie. Problema între voi doi este cu luarea deciziilor, chiar si a celor mai neimportante. Stilul Taurului la capitolul asta? Se aseaza frumusel si asteapta sa vina cineva care sa rezolve problema. Stilul Balantei? Cam tot pe acolo. Iar cu doua semne carora nu prea le place sa vorbeasca deschis despre o gramada de lucruri si care prefera sa lase lucrurile sa se rezolve de la sine, în loc sa intervina, conflictele s-ar putea sa apara destul de des.
Taurul se bucura de tot ce este bun în viata, este un senzual si stie sa se distreze. Numai ca Balanta, de Balanta ce e ea, nu se poate abtine de la un mic flirt din când în când, asa, ca sa se asigure ca înca mai este dorita. Iar Taurul nu prea apreciaza chestia asta. E un fel de fanatic al fidelitatii. O mare parte din combinatia asta depinde de ce fel de Taur ti-ai ales. Daca este un Taur fara complexe, care are încredere în sine, ar trebui sa nu-l deranjeze chestii insignifiante precum asta. Dar daca nu...
Este foarte posesiv, iar tu esti cam prea cerebrala ca sa întelegi chestiile astea complicate, asa ca lasa-l sa fie posesiv si, dupa ce s-a convins ca Balanta asta e doar a lui, poti sa-ti vezi de treaba si sa te plimbi prin oras cât îti pofteste inima. Probabil fara Taurul tau, fiindca lui îi place mai mult sa stea pe acasa, se simte mult mai bine acolo decât prin oras. Bineînteles, daca ai sa cheltuiesti în nestire, ca o Balanta ce se respecta, ai sa ai ceva necazuri, fiindca Taurul este foarte grijuliu si econom cu banii. Nu-ti pierde rabdarea, explica-i ca tot ce ai cumparat are un scop bine definit, si asteapta-l sa se calmeze. Iar data viitoare nu uita sa-i cumperi si Taurului ceva (de mâncare, eventual) de pe unde haladuiesti tu, iar el n-o sa se mai supere. Desigur, si Taurului îi place sa faca cumparaturi, dar le gândeste mult mai bine si mai îndelung.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 6 Noiembrie 2008 20:22
eu varsator, el leu... de asta ce ziceti? ca sunt curioasa...
sylviapopa
Postat pe 6 Noiembrie 2008 20:28
De la: sylviapopa, la data 2008-11-06 20:28:52eu varsator, el leu... de asta ce ziceti? ca sunt curioasa...

Varsator si Leu: cei ce se privesc în ochi o viata!

"Excelenta combinatie!" ar exclama cei mai multi, pentru ca, într-adevar, un Aer de calitate poate întretine un Foc de lunga durata. O mare daruire (Leul) devine oricând suportul unui entuziasm (Varsatorul) care sa cuprinda lumea în întregul ei!

Exista însa un exces de regalitate aici: Leul este teatral si ocupa uneori abuziv, chiar pâna la saturatie, scena existentiala a Varsatorului, în vreme ce Varsatorul, prin definitie un rege al spatiului total, nu suporta nici o limitare, fie ea si prin iubire.
Fiecare cauta sa-i impuna celuilalt ceea ce-l caracterizeaza: Leul - monarhismul lui absolut, Varsatorul - libertatea sa infinita.

Si astfel ei risca uneori sa se separe exact prin ceea ce au în comun - pasionalitate, franchete, dragostea de tot si de toate, stralucire, extravaganta, noblete, ardoare si însufletire.

La prietena mea nu a mers deloc.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 6 Noiembrie 2008 20:38
si mie ce imi trebuie atunci?:D
sw33t_b3by
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:12
De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-08 10:12:15 si mie ce imi trebuie atunci?:D

Balanta si Varsator, Aer si iar Aer... O dragoste ca-n ceruri, numai sa gasiti si pe cineva care sa va faca mâncare si curatenie.

Nu e chiar lipsita de probleme, dar este o relatie care poate dura mult si bine. Sunteti amândoi buni ascultatori si comunicati foarte bine cu cei din jur. Cu singura diferenta ca Balanta merge pe principiul ca fiecare trebuie si sa dea si sa primeasca, iar Varsatorul o cam ia razna cu idei trasnite, concepte si discutii la nivel abstract. Asculta-ti Varsatorul, deci, si nu uita ca nu prea-l poti schimba : e ca si cum ai vrea sa modelezi un cocolos de Aer. Oricum, amândurora va place sa vorbiti, asa ca o sa aveti o relatie excelenta de prietenie. Iar, cum si Varsatorul si tu cautati mai întâi un prieten perfect si abia apoi o verigheta, de aici poate începe totul.

Singura mica problema cu un Varsator este ca iubeste prea mult libertatea, iar tu prea vrei sa-i pui pirostriile repede. Lasa-i timp si spatiu sa se desfasoare, nu-l lua tare si acorda-i libertatea de care are nevoie. Este un semn foarte cerebral, rebelul zodiacului, mereu în cautarea unei cauze careia sa i se dedice.
Nu le aveti, nici tu nici el, cu detaliile sau cu treburile prin casa. Cuvântul "casnic" va face pe amândoi sa strâmbati din nas. Si nici nu prea sunteti strângatori, economi, asa ca finantele s-ar putea sa devina o problema. Daca tu, ca Balanta, ai putea sa te mai abtii de la cheltuieli, poate reusesti sa-ti convingi si Varsatorul...

Pentru tine este important sa ai în persoana iubita un prieten de nadejde, iar cu Varsatorul ti-ai gasit perechea, fiindca nu doar ca e de acord, ci chiar cauta acelasi lucru într-o relatie. Sexual, Varsatorul îsi arata cel mai mult fata de "experimentator", mereu cu idei noi, mereu pe muchia dintre dragoste si joaca. Poate ca ai sa fii putin uimit la început, dar nu uita ca este inventatorul zodiacului : daca nu e ceva de descoperit, vreo noutate, acolo, se plictiseste repede.

În concluzie : o relatie frumoasa, dar care are nevoie de o doza destul de mare de realism si pragmatism, mai ales la nivel financiar, ca sa supravietuiasca.
**********************************************************
Balanta si Sagetator, Aer si Foc. O combinatie excelenta : arcasul e greu de prins, dar, odata ce l-ai facut sa ramâna, devine un partener de vis pentru tine.

Setea de aventura a Sagetatorului este atât de fantastica, de atragatoare si de incitanta, încât cu siguranta te vei îndragosti la prima vedere. Finetea si rafinamentul Balantei, pe de alta parte, îl vor atrage pe acest calator, poate chiar pâna la a-l convinge sa se mai opreasca din drumul sau spre descoperiri.

Amândurora va plac petrecerile si va place sa întâlniti mereu noi prieteni. Comunicati usor si aveti multa energie : aici va potriviti perfect. Sagetatorul e mai entuziast si are idei sau planuri mai de anvergura, iar tu esti partenerul mai romantic, mai sentimental.

Sagetatorul se cam teme de a fi "prins în lat", sau de a se implica prea mult într-o relatie. Are nevoie si de mai multa libertate, de spatiu... sa fie el sigur ca nu e constrâns, închis în cusca sau silit sa traiasca alaturi de o anume persoana. În schimb, este foarte fidel odata ce a apucat sa aiba încredere în cineva si se va dovedi un prieten de nadejde, care te va ajuta pâna-n pânzele albe. Numai primul pas e mai greu.
Sagetatorul este un nativ foarte sincer, adesea pâna la "cruzime". Aici s-ar putea sa aveti ceva dificultati, pentru ca tu nu esti genul care sa spuna adevarurile asa, direct în fata. Tu preferi sa menajezi interlocutorul si sa îndulcesti vestile rele. Sagetatorul este foarte-foarte-foarte diferit de tine în aceasta privinta, poate chiar opusul tau. "M-ai rugat sa-ti spun adevarul, ti l-am spus, acum ce nu-ti convine?" e replica tipica a unui Sagetator care tocmai ti-a provocat un atac de cord cu vreun adevar spus asa, pe sleau.

Fiind cel mai înclinat catre casatorie (sau catre o relatie mai serioasa, mai sigura, mai pe termen lung) dintre voi, tu va trebui sa-ti convingi si Sagetatorul sa fie de acord cu expresia "suntem împreuna" în loc de "mda, ne mai vedem asa, din când în când". Este greu de convins, dar merita. De fapt, tot ce-l intereseaza pe un Sagetator în toata chestia este sa nu-si piarda autonomia, personalitatea, libertatea de actiune si mai ales de gândire. Daca e sigur ca nu le va pierde, poate ramâne o viata lânga tine si, fiind o zodie de Foc, are o caldura a sentimentelor extraordinara. În plus, deoarece este si o zodie de toamna, are tendinta sa fie mai stabil, mai profund decât celelalte doua zodii de Foc : toamna este anotimpul strângerii recoltei, al analizei mai atente, al adâncimii pe toate planurile.

Asadar, mergi înainte! Daca vei avea rabdare, este o relatie care nu te va dezamagi sub nici o forma.
***************************************************

Compatibilitati zodii:
Balanta - Gemeni

Balanta si Gemeni? Nota zece.

Dar nu uitati sa mai coborâti si pe pamânt din când în când, are lumea nevoie de voi pe-aici. Cu doua semne de Aer, dintre care unul e un Geaman cu doua fete (sau personalitati, cum le place lor sa spuna) iar celalalt e o Balanta cu doua talere mereu cautând un echilibru, totul e perfect. Numai sa gasiti pe cineva care sa mai stea si pe acasa, sa faca curat si chestii de astea. A, si pe cineva care sa aduca bani în casa.

O relatie excelenta : Gemenii sunt atât de curiosi, de tineri în suflet, de zvapaiati, încât o sa te fascineze. Dar si mai mare va fi atractia pe care o simte Geamanul fata de tine. Asta fiindca, pe lânga un Geaman, pâna si o Balanta pare realista si cu picioarele pe pamânt. Talentul la comunicare al Geamanului, vivacitatea sa, felul în care se strecoara mereu si ajunge în "miezul actiunii", toate acestea or sa transforme fiecare zi într-o noua aventura. Probabil ca aveti o gramada de prieteni, fiindca Geamanul este la fel de sociabil ca si tine. Probabil ca o sa te scoata mereu prin oras (nu sta pe acasa) si probabil ca o sa trebuiasca sa va gânditi serios de tot, la un moment dat, cine mai sta si pe acasa.
Nici unul din voi nu prea le are cu "facutul banilor", sau cu pastratul, economiile si alte prostii de astea. Daca credeai ca tu traiesti clipa, stai sa vezi un Geaman. Împreuna, o sa va distrati cam mereu si o sa uiti pâna si cuvântul plictiseala. Legatura pe plan intelectual este excelenta, fiindca sunteti amândoi semne de Aer si va întelegeti unul pe altul, va intuiti reciproc modul de gândire.

Cât despre dragostea fizica, alaturi de un nativ al carui nume e la plural si care are adesea minimum zece personalitati de rezerva (sa fie, acolo, ca nu strica, oricum nici macar nu se straduieste, asa e el), sexul va fi excelent : aproape nimic nu e prea îndraznet sau prea ciudat.

O relatie în care merita sa ramâi, nu numai pentru ca amândoi conceptualizati la fel de mult (si considerati ca organul sexual principal e creierul), ci si pentru ca este o sansa de a te redescoperi mereu, de a fi tu. Nu-i nevoie sa schimbi nimic, ca sa atragi un Geaman. Doar sa muncesti ceva mai mult, ca sa ai cu ce sa-i platesti nota telefonica.

**********************************
Iti place Acuma iti mai lipseste un barbat
Full_Metal_Jacket
Postat pe 8 Noiembrie 2008 12:55
multumesc..nu cunosc pe nimeni in nici una din zodiile enumerate mai sus:))) si cum ziceam...gata s`a dus taurul....:)))
sw33t_b3by
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:31
De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-08 20:31:11 multumesc..nu cunosc pe nimeni in nici una din zodiile enumerate mai sus:))) si cum ziceam...gata s`a dus taurul....:)))

Mi-a scapat ca a plecat taurul
Dar precis gasesti pe cineva care va avea un caracter mai bun, so o sa va potriviti mai bine
Full_Metal_Jacket
Postat pe 8 Noiembrie 2008 21:09
as vrea sa stiu si eu cu cine ma potrivesc sunt balanta
danutzavlasie
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:24
De la: danutzavlasie, la data 2008-11-28 22:24:35as vrea sa stiu si eu cu cine ma potrivesc sunt balanta


Draga Danutza
Tu te potrivesti cu gemeni sau cu persoanele care te pot satiface pe tine ca femeie balanta. Dar sa nu uiti ca esti in primul rand femeie. Incearca care barbati sunt in stare sa te atraga in sfera lor de actiune.

Esti plina de puritate, frumusete, dar mai ales prin respingerea pronuntata a tot ce nu este atractiv. Ai un instinct pentru distinctie, pentru forme de comportament deosebit, pentru imbracaminte. Folosesti parfumuri subtile si scumpe, iubesti bijuteriile si te inconjoari cu placere de lux. Admiri frumusetea in toate manifestarile ei: muzica, sculptura, arhitectura, oameni. Locuinta ta are intotdeauna o nota de eleganta. Aceasta conceptie de viata pretentioasa se manifesta si in alegerea barbatilor.

Pentru tine barbatul insotitor trebuie sa fie asemenea unui inel cu briliante, care sa-ti ridice propria valoare. Cel care nu se simte in stare de asa ceva sa nu-i iasa in cale. Ea se vede ca pe un ecran, observandu-si toate miscarile si bucurandu-se de propria frumusete.
Esti foarte critica. Doresti ca imaginea ta sa corespunda celui mai perfect etalon si recurgi in acest sens la imbunatatiri. Tu ca balanta ai devenit un simbol al sarmului.

Nestatornicia ta este de necombatut. Stii sa atragi barbatii, dar foarte curand te vei dedica unei noi cuceriri. Poti sa uiti mai repede decat o oglinda. Simtamintele tale sunt destul de superficiale. Si pentru ca Venus domina semnul tau zodiacal, esti foarte priceputa in arta dragostei.

Barbatii iesiti din forma, cu burta, cu brate lipsite de vlaga, cu piept feminin sau prea scheletic cad in dizgratie atunci cand se dezbraca in ochii tai.

Vei pretexta atunci o migrena sau te vei inchide in baie. Pretentiile tale estetice se intind pana la organul sexual al barbatului. In general preferi artistii, scriitorii, cantaretii, pictorii, muzicienii si mai putin oamenii de afaceri. Tu ca femeie balanta cu limba ascutita vei afirmat odata "Oamenii de afaceri au fost creati de Dumnezeu numai pentru ca avea nevoie de cineva care sa rezolve problemele plicticoase". Tu nu se intereseazi de barbatul in sine. Ceea ce doresti este sa fii admirata.

Tu doresti un barbat pentru mangaierea egoului tau, caci in centrul atentiei trebuie sa fie tu insasi. Toate ocaziile sunt pentru tine cadrul in care trebuie sa fi admirata, sa straluceassti precum piatra pretioasa in montura. Nu-ti place sa fi grabita, este inutil sa ti se atraga atentia ca invitatia a fost stabilita pentru o anumita ora, deoarece cu un sfert de ora inainte tu este in fata oglinzii, linistita si fara panica. Orice pretext social nu este altceva decat ocazia de a straluci.
Este indragostita de corpul tau, ceea ce poate duce la narcisism. Iti plac jocurile de dragoste bizare si vei sti intotdeauna sa dublezi placerile. Vei fi preferata de barbatii fetisisti. Ai multa intelegere pentru cei care iti adora mainile si genunchii.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Noiembrie 2008 01:17
dracusoooor ai devenit mama omida!!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Noiembrie 2008 01:30
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-29 01:30:47dracusoooor ai devenit mama omida!!!!!

A scris ceva asemanator si iris
Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Noiembrie 2008 01:34
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-06 20:22:48Desigur, Taurul este foarte-supra-minunat ca persoana, nici nu încape discutie. Problema între voi doi este cu luarea deciziilor, chiar si a celor mai neimportante. Stilul Taurului la capitolul asta? Se aseaza frumusel si asteapta sa vina cineva care sa rezolve problema. Stilul Balantei? Cam tot pe acolo. Iar cu doua semne carora nu prea le place sa vorbeasca deschis despre o gramada de lucruri si care prefera sa lase lucrurile sa se rezolve de la sine, în loc sa intervina, conflictele s-ar putea sa apara destul de des.
Taurul se bucura de tot ce este bun în viata, este un senzual si stie sa se distreze. Numai ca Balanta, de Balanta ce e ea, nu se poate abtine de la un mic flirt din când în când, asa, ca sa se asigure ca înca mai este dorita. Iar Taurul nu prea apreciaza chestia asta. E un fel de fanatic al fidelitatii. O mare parte din combinatia asta depinde de ce fel de Taur ti-ai ales. Daca este un Taur fara complexe, care are încredere în sine, ar trebui sa nu-l deranjeze chestii insignifiante precum asta. Dar daca nu...
Este foarte posesiv, iar tu esti cam prea cerebrala ca sa întelegi chestiile astea complicate, asa ca lasa-l sa fie posesiv si, dupa ce s-a convins ca Balanta asta e doar a lui, poti sa-ti vezi de treaba si sa te plimbi prin oras cât îti pofteste inima. Probabil fara Taurul tau, fiindca lui îi place mai mult sa stea pe acasa, se simte mult mai bine acolo decât prin oras. Bineînteles, daca ai sa cheltuiesti în nestire, ca o Balanta ce se respecta, ai sa ai ceva necazuri, fiindca Taurul este foarte grijuliu si econom cu banii. Nu-ti pierde rabdarea, explica-i ca tot ce ai cumparat are un scop bine definit, si asteapta-l sa se calmeze. Iar data viitoare nu uita sa-i cumperi si Taurului ceva (de mâncare, eventual) de pe unde haladuiesti tu, iar el n-o sa se mai supere. Desigur, si Taurului îi place sa faca cumparaturi, dar le gândeste mult mai bine si mai îndelung.



Exceptionala descriere a taurilor ! Nota 10 ! Exceptionala descriere ! Aviz tuturor celor care au zis si gandit tampenii despre tauri ! Super adevarata si corecta descriere a taurilor ! Exceptionala si uimitor de corecta ! Beton, beton, beton !

Postat pe 29 Noiembrie 2008 01:35
dar balantza(eu) leu(el)?
sunt complikti tauri dar dupa o perioada totul devine asa de frumos
bulinaa
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:46
balanta cu leu... poate cu cele mai putine sanse de reusita... din pacate balanta e mult prea nehotarata pt leu, iar leul are nevoie de atentie totala pe care o intoarce in aceeasi masura. balanta nu se impaca nici cu prea multa atentie... nu mereu
nicoleta232005
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:50
dar el taur-ea leu?
pinky22
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:52
balanta -leu colaborare buna la servici.
danutzza_stefi
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:57
da ce ziceti de taur cu eu peste??
solomon_sara20
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:29
cunosc eu......ea pesti el taur...a iesit nashpa :))))
sw33t_b3by
Postat pe 7 Ianuarie 2009 21:32
Prietena mea cea mai buna este balanta, iar prietenul ei cu care este de un an si...este taur......la ei certurile sunt la ordinea zilei, din tot felul de motive, mai mult sau mai putin importante.. dar nu-si face nimeni griji ca nu se mai impaca. asa ca depinde de fiecare

ce parere aveti despre o relatie dintre doi sagetatori ?
Vicky_s
Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:14
Balanta - Taur
Balanta si Taur? O Balanta cu capul pe umeri ar trebui sa se gândeasca de zece ori înainte sa se arunce în asa ceva... o relatie dificila.

Desigur, Taurul este foarte-supra-minunat ca persoana, nici nu încape discutie. Problema între voi doi este cu luarea deciziilor, chiar si a celor mai neimportante. Stilul Taurului la capitolul asta? Se aseaza frumusel si asteapta sa vina cineva care sa rezolve problema. Stilul Balantei? Cam tot pe acolo. Iar cu doua semne carora nu prea le place sa vorbeasca deschis despre o gramada de lucruri si care prefera sa lase lucrurile sa se rezolve de la sine, în loc sa intervina, conflictele s-ar putea sa apara destul de des.

La început, relatia merge frumos. Taurul se bucura de tot ce este bun în viata, este un senzual si stie sa se distreze. Numai ca Balanta, de Balanta ce e ea, nu se poate abtine de la un mic flirt din când în când, asa, ca sa se asigure ca înca mai este dorita. Iar Taurul nu prea apreciaza chestia asta. E un fel de fanatic al fidelitatii. O mare parte din combinatia asta depinde de ce fel de Taur ti-ai ales. Daca este un Taur fara complexe, care are încredere în sine, ar trebui sa nu-l deranjeze chestii insignifiante precum asta. Dar daca nu...

Nu uita ca pentru un Taur stabilitatea este foarte importanta si, daca se simte el în siguranta si te considera persoana fidela si devotata, totul poate deveni perfect. Este foarte posesiv, iar tu esti cam prea cerebrala ca sa întelegi chestiile astea complicate, asa ca lasa-l sa fie posesiv si, dupa ce s-a convins ca Balanta asta e doar a lui, poti sa-ti vezi de treaba si sa te plimbi prin oras cât îti pofteste inima. Probabil fara Taurul tau, fiindca lui îi place mai mult sa stea pe acasa, se simte mult mai bine acolo decât prin oras. Bineînteles, daca ai sa cheltuiesti în nestire, ca o Balanta ce se respecta, ai sa ai ceva necazuri, fiindca Taurul este foarte grijuliu si econom cu banii. Nu-ti pierde rabdarea, explica-i ca tot ce ai cumparat are un scop bine definit, si asteapta-l sa se calmeze. Iar data viitoare nu uita sa-i cumperi si Taurului ceva (de mâncare, eventual) de pe unde haladuiesti tu, iar el n-o sa se mai supere. Desigur, si Taurului îi place sa faca cumparaturi, dar le gândeste mult mai bine si mai îndelung.

_dulcik_
Postat pe 7 Martie 2009 15:59
Balanta - Taur
Este un nativ teribil de încapatânat. Ca un Taur. Toata rabdarea si diplomatia Balantei sunt adesea insuficiente când e vorba de a convinge un Taur sa faca sau sa nu faca ceva. Cel mai adesea e greu sa-l urnesti sa faca ceva, fiindca este destul de imobil.

Sexual, va întelegeti cel mai bine. Taurul este o persoana foarte senzuala, care stie sa savureze fiecare moment, cu o voce adesea foarte frumoasa (Taurul guverneaza gâtul; activitatile legate de gât, cum ar fi vorbitul si mâncatul, sunt mai speciale la el), foarte rabdator si cu o atingere aproape magica.

Asadar, o legatura care poate merge DACA Balanta este pregatita sa ofere fidelitate deplina (adica de tot, completa, fara subterfugii). Taurul îti poate oferi siguranta materiala de care ai cam avea nevoie si un echilibru pe care l-ai cautat cam mereu. Numai ca este greu de acceptat pentru un semn de Aer imobilitatea semnului de Pamânt si încapatânarea acestuia. De aici se vor naste cele mai multe probleme.

_dulcik_
Postat pe 7 Martie 2009 15:59
foarte tare....seci si eu sunt BALANTA si am langa mine un TAUR...ce nu imi convine hm...este prea calculat cu baniii...aproape zgarcit, si nu face nicioddata ca mine...eu obijnuita sa mi se faca pe plac..el face mereu pe dos ... si ce credeti cu kestia asta ma face sa il adoooorrrrrr...:(( cine mai intelege fetele....nu am rezistatnici langa sagetator nici langa leu care cik sunt super pt balanta din mine:P...de gemeni nu am avut parte...ma cam dau cap in cap cu ei ....deaia ma si atrag...ciudat...c ziceti d asta:D
shhtmaascund
Postat pe 7 Martie 2009 23:04
Cand iubesti cu adevarat numai conteaza zodia!
_dulcik_
Postat pe 8 Martie 2009 22:36
De la: shhtmaascund, la data 2009-03-07 23:04:48foarte tare....seci si eu sunt BALANTA si am langa mine un TAUR...ce nu imi convine hm...este prea calculat cu baniii...aproape zgarcit, si nu face nicioddata ca mine...eu obijnuita sa mi se faca pe plac..el face mereu pe dos ... si ce credeti cu kestia asta ma face sa il adoooorrrrrr...:(( cine mai intelege fetele....nu am rezistatnici langa sagetator nici langa leu care cik sunt super pt balanta din mine:P...de gemeni nu am avut parte...ma cam dau cap in cap cu ei ....deaia ma si atrag...ciudat...c ziceti d asta:D
sw33t_b3by
Postat pe 9 Martie 2009 20:25
ce a fost asta?
:))))
shhtmaascund
Postat pe 9 Martie 2009 23:01
?
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
scorpioancele au noroc in dragoste? 67 De la: luyyzz 4 Iulie 2009 21:27
HELP-BARBATUL BERBEC 15 De la: andra_ale 29 Octombrie 2009 08:30
CEL MAI TARE ZODIAC-PESTI 12 De la: iris_4_ever 15 Aprilie 2009 20:27
scurgeri maronii 10 De la: kokomic 29 Septembrie 2011 08:59
dilema 1 De la: eulalia 7 Martie 2009 18:23