EU PESTI, EL SCORPION.... CE PARERE AVETI DESPRE ASTA????

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent EU PESTI, EL SCORPION.... CE PARERE AVETI DESPRE ASTA????: (5 din 1 vot)
 
Flory_403 Avatarul lui Flory_403

40 mesaje
Membru din: 18/10/2008
Oras: pitesti

EU SUNT PESTOAICA SI EL SCORPION. NE-AM INTANLNIT DIN INTAMPLARE SI AM AJUNS SA FIM IUBITI.NE INTELEGEM PERFECT, SUNTEM PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA IN MULTE DECIZII,SUNT FERICITA CA AM GASIT PE CINEVA CU CARE SA MA POTRIVESC ASA DE MULT. VOI CE ZICETI?
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje
Membru din: 28/07/2008

De la: FLORIKA, la data 2008-11-07 10:58:28EU SUNT PESTOAICA SI EL SCORPION. NE-AM INTANLNIT DIN INTAMPLARE SI AM AJUNS SA FIM IUBITI.NE INTELEGEM PERFECT, SUNTEM PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA IN MULTE DECIZII,SUNT FERICITA CA AM GASIT PE CINEVA CU CARE SA MA POTRIVESC ASA DE MULT. VOI CE ZICETI?

Poate va fi bine.
Si relatiile intime la voi sunt ok? Pe prietena mea a agasato la un moment dat scorpiunul ei, ca el dorea de 8 ori sex pe zi. A rupt relatia dupa vreo doi ani ca sa plictisit de atata sex.
Raporteaza abuz de limbaj
deea_20 Avatarul lui deea_20

426 mesaje
Membru din: 2/05/2008

tot pesti,el tot scorpion.ai dreptate si la noi e la fel.ma surprinde cat de bine ne potrivim.chiar k suntem pe aceeasi lungime de unda.iar la capitolul sex chiar e super,nu am ce sa-i reprosez!
Raporteaza abuz de limbaj
Bambi89 Avatarul lui Bambi89

31 mesaje
Membru din: 30/07/2008

se spune ca Pesti, ca si compatibilitate se potrivesc cel mai bine cu Scorpionii . Depinde de voi, de caracterele voastre si de ce va doriti de la relatie. Bafta
Raporteaza abuz de limbaj
The_Flame Avatarul lui The_Flame

5 mesaje
Membru din: 3/12/2008
Oras: onesti

E o combinatie super....Va potriviti!Uitate pe net la compatibilitati zodii si ai sa gasesti o multime de asemanari!Bafta!
Raporteaza abuz de limbaj
kruger Avatarul lui kruger

22 mesaje
Membru din: 24/04/2008

Eu sunt Scorpion, el e Pesti, ne intelegem foarte bine! Am facut un calcul specializat, 56% dar mie mi se pare ca suntem undeva la 80 :X
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
iuliana_40 Avatarul lui iuliana_40

1 mesaj
Membru din: 8/12/2009

Hm.. ce sa va zic.. sunt casatorita cu un scorpion de 20 de ani...o sa vina momentul cand el.. scorpionul trebuie sa isi mai demonstreze cat este el de macho.. cat succes mai are in fata sexului slab si atunci.. o sa.. te schimbe..pestisorule.. te asigur..o sa simti.. o sa si afli concret..de iertat.. ierti.. dar ce o sa faci cu uitarea? asta nu se poate.. si.. intr-un asa cuplu cu o compatibiliatte de 100% se instaleaza involuntar indiferenta ... cum se poate trece peste asta? ei bine.. nu stiu! am incercat si incerc de ceva timp...NU STIU! aveti voi solutii?
Raporteaza abuz de limbaj