Mai multe
|
Deeia, daca cu adevarat simte ceea ce sustine, vine el singur la tine fara ca tu sa faci ceva in mod special...Sunt intr-o relatie cu un prieten de-al fostului cu care ma intelegeam foarte bine. La inceput eram amandoi pe principiul ca nu se poate sa fie ceva intre noi avand in vedere ca eu eram fosta unui prieten de-al lui...Dar ne-am apropiat atat de tare incat acuma formam un cuplu, si am renuntat la acest principiu... Deci daca te vrea, vine singur la tine... Uita-te dupa fapte , nu dupa vorbe... Baietii in general pot spune foarte multe..
|
||
|
Adelhait Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:13 |
||
|---|---|---|
De la: Georgia99, la data 2008-11-08 19:09:40nu se rezuma totul la sex si la cate numere faceti pe noapte de acord,, dar nu era numai asta..stiu e greu de inteles... dar nu intelegi pina cind nu te gasesti in aceeasi situatie.. ceea ce nu doresc absolut nici uneia din fete |
||
|
loves_to_much Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:14 |
||
| nu georgia nu totul se rezuma la sex. dar sexul este 80% dintr-o relatzie sper k esti de acord cu mine si 90% dintre barbatzi asta vor. Cel putzin la o varsta mai inaintata nu la 15 ani k aatuci e prosteala de copii | ||
|
|
||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:15 |
||
| Da adelhait dar el tzine foarte mult la relatziile de prietenie si nu stiu daca va putea sa treaca peste asta... | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:28 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 19:11:39am discutat la el in camera stand intinsi pe pat :P si erati doar voi doi in camera? daca-i asa....ce pot sa zic.. nu te gindesti ca poate el avea niste intentii ascunse si ca de fapt urmarea altceva zicindu-ti ca te iubeste? sorry nu vreau sa par sceptica dar...
|
||
|
loves_to_much Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:31 |
||
De la: Adelhait, la data 2008-11-08 19:13:29Deeia, daca cu adevarat simte ceea ce sustine, vine el singur la tine fara ca tu sa faci ceva in mod special...Sunt intr-o relatie cu un prieten de-al fostului cu care ma intelegeam foarte bine. La inceput eram amandoi pe principiul ca nu se poate sa fie ceva intre noi avand in vedere ca eu eram fosta unui prieten de-al lui...Dar ne-am apropiat atat de tare incat acuma formam un cuplu, si am renuntat la acest principiu... eh. stiam si eu asta.. si "al meu" nu era de genul sa zica multe si marunte,, dar ma uitam la ce-mi vorbeau ochii lui. dar uite Adelhait ca el imi zice ca si ochii lui au mintit.. in plus doar o data i-a scapat printre dinti o vorba mai gingasa numindu-ma "papushika" ,, ceea ce chiar m-a socat putin,, caci nu credeam ca mai cunoaste si astfel de conotatii
|
||
|
loves_to_much Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:35 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 19:15:01nu georgia nu totul se rezuma la sex. dar sexul este 80% dintr-o relatzie sper k esti de acord cu mine si 90% dintre barbatzi asta vor. Cel putzin la o varsta mai inaintata nu la 15 ani k aatuci e prosteala de copii dupa 2 ani jumate de relatie serioasa pot sa zic ca sexul conteaza dar in niciun caz 90% |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:38 |
||
|
ai putea sa-i faci vraji ! .. |
||
|
morticia_adams Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:40 |
||
De la: joana_rise, la data 2008-11-08 19:40:03ai putea sa-i faci vraji ! .. imi place faza dar hai sa fim serioase pina la urma...
|
||
|
loves_to_much Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:43 |
||
| Da as putea dar pacat k nu cred in vraji :)) | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:44 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 19:44:13Da as putea dar pacat k nu cred in vraji :)) si bine faci.. |
||
|
loves_to_much Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:45 |
||
| nu cred k avea intentzii ascunse ptr k vesnic stam singuri in camera la el si ziua si noapte... e vecinul meu si pe langa iubire ne si intzelegem bine la inceput am fost cei mai buni prieteni:P | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:47 |
||
| fa-i farmece ! este cea mai sigura metoda ! | ||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:48 |
||
| nu cred in farmece... cred in iubirea adevarata si am ajuns la o concluzie daca ma iubeste va incerca el sa se apropie de mine daca nu asta e nu sunt nici prima si nici ultima care pierde... In viatza mai si pierzi mai si castigi dar tre sa si sa le acceptzi. | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:53 |
||
|
si atunci de ce vrei sa zici ca vrei sa il faci al tau ? daca vrei asta inseamna ca nu este al tau, so...ce vrei de fapt ? glumeam la faza cu farmecele |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:54 |
||
| trebuie sa sti* :P | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:54 |
||
| vreau sa fie al meu dar sa fie de buna voie. am apelat la voi sa ma ajutatzi... nu sa ma critikatzi | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:58 |
||
| Tocmai pt ca stiu, zic ca nu cred ca esti un caz disperat, si poate e cazul sa te reprofilezi spre alt tip | ||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:58 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 19:58:05vreau sa fie al meu dar sa fie de buna voie. am apelat la voi sa ma ajutatzi... nu sa ma critikatzi te iau altfel...de buna voie, este al tau ? |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:58 |
||
| vreau sa fie prietenul meu sa avem o relatzie serioasa | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:59 |
||
| nu stiu dar nu are o relatzie cu alta fata de cand ma cunoscut pe mine adika de 2 ani si ceva | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:01 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 19:59:48vreau sa fie prietenul meu sa avem o relatzie serioasa ok, dar el, ce zice ? gandeste-te sincer, obiectiv, fara sa ii gasesti scuze. Atunci cand ai ceva pe cap, o problema, tinzi sa gandesti in felul in care vrei tu, nu in felul in care stau lucrurile. Astfel, daca reusesti sa te detasezi de ,,ceea ce vrei tu, cum vrei tu sa fie'', o sa iti fie mult mai usor sa rezolvi dilema |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:01 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 20:01:40nu stiu dar nu are o relatzie cu alta fata de cand ma cunoscut pe mine adika de 2 ani si ceva dar trebuie sa simti ceva din partea lui. |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:02 |
||
| in anumite momente simnt k ma iubeste si il vad k mai vrea sa ma sarute si cand ma mangaie simnt k ma iubeste chear si atunci cand ma tzine in bratze seara cand ne mai uitam la filme. pe cuvant ca nu mai stiu ce sa cred ... cred k nici el nu stie ce vrea... | ||
|
deeia_18 Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:07 |
||
|
mai deeia...refuzul tot refuz e,ce conteaza ce pretexte aduce,zau...are el motivele lui..nu te place ori are pe alta,el stie.nu te lasa "aburita" de replici de genu "vai draga cat de mult tin la tine,cat te iubesc,dar im sry nu pot sa fiu cu tn pt ca bla bla bla(umple tu restul)..."dak e om de caracter iti zice adevarul in fatza sa sti si tu ce sa faci mai departe,nu sa te tina asa sa te framanti si sa iti faci iluzii desarte,apoi sa suferi... cauta un baiat mai serios,asta e cam neserios,ii arde de jokuri fara sens am yo impresia.nu s-a terminat lumea la el ce naiba... good luck |
||
|
razz Postat pe 19 Noiembrie 2008 01:50 |
||
| mai fetelor da ce asa interesante sunteti daca tot timpul ai avut prieten sinca di incunjorul lui ce ai vrut sati faca,si mai ales cind singur stie ca ai avut prieteni de a lui,iti propun sal uiti ca el nu te iubeste,a spus asta ca te vrea in pat,,,sus in deal eo casa ear acolo e mindra mea | ||
|
nikhifor78 Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:41 |
||
| ciao....sant alina!!!!eu spun ....atata timp cat simti pt .o persoana nu renunta...si nu lua in considerare ce spun sau CRED ALTII!!!!Fa cum iti dicteaza MINTEA,SUFLETUL SI INIMA.....dar sa fii sigura de ceea ce vrei!!!! | ||
|
alinadambar1974 Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:44 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 18:28:49Buna fetelor am si eu o intrebare cine poate sa-mi rasp? iubesc un tip de foarte multa vreme,am incercat de foarte multa vreme sa il conving sa fie cu mine dar el ma tot refuza, o perioada am renuntzat crezand ca nu simte nimik ptr mine dar acuma cateva zile am avut o discutzie cu el si mi-a spus k ma iubeste, l-am intrebat de ce nu a vrut sa fie niciodata cu mine si mi-a spus k din mai multe cauze... una fiind ca am avut o relatzie cu unul dintre prieteni lui si faptul k eu nu am stat niciodata singura mereu aveam prieten. Nu stiu ce sa mai fac va rog ajutatzima Deci vreau sa-ti spun k am fost in situatia ta.Acum vreo 2 ani mi-a placut foarte mult de un tip chiar am ajuns sa-l iubesc.El nu imi dadea atentie intr-un fel.Adica imi zicea k ma place k sunt frumoasa dar nu vroia o relatie cu mine...Dupa 2 ani m-am plictisit sa-l tot vad cu altele si sa vorbeasca cu mine doar pe net knd nu are ce face si l-am lasat in pace.Acum eu am prieten de aproape 2 ani de zile si baiatu a inceput sa ma caute.Ca sunt mai frumoasa k inainte k nush ce....bla bla bla-uri de-astea :)) ...Dar degeaba nu mi-l mai trebuie .ma tot suna i-am zis sa inceteze,de pe mess i-am dat ignore si imi continui viata cu actualul care e un dulce si care chiar merita...Deci uita de el sau chiar dak nu uiti lasa-l in pace! Te va cauta! Pot sa iti garantez ! Asa sunt baietii....cand vad k tii la ei sau mai stiu eu ce ....fac din tine ce vor...knd vad k nu mai merge sunt mielushei :)
|
||
|
Frumushica59 Postat pe 10 Iunie 2009 16:30 |
||
De la: deeia_18, la data 2008-11-08 18:38:05da Georgia dar eu il iubesc pe el. Si stiu k si el ar vrea sa fie cu mine dar zice k nu poate. Nu poate...are prea multe care nu-l lasa sa mai ajunga cu randul la tine!
|
||
|
cristinarudi Postat pe 10 Iunie 2009 18:25 |
||
De la: Arsena, la data 2008-11-08 18:38:13eu cred ca atunci cand te refuza, te refuza pe bune, poate ca ii placea de alta tipa. iar acum vrea sa te impresioneze cu iubirea lui :)) Cu toante din astea la tot pasul, cum dracu sa mai alerge barbatii dupa femei? Au tot ce le trebuie la tot pasul!
|
||
|
cristinarudi Postat pe 10 Iunie 2009 18:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Important!!!!!!!! Tks | 5 | De la: _dulcik_ 23 Aprilie 2009 11:09 |
| pentru toti barbatii! | 3 | De la: mitura 21 August 2010 20:53 |
| Filmul "The Secret" | 69 | De la: joana_rise 20 Decembrie 2008 15:31 |
|
|
||
| prima iubire | 3 | De la: Andia 13 Iulie 2009 23:58 |
| un sfat ar fi necesar | 3 | De la: valy90 21 Februarie 2011 21:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.