Setari Cookie-uri

femeile au devenit bunuri de consum???

De la: mkdisk, la data 2009-06-09 14:50:06NIMENI, nici femeile nici barbatii nu arata CA SCOSI DIN CUTIE in fiecare moment al vietii.acea femeie pe care ai descris-o o sa arate peste cativa ani mai rau.

De acord cu tine daaar ( ca sa fac pe avocatul diavolului)- sa nu uitam ca si cea in cauza o sa imbatraneasca si -ca atare dintre 2 rele...o alegi pe cea mai putin rea :-)) ( si- evident- exista optiunea de a te "muta" la ceva mai tanar.
G_I_JOE
Postat pe 11 Iunie 2009 17:06
De la: G_I_JOE, la data 2009-06-11 17:06:06
De la: mkdisk, la data 2009-06-09 14:50:06NIMENI, nici femeile nici barbatii nu arata CA SCOSI DIN CUTIE in fiecare moment al vietii.acea femeie pe care ai descris-o o sa arate peste cativa ani mai rau.

De acord cu tine daaar ( ca sa fac pe avocatul diavolului)- sa nu uitam ca si cea in cauza o sa imbatraneasca si -ca atare dintre 2 rele...o alegi pe cea mai putin rea :-)) ( si- evident- exista optiunea de a te "muta" la ceva mai tanar.

da de ce trebuie numai femeia sa arate ca scoasa din cutie?de ce numai femeia trebuie sa fie tanara...si barbatii imbatranesc, nu sunt intotdeauna ca scosi din cutie. ce ar fi sa ma mut si eu peste 10 ani la unul mai tanar fiindca al meu a facut burtica?????
mkdisk
Postat pe 15 Iunie 2009 10:16
De la: mkdisk, la data 2009-06-15 10:16:45

da de ce trebuie numai femeia sa arate ca scoasa din cutie?de ce numai femeia trebuie sa fie tanara...si barbatii imbatranesc, nu sunt intotdeauna ca scosi din cutie. ce ar fi sa ma mut si eu peste 10 ani la unul mai tanar fiindca al meu a facut burtica?????

Chiar! Ce-ar fi?
Evident ca nu judec cu jumatati de masura; Ai aceleasi drepturi!
Pana la urma, ce faci tu cu tine...e doar treaba ta ( asa ar trebui sa se comporte fiecare, numai ca...din nefericire- pe fiecare-l macina grija de curtea altuia!
G_I_JOE
Postat pe 15 Iunie 2009 11:23
De la: bibisi19, la data 2008-11-11 00:31:49salut!as vrea sa stiu parerea voastra!de catva timp imi pare ca fetele din ziua de azi au luat-o razna rau de tot.chiar ati sta cu un tip oribil,cu chelie si burta,cu 15 ani mai mare doar ca sa va imbrace si sa va scoata "in lume"?sau ati sta cu un tip frumos,cu bani,din "inalta clasa",care nu va satisface si are "n" femei platite cu care se distreaza doar pentru a fi faimoase si pline de figuri?

dc e musai sa te imbrace .....sa stai cu el doar pt asta ,poate ca sunt indragostite ,poate ca adora burtica lui......
dc conteaza varsta ,sau cum arata tipul respectiv..........?
daca esti implinita langa un anume barbat ,fie cu chelie,fie cu burta,fie asa cum a fost lasat .......dc sa nu stai?!
iar o relatie bazata pe bani .......nu va fi de lunga durata ,sau o relatie doar pt sex...te saturi la un moment dat.........treci mai departe,spre altceva,te plictisesti.

iar ca sa fiu on topic as alege 1 varianta ,urat asa cum il crezi tu...sau altcineva .....stiu ca va ramane al meu.......
heaven_2906
Postat pe 15 Iunie 2009 11:30
suntem intr-o lume a democratiei...fiecare cu crucea lui....
pamela_1
Postat pe 15 Iunie 2009 14:06
eu zic ca mai este o posibilitate.sunt unele femei care au fost candva ok.adica au iubit si au ales din dragoste dar au fost mintite si inselate.ca urmare s au gandit ca mai bine sa stea cu unul care are grija de ele financiar si nu numai...nu l iubeste dar cel putin are cineva grija de ea.tot o forma de minciuna e dar cel putin ai ceva "profit" din respectiva relatie.bineinteles ca ar putea sa mai incerce dar probabil ca se simt la capatul puterilor.de aceea nu cred ca e bine sa le bagam pe toate in aceasi oala.sunt tousi destule care numai asta viseaza si asa simt ele ca inseamna sa ti traiesti viata.pana la urma e un schimb.ea ii da frumusetea si tineretea si el ii da banii.in final cea care pierde e tot ea pentru ca tinreretea si frumusetea se duc si la fel si banii.
elisa_me
Postat pe 16 Iunie 2009 02:06
cred ca faza cu bunuri de consum e valabila si pt barbatii iar chestia asta se intampla pt ca nu se mai tine cont de sentimente,de adevaratele valori umane si pt ca oamenii prefera sa se inece in neputina de a face mai mult si de a-si demonstra lor insusi ce sa poate si mai mult si mai bine, acum oamenii prefera mult chiar daca e rau
yumy
Postat pe 16 Iunie 2009 07:50
De la: medeea01, la data 2009-06-16 02:06:12eu zic ca mai este o posibilitate.sunt unele femei care au fost candva ok.adica au iubit si au ales din dragoste dar au fost mintite si inselate.ca urmare s au gandit ca mai bine sa stea cu unul care are grija de ele financiar si nu numai...nu l iubeste dar cel putin are cineva grija de ea.tot o forma de minciuna e dar cel putin ai ceva "profit" din respectiva relatie.bineinteles ca ar putea sa mai incerce dar probabil ca se simt la capatul puterilor.de aceea nu cred ca e bine sa le bagam pe toate in aceasi oala.sunt tousi destule care numai asta viseaza si asa simt ele ca inseamna sa ti traiesti viata.pana la urma e un schimb.ea ii da frumusetea si tineretea si el ii da banii.in final cea care pierde e tot ea pentru ca tinreretea si frumusetea se duc si la fel si banii.

medeea- ai reusit sa ma faci sa te pierd!
Vrei sa reformulezi?
Siiii...mai incet; aduna-ti gandurile si asterne-le logic ( nu te supara- nu am nimic cu tine, mi-esti chiar simpatica- te-am mai "intalnit"- si de-aia am pretentii ), ca - cel putin pe mine, m-ai "confuzat" :-))
G_I_JOE
Postat pe 16 Iunie 2009 12:09
De la: G_I_JOE, la data 2009-06-15 11:23:55
De la: mkdisk, la data 2009-06-15 10:16:45

Chiar! Ce-ar fi?
Evident ca nu judec cu jumatati de masura; Ai aceleasi drepturi!
Pana la urma, ce faci tu cu tine...e doar treaba ta ( asa ar trebui sa se comporte fiecare, numai ca...din nefericire- pe fiecare-l macina grija de curtea altuia!

eu nu am avut nimic cu tine nu am insinuat ca tu nu ai respecta drepturile femeilor, chiar daca te-am citat....spuneam asa, la general.....
mkdisk
Postat pe 17 Iunie 2009 12:09
m-a impresionat comentariul acelei doamne care spunea ca a divortat de curand......
mkdisk
Postat pe 17 Iunie 2009 12:10
nu intotdeuna este asa...va grabiti sa judecati! Sa va spun povestea mea...eram intr-un club intr-o seara normala cu prietenii si am cunoscut un tip.El avea 44 ani, eu 27....desi el arata de maxim 35! Ne-am cunoscut, am avut o relatie minunata timp de 6 luni...era divortat, nu avea copii, era tot ce imi doream de la un barbat! Singura lui "problema" era ca avea foarte multi bani si de aici au inceput tot felul de comentarii rautacioase din partea "prietenilor" mei care m-au influentat si am pus capat relatiei desi eu personal nu aveam ce sa-i reprosez...pt mine era barbatul ideal, il iubeam si nu pt banii lui asa cum va grabiti sa etichetati voi! Am renuntat la o relatie de la care aveam totul doar fiindca m-am lasat influentata de gura lumii si credeti-ma ca este singurul lucru din viata mea pe care il regret! Si ca sa nu va mai grabiti sa etichetati, acum am afacerea mea care merge bine, sunt pe cont propriu dar il regret sii acum pe acel barbat, regret ca am renuntat la el doar pt a nu fi catalogata "nu stiu cum"!Traiti-va viata asa cum considerati voi ca este mai bine si nu va mai grabiti sa judecati pe altii!
luizavlad
Postat pe 17 Iunie 2009 13:11
De la: yumalai, la data 2009-06-16 07:50:48cred ca faza cu bunuri de consum e valabila si pt barbatii iar chestia asta se intampla pt ca nu se mai tine cont de sentimente,de adevaratele valori umane si pt ca oamenii prefera sa se inece in neputina de a face mai mult si de a-si demonstra lor insusi ce sa poate si mai mult si mai bine, acum oamenii prefera mult chiar daca e rau

uite joe.a spus aici fata care a postat sub mine pe scurt ce am vrut eu sa transmit.nu se mai tine cont de valori si multi oameni prefera sa se innece in neputinta.adica sunt cazuri destule de femei si poate si de barbati care au avut o relatie fara sa tina cont de nimic decat de dragoste si calitati si in final au fost mintite/mintiti sau inselati/e .dupa dezamagire incep sa se uniformizeze;sa si spuna ca mai bine au o relatie pentru bani decat sa mai incerce sa aiba una din dragoste si sa fie iar dezamagiti.daca e doar pentru bani se numeste tot o minciuna dar e cel putin profitabila dintr un punct de vedere.
bineinteles ca eu personal nu incurajez nicidecum astefel de relatii.eu doar am adus in discutie problema asta.ca multi au dat cu pietre in cele care stau cu barbati cu bani pentru banii lor si sunt rele si materialiste si egoiste.s ar putea ca din cauza dezamagirilor avute sa nu mai puna pret pe adevaratele valori ale omului si sa traga mai mult spre alte "valori".dar nu cred ca ar trebui sa aruncam cu pietre.fiecare isi da seama(sau ar trebui sa si dea) ca dupa o vreme,dupa mai multi ani nu banii conteaza.banii se duc oricum.acum sper ca m am facut inteleasa.si mie mi a placut ce ai postat la unele topicuri.mi ai spus cred mai demult ca tind sa fiu cam idealista.sa stii ca am ramas la fel.cel putin ma straduiesc sa nu cad in dezamagire si sa aleg sa fiu cum cred eu ca e bine.
elisa_me
Postat pe 17 Iunie 2009 13:17
De la: mkdisk, la data 2009-06-17 12:10:34 m-a impresionat comentariul acelei doamne care spunea ca a divortat de curand......

Fiecare ne-o facem cu mana noastra ( si nu in sens sexual!);
Asa ca- daca ne Impresionam de povestile altora, e bine sa si tragem invataminte din ele;
Plus ca- de atata minte, atatea rezultate!
G_I_JOE
Postat pe 17 Iunie 2009 17:32
vb cuiva de pe aici... (nu mai stiu cine, dar are dreptate)
fiecare e ce accepta sa fie....
morticia_adams
Postat pe 18 Iunie 2009 19:50
oamenii devin ce vor ei
no_more
Postat pe 18 Iunie 2009 20:25
De la: G_I_JOE, la data 2009-06-17 17:32:33
De la: mkdisk, la data 2009-06-17 12:10:34 m-a impresionat comentariul acelei doamne care spunea ca a divortat de curand......

Fiecare ne-o facem cu mana noastra ( si nu in sens sexual!);
Asa ca- daca ne Impresionam de povestile altora, e bine sa si tragem invataminte din ele;
Plus ca- de atata minte, atatea rezultate!

eu nu am probleme de genul asta, dar mi-a parut rau pt persoana respectiva.
mkdisk
Postat pe 19 Iunie 2009 12:01
pamela_1
Postat pe 19 Iunie 2009 12:33
De la: no_more, la data 2009-06-18 20:25:36oamenii devin ce vor ei

Depinde de factorii ce-i determina traseul prin viata;
In majoritatea cazurilor...nu prea ( aici ma refer la educatie, la posibilitati materiale, la satisfacerea profesionala si sociala, la ascensiene...e.t.c.)
De obicei oamenii devin ce au "norocul si sansa" sa devina ( cu toate ca in particular sunt tot ceea ce sunt)
Eu asa cred...
G_I_JOE
Postat pe 19 Iunie 2009 14:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o relatie cu nabadai.. 12 De la: Ralukutzza 11 Septembrie 2009 09:18
Virgin 2 ... continuarea... 27 De la: pamela_1 18 Iunie 2009 14:18
Prea mamos!!!:O 66 De la: franziska_eu 20 Februarie 2012 19:53
no sex 2 ani 2 De la: vice21 20 Februarie 2016 14:35
Sexul in 3 2 De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:58