Mai multe
|
salut!as vrea sa stiu parerea voastra!de catva timp imi pare ca fetele din ziua de azi au luat-o razna rau de tot.chiar ati sta cu un tip oribil,cu chelie si burta,cu 15 ani mai mare doar ca sa va imbrace si sa va scoata "in lume"?sau ati sta cu un tip frumos,cu bani,din "inalta clasa",care nu va satisface si are "n" femei platite cu care se distreaza doar pentru a fi faimoase si pline de figuri? |
||
|
bibisi19 Postat pe 11 Noiembrie 2008 00:31 |
||
|---|---|---|
|
Eu una prefer sa am un barbat care imi face cadouri (pot fi reprezentate si de o banana sau plic de ceai sau o floare, etc), care lucreaza 8 ore p e zi, dar e multumit de salar. Urasc cazurile pe care le'ai exemplificat si cunosc astfel de persoane. Sincer, le evit pentru ca mi se par scarboase! Prefer sa stiu ca omul ma iubeste la nebunie si ar fi in stare sa'si dea viata pentru mine (sper sa nu fie nevoie vreodata!!!!) |
||
|
kukla23 Postat pe 11 Noiembrie 2008 00:36 |
||
se pare ca am jignit multe tipe cu intrebarile retorice ...nimeni nu are nimic de zis???
|
||
|
|
||
|
bibisi19 Postat pe 12 Noiembrie 2008 00:10 |
||
| eu una iti dau dreptate, dar pana la urma fiecare isi alege drumul pe care vrea sa l urmeze .... nu> ( chiar dk mai tarziu se da cu capu` de pereti ) | ||
|
alina_luminita Postat pe 16 Decembrie 2008 00:17 |
||
| femeile care au devenit bunuri de consum cum le zici u au facut o cu buna stiinta...e viata lor si o sa si suporte mai devreme sau mai tz consecintele! | ||
|
angel_in_disguise Postat pe 16 Decembrie 2008 00:40 |
||
| femeile de care vorbesti tu o fac cu buna stiinta.totul incepe prin modul in care arata prin care transmit clar mesajul "sunt buna,sariti pe mine!"...deci ce pretentii sa ai?! | ||
|
elisa_me Postat pe 16 Decembrie 2008 13:06 |
||
clar n-as sta cu un bosorog sau cu cineva doar ca sa ma scoata in oras si sa-mi dea bani d haine,parfumuri...prefer sa fiu cu cineva care ma iubeste,nu are asa multi bani insa ma trezeste dimineata cu trandafiri,mangaieri si mic dejun cred ca pt asta traim pana la urma..sa fim iubite si sa iubim.prefer sa muncesc si sa fiu fericita decat sa stau ca plosnita si sa isi bata joc de mine toti scarbosii...
|
||
|
bubutzu Postat pe 16 Decembrie 2008 13:26 |
||
De la: bibisi19, la data 2008-11-11 00:31:49salut!as vrea sa stiu parerea voastra!de catva timp imi pare ca fetele din ziua de azi au luat-o razna rau de tot.chiar ati sta cu un tip oribil,cu chelie si burta,cu 15 ani mai mare doar ca sa va imbrace si sa va scoata "in lume"?sau ati sta cu un tip frumos,cu bani,din "inalta clasa",care nu va satisface si are "n" femei platite cu care se distreaza doar pentru a fi faimoase si pline de figuri? Nu. Dar nici o femeie in adevaratul sens al cuvantului n-ar sta. Iar pe "femei(le) platite cu care se distreaza doar pentru a fi faimoase si pline de figuri" le poti numi femei?? Poate doar fizic arata a femei desi de cele mai multe ori si asta ar fi de dezbatut, dar femei nu se numesc ca ar face de ras genul feminin. Exista un nume si pentru "femeile" si pentru "barbateii" care se comporta intr-un anume mod. O stim cu totii, o stiu si ei. |
||
|
liliana2005 Postat pe 20 Februarie 2009 12:41 |
||
De la: bibisi19, la data 2008-11-11 00:31:49salut!as vrea sa stiu parerea voastra!de catva timp imi pare ca fetele din ziua de azi au luat-o razna rau de tot.chiar ati sta cu un tip oribil,cu chelie si burta,cu 15 ani mai mare doar ca sa va imbrace si sa va scoata "in lume"?sau ati sta cu un tip frumos,cu bani,din "inalta clasa",care nu va satisface si are "n" femei platite cu care se distreaza doar pentru a fi faimoase si pline de figuri? Faptul ca femeile au avut rol estetic nu e nou. In secolul 19, cand a inceput miscarea feminista, tocmai asta a fost una din probleme, faptul ca femeia avea strict rol estetic, si , normal, sa procreeze specia. Nu spun ca o femeie nu trebuie sa se bucure de sexualitatea ei, si sa se ascunda, sau ca nu ar mai trebui sa fim mame, dar in momentul in care te reduci la doar atat si nimic mai mult e trist, mi se pare ca feministele au cam luptat degeaba. Pai, unde e independentza daca tu ca femeie accepti sa fii la cheremul unui barbat doar pt a avea mancare si adapost? Sau faci un copil pentru a te asigura ca ramane cu tine?
|
||
|
Aladiah Postat pe 20 Februarie 2009 12:47 |
||
|
Fetelor Am o varsta (45 ani) si v-as putea fi mama. Nu spun sa nu va distrati, e pacat, mai ales ca tineretea e frumoasa. Nu va irositi pentru barbati mai batrani, va storc si va transforma in fosile, va pierdeti candoarea si imprumutati din atitudinea si comportamentul lor. Traiti-va viata frumos! Alegeti-va o cariera, o meserie pe care sa o practicati cu placere. Nu vedeti cate femei peste 35 de ani nu-si gasesc rostul, se prostitueaza, se umilesc, pentru ca au visat sa ajunga cantarete sau manechine sau sa le ia de nevasta un barbat bogat? Nu va bateti joc de corpul vostru, nu va mutilati cu operatii estetice inutile, nu va prostituati si nu va umiliti... Credeti ca o vedetutza oarecare ce apare prin tot felul de reviste de cancan este fericita? Credeti ca n-ar vrea sa faca altceva? Ar vrea, dar din pacate nu stie sa faca nimic! Traiti-va varsta frumos, iubiti frumos, ocupati-va de viata voastra pentru ca nu va ia nimeni daca nu stiti sa faceti nimic. Va tin 2-3 luni si ... alta la rand! |
||
|
giugiuca Postat pe 20 Februarie 2009 12:48 |
||
De la: bibisi19, la data 2008-11-11 00:31:49salut!as vrea sa stiu parerea voastra!de catva timp imi pare ca fetele din ziua de azi au luat-o razna rau de tot.chiar ati sta cu un tip oribil,cu chelie si burta,cu 15 ani mai mare doar ca sa va imbrace si sa va scoata "in lume"?sau ati sta cu un tip frumos,cu bani,din "inalta clasa",care nu va satisface si are "n" femei platite cu care se distreaza doar pentru a fi faimoase si pline de figuri? la urma urmelor, e treaba lor. fiecare face ce vrea...atata vreme cat nu incalca drepturile altora. nu-mi place nici mie, dar......treaba lor. |
||
|
mkdisk Postat pe 25 Martie 2009 15:19 |
||
fiecare merge pe drumul care il aleg...deci...nu critic...nu judec...eu prefer sa fiu iubita
|
||
|
pamela_1 Postat pe 25 Martie 2009 15:21 |
||
|
mai mai,eu o sa ti raspund strict la intrebarea topicului,nu ma intereseaza ce fac pustoaicele alea de 15 ani ,treaba lor... Observ in ultima perioada k cea mai frecventa fraza a unui barbat este " nu as vrea o relatie cu obligatii deocamdata,dar totusi te plac,am putea avea o relatie asa mai libera....." mai pe scurt ne o tragem si atat... trist dar adevarat
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 25 Martie 2009 15:23 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-03-25 15:23:37mai mai,eu o sa ti raspund strict la intrebarea topicului,nu ma intereseaza ce fac pustoaicele alea de 15 ani ,treaba lor...'' Usurellllllllll sis, ai dreptate dar ala e caz de baietzi, barbatzi nehotaratzi care au anumite dileme existentiale, nu trebuie exagerat si nici ultrafeminizat...ati auzit de Doamna si Vagabondul ??Hai nu mai generalizati, eu cred in respect, sinceritate si sentimente curate ,,,restul ce fac altzii ii priveste strict pe fiecare in parte ...ca nici aia cu bani nu se simt bine sa stie ca se sta cu ei numai pentru bani...ganditi-va de 2 ori inante sa aruncati cu piatra ...
|
||
|
__LL__ Postat pe 25 Martie 2009 15:31 |
||
| nu criticati oamenii...nu stiti de fapt care este adevarul.... | ||
|
pamela_1 Postat pe 25 Martie 2009 16:05 |
||
|
daca au devenit ''bunuri de consum'' ? gresita exprimare : pt d-ra care a afirmat ca burtosi cu chelie'' acei oameni au si ei suflet , au si ei sentimente si trairi nu merita si ei o iubita ''valabila''? nu trebuie sa judecam oamenii dupa burta si chelie. mai bine sufli in iaurtul tau , pe bune esti penibila. Femeia e FEMEIE : SENSIBILA , DRAGASTOASA SI IUBITOARE . tu probabil ca ai stat cu vreun burtos din interes si acum esti putin complexata , dar e viata ta , alegerea ta. Bafta si crede-ma ca nu's rautacios si nu am nici burta. |
||
|
bebe_lush_ul Postat pe 31 Martie 2009 08:38 |
||
|
nu as sta cu un tip oribil cu burta si etc dar una e sa stai cu un tip cu chelie si burta(tie sa ti se para atragator) si una sa stai din interes. insa cred ca dorinta de a fi perfecta(atat accesorii cat si fizic)imping muuulte fete la asemenea relatii,mai ales cu barbati trecuti de prima tinerete cu un cont bogat in banca
|
||
|
honeybrunette Postat pe 31 Martie 2009 11:50 |
||
| O asemenea femeie sufera de "low self estime", se simt bine cand sunt rasfatate cu cadouri dar in mare nu cred ca sunt prea inteligente sau muncitoare tocmai de aceea isi aleg un barbat care sa le intretina si atata timp cat are grija de ele cui ii pasa ca se mai culca cu 100 pe langa ea. O femeie care se respecta munceste si cladeste un viitor si o familie alaturi de un barbat modest si muncitor. Oamenii materialisti sunt foarte ingusti la minte. | ||
|
kerigan_ro Postat pe 5 Iunie 2009 07:21 |
||
| sincer,cred ca sinteti cam naive,majoritatea,poate sinteti mai necoapte.eu am 34 de ani,tocmai am divortat(de fapt sotul si-a gasit pe alta)si eram impreuna de 15 ani.credeti-ma ca eu nu cred in baliverne de genul "sa ma trezeasca cu un sarut ,sa-mi aduca flori,multe cadouri"etc.VISE,dupa 15 ani nu mai stau asa lururile credeti-ma ,mai ales daca ai 2 copii,un job,iar la colt de str. steapta mereu o femeie aranjata,proaspata,,zimbitoare.barbatul poti sa fii cea mai perfecta tot se va plictisi de tine.am constatat ca maj. barbatilor care isi gasesc pe altcineva ,ea nu e nici mai frumoasa ,nici mai desteapta,dar e ceva NOU, CURIOZITATEA. | ||
|
kudika033765 Postat pe 5 Iunie 2009 09:37 |
||
De la: kudika033765, la data 2009-06-05 09:37:56sincer,cred ca sinteti cam naive,majoritatea,poate sinteti mai necoapte.eu am 34 de ani,tocmai am divortat(de fapt sotul si-a gasit pe alta)si eram impreuna de 15 ani.credeti-ma ca eu nu cred in baliverne de genul "sa ma trezeasca cu un sarut ,sa-mi aduca flori,multe cadouri"etc.VISE,dupa 15 ani nu mai stau asa lururile credeti-ma ,mai ales daca ai 2 copii,un job,iar la colt de str. steapta mereu o femeie aranjata,proaspata,,zimbitoare.barbatul poti sa fii cea mai perfecta tot se va plictisi de tine.am constatat ca maj. barbatilor care isi gasesc pe altcineva ,ea nu e nici mai frumoasa ,nici mai desteapta,dar e ceva NOU, CURIOZITATEA. exact...foarte bine ai punctat ideea....eu sunt de aceeasi parere cu tine |
||
|
v_raluca_c Postat pe 5 Iunie 2009 09:39 |
||
De la: kudika033765, la data 2009-06-05 09:37:56sincer,cred ca sinteti cam naive,majoritatea,poate sinteti mai necoapte.eu am 34 de ani,tocmai am divortat(de fapt sotul si-a gasit pe alta)si eram impreuna de 15 ani.credeti-ma ca eu nu cred in baliverne de genul "sa ma trezeasca cu un sarut ,sa-mi aduca flori,multe cadouri"etc.VISE,dupa 15 ani nu mai stau asa lururile credeti-ma ,mai ales daca ai 2 copii,un job,iar la colt de str. steapta mereu o femeie aranjata,proaspata,,zimbitoare.barbatul poti sa fii cea mai perfecta tot se va plictisi de tine.am constatat ca maj. barbatilor care isi gasesc pe altcineva ,ea nu e nici mai frumoasa ,nici mai desteapta,dar e ceva NOU, CURIOZITATEA. dragutza ca si tine toate speram ca povestea noastra de dragoste nu se va termina niciodata... dar femeia care il asteapta la colt de strada..si care este aranjata si parfumata....este asa pt ca ea nu traieste cu el in casa..nu ii spala..nu ii calca..nu ii gateste...si este normal sa aibe mai mult timp pt ea..ca dehhh altfel nu agati...dar la randul ei si ea va deveni ca tine...iar daca tu ai 34 de ani mai ai timp sa iti refaci viata...dar poate ea nu!
|
||
|
coffeeta Postat pe 5 Iunie 2009 09:42 |
||
|
De la: kudika033765, la data 2009-06-05 09:37:56 sincer,cred ca sinteti cam naive,majoritatea,poate sinteti mai necoapte.eu am 34 de ani,tocmai am divortat(de fapt sotul si-a gasit pe alta)si eram impreuna de 15 ani.credeti-ma ca eu nu cred in baliverne de genul "sa ma trezeasca cu un sarut ,sa-mi aduca flori,multe cadouri"etc.VISE,dupa 15 ani nu mai stau asa lururile credeti-ma ,mai ales daca ai 2 copii,un job,iar la colt de str. steapta mereu o femeie aranjata,proaspata,,zimbitoare.barbatul poti sa fii cea mai perfecta tot se va plictisi de tine.am constatat ca maj. barbatilor care isi gasesc pe altcineva ,ea nu e nici mai frumoasa ,nici mai desteapta,dar e ceva NOU, CURIOZITATEA. dragutza ca si tine toate speram ca povestea noastra de dragoste nu se va termina niciodata... dar femeia care il asteapta la colt de strada..si care este aranjata si parfumata....este asa pt ca ea nu traieste cu el in casa..nu ii spala..nu ii calca..nu ii gateste...si este normal sa aibe mai mult timp pt ea..ca dehhh altfel nu agati...dar la randul ei si ea va deveni ca tine...iar daca tu ai 34 de ani mai ai timp sa iti refaci viata...dar poate ea nu! Pot spune acelasi lucru ca si voi,am 33 de ani si am avut o casncie de 13 ani care s-a destramat tot din cauza unei alte femei care nu mi se pare mie mai deosebita dar intradevar pentru fostul meu sot era ceva NOU................. Pana la urma fiecare la un moment dat isi alege un drum in viata asa cum considera......fiecare este raspunzator pentru faptele sale si de judecat nu prea mai este nimic in lume ,la cate se intampla..... Bunuri de consum,exista si asa femei......da,se poate spune si asa....din pacate.... |
||
|
eclau Postat pe 5 Iunie 2009 11:55 |
||
luand in considerare la ce titlu are topicul asta imi vine in minte o intrebare:..................."da in rate datzi?"
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Iunie 2009 12:22 |
||
De la: donttouch, la data 2009-06-05 12:22:12luand in considerare la ce titlu are topicul asta imi vine in minte o intrebare:..................."da in rate datzi?" cu avans zero????
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Iunie 2009 13:00 |
||
De la: just_laura, la data 2009-06-05 13:00:20De la: donttouch, la data 2009-06-05 12:22:12luand in considerare la ce titlu are topicul asta imi vine in minte o intrebare:..................."da in rate datzi?" sa mai spunem si de dobanda lauriciule?
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Iunie 2009 13:04 |
||
De la: donttouch, la data 2009-06-05 13:04:09De la: just_laura, la data 2009-06-05 13:00:20De la: donttouch, la data 2009-06-05 12:22:12luand in considerare la ce titlu are topicul asta imi vine in minte o intrebare:..................."da in rate datzi?" daaa,ceva cat de cat..... ...sa nu zica si anume ca suntem tute
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Iunie 2009 13:13 |
||
|
Am un prieten, putin mai in varsta decat mine, al carui fiu se duce prin cluburi ( deh, are 19 ani- e student si pierde timpul pe unde-i "da mana" Ne povestea ca - de obicei- in cluburi- totu-i "la oferta" ( prin asta intelegand ca- daca mergi la bar- comanzi o tequilla si i-o oferi uneia- daca tipa accepta- e "gata" - ; ne spunea ca sunt pustoaice care pentru o plimbare cu masina ( ma rog- chiar trebuie sa ai o masina), o masa la fast-food si o bauturica ( tarre- neaparat- ca tre` sa-si faca fata curaj)- e a ta pentru restul noptii! Si nu una- doua- ci majoritatea; E drept- eu nu vad lucrurile astea- pentru ca- la ora cand "fetele si baietii" ies in oras imi culc copilul dar se pare ca lucrurile se intampla in realitate; Asa cum afirma cineva mai sus- cine vrea sa fie "de consum" se va " consuma" cine nu- nu; faptul ca din ce in ce mai multi pusti si pustioaice vor sa fie staruri sau VIP-uri- fara ca macar sa-si fi pus vreodata intrebarea daca merita, sau ce inseamna acest lucru, ce responsabilitati exista si ( macar) care-i rata de reusita pentru ca un "nimeni" sa devina "cineva"- este intr-adevar ingrijorator, cu atat mai mult cu cat observ ca din ce in ce mai multe pustioaice apar la diverse emisiuni la TV- unde "concureaza" precum vitele la vanzare - (am avut "prilejul" sa vad la tv cateva secvente la o emisiune unde au venit 5-6 fatute- in costum de baie si tocuri si un juriu format dintr`un luptator K1, un dansator de salsa ( Wilmark il cheama) si inca 2 pe care nu i-am vazut /auzit in viata mea au ales-o pe ...nu stiu ce miss- in 5 minute dupa formula " Spune-mi tie cine ti-ar placea sa-ti faca masaj inainte de lupta," sau " tu pe cine ai invata sa danseze Salsa" Ei bine....ca in bancul cu alegerea secretarei Presedintelui- la romani- ....( daca nu-l stiti- pe scurt suna asa: la concursul de Asistent personal al Presedintiei- ghiciti pe cine-au ales: Blonda a facut perfect si la engleza- si la fizica, si la mate, si la PR si la Politici sectoriale...Bruneta in plus- si la Politica externa; Roscata , in plus- si la Germana, si la Franceza, si la criptari de mesaje; A fost aleasa...cea cu sanii cei mai mari!) Deci- ca sa rezum: pe fiecare cum il/o taie capul; Problema e ca pe ei- saracii nu-i "taie" pentru ca nu au pe nimeni care sa-i ghideze in alegeri ( parintii, scoala...) |
||
|
G_I_JOE Postat pe 5 Iunie 2009 15:02 |
||
De la: bebe_lush_ul, la data 2009-03-31 08:38:37daca au devenit ''bunuri de consum'' ? gresita exprimare : pt d-ra care a afirmat ca burtosi cu chelie'' acei oameni au si ei suflet , au si ei sentimente si trairi nu merita si ei o iubita ''valabila''? eh, poate aia burtosi si cu chelie or vrea "iubite valabile", si nu una "expirata", si stim deja de ce. poate si noi ca femei la 60 de ani am vrea unul de 30. tipa care a deschis topicul se intreba cu totul altceva: de ce FETELE tinere aleg asa o viata, alaturi de unul batran, care nu are niciun alt atu decat banii?!! iti raspund io draga, k vad k omul asta se preface k nu stie despre ce e vorba: fetele stau cu mosnegii aia cu burta si chelie pentru ca nu sunt capabile sa faca singure bani; nu au nici ambitie, nici istete nu sunt, lipseste si materia cenusie, nu stiu ce e aia demnitate, au fite pana in varful degetelor de la picioare, nu sunt capabile sa-si ia viata in propriile maini s.a.m.d......mai vreti?
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Iunie 2009 19:33 |
||
De la: kudika033765, la data 2009-06-05 09:37:56sincer,cred ca sinteti cam naive,majoritatea,poate sinteti mai necoapte.eu am 34 de ani,tocmai am divortat(de fapt sotul si-a gasit pe alta)si eram impreuna de 15 ani.credeti-ma ca eu nu cred in baliverne de genul "sa ma trezeasca cu un sarut ,sa-mi aduca flori,multe cadouri"etc.VISE,dupa 15 ani nu mai stau asa lururile credeti-ma ,mai ales daca ai 2 copii,un job,iar la colt de str. steapta mereu o femeie aranjata,proaspata,,zimbitoare.barbatul poti sa fii cea mai perfecta tot se va plictisi de tine.am constatat ca maj. barbatilor care isi gasesc pe altcineva ,ea nu e nici mai frumoasa ,nici mai desteapta,dar e ceva NOU, CURIOZITATEA. sa nu fii descurajata...asta e viata!!!!!oricum, la 34 de ani esti tanara si...cine stie?poate gasesti pe cineva deosebit...ai toata viata in fata.iar fostul....sa fie sanatos!!!!si nu uita: la colt de strada stau o gramada de tipi bine, proaspeti, aranjati, etc.conceptia asta vine de la faptul ca nu ii punem pe barbati la treaba!ca femeia tre sa fie si mama si gospodina, sa se duca si la serviciu, sa faca de toate, iar barbatul...mai nika.pai, sa impartim responsabilitatile, ca nimeni nu e sclavul nimanui.daca o sa aiba treaba, nu o sa mai aiba timp de observat tot felul de femei scoase din cutie!!! glumeam, desigur.in locul tau eu i-as arata fostului ca nici ca imi pasa de el si m-as afisa cu altcineva!!!asta o sa ii dea de gandit cu siguranta!
|
||
|
mkdisk Postat pe 9 Iunie 2009 14:43 |
||
| NIMENI, nici femeile nici barbatii nu arata CA SCOSI DIN CUTIE in fiecare moment al vietii.acea femeie pe care ai descris-o o sa arate peste cativa ani mai rau. | ||
|
mkdisk Postat pe 9 Iunie 2009 14:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cea mai proasta abordare | 217 | De la: leo_ 24 Septembrie 2010 03:19 |
| ... | 22 | De la: dakar_dakina 20 Iunie 2009 16:38 |
| mai sunt oare sentimente? | 31 | De la: dragon_fly88 23 Iulie 2010 22:29 |
|
|
||
| Sex Oral :sml-happy0065: | 86 | De la: marco918 6 Noiembrie 2011 11:52 |
| Masaj erotic impreuna cu sotia -unde? la salon sau hotel? | 7 | De la: kudika413255 17 Iulie 2011 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.