Setari Cookie-uri

Eu leoaica-el fecioara...merge???

Ce ziceti?? eu sunt leoaica iar el fecioara....eu sunt incapatanata orgolioasa si am chef de distractii...in schimb el e incapatanat orgolios la maxim, nu`i plac iesirile cu prietenii mei,nu-i place sa mearga la concerte sau la altfel de evenimente....ce credeti???
inger_de_fata89
Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:01
Fostul cu care am fost 5 ani..era fecioara si eu sunt leu
Sincer f greu sa rezistati impreuna..doar sa lase el f mult de la el..
dar daca va iubitit totul e posibil..dar sa mearga relatie ar trebui sa nu fii tu leu si el fecioara:)
AngelFail
Postat pe 16 Noiembrie 2008 02:07
stiu ca este greu...ne certam din orice dar ne impacam si suntem de 1 an impreuna ...dar este si foarte gelos...nu mai am nici un prieten pt ca lui nu ii plac prietenii mei, iar eu trebuie sa ii suport prietenii...
inger_de_fata89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:08
si eu am prieten de 1 an de zile iar eu sunt fecioara si el este leu si nentelegem foarte bn chiar dak ne mai certam tot timpul mai lasam de la noi ca sa ne fie bine..deci ca sa va fie bn trebuie sa cedeze unul...nentelegem foarte bine si cei mai important ne iubim si nu putem trai unul fara altul
bella_for_ever
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:01
nu stiu ce sa-ti zic.... eu sunt pesti si prietenul meu la fel... mie-mi place sa ies prin discoteci, sa petrec si sa ma distrez; el in schimb, nu se da in vant dupa asta.... si de-aici pornesc o gramada de discutii... facem amandoi compromisuri unul pentru altul.... si ne e bine impreuna....

bafta!
candy_taste
Postat pe 13 Decembrie 2008 15:32
Sunt fecioara,iubitul meu e leu,am citit in numeroase articole ca sunt zodii incompatibile Dar noi nu ne imaginam viata unul fara altul,da e adevarat ca sunt critica,dar el nu primeshte asta ca o injosire,ci ba chiar m apretuieshte pentru faptul ca ii arat unde a greshit.
Ne casatorim in curind,shi cred ca vom fi cei mai feriti,pentru ca shtiu ca vreau sa fiu cu el,aleg foarte riguros barbatul cu care ash putea sa fiu ,shi acum sunt sigura ca l-am gasit! :)
Intr-adevar trebuie de mers la compromisuri,totushi femeiatrebuie uneori sa cedeze.

Postat pe 14 Decembrie 2008 15:40
Leu - Fecioara

Leu si Fecioara. Foc si Pamânt? Poate pe termen scurt...

Leul este o creatura puternica, iar Fecioara este perfectionista si maestra în a critica (asta va da nastere celor mai multe probleme!). Desigur, putem privi si altfel : Fecioara, fiind atât de perfectionista, ar putea considera ca a gasit perfectiunea însasi (întruchipata admirabil de orice Leu). Numai ca Fecioara are un simt al detaliului adesea exasperant si critica chiar si când nu este cazul.

Fecioara are nevoie sa fie protejata si cere multa atentie de la partener. Tu ceri la fel de multa atentie, asa ca un conflict de interese va aparea destul de repede. Cine va ceda? Semn de Pamânt, Fecioara cedeaza greu. Nu la fel de greu ca tine, dar îti va lua timp ca sa modelezi acest lut.

Vei fi probabil foarte atras de intelectualismul Fecioarei, de felul în care totul trece prin minte, asa cum la altii totul trece prin inima sau prin burta. Dar Fecioara nici nu prea pricepe natura ta dramatica, nici nu o apreciaza cum trebuie. Iar a nu fi apreciat la justa sa valoare este iadul oricarui Leu. Fecioara este practica, prudenta, conservatoare. Tu esti extravagant, sofisticat si cheltuitor. Tie îti place sa traiesti pe picior mare, iar Fecioarei nu-i prea place acest lucru si îti va stinge entuziasmul într-o clipita. Pe deasupra, nu se va lasa dominata prea adesea, sau va fi inflexibila, iar nevoia ta de autoritate si de a tine frâiele o sa ramâna în cel mai bun caz un vis frumos. Unul dintre rolurile Fecioarei este acela de a întepa cu sageata criticii ego-urile prea umflate (daca ai sa te uiti la simbolul zodiei, ai sa vezi ca chiar are o sageata : este simbolul intelectului). Iar ego-ul tau, desi pe merit, este putin cam mare.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:40
Leu - Fecioara

Ca un lucru bun – ca sa nu crezi ca e chiar totul asa de negru –, Fecioara nu va dori niciodata sa fie adevaratul stapân. Numai sa nu fie subordonat, sau macar nu în mod evident. De fapt, pentru un Leu este o combinatie foarte buna, pentru ca Fecioara te va coborî pe pamânt, îti va arata unde gresesti (stii, si Leii sunt oameni, chiar daca numele zodiei sugereaza regalitatea...) si îti va asigura un camin sigur, o baza solida si stabilitate. Numai ca putini Lei sunt dispusi sa cedeze, sa-si mai tina ego-ul în frâu si sa faca unele compromisuri.

Sexual, singura problema ar putea fi faptul ca unei Fecioare îi ia mai mult timp sa se relaxeze si sa nu mai fie stresata de problemele de la serviciu. În rest, pasiunea sa este la fel de mare ca a ta, o data ce ai avut rabdarea unui preludiu ceva mai lung decât de obicei. Reactia ta sexuala este oricum mai puternica decât a sa, iar exuberanta ta adesea exagerata poate enerva Fecioara. Si atunci sa te tii : Fecioara începe sa critice, Leul începe sa urle...

Daca ai avea rabdare, daca ai fi ceva mai flexibil, daca n-ai cheltui asa de mult... daca n-ai fi asa de Leu, adica, Fecioara se poate dovedi un partener de viata excelent. Dar ma îndoiesc ca vei putea trai fara admiratie constanta.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:40
Cand Leul si Fecioara se alatura, li se poate parea la inceput ca nu au nici un interes comun si nu au nimic de invatat unul de la altul. Aceasta este o relatie care evolueaza foarte greu in timp ce invata cum sa se inteleaga si sa se aprecieze reciproc. Leul este dominant, sarmant. Fecioara este studiooasa, linistita si cunoaste foarte multe lucruri. Desi aceste doua zodii sunt foarte diferite, pot fi o frumoasa pereche cand accepta faptul ca sunt diferiti.
La inceput, Leul si Fecioara nu pot vedea decat defectele: Leul pentru ca este un tip dominant si Fecioara pentru ca are un simt critic prea dezvoltat. In momentul in care reusesc sa priveasca dincolo de defecte isi vor da seama de puterea pe care o are fiecare. Leul o invata pe Fecioara distractia, entuziasmul si spontaneitatea care lipsesc in viata acesteia. Fecioara il invata pe Leu sa fie mai practic si mai rabdator. Leul o poate simti pe Fecioara cu un simt prea critic, dar o poate invata sa nu ia toate lucrurile prea in serios. Fecioara il poate acuza pe Leu de egocentrism, dar il poate invata sa fie atent la nevoile celuilalt.
Leul este condus de Soare, iar Fecioara de Mercur. Soarele emana lumina si caldura. Fecioara este cea care ajunge mai repede la sufletele oamenilor si este cea care inlatura orice problema inainte de a-si canaliza energia spre atingerea unui tel. Ambele semne trebuie sa-si dedice timp pentru a vedea calitatile celuilalt partener; Leul poate invata Fecioara sa fie mai putin critica si sa fie mai spontana, in timp ce Leul castiga de la Fecioara stabilitate.
Leul este un semn de foc, iar Fecioara este unul de pamant. Leul este cel care initiaza proiecte, fara sa cerceteze daca sunt rentabile, in timp ce Fecioara este mult mai practica. Ea se va intreba: "Ce beneficiu imi aduce mie asta?", in timp ce Leul isi urmareste dorintele fara a fi atent la eficienta. Partenerii se pot intelege cu greu, dar in afaceri le merge foarte bine impreuna.
Fecioara nu este flexibila si-i place sa lucreze foarte mult in domeniul ei. Leul, pe de alta parte, este cel caruia ii place sa conduca si sa dea fiecaruia cate un rol in proiectul sau. Faptul ca nu se cearta asupra rolurilor care le revin fac din aceasta echipa una de succes in domeniul profesional.
Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Fecioara este eficienta ca echipa pe plan profesional si pasional. Leul capata atentie si respect fiind intotdeauna in centrul actiunii si initiind proiecte. Fecioara il ajuta pe Leu din umbra echilibrand relatia. Aceste personalitati opuse fac ca aceasta relatie sa fie una copatibila.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:41
Prima mea iubire.......... a fost leu. Leul, barbatul leu, este loial, inteligent, puternica, ofera siguranta, echilibru, loialitate, cu un puternic apetit sexual, cu un simt al proprietatii deosebit. ce este al lui nu imparte cu nimeni. Este foarte sigur pe el si nu va recunoaste ca a gresit. Orgolios, va suferi mai mult daca il ranesti cu un cuvant decat daca ii dai o palma, lider innascut. Cere mult de la partenera. Femeia trebuie sa fie puternica, eleganta inteligenta. Trebuie sa ii seduca mintea si sufletul, inainte sa ii seduca trupul. Niciodata nu va accepta o femeie inferioara intelectual. Leul este atras la fecioara de mister, inteligenta, capacitatea de a lua initiativa, de a colabora in situatii limita. Femeia fecioara este o provocare pentru leu, deoarece acesta este printre putinii capabili sa treaca peste apaprenta de femeie rece si sa ajunga la sufletul ei fierbinte. Leul va fi incantat sa gaseasca acasa femeia capabila sa ii inteleaga pb si discute cu el despre orice. Comunicarea dintre cei doi este f buna, iar fecioara nu este subalterna lui, ci cea care il motiveaza suficient si care il determina sa progreseze. barbatul leu apreciaza acest lucru si chimia dintre ei duce la o pasiune exploziva. Poate rezista toata viata!
monikgabriela2007
Postat pe 10 Martie 2009 20:54
cred ca ar merge foarte bn

Postat pe 28 Aprilie 2009 17:44
Sa aveti un viitor impreuna este practic imposibil... Cel mai bine ar fi sa va despartiti
Diavolyta_
Postat pe 28 Aprilie 2009 17:45
sincer si eu am fost in situatia asta.eu leu el fecioara..chiar nu merge crede'ma ..la noi a fost super la inceput,primele 5-6 luni pt k era f prefacut apoi si-a dat pe fata gelozia,posesivitatea,orgoliul exagerat si prostesc..au fost si momente f frumoase:X dar deja ai gresit mult dandu'ti la o parte prietenii pt el..si eu am facut acelasi lucru..si nu a stiut sa aprecieze iar knd ne-am despartit eram singura nu avea cine sa ma ajute sa trec peste. te sfatuiesc din proprie experienta sa fii f atenta si sa nu mai continui o relatie daca nu te simti fericita,implinita,nu tine cont de dorintele tale,nu te inelege indiferent de cat timp sunti impreuna..nu trebuie sa suferi.ai grija de tine:* sper k fecioara ta sa fie mai buna si sa reusiti,daca nu ..nu sta sa suferi
creatzaaa
Postat pe 28 Aprilie 2009 20:39
hi
Cassey_
Postat pe 22 Mai 2009 23:21
Eu sant fecioara...el leu santem impreuna de 14 ani eu zic ca daca intradevar va iubiti puteti sa treceti peste toate problemele impreuna!
km3lia1981
Postat pe 24 Iulie 2009 17:51
De la: inger_de_fata89, la data 2008-11-18 12:08:21 stiu ca este greu...ne certam din orice dar ne impacam si suntem de 1 an impreuna ...dar este si foarte gelos...nu mai am nici un prieten pt ca lui nu ii plac prietenii mei, iar eu trebuie sa ii suport prietenii...


seamana perfect cu povetea mea..+ egoist ...crede'ma nu se merita sa iti faci nervi aiurea.si eu am fost un an jumate cu o fecioara si am zis k nu imi mai trebuie :)) oricum nu te indeparta de prietenii tai..si eu am facut prostia asta si am regretat enorm.multa bafta! si schimba'l cat mai repede :D sunt baieti destui ;)
creatzaaa
Postat pe 24 Iulie 2009 21:38
Buna! Eu sunt impreuna cu o Fecioara de sapte ani si sase luni, dintre care de aproape doi suntem si casatoriti. Si dintre toti partenerii anteriori, cu el ma completez cel mai bine. Sincer, eu nu am nicio legatura cu zodiacele, nu le acord nicio atentie, in concluzie, conexiunile facute de voi intre zodii mi se par aberante. Conteaza mai putin zodia/ ascendentul si ce o mai fi pe acolo si mai mult persoana cu tot ceea ce inseamna ea: caracter, atitudine etc... O zi placuta!
mirelaantoan
Postat pe 20 August 2009 10:37
fugi cat te tin picioarele!!!..iti spun eu din exact aceiasi postura... eu sunt leu, el e fecioara si cum am mai scris intr-un alt topic, mi-a mancat zilele e foarte egoist, critic, cicalitor si zgarcit, nu stiu cat am sa-l mai suport, la inceputul relatiei era un pic mai rezervat insa cu timpul trasaturile astea au devenit foarte accentuate, la tot ce fac sau ce spun gaseste un motiv de critica , acum depinde de tine, daca nu vrei ca mai tarziu sa iti vina sa ii spargi toate farfuriile in cap....retrage-te cat mai poti!
nightsky
Postat pe 3 Septembrie 2009 12:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce zodie esti? 57 De la: kudika456951 23 Octombrie 2011 19:01
eu sagetator ... el balanta ... functioneaza? 18 De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 20:42
buna!!! 4 De la: Barbie30 14 Octombrie 2010 19:10
afdgbfnhgmjn 26 De la: DiavolytaTa 24 Aprilie 2009 23:05
hm 2 De la: _oktober_ 14 Mai 2010 22:44