Setari Cookie-uri

10

EL varsator si ea Rac?
linkaxxs
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:21
varsator --rac.....app ce tot va luati dupa zodii..intr-o relatie?....
daca nu sunteti compatibili ..o terminati?
mare e gradina ta doamne.........aaa.....ca sa iti dau pont va intelegeti f bn.......mai ales la pat..........varsatorul e cel practic...cu picioarele pe pamant...racul in schimb e visator..sensibil......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:25
spune si mie ,ti-a fost lene sa citesti sectiunea horoscop????
pentr asta trebuia sa deschizi un topic nou???
uite aici un link ajutator :

GOOGLE SEARCH!!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:25
aici nu exista vreun astrolog, intelegi, exista lume care considera alte aspecte importante ale unei relatii, nu zodiile...

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:43
De la: linkaxxs, la data 2008-11-20 09:21:33EL varsator si ea Rac?

Cifra "10" are vreo insemnatate aparte, sau e al zecelea topic care dezbate problema dintre varsator si rac?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:54
Cand Racul si Varsatorul se intalnesc poate fi vorba de atRactie intre opusi. Racul vede viata prin spectrul sentimental, iar Varsatorul are o opinie neconventionala in orice situatie. In timp ce Racul se poate retrage in propria crusta, Varsatorul este gazda perfecta intre prieteni si exceleaza in situatii sociale. Daca acesti doi pot invata sa-si combine calitatile intr-un mod pozitiv, pot face orice impreuna.
Atat Racul cat si Varsatorul sunt ambitiosi si hotarati. Le place ca lucrurile sa fie facute cum vor ei si sa nu intampine rezistenta. Racul apreciaza traditia, rutina si are forme morlae conservatoare. Varsatorul este modern si plictisit de rutina. Racul poate vedea pe Varsator ca fiind incitant desi se poate simti frustat cand incearca sa penetreze mintea acestui revolutionar. Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Racului dar va gasi un mare sprijin in baza solida pe care Racul o poate oferi, desi probabil nu o va recunoaste.
Racul este guvernat de Luna si Varsatorul de Saturn si Uranus. Luna este o energie feminina in timp ce Saturn este o energie masculina rece. Uranus prefera lucrurile anormale si inovatoare. Luna este sentimentala si caracterizata de crestere si domsticitate, ambele foarte importante Racului. Saturn e caracterizat de munca si discipina pentru atingerea scopurilor, iar Uranus gandire spre viitor. Racul il va invata pe Varsator despre viata bazata pe sentimente si influentele lor feminine vor aduce frumusete si confort in casa. Varsatorul il poate invata pe Rac sa fie mai detasat, sa evite situatiile incontrolabile si sa-si reevalueze telurile daca se pierde in ele.
Racul este un semn de apa si Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul trece prin viata intr-un mod intelectual in timp ce Racul este mai pragmatic. Racul intreaba "Ce sentimente imi creaza asta ?" in timp ce Varsatorul se concentreaza pe propriile interese si intreaba "Altceva mai e ?". Acesti parteneri isi pot gasi dificila intelegerea originii gandirii celuilalt. Confilctele pot aparea in aceasta relatie daca Racul cere prea multe sau daca Varsatorul pare prea rece si nu-i ofera Racului siguranta sentimentala de care acesta are nevoie. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea in feluri diferite si sa-si accepte diferentele decat se simta amenintati.
Ambii parteneri au tendinta sa persevereze cand lucreaza pentru scopuri comune. Daca au o cale stabilita o vor urma pana la capat. Odata ce s-au convins ca relatia merita, nu se vor intoarce asupra acestei decizii si se vor gandi constant la celalalt. Daca au idei contradictorii, vor afla ca Racul este mai tenace si dogmatic si nu se va da inapoi de la manipulare sentimentala. Varsatorul il poate vedea pe Rac ca fiind mai sentimental. Daca inteleg ca muncesc pentru acelasi scop, relatia va merge mult mai usor.
Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Varsator este ca atunci cand se hotarasc sa lucreze impreuna sunt o forta de nebatut. Odata ce perechea isi poate rezolva diferentele de opinii, dinamicitatea relatiei poate oferi un echilibru bun.
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 16:12
Varsator - Rac

Varsator si Rac? Aer si Apa. Credeti ca e posibil asa ceva?

Putem pleca de la premisa ca Varsatorul e prea mental iar Racul prea senzitiv; putem crede ca Varsatorul este un aventurier înnascut iar Racul este un casnic convins si de moda veche, punând astfel în opozitie o libertate imprevizibila si un conservatorism declarat, adesea orb. Un "gen de care pe care" ce poate imita oricând, într-o relatie de cuplu, celebrul conflict dintre generatii.

Nu este întotdeauna asa. Semnele incompatibile ca Varsatorul si Racul se cauta aunci când le vine vremea sa faca un salt decisiv pentru evolutia lor spirituala.

Racul are nevoie sa învete sa fie liber si sa nu mai depinda de nimeni, iar Varsatorul are nevoie sa învete sa primeasca iubire, sa se lase coplesit, invadat, "inundat" de sentimentele Racului.

Varsatorul poate scoate pentru totdeauna un Rac din cochilia sa închistatoare, tot asa cum Racul îl poate învata pe Varsator sa cunoasca lumea si prin intermediul celor cinci simturi.
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 16:14
Varsator - Rac

Este deci posibila o astfel de relatie, în care creativitatea fecunda a Racului îsi poate gasi expresia si manifestarea prin inventivitatea si originalitatea mentala a Vasratorului.

O relatie în care Racul va plonja catre arhetipurile fundamentale ale omenirii, iar Varsatorul le va concretiza, spontan, în noi productii mentale pentru generatiile care urmeaza.

Adesea, un cuplu Varsator-Rac chiar poate schimba lumea.
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Balanta - berbec, merge??? 35 De la: kudika408075 14 Iunie 2011 15:59
DOI CAPRICORNI! 4 De la: yumalai 14 Iunie 2009 07:22
a emigra sau aramane in tara ta? asta e intrebarea! 109 De la: un_barbat_ca_multi_altii 17 Noiembrie 2009 16:54
sot rac, sotie scorpion, stie cineva ceva? 15 De la: 592777 11 August 2009 11:33
MA POT INDRAGOSTI?...FACAND "SEX"? 217 De la: utad 5 Decembrie 2010 21:50