Setari Cookie-uri

exercitii kegel

ati incercat? functioneaza? in cat timp? stiti cumva alte metode pt strangerea vaginului?
miryella
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:35
Da, functioneaza sigur. Am avut o prietena care facea zilnic, Alte metode(inafara de cutit) nu stiu sa existe.
OrizonturiDeschise
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:43
De la: Alecsu, la data 2008-11-20 21:43:48Da, functioneaza sigur. Am avut o prietena care facea zilnic, Alte metode(inafara de cutit) nu stiu sa existe.

cutit pentru ce?
ana_lili36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:48
M-am referit la operatie plastica

OrizonturiDeschise
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:51
De la: Alecsu, la data 2008-11-20 21:51:21M-am referit la operatie plastica


aha,adica sa-ti faci una noaua .Scuze scuze sunt cam batraioara si n-am stiut ca se poate . Poate la pensie fac un credit si ma fac ...."fata mare" si-o i-au de la capat.M-am mai linistit .Offffffffffffff si eu care ma gandeam ca sunt....in cadere libera.
ana_lili36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:56
De la: ana_lili36, la data 2008-11-20 21:56:05
aha,adica sa-ti faci una noaua


In ziua de azi poti sa-ti faci si UNUL nou.... daca vrei sa poti spune ca ai trait viata din plin. mai greu e sa gasesti un donator.
OrizonturiDeschise
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:09
De la: Alecsu, la data 2008-11-20 22:09:02
De la: ana_lili36, la data 2008-11-20 21:56:05
aha,adica sa-ti faci una noaua


In ziua de azi poti sa-ti faci si UNUL nou.... daca vrei sa poti spune ca ai trait viata din plin. mai greu e sa gasesti un donator.

Cum adica "unul nou"?Crezi ca-mi pot face si eu?Sau e valabil doar la masculi?
ana_lili36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:14
De la: miryella, la data 2008-11-20 21:35:05ati incercat? functioneaza? in cat timp? stiti cumva alte metode pt strangerea vaginului?




strangerea vaginului ?! OMG

Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:17
De la: Georgia99, la data 2008-11-20 22:17:27
De la: miryella, la data 2008-11-20 21:35:05ati incercat? functioneaza? in cat timp? stiti cumva alte metode pt strangerea vaginului?




strangerea vaginului ?! OMG


deh ma georgia poate ca o vrea stramta....daca l-o avea numai cat un norcov rahitic la care nu i-ai pus apa destula peste vara....

dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:26
iote si aici subiectul este deschis de un user fantoma !!!....cont de un an de zile si posteaza o singura data !!!!....si fara nimic la pfofil.......hhhhmmmm......cam pute !!!......ca mai descoperii useri de-astia multi,in seara asta !!!.....cre' ca ma fac detectiv !!!!..... ....si totul a pornit de la concursul care s-a terminat azi !!!!!......ce nu face Kudika pentru audienta !!!!........
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:36
Cu suc de lamaie ai incercat sau otzet?
Lillix
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:39
De la: miryella, la data 2008-11-20 21:35:05ati incercat? functioneaza? in cat timp? stiti cumva alte metode pt strangerea vaginului?


Pentru ce ai nevoie?
Iare restul nu imi sariti in cap de lungimea textului, ca nu trebuie sa il cititi

EXERCITII KEGEL, ALE PLANSEULUI PELVIN
Exercitiile Kegel intaresc o parte din muschii care controleaza fluxul urinar. Doctorii recomanda adeseori exercitiile Kegel in special la persoanele care au probleme de control al vezicii urinare (incontinenta urinara).
Exercitiile Kegel mai sunt denumite exercitii ale planseului pelvin deoarece acestea sunt folosite pentru tratarea si prevenirea slabiciunii acestei regiuni. Planseul pelvin este un "hamac" format din muschii care tin organele pelvine la locul lor.
La femei, exercitiile Kegel sunt utile in special la femeile care au incontinenta la efort sau prolaps uterin.
In timpul sarcinii si al nasterii, planseul pelvin poate deveni intins si slabit, cauzand frecvent probleme in controlul urinar timp de mai multe luni pana la ani de zile de la nastere. De asemenea, un planseu pelvin slabit poate permite unui organ pelvin sau mai multora sa coboare (cum este cazul prolapsului uterin). Se recomanda ca femeile insarcinate sa inceapa sa execute exercitiile Kegel si sa le continue si dupa ce au nascut.
La barbati, exerciile Kegel sunt indicate in tratamentul incontinentei la efort si mictiunii imperioase, atunci cand necesitatea de a urina este atat de puternica incat persoana respectiva nu poate ajunge la toaleta in timp util.
http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Urologie/Exercitiile_Kegel_654.htm
*************************************
Exercitii Kegel pentru prelungirea actului erotic

In cartea "A face dragoste aproape perfect" aparuta de curand la editura Humanitas, Bebe Mihaiescu spune lucrurilor pe nume si da o multime de exemple si exercitii care sa te ajute sa ai o viata sexuala cat mai placuta. Iata cateva dintre ele:

"Pana la fruct, ce-i cu domn' Kegel?" (Exercitiile Kegel)

Iti spun din prima ca exercitiile Kegel - asa il chema pe domnul care le-a inventat - nu sunt usoare. Si nici grele. Sunt pur si simplu nerusinate. Asa cum le faci tu, le poate face oricine. Simplu, eficient... perseverent. Localizezi muschii puboccigieni (PC). Cum? Iti spun eu. Mergi la toaleta si intrerupi voluntar, cateva secunde, fluxul de urina. Apoi incepi sa-i incordezi. Nu inainte de a sti ca aceste exercitii sunt de trei feluri:

Tipul I: contractii lente. Cum ti se intampla cand te uiti la televizor si adormi. Tresari, deschizi ochii si privesti un timp. Apoi iar adormi. Si tot asa. Ca executie: contracti puternic muschii pubococcigieni ca si cum ai vrea sa opresti fluxul urinar. OK. Pastreaza contractia 3-5 secunde si apoi relaxeaza-te. Repeta exercitiul si observa ca, pe masura ce il repeti, te simti din ce in ce mai sigur.

Tipul II - contractii rapide. Ca atunci cand esti grabit si umfli roata de la bicicleta. Lucrezi repede, repede cu pompa. Contracti si relaxezi alternativ muschii pubococcigieni cat poti de repede. Si cat poti de mult. La inceput. Pe masura ce numarul repetitiilor creste, te simti din ce in ce mai puternic.

Tipul III - impingeri. Ca atunci cand te opintesti sa impingi o mobila. Pentru tine ca si cum te-ai forta sa urinezi.

Atunci cand faci exercitiile, pui in actiune si musculatura abdominala si intreaga musculatura din zona bazinului. Realizezi ce forta uriasa esti in stare sa mobilizezi?

Si acum, antrenamentul:

* 50 de contractii lente
* 50 de contractii rapide
* 50 de impingeri.


Aceasta serie o faci de cel putin cinci ori pe zi. Daca ai chef, daca esti inspirat, iluminat, poti face si mai multe serii. Te vei simti si mai bine. E dreptul tau sa te simti cat doresti de bine, de implinit. Dupa o saptamana mai adaugi inca zece repetari la fiecare dintre cele trei tipuri de contractii. Si continui asa, saptamanal, pana ajungi la serii compuse din o suta de repetari. Nu indraznesc sa spun cat de puternic si plin de forta te vei simti. Daca la capaul unei serii apare oboseala, nu abandona. Te odihnesti putin si reiei exercitiul. In exercitiul fizic se regaseste spiritul tau. Nu te opri.

Dincolo de prelungirea actului erotic, mai sunt si alte beneficii de care te vei bucura exersand aceste exercitii.
http://www.eva.ro/dragoste/sex/exercitii-kegel-pentru-prelungirea-actului-erotic-articol-2336.html
***********************************************************
Exerciþiile Kegel - contracþiile musculaturii vaginale


Rolul musculaturii erotice este încã ignorat. În viaþa obiºnuitã musculatura sexualã este foarte puþin utilizatã, de aceea ea trebuie antrenatã, pentru a putea fi folositã cât mai bine, deoarece ea este o nebãnuitã cheie a împlinirii erotice. Arnold Kegel a redescoperit importanþa musculaturii sexuale pentru sãnãtatea noastrã fizicã ºi psihicã, punând în valoare aspecte binecunoscute în India ºi China cu mii de ani în urmã.

Aºadar, ceea ce vã propunem în aceastã secþiune este sã învãþaþisã vã contractaþi muºchii vaginali... Sunã simplist, nu? Dar nu este deloc aºa. Multe femei aud pentru prima oarã în viaþã de asemenea lucruri. Se mirã ca ºi când le-ai spune sã îºi miºte vârful nasului. Orice femeie poate sã devinã o expertã în arta contracþiilor, dar ca orice muºchi, ºi cei vaginali au nevoie de antrenament pentru a fi mai dinamici.

Unde sunt muºchii de care vorbim? Închideþi ochii ºi imaginaþi-vã cã aþi pãtruns în interiorul vaginului vostru. Curaj, permiteþi-vã aceasta mãcar în imaginaþie. Aºa, mai adânc. Aici sunt. Circulari, dispuºi la miºcãri de contracþie foarte puternice, muºchii aceºtia pot fi sursa unor plãceri nebãnuite atât pentru voi, cât ºi pentru iubitul vostru. Odatã învãþatã concentrarea asupra contracþiei acestor muºchi, îi veþi controla mult mai bine. Repetarea constantã va face sã puteþi memora calea prin care se activeazã un anumit muºchi sau doar o parte a lui. Strângeþi acum anusul ca ºi cum nu v-aþi da voie sã evacuaþi materiile fecale. Apoi strângeþi vaginul ca ºi cum aþi vrea sã opriþi alunecarea unui tampon. Acum strângeþi uretra ca ºi cum ar trebui sã mai aºteptaþi pânã sã urinaþi. Apoi faceþi acelaºi lucru cu toþi muºchii în acelaºi timp. Asiguraþi-vã cã muºchii fesieri ºi cei abdominali rãmân relaxaþi.

Elemente pregãtitoare

Înainte de a începe sã practicaþi aceste exerciþii este important sã localizaþi în corpul dvs. muºchii sexuali ºi, în special, muºchiul pubococcigian (PC). Muºchiul pubococcigian (PC) se aflã situat în zona dintre anus ºi sex, ºi face parte din musculatura planºeului pelvian la ambele sexe.

Cea mai simplã metodã de a localiza acest muºchi este reþinerea jetului urinar, în mod repetat, în timp ce urinaþi. Ea mai este numitã ºi metoda urinãrii fracþionate. La început, din cauza lipsei unui bun control al musculaturii, pot fi simþite ºi contracþii ale unor muºchi secundari, contracþii ce vor dispãrea atunci când muºchiul PC va fi perceput în mod distinct, complet izolat de restul musculaturii planºeului pelvian. Dupã ce muºchiul a fost localizat, puteþi începe sã exersaþi consecvent contracþia sa.

Un alt aspect important în controlul muºchilor vaginali este respiraþia. Corelaþi respiraþia cu miºcãrile de contracþie. Expiraþi aerul din plãmâni, rãmâneþi aºa o perioadã de timp, fãrã sã forþaþi, apoi inspiraþi, rãmâneþi cu plãmânii plini cu aer. Începeþi acum sã vã contractaþi muºchii vaginali, realizaþi cât mai multe contracþii, într-un ritm ales în funcþie de nivelul de dificultate la care aþi ajuns, înainte de a expira. Este foarte important ca între douã contracþii succesive sã vã relaxaþi foarte bine muºchii vaginali, aceasta pentru a obþine un mai bun control la acest nivel.

Tehnici de contracþie a muºchilor vaginali

Dacã vã este greu sã identificaþi muºchii pe care trebuie sã îi contractaþi, acesta este un semn cã încã nu vã cunoaºteþi foarte bine. Dar vã puteþi analiza atent structura intimitãþii voastre. Vom învãþa acum împreunã contracþiile clasice pe care se bazeazã un antrenament de lungã duratã.

Controlul musculaturii vaginale poate transforma actul erotic într-un veritabil regat al senzualitãþii. Pentru a deveni conºtientã de musculatura dvs. ,vizualizaþi trei inele dispuse din ce în ce mai profund în interiorul vaginului. Simþiþi cum aceste inele îºi micºoreazã diametrul în momentul când contractaþi musculatura vaginalã ºi îºi reiau forma normalã atunci când o relaxaþi. Urmãriþi sã percepeþi distinct senzaþiile la nivelul fiecãrei treimi a vaginului. Stabiliþi care este cea mai sensibilã ºi mai uºor de controlat zonã a vaginului: zona superficialã din faþã, peretele vaginal drept, peretele vaginal stâng sau zona profundã a vaginului.

Contractaþi muºchii bazei pelviene ºi menþineþi-i astfel timp de trei pânã la cinci secunde. Apoi relaxaþi-i complet. Respiraþi ºi plasaþi o mânã pe abdomen în timpul urmãtoarei contracþii, ca sã vã asiguraþi cã este relaxat. Puteþi sã introduceþi un deget în vagin sau sã plasaþi palma deasupra vaginului pentru a detecta miºcarea ce confirmã contractarea muºchilor respectivi. Urmãriþi sã obþineþi contracþii puternice ºi lungi, de pânã la zece secunde. La început repetaþi acest sexerciþiu de cincisprezece ori, ajungând pânã la o sutã de ori. Ele pot fi realizate dimineaþa, chiar înainte de a ne ridica din pat, dar pot fi reluate în timpul zilei oricând, chiar ºi în maºinã sau la serviciu, în faþa ºefului. De vreme ce este crucial ca femeile sã facã aceste sexerciþii, este simplu sã începeþi mai întâi prin a realiza miºcãri scurte ºi uºoare. Deºi aceasta înseamnã mai mult decât nimic, pentru întãrirea musculaturii pelviene, cu siguranþã o suitã în forþã de astfel de sexerciþii este mult mai eficientã.

În primele zile realizaþi 20 de contracþii, câte una în fiecare secundã sau chiar mai rapid, în douã serii, de câte douã ori pe zi. Apoi creºteþi numãrul contracþiilor la 75 ºi atunci când puteþi realiza fãrã efort aceste 75 de contracþii, puteþi începe sã exersaþi contracþii prelungite ca duratã. Ele diferã de primele prin faptul cã nu dureazã una, ci trei secunde.

Modul în care se procedeazã este analog: începeþi cu 20 de contracþii ºi mãriþi progresiv numãrul lor pânã ajungeþi la 75, însã tot în douã reprize. În tot acest timp concentraþi-vã intens asupra senzaþiilor fizice, iar dacã simþiþi cã vã este mai greu sã vã concentraþi, puteþi realiza aceste exerciþii cu ochii închiºi. Învãþaþi sã relaxaþi muºchiul în intervalul de timp dintre douã contracþii; aceastã relaxare este în mãsurã sã amplifice controlul ºi sã accelereze procesul de întãrire a musculaturii.

Poziþii în care puteþi exersa

Femeile preferã anumite poziþii pentru aceste contracþii. Este bine sã vã gãsiþi poziþia cea mai confortabilã ºi cea mai eficientã din suita de poziþii pe care o vom prezenta. Experimentaþi fiecare poziþie în parte, pentru a vã da seama care dintre ele vã este specificã. Apoi începeþi sã realizaþi sexerciþiile prezentate pentru a atinge în scurt timp performanþele dorite.
1. Poziþia ºezând. Aºezatã pe scaun, cu genunchii îndoiþi ºi depãrtaþi.
2. Poziþia misionarului. Culcatã pe spate, cu genunchii strânºi la piept ºi depãrtaþi.
3. Poziþia panã. Staþi culcatã pe spate ºi strângeþi la piept unul dintre genunchi, în timp ce celãlalt picior va sta întins.
4. Poziþia lateralã. Staþi aºezatã pe o parte ºi întindeþi piciorul de deasupra înainte, pânã la nivelul ºoldurilor. Piciorul va fi aºezat pe o pernã ºi va fi ridicat încet. Piciorul de jos va fi întins, cu genunchiul doar puþin îndoit.
5. Poziþia cãlare. Aºezate pe ºezut cu picioarele fãcând un unghi mare, cu genunchii uºor îndoiþi, aplecaþi-vã uºor pieptul în faþã, dar þineþi partea de jos a spatelui dreaptã. Aceastã poziþie vã va forþa ºi muºchii interiori ai coapselor, ceea ce vã va oferi o mai mare flexibilitate în timpul actului sexual. În cazul în care aceºti muºchi încep sã vã doarã apropiaþi-vã picioarele.

Efectele contracþiilor

Înþelepciunea orientalã strãveche susþine cã energia vehiculatã de corpul nostru poate fi pierdutã prin orificiile uretral (sau, în cazul femeii, vaginal) ºi anal. Dacã muºchii sexuali sunt însã suficient de puternici, aceste orificii pot fi obturate împiedicând astfel scurgerea energiei proprii în afarã. Tehnicile de întãrire a musculaturii sexuale au, de asemenea, ºi efecte de reîntinerire. S-a constatat cã aplicarea acestor tehnici are efecte benefice ºi în cazurile de vaginitã, cistitã, incontinenþã urinarã, constipaþie, sterilitate, frigiditate (dificultãþi în atingerea orgasmului). Pe lângã aceste efecte benefice fiziologice apar ºi o serie de efecte în plan psihic: senzualitate mult amplificatã, încredere în sine, capacitate mãritã de a simþi ºi dãrui plãcerea.

Graþie acestor tehnici, în timpul actului amoros penisul poate fi masat ºi mângâiat atât de-a lungul întregii sale suprafeþe cât ºi pe porþiuni distincte, femeia putându-se astfel bucura din plin de plãcerea iubitului sãu.

Ceea ce trebuie ºtiut este faptul cã aceste tehnici de contracþie a muºchilor vaginali nu sunt numai simple gesturi mecanice, ci sunt cãi de a atinge perfecþiunea în amor, de a descoperi resorturile vieþii erotico-mistice, de a trãi stãri beatifice de fuziune amoroasã ce iradiazã împlinire ºi fericire în toate domeniile.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2574
Full_Metal_Jacket
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:14
dracusor...rezumat ca am citi vreo 3 cuvinte.....si m-am plictisit....
te rog eu nu te supara dar de la faza cu serii de 50 n-am reusit sa trec mi s-a oprit privirea acolo si ...gata pe 50 ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:58
De la: Lillix, la data 2008-11-20 22:39:51Cu suc de lamaie ai incercat sau otzet?


mi-am luat fotoliu mic "de statura" deci de data asta daca o sa cad de pe scaun cand rad macar nu ma lovesc
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:58
iti multumesc frumos devil! :)
miryella
Postat pe 21 Noiembrie 2008 01:56
daaaa multumesc dracusor.... da cu rezumatul ala cum ramane???
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Noiembrie 2008 09:14
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 23:58:54
De la: Lillix, la data 2008-11-20 22:39:51Cu suc de lamaie ai incercat sau otzet?


mi-am luat fotoliu mic "de statura" deci de data asta daca o sa cad de pe scaun cand rad macar nu ma lovesc

Dar nu e "austern", de se serveste cu lamaie

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-22 09:14:54daaaa multumesc dracusor.... da cu rezumatul ala cum ramane???

Rezumat
Nu merge,ca-mi lipsesc cuvinele
...susnumitul Dr. Arnold H. Kegel (1894–1981) a inventat/descoperit exercitii pentru intarirea planseului pelvin. Exercitiul intareste muschii care controleaza fluxul urinar si se recomanda din motive diferite. efectele positive le rezum mai bine pe mesaj privat
Full_Metal_Jacket
Postat pe 22 Noiembrie 2008 11:23
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-22 11:23:29
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 23:58:54
De la: Lillix, la data 2008-11-20 22:39:51Cu suc de lamaie ai incercat sau otzet?


mi-am luat fotoliu mic "de statura" deci de data asta daca o sa cad de pe scaun cand rad macar nu ma lovesc

Dar nu e "austern", de se serveste cu lamaie

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-22 09:14:54daaaa multumesc dracusor.... da cu rezumatul ala cum ramane???

Rezumat
Nu merge,ca-mi lipsesc cuvinele
...susnumitul Dr. Arnold H. Kegel (1894–1981) a inventat/descoperit exercitii pentru intarirea planseului pelvin. Exercitiul intareste muschii care controleaza fluxul urinar si se recomanda din motive diferite. efectele positive le rezum mai bine pe mesaj privat


aaaa no amu am inteles.......
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Noiembrie 2008 11:30
Full_Metal_Jacket
Postat pe 22 Noiembrie 2008 11:32
Iti raspund km tarziu la aceasta intrebare,dar vreau sa iti zic k functioneaza.Am incercat cu mult timp in urma si chiar e o senzatie fffff tare.Dar sincer,eu am incercat cu partenerul si a dat rezultate chiar fff bune. Bafta!!
nicral
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:22
am crezut ca mor de ras cand am vazut recomandarile pt stramtorarea....mi-e rusine sa spun.............suc de lamaie sa otet?..........parca am servi peste la gratar.....hahahahahahhaahhah...
elenaalina
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:46
De la: elenaalina, la data 2008-12-30 10:46:01 am crezut ca mor de ras cand am vazut recomandarile pt stramtorarea....mi-e rusine sa spun.............suc de lamaie sa otet?..........parca am servi peste la gratar.....hahahahahahhaahhah...


Elena, ti-e rusine sa spui "vagin"?
Dor_a
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:50
De la: elenaalina, la data 2008-12-30 10:46:01 am crezut ca mor de ras cand am vazut recomandarile pt stramtorarea....mi-e rusine sa spun.............suc de lamaie sa otet?..........parca am servi peste la gratar.....hahahahahahhaahhah...

In anumite circumstante poate avea si miros de peste...
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:55
De la: Lucia1971, la data 2008-12-30 10:55:10
De la: elenaalina, la data 2008-12-30 10:46:01 am crezut ca mor de ras cand am vazut recomandarile pt stramtorarea....mi-e rusine sa spun.............suc de lamaie sa otet?..........parca am servi peste la gratar.....hahahahahahhaahhah...

In anumite circumstante poate avea si miros de peste...


Lucia, deja ma tavalesc de ras
Dor_a
Postat pe 30 Decembrie 2008 11:00
Amanunte Lucia? sa inteleaga si virgineii...stiu ei care...

Postat pe 30 Decembrie 2008 11:10
Hai mai... Nu ofer consultatii gratuit... O atentie, o maslina...
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 11:15
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 14:50
Buna! Spuneti-mi si mie cum reusiti sa veti rabdare sa faceti toate exercitiile kegel singure? Eu sincer am incercat sa ma tin de ele vreo saptamana, dar am renuntat. Asa ca am trecut la un dispozitiv kegel. Acum imi este mult mai usor si reusesc sa ma tin de ele. Daca aveti si alte metode sau stiti si alte metode de antrenare a acestor muschi va las adresa mea de e-mail. claudiamarici@yahoo.com
kudika504072
Postat pe 7 Februarie 2012 12:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-20 23:58:54
De la: Lillix, la data 2008-11-20 22:39:51Cu suc de lamaie ai incercat sau otzet?


mi-am luat fotoliu mic "de statura" deci de data asta daca o sa cad de pe scaun cand rad macar nu ma lovesc


saneradem
Postat pe 8 Februarie 2012 14:49
in SEXshop exista 2 bilute/asemanatur unor clame-bilute de par)costa putin)pe care le introduci si tragi in sus-jos stimulamduti muschi interiori sau pur si simplu cand stai incerci sa iti simti muschi vaginali cum se contracteaza,faci timp de 5 min/zilnic acest exercitiu si vei vedea ca functioneaza!
violevioletavio
Postat pe 1 Aprilie 2013 05:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
disperare 36 De la: motzata 30 Ianuarie 2014 07:06
CE TREBUIE SA FACA O FEMEIE SA FIE SEXY IN OCHII IUBITULUI!!! 139 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 10:59
Ce parere aveti despre damele de companie? 476 De la: llore21 2 Decembrie 2010 22:53
ea 40de ani - el 21 de ani 10 De la: felixcat 11 Decembrie 2009 23:26
cine ce a vrut, cine ce nu a vrut? 9 De la: kudika066423 23 Septembrie 2009 22:02