Mai multe
noapte buna! craciun fericit alaturi de cei dragi!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 25 Decembrie 2008 00:39 |
||
|---|---|---|
mosule,se pare ca pe anul asta s-a incheiat misiunea ta
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 25 Decembrie 2008 00:40 |
||
|
||
|
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 25 Decembrie 2008 00:41 |
||
|
mos_craciun 76 mesaje Membru din: 15/12/2008 Oras: ALTA LOCALITATE Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 12:18 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde eheeei dragi mosului, iata ca venii si clipa cand trebuie sa-mi iau la revedere. voi incepe din oceanul pacific, pentru ca acolo ar creste un peste mic :) cred ca sunt deja in intarziere si sper ca hoku, piciul de insula togo, sa nu se supere pe mine! sania e pregatita, lustruita si gatita, renii inhamati si praf magic presarati, cadourile inghesuite-n sac si la gura legat.....eheeei, ce-ar mai fi!?......a da!...dragi mosului, citit-am toate scrisorile voastre si multumesc pentru frumoasele ganduri si urari. cea mai mare satisfactie a mea, a fost zmbetul aparut in coltul gurii la primirea mesajelor si...... - rudolf, nu mai roade hamul!!! .....si mai presus de toate, este cel mai minunat cadou pe care l-am putut oferii vreodata. un zambet! Sa va fie sarbatorile pline de fericire-n suflet! Fie ca sarbatoarea nasterii Domnului , sa va umple inima de bucurie! Fie ca anul nou ce-o sa vie , mai bun sa fie! Fie ca........aaa, stiti voi mai bine! :) toate cele bune! CRACIUN FERICIT! mosule drag,tu ai plecat..:( dar te asteptam cu mult drag printre noi,cat mai curand !! noapte buna ,cafenea !!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 25 Decembrie 2008 00:52 |
||
Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta! poo si la mai multe pagini in aceasta cafenea
|
||
|
sarutama Postat pe 25 Decembrie 2008 11:14 |
||
|
Craciunul e credinta, Craciunul e speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! As vrea sa porti in sacul tau: sanatatea, fericirea si dorinta de a deveni mai buni, mai iubitori. ...Sa nu uiti sa aduci cu tine puterea de a ierta si puterea de a trece peste orgoliile si inversunarea care uneori ne domina. ...Sa nu lipseasca speranta, zambetul, impacarea sufleteasca si cativa stopi din spiritul acestor sarbatori. ...Te-as ruga sa treci pe la fiecare, sa imparti aceste daruri de suflet, pentru ca noi sa putem intampina cu seninatate Nasterea Domnului. Glasurile noastre, sa duca cu bucurie din poarta-n poarta, aceasta “Veste minunata”! Sarbatori Fericite!!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 25 Decembrie 2008 11:46 |
||
| seara buna cafenea ,ce liniste e aici ,sunteti inca la taina cu mosul ? | ||
|
danutzza_stefi Postat pe 25 Decembrie 2008 20:03 |
||
sau urati pe la case colindati .... |
||
|
danutzza_stefi Postat pe 25 Decembrie 2008 22:44 |
||
ok petrecere frumoasa in continuare ,pupici |
||
|
danutzza_stefi Postat pe 25 Decembrie 2008 22:53 |
||
seara buna, rxdana..!! lumea petrece inca..,doar e seara de Craciun
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 25 Decembrie 2008 23:03 |
||
ziua buna!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 14:03 |
||
e cineva pe aici?
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 14:06 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-25 11:14:10Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta! poo si la mai multe pagini in aceasta cafenea
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 14:07 |
||
De la: rxdana, la data 2008-12-25 22:53:40ok petrecere frumoasa in continuare ,pupici
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 14:07 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-25 11:46:25Craciunul e credinta, Craciunul e speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! As vrea sa porti in sacul tau: sanatatea, fericirea si dorinta de a deveni mai buni, mai iubitori.
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 14:08 |
||
|
ziua buna.....la toata lumea....... sa va distrati la maxim.........va tzuculesc... roby.....dana.....alina......stef.........si la toti........multi pupicei......
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:15 |
||
heaven... sa ai o zi minunata!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 14:23 |
||
| salutare oameni buni ,hai ca mi-e lene sa si scriu dupa atata mincare... voi ce faceti | ||
|
danutzza_stefi Postat pe 26 Decembrie 2008 15:42 |
||
eu il alerg pe mosul prin casa ...dar e mos ene ..de data asta hai mai veniti si voi pe acasa , ajunge cu colindatul ca a obosit renul ..cum il chema rudolf ...parca .. |
||
|
danutzza_stefi Postat pe 26 Decembrie 2008 15:51 |
||
cafea ,frapee, bere rece ,la toata lumea ,dupa pofta ...,vin cu scortisara si bineinteles o zi buna |
||
|
danutzza_stefi Postat pe 26 Decembrie 2008 15:57 |
||
pupici la greu |
||
|
danutzza_stefi Postat pe 26 Decembrie 2008 16:00 |
||
Sarbatori fericite tuturor ce faceti azi..? sunteti somnorosi?
|
||
|
liza24_84 Postat pe 26 Decembrie 2008 16:06 |
||
De la: rxdana, la data 2008-12-26 16:00:13
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 19:19 |
||
astazi...ca dupa chef!am avut musafiri si in rest...odihna
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 19:20 |
||
| si eu la fel,am avut musafiri ce-au stat pina pe la ora 13:00,am dormit,m-am trezit am mai mincat putin,m-am uitat la tv. si acum un pic pe net...relaxare... | ||
|
sily_sweet Postat pe 26 Decembrie 2008 19:39 |
||
bucurati-va de ei,cum ma bucur eu de keanu...
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Decembrie 2008 20:08 |
||
nu e nimeni pe aici?
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 20:49 |
||
| in sfarsit e lume la cafenea | ||
|
danutzza_stefi Postat pe 26 Decembrie 2008 21:55 |
||
doar eu
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 21:56 |
||
| ce faci dana? | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 26 Decembrie 2008 21:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| bunaaa | 22 | De la: valy90 19 Octombrie 2010 12:17 |
| RoWoW | 2 | De la: rashela 30 Octombrie 2010 23:00 |
|
|
||
| un capuccino nu v-ar interesa? | 40 | De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34 |
| Confort la cele mai mici preturi | 2 | De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.