Setari Cookie-uri

BARBATUL RAC

TRAIESC CU UN BARBAT RAC DE 20 DE ANI,TOTUL A FOST BN PANA LA UN MOMENT DAT,ATATA TIMP CAT IL LASI PE EL SA VISEZE SA FACA CE VREA TOTUL E OK.O DA IN BARA INTOTDEAUNA DAR NU RECUNOASTE .IN MOMENTUL CAND INCEPI SA IL VERIFICI PUTIN NU ARE SIMTUL RASPUNDERII.NU AM O PARERE BUNA DELOC SUNT FAMILISTI DAR DACA I SE PARE LUI CA ALTA ARE CEVA IN PLUS NU CREDE DECAT ACEL CEVA SE DAU "MARI" DAR NIMIC NU REALIZEAZA PE SPATELE LOR DECAT DACA SUNT IMPINSI DE LA SPATE SUNT HARNICI DAR FAC TOTUL DE SUPRAFATA NU CU INIMA SPER CA TU SA AI NOROC
MA BUCUR CA AM PUTUT SPUNE CUIVA SI M-AM PUTUT DESCARCA VA PUP
AM UITAT SA PRECIZEZ EU SUNT SEGETATOR
ASA CUM SPUNE SI SIMONE 20000 E ADEVARAT


Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:43
Exact asta am simtzit si eu si ink simt!!!!! dar n-am ce face, k m-am atasat de el...si tzin sa zik k nu suntem de mult impreuna....dar azi este , maine nu este.....si se jura merau k nu ma inseala..
Si asa este , nu ar face nk k sa arate k tzine la tine...kiar daca el vroia sa incepem relatzia.....si ffff greu incepe sa aibe incredere in cineva.....ink ma kinui sa-i castig increderea.....si asta pt k el stia k am mai fost cu cineva inainte....stie tot trecutul meu...pt k inainte vb me mess...dar nici prin gand nu-mi trecea k o sa fiu cu el
Dar uite, acum cik suntem impreuna si ink suntem.....eu sunt geamana....
kinezoaik
Postat pe 5 Februarie 2009 10:48
mda... greu cu racii astia! nu prea stiu ce vor si asa cum zicea cineva sunt foarte "mamosi"! cel putin tipul cu care am fost doi ani si ceva asa era! eu sunt scorpion si nu-mi place deloc sa-si bage alcineva nasul in relatiile mele! el asculta de toti, numai de mine nu... pt el toti prietenii spun adevarul... de familia lui ce sa mai spun? era perfecta, numai a mea nu! la inceput e foarte atent si-ti face toate mofturile, dar apoi devine din ce in ce mai nepasator si da vina tot pe tine fiinca nu e el in stare sa ia o decizie singur sau nu-si asume responsabilitatile! parca ar fi un vesnic copil! nu se maturizeaza niciodata! are pretentii mari la altii si vrea sa aibe multe, dar castigate cat mai usor! e risipitor si egoist si nu-i place sa-i zica nimeni ce sa faca... eu categoric nu ma pot "impaca" cu astfel de indivizi! poate ca conteaza si multe altele, dar cred ca si zodia influenteaza mult caracterul unui individ! toate cele bune si aveti grija cu racii vostri! sunt f sensibili si orgoliosi si nu recunosc niciodata cand gresesc!
missalexandra
Postat pe 5 Februarie 2009 11:13
Sunt casatorita cu un rac si eu zic si sfatuiesc orice fata ca merita sa incerci o relatie , bineanteles daca te simti in stare.
Cum sunt racii?
Sunt in primul rand corecti, simt minciuna mai greu dar cand se prind nu mai valorezi nimik, sunt atragatori, au okii blanzi , sunt "de casa" le plac mult calatoriile, daca au ce le trebuie acasa cu siguranta nu vor calca stramb , sunt usor cicalitori si agitati, de aceea le trebuie o femeie care sa stie sa lase de la ea.
Pt o relatie cu un rac trebuie sa fii: gospodina, frumoasa dar nu zana, fidela in primul rand, comunicativa, deskisa fara masca, si un bun administrator al casei.

vreau sa mai precizez ca sunt scorpioana
krln11
Postat pe 17 Februarie 2009 08:19
Pana acum am vazut ff multe pareri despre raci . Sunt intr-o relatie de ceva timp cu un rac si urmeaza sa ne casatorim. Nu stiu cum sunt toti racii pentru ca fiecare persoana e diferita indiferent de zodie, insa ceea ce gasesc comun intre el si aspectele zodiei sale sunt atasamentul de casa, de familie, nevoia de siguranta, si faptul ca este usor de enervat . dar in rest..nu este ranchiunos, introvertit in nici un caz..si se mai spune de barbatii raci ca ar fi genul ce se tin de fusta mamei..la fel nu se aplica in cazul prietenului meu. prin urmare totul depinde de personalitatea fiecaruia.
P.S: ceva foarte adevarat, ce apare in cazul majoritatii racilor este faptul ca la ei dragostea trece prin stomac .
A si daca are vreo importanta..eu sunt capricorn
simonycik
Postat pe 17 Februarie 2009 08:35
Am si eu un rac langa mine de un an de zile . Tot ce pot spune despre zodia lor este ca sunt foarte atasati de familie, se daruiesc cu totul persoanei iubite, sunt romantici, iubitori, atenti dar ii strica gelozia si posesivitatea. Cel putin asa este al meu.... . Eu sunt fecioara si ne completam unul pe altul, avem foarte multe in comun. Eu din fire sunt mai rece iar el doreste atentie tot timpul.
paulline_flori
Postat pe 5 Martie 2009 10:31
Si eu, traiesc de ceva timp cu un barbat RAC.... eu sunt BERBEC.
Si desi horoscoapele nu prea ne dau multe sanse , vreau sa spun ca la noi totul e ok.
Cum sunt racii? Pai nu stiu cum sunt altii, dar al meu, este un tip ordonat, atragator, corect, sensibil, atent, iubitor. Ma sustine si ma ajuta in casa, spala, gateste, face curatenie.
Nu este ranchiunos, nu este cicalitor, introvertit in nici un caz. Impartasim amandoi pasiunea pentru munte, placerea de a calatorii. Nu este "agatat de fustele mamei" asa cum se spune despre ei....
Cred ca totul depinde de personalitatea fiecaruia...CONSIDER CA MERITA SA INCERCI O RELATIE CU UN RAC...
nicoletta2008
Postat pe 5 Martie 2009 10:41
Am o relatie cu un,,rac'' de 7 luni.sint egoisti,orgoliosi,posesivi si gelosi.Asta e descrierea perfecta pentru,, Raci''
razelm
Postat pe 5 Martie 2009 11:54
cu o balanta nu doreste nimeni o relatie de sex???
luceafaru_iubirii
Postat pe 5 Martie 2009 11:58
Barbatul Rac

Generalitati: Vrajile noptii

Se ºtie cã racul reprezintã semnul lunar feminin care reprezintã viata de familie, mama, cãminul natal.

Ca un copil, pretinde o dragoste pe care sã nu o împartã cu nimeni. O dragoste care înþelege, iartã, susþine, o dragoste dincolo de toate contingenþele, o dragoste inefabilã în care sã poatã revãrsa, fãrã teama de a fi respins ºi strivit, comorile de tandreþe care i se îngrãmãdesc in suflet. Astfel e inima unui nativ din rac, copleºitã de sensibitate romanticã. O inimã care nu este decât un vis de iubire în care imaginaþia brodeazã o mie de arabescuri în cãutarea dãruirii totale.

Într-adevãr, ne putem aºtepta ca acesta sã fie destinul sentimental al Racului rãmas copil. Cu cât idealul sãu e mai frumos, cu atât mai mult riscã sã se nãruie fragilele imagini amoroase pe care le adunã în inimã în faþa repetatelor lovituri ale realitãþii zilnice ºi distanþa faþã de celãlalt. Atunci cautã singurãtatea ca sã se înfãºoare în coconul de mãtase þesut de propriul suflet.

BÃRBATUL:
Racul are nevoie sã-si întemeieze un cãmin, altfel este lovit in însãsi izvorul fiinþei sale. Iar în dragoste va fi copil sau mamã.

Existã douã tipuri opuse de bãrbaþi Raci. Unul e paºnic, simplu ºi calm; sufletul îi este legat de locul de baºtinã, de casã, de mobilier, de obiectele preþioase adunate din familie ºi din copilãrie. Trãieºte fidel ºi stabil pentru cãminul lui ºi are nevoie de un cadru intim, de o ambianþã cãlduroasã ca sã se odihneascã seara când revine de la lucru.

Celãlalt Rac, lunar cu alchimii secrete, este nervos, capricios, bizar, chinuit; inima sa este un muzeu imaginar ale cãrui broaºte le-a încurcat, aruncând ºi cheile. Aceastã fãpturã care nu-ºi aparþine este o adevãratã enigmã pentru sine ºi pentru ceilalþi. Posedat de trãznãi, de o imaginaþie de lunatic, locuit de un demon interior, rând pe rând încîntãtor ºi odios. Dã impresia copilului rãsfãþat care a refuzat sã creascã, insuportabil în orele de exaltare ºi de pretenþii egoiste, veºnic în cãutarea unor bucurii morale care îl obsedeazã ºi-ºi iau zborul din faþa lui ca niºte pãsãri de vis. Incapabil sã iubeascã femeia, pentru cã nu a trecut pragul de la mamã la soþie, îºi exprimã neputinþa de a iubi schimbând veºnic nesatisfãcut, iubita dupã iubitã. De aceea, este mereu in cãutarea unui chip, a unei siluete, a unui parfum, a unei voci...la fel de neastâmpãrat ca un licurici. Acest lunatic este un neliniºtit; noaptea este ambianþa lui, noaptea cu lumea ei fantomaticã, cu umbrele, visele, deformãrile, coºmarurile, vrãjile ei. ªi totuºi, intr-o bunã zi se poate atasa de o femeie mai în vârstã sau mai maturã care sã-l cristalizeze dându-i siguranþã, fãcând ca inconsistenþa lui noctunã sã accepte soliditatea, sentimentul de securitate pe care îl dã lumina rãspândindu-se asupra lucrurilor, contactul concret cu fiinþele, viziunea rezonabilã asupra evenimentelor vieþii. In schimb, acest Rac ºtie sã invãluie totul într-un parfum de poezie, de miraculos. Dar acest vrãjitor, acest dãruitor de iluzii inspirã uneori pasiunea fatalã.

LECÞIA IUBIRII: Lecþia sa este sã-i înveþe pe ceilaþi cã iubirea este devotament, iar el trebuie sã înveþe de la ceilalþi cã iubirea este libertate.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 18:10
Buna .....eu sunt sagetator el este rac peste tot unde am citit nu suntem compatibili deloc dar sunt cu el de 7 asni si nu ne-am certat niciodata .....racii de obicei sunt familisti si foarte romantici ....si este si adevarata treaba 1 inainte 2 inapoi cel putin asa am vazut eu pana acum....
ilonaraluca
Postat pe 5 Martie 2009 18:31
1). Despre barbatul Rac:

Barbatul Rac este politicos si galant, un fel de cavaler de moda veche. Tine foarte mult la siguranta, la familie si la valorile traditionale. Foarte pasional, este în acelasi timp destul de atent încotro îsi îndreapta pasiunea, pe care nu si-o manifesta de la început, fiindca, înainte de toate, trebuie sa aiba încredere în aleasa sa.

Este foarte usor sa-l iubesti pe barbatul Rac pentru sensibilitatea si simtul sau artistic, pentru subtilitatea si fantezia sa, dar e greu sa-i suporti nelinistile, frecventele si complicatele schimbari de stare sufleteasca, susceptibilitatea, santajul sentimental. Femeia de lânga el trebuie sa învete sa-i citeasca starea de spirit din semnale si atitudini: un bombanit morocanos poate însemna ca se simte respins si are nevoie de încurajare; daca devine cârcotas si certaret, înseamna ca se simte neapreciat si trebuie laudat; daca se lipeste de tine, înseamna ca are nevoie sa-l linistesti si trebuie sa-l mângâi.

Barbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire, de fidelitate si cauta legaturile stabile. Tradarea îl raneste cumplit si chiar daca, în mod rational, o poate ierta, emotional nu o iarta niciodata. Sexualitatea lui nu este impetuoasa, este calda si bogata, plina de imaginatie si de senzualitate.

Barbatul Rac cunoaste si intuieste foarte bine femeia, stie cum sa o faca fericita, iar tehnicile sale erotice vizeaza fiecare particica din trupul partenerei.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:27
2). Cum seduci barbatul Rac:

Barbatul Rac este atras de femeile frumoase, calde, optimiste si pline de viata. Se decide greu sa faca primul pas, pentru ca la început este nesigur si oarecum timid. Asa ca poti prelua tu initiativa: arata-i ca-l apreciezi, fa-l sa se simta în siguranta si straduieste-te sa-i ridici moralul.

Îmbraca-te feminin si senzual, parfumeaza-te cu miresme care amintesc de trandafirii de vara, creeaza o atmosfera romantica. Din conversatie, într-un mod foarte subtil, da-i de înteles ca pentru tine familia e sacra, ca visezi sa ai cândva o casa a ta, cu gradina si curte, ca iubesti copiii. Dupa o masa deosebita (barbatul Rac este un gurmand), la un pahar de vin, încurajeaza-l sa depanati împreuna amintiri din adolescenta, din copilarie... dar lasa-l mai mult pe el sa povesteasca, fiindca e un narator înnascut, cu o memorie fabuloasa.

Încearca sa-i cunosti pe cei care-i sunt apropiati, familia si mai ales mama, pe care daca reusesti s-o cuceresti poti considera ca ai câstigat pe jumatate lupta.

Nu încerca sa-i stârnesti gelozia, pentru ca îl vei face sa se simta în nesiguranta si e posibil sa se retraga daca simte ca nu are suficienta încredere în tine. Încearca sa nu îl contrazici, mai bine fii diplomata si persuasiva, iar daca se înfurie, nu reactiona, îi va trece de la sine...

Atentie, în momentul în care barbatul Rac este cucerit, devine posesiv si oarecum conventional. Pentru a-i întretine focul pasiunii, dovedeste-i ca esti o femeie deosebita si surprinde-l din când în când cu momente pline de romantism si fantezie.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:28
ufff deja ma iau nervii glumesc eu sunt berbec .. iar prietenul meu fecioara :D cum zicea cineva mai sus .. de regula astrele nu dau nicio sansa acestei relatii dar depinde si de caracter .. intr o relatie cu un barbat rac trebuie sa fii optimista, mereu sa l sustii in tot ceea ce face[chiar daca stii ca e gresit], sa nu incerci niciodata sa i schimbi ideile pt ca o sa ti inchida gura [nu cu argumente ci ca asa vrea el], nu are simtul responsabilitatii, mereu da vina pe prieteni pt actele lui .. incearca sa se minta pe el ca are dreptate in schimb in relatia de cuplu detesta minciuna.. sa l suni mereu .. sa l cauti .. chiar daca nu are timp de tine .. daca ai sunat o data intr un moment nepotrivit ... sa mai incerci .. daca nu se simte neglijat .. in schimb el poate sa nu te sune timp de cateva ore .. nu trebuie sa te superi .. va inventa un motiv destul de plauzibiil .. provoaca l la discutii .. ii place sa comunice .. iar despre relatia voastra nu o sa vbeasca decat cand sunteti in ultima faza .. cand ii zici ca nu poti continua asa ..cand esti cat pe ce sa te desparti de el .. o sa insiste sa vbiti .. dar pana atunci nu .. are un simt intuitiv ..mereu stie cand esti suparata dar nu te intreaba ce ai .. ci glumeste si te face sa uiti de mica disputa. daca esti genul care tipa cand se enerveaza ... o sa fii surprinsa sa afli ca el e calm... enervant de calm calmitatea lui ma enerveaza el se simte bine intr o relatie in care nu trebuie sa dea multe ... nu trebuie sa l agasezi cu intrebari enervante in legatura cu relatia voastra .. si daca vrei sa i reprosezi ceva .. fa o sub forma de gluma caci asa nu se va isca o cearta si vei reusi sa scoti ceva de la el. important e contactul ... sa va vedeti cat mai mult .. cand are nevoie de afectiunea ta tu sa fii acolo ... trebuie sa te comporti cu el regeste sa l iei pe post de copil .. nu`l va deranjia daca ii aranjezi gulerul sau daca il stergi la gura de inghetata din contra ... i se va parea divin .. pt ca asa ii demonstrezi ca ai grija de el .. mereu o sa ti ceara parerea in toate .. si o sa ti spuna toate problemele lui .. pe care poate nici prietenilor nu le spune .. critica l dar cu masura .. explica i frumos .. si cand zice ca nu mai face .. crede`l sau fa l sa creada ca tu "crezi" nu te astepta sa si recunoasca vina .. iar daca o va face ... cu siguranta nu au gandit inainte sa spuna asta .. ci doar a vrut sa scape de discutia aia interminabila in care tu ii dau argumente ca sa l convingi .. el o sa incerce sa ti spuna ca nu e asa .. ca el are dreptate .. dar fara sa ti dea macar un argument .. iar daca insisti .. iti va spune ca ai dreptate .. doar ca sa taci sunt amuzanti si foarte copilarosi nu va ezita sa te duca in brate prin parcul plin de copii ... sau sa te gadile cand luati masa la restaurant putin ii pasa de ceea ce spun altii .. cand sunteti voi doi .. nu mai e lumea trebuie sa fii foarte afectoasa cu el tot timpul .. si sa stii ca el mereu are dreptate :D .. tu mai deloc .. daca nu l`ai sunat desi ai promis .. o sa ti faca u scandal monstru .. in schimb daca el nu a sunat .. trebuie sa l intelegi ca a avut treaba ...
trebuie sa ai vointa de fier sa i suporti toate toanele .. si sa mai si zambesti dupa cearta cu el .. ca dupa ce ti`a zis sa taci ..[ ca niciodata nu o sa se certe cu tine... fuge de responsabilitati .. si pt c anu stie sa se justifice .. prefera sa incheie discutiile inainte de a incepe] ... te va suna imediat dupa .. si va vorbi de parca nu s`a intamplat nimic .. treci cu vederea peste astea ..
e un tip ahtiat dupa bani .. nu cred ca are timp pt alte femei inafara de tine .. egoismul lui nu are limite .. e de ajuns ca si imparte timpul lui tie .. nu l`ar imparti cu 2 femei .. pt ca asta ar insemna mai putin timp pt el ... e ambitios .. si de regula un tip destept .. dar naivitatea lui o sa l duc de multe ori pe muchia prapastiilor .. atunci sa fii langa el .. sa l scoti din nexazuri ..
nu`i da niciodata motive de gelozie ... daca o singura data i`ai tradat increderea .. desi va ierta .. relatia voastra nu va mai fi la fel :P
InnocentChild
Postat pe 2 Aprilie 2009 10:49
raci sunt persoane ajutatoare, ascultatoare,
_dulcik_
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:44
sunt casatorita cu un rac de 19 ani e o casnicie reusita cu suisuri si coborasuri dar e super!racul in general se urneste mai greau in tot ce face dar e perseverent si iubitor intradevar este foarte posesiv.Relatia noastra inca merge atentie daca are motive e GELOS A foarte important eu sunt TAUR deci astrele ne-au harazit sa fim impreuna!
helgiugeorgeta
Postat pe 1 Iulie 2009 09:13
Draga dulcik , citind descrierile tale despre barbatul rac , am ramas foarte uimita de caracteristicile redate. Ori ai in posesie un horoscop unic , ori relatia de lunga durata cu un astfel de "caracter" te-a determinat sa tragi anumite concluzii. De 9 ani sunt casatorita cu un rac si pot spune ca inca nu-l cunosc... Pe undeva insumeaza toate descrierile pozitive si negative . Urez mult noroc tuturor celor ce iubesc un" RAC" !!!!....
ginuza
Postat pe 1 Martie 2011 23:41
Foarteee tare!!!! ASA EEE!!!
kudika016437
Postat pe 7 Martie 2011 17:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu fecioara el pesti 10 De la: mika_i 29 Iulie 2009 22:23
Femeia Scorpion Barbatul Capricorn 7 De la: lory86_lolo_yahoo_com 10 Noiembrie 2009 15:22
Eu scorpion si el rac.. 4 De la: Shhh 13 Februarie 2010 14:59
yo...pestisor....el..leu...=....dezastru?.. 47 De la: anka88 13 August 2009 11:35
Barbatul Fecioara suparat,ofticat 26 De la: kudika_16502 28 Iulie 2014 11:31