Setari Cookie-uri

scrisori catre Mos Craciun

Draga Mosule,

Ma stii prea bine asa ca voi trece direct la subiect :)
As vrea sa te rog ca anul acesta sa nu gresesti casa,si Fat-Frumos sa ajunga la mine nu la vecina de peste drum.Multumesc anticipat :*

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!! :* :*

mihap04
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:15
Draga Mos Craciun!

Eu te rog doua lucruri: sa aduci sanatate la toata lumea si...mie dragostea inapoi.
Multumesc frumos!
pruni74
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:34
Draga Mos Craciun!

Eu te rog doua lucruri: sa aduci sanatate la toata lumea...iar mie dragostea inapoi..
Multumesc frumos!
pruni74
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:37
Offf, ce mult a trecut de cand nu þi-am mai scris..... ºi ºtii de ce??? In ultimii ani mi-ai uitat adresa...sau....m-ai uitat chiar pe mine.....n-am vrut sa te mai supãr cu rugãmintile mele !!!
Nu, nu cred sa ma fi uitat !!!???...
Tare mult mi-as dori ca sa vii ºi la mine anul acesta! Ce sa-mi aduci??! Nimic din cele materiale.... am ajuns la concluzia ca nu sunt atat de importante ! Imi doresc, Mosule, sa aduci pace si liniste pe intreaga planeta, sa cercetezi pe ce-i nevoiasi, sã îndrepti pe cei bolnavi, sã dai speranta celor deznãdãjduiti, sã aduci pace in sufletele zbuciumate iar mie, mie Mosule, sa-mi aduci fãrâma aceea de sãnãtae de care am nevoie pt a putea impãrti in continuare iubire ºi ajutor semenilor mei.Daca ai uitat unde stau îþi aduc aminte; in ungherul sufletelor tuturor celor dragi!!! Te astept......ºi nãdãjduiesc în dragostea ta nemãrginitã pentru oameni !!!
kleine
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:46
Draga Mos Craciun,

eu zic k anul acesta am fost destul de kumintik asa k as merita si eu putina atentie din partea ta,si k acolo in tolba ta sa se gaseask ceva mumos si pt sufletelul meu.
nu vreau cine stie ce cadouri speciale si nemaivazute,vreau ceva ce cu bani nu poti cumpara,ceva ce toAta lumea vrea,dar nu tot timpul o poate avea.vreau k fericirea mult visata sa apara in viata mea si sa steA acolo pe vecie.vreau k anul kre vine sa fie mult mai bun sh mai plin de iubire,vreau k cel de langa mine saq simta toata dragostea mea..
sh desigyr nu m'as supara dac mi'ai aduke sh niste hainutze sh cizmulitze...poooopppp
ktalynutza
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:47
Offf, ce mult a trecut de cand nu þi-am mai scris..... ºi ºtii de ce??? In ultimii ani mi-ai uitat adresa...sau....m-ai uitat chiar pe mine.....n-am vrut sa te mai supãr cu rugãmintile mele !!!
Nu, nu cred sa ma fi uitat !!!???...
Tare mult mi-as dori ca sa vii ºi la mine anul acesta! Ce sa-mi aduci??! Nimic din cele materiale.... am ajuns la concluzia ca nu sunt atat de importante ! Imi doresc, Mosule, sa aduci pace si liniste pe intreaga planeta, sa cercetezi pe ce-i nevoiasi, sã îndrepti pe cei bolnavi, sã dai speranta celor deznãdãjduiti, sã aduci pace in sufletele zbuciumate iar mie, mie Mosule, sa-mi aduci fãrâma aceea de sãnãtae de care am nevoie pt a putea impãrti in continuare iubire ºi ajutor semenilor mei.Daca ai uitat unde stau îþi aduc aminte; in ungherul sufletelor tuturor celor dragi!!! Te astept......ºi nãdãjduiesc în dragostea ta nemãrginitã pentru oameni !!!
kleine
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:51
Draga mosule impostor ,

Ai face bine daca ai disparea definitiv din peisaj , ca , oricum nu existi , iar oamenii sa scrie scrisori catre Dumnezeu , care este singurul caruia Ii pasa de cei pe care i-a creat . Asa ca , Doamne , in genunchi si cu lacrimi , te rog din suflet sa ma ierti pentru ca nici anul acesta nu m-am comportat demn de un copil al Tau , am fost de multe ori surda si oarba la suferinta altora , uneori nici pe mine nu m-am iubit prea mult , de vrajmasi ... ce sa mai vorbesc ? Te mai rog , Doamne , raspunde tuturor dorintelor celor care au postat aici, cerand lucruri scumpe inimii lor . Adu-le tuturor fetelor singure perechea potrivita , aceea care stii Tu ca nu le-ar face sa sufere si le-ar iubi asa cum sunt , adu-le baietilor jumatatea stiuta de Tine ca sa se implineasca prin iubire , adu-le tuturor mamelor care sufera alinare , vindeca toate ranile anului acesta , indiferent in inima cui ar fi , ia-ne pe toti in bratele Tale iubitoare , sterge orice lacrima si priveste cu mila si indurare catre fiecare fiinta care striga catre Tine . Si ... da-i , Doamne un sut lui mos Craciun ca Ti-a uzurpat locul pe care trebuie sa-l ai TU in inimile si vietile noastre .
mar_nanu
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:56
draga mosule, iti multumesc ca mi-ai indeplinit dorinta de anu trecut, inca sunt cu fat-frumos, asa ca te rog si anu asta sa-l pastrezi pentru mine ..ma stii, doar, mosule, eu am fost tot tipu copil cuminte , chiar si atunci cand am plecat la mare fara sa stie parintii, cand am dormit la el, ei crezand ca-s la vreo colega, cand m-am imbatat in excursii si chiar la liceu . mai vreau mosule, daca ai, sa faci o vraja sa pot sa zbor . si daca mai ai loc in lista, sa aduci sanatate si fericire tuturor si celor de pe forum care si-au postat dorintele si care le vor posta in continuare sa le indeplinesti si lor . sa auzim de bine un craciun fericit tuturor
sycorax
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:58
Stii draga MOS CRACIUNE ce as vrea sa.ti spun ca sunt copil(a) cuminte harnicutz(a) si bun(a), tu vii cu daruri multe la copii toti, iar eu te rog fierbite adu.mi daca poti: sanatate familiei si tuturor celor dragi multa k avem nevoie ku totii, iar pentru mine si cateva prietene (vreo3) pe Fat Frumos ka il tot asteptam de ceva timp. Mosule poate ajungi si la noi anul asta te rog anticipat MIA suntem tare cuminti ne bem lapticul in fiecare dimineatza . Sarbatori Fericite tuturor!!! oriunde te.ai afla.
maiamia
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:23
draga mosule de mult nu am mai sarbatorit craciunul cu familia mea,de mult nu am mai simtit spiritul sarbatorilor in sufletul meu.dar anul acesta voi fi acasa de craciun alaturi de familie.nu ai uitat adresa mea????????!!!!!!!!!vreau sa aduci familiei si tuturor oamenilor multa sanatate, liniste sufleteasca,fericire,puterea de a ierta si de a infrunta probele vietii, bunatate si fie ca anul care vine sa stau mai mult acasa in romania.te rog mosule draga
boscutza03
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:49
draga mosule....

hmmm..chiar nu stiu ce sa-ti cer.....
tot ce vreau e sa nu ma uiti si pe mine....si daca tot trebuie sa iti cer cv..ca doar esti MOSUL...as vrea o sacosa plina de ciocolata..toate sortimentele...ca imi placv toate...

ah..si sa nici nu te gandesti sa intri pe horn...ca nu am

si de celelalte dorinte...hmm..ti le spun in particular...

te astept..sunt nerabdatoare....
butterly
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:04
voi incepe si eu cu "Draga Mosh Craciun" ,

Moshule, eu nu consider ca am fost prea cuminte, dar pentru primul lucru pe care mi`l doresc, nu ar fi de`ajuns sa fie toti oamenii din lumea asta cuminti. imi doresc sa imi aduci inapoi un prieten drag, pe care l`am pierdut. ar fi cel mai frumos cadou, dar cum nu se poate, macar, roaga`l pe Dumnezeu sa il primeasca la el, sa aiba grija de el, si sa ii ierte pacatele . oricum, asta va ramane mereu prima dorinta pe care o voi avea.
acum, pentru ca totusi sunt egoista, ma gandesc doar la mine. mi`as dori, Moshule, sa simt si eu ca vin sarbatorile, si Craciunul. sa ma bucur de ele asa cum obisnuiam cand eram un copil, cand eram fericita alaturi de parintii mei. imi mai doresc ca in familia mea sa fie armonie, fericire, sa fim toti sanatosi; parintii sa reuseasca sa duca la bun sfarsit planurile pe care si le`au propus, iar eu sa reusesc sa ii fac sa fie mandri de mine, si sa nu ii dezamagesc.
imi mai doresc sa pot sa apreciez persoanele dragi mie, asa cum merita; si ma refer la prietenii si la iubitul meu.

cred ca asta e tot. nu am nevoie de bunuri materiale. acum, daca tu consideri ca am fost destul de cuminte, incat sa imi "aduci" aceste cadouri, ramane la latitudinea ta; oricum, eu te voi astepta.
multumesc, Moshule, macar pentru ca mi`ai citit scrisoarea.
little_princess
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:09
Draga Mosule,

...stateam si ma gandeam ce as vrea eu mai mult si mai mult... Si uite la ce concluzie am ajuns:
Ceea ce imi doresc pentru anul care vine (si toti anii urmatori, de fapt, dar hai s-o luam pas cu pas ) e echilibru. Dar vezi tu, echilibru - in cazul asta - inseamna mai mult BINE decat rau, mai multa FERICIRE decat nefericire, mai multa BUNASTARE decat griji, mai multi oameni BUNI decat rai in preajma noastra... Si mai multe surprize AGREABILE decat dezagreabile.
Ce zici, Mosule?
Tuturor "kudicelor" le doresc acelasi lucru pentru anul viitor: mai multe surprize agreabile, decat dezagreabile. De preferat, NUMAI surprize agreabile.
Dor_a
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:20
draga mosule eu imi doresc sanatate.
te iubesc
paraschivmonicagabriela
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:30
draga mosule charm sti..eu am fost o fetitza foarte foarte cuminte ,extrem de cuminte :D ,insa am sa-ti marturisesc ceva,dar sa sti ca eu am fost cuminte...akum o saptamana am plecat pe furis de acasa pe la 12 si ceva si ..tot atunci am umblat si in portofelul mamei mele ,ca na nu puteam sa merg pe jos pana la locul in care trebuia sa ajung ...si cand sa m intorc acasa mi-am dat seama ca nu am cu ce sa descui usa si am trezit-o pe mami la 4 ..saraca s-a si speriat ...dar i-a trecut sa sti .Acu trei zile a venit verisorul meu andrei pe la mine,are doar 4 ani si ....avea si el o bamboana mica ..buna ...cu alune..mmmmmmmm si nu m-am putut abtine si am mancat-o eu si lui i-am spus ca au luat-o 'babau ca nu a fost cuminte ..dar el nu s-a suparat pe mine desi a vazut cum i-am luat bomboana din mana...:D Cam atata s-au intamplat in ultimele zile..aaaaa ...am uitat sa-ti spun draga mosule charm ,akum o jum de ora inainte sa m apuc sa iti scriu scrisorica ,am ars-o pe scumpa mea mama cu ondulatoru..saraca ..nu am vrut ..ea stie asta ..si..ar mai fi ceva ,tocmai l-am pacalit pe prietenu meu ca imi rau si ca am nevoie de niste pastile de la farmacie doar ca sa vina sa mai stau un pic cu el ..mosule charm tre sa m bag in pat repede ca eu acum sunt un pic ''racita'' ;)) stttt sa nu spui nimik :D ,deci mosule eu sunt cea mai cuminte fetitza si cea mai mamoasa si cea mai scumpa si cea mai draguta cu cei din juru meu,ar fi pacat sa nu treci si pe la mine anu asta ,te-ar bate Doamne -Doamne ca nu a fost cuminte si ca nu ai adus cadou enei fetite care a fost extrem de cuminte ...SA VIIIIIII!!!!!!!!! (nu am tipat la tine mosule,ar ridicat un pic vocea ca sa ma auzi :D) cu multa dragoste andra
andra_wld
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:33
Draga Mosulic,sa sti ca eu am fost foooarte cuminte si vreau sa mi-l aduci in dar de Craciun pe James Hetfield... dar cu tot cu contul lui grasss din banca... se poate?
DeniseP
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:38
mosule eu vreu sa mi aduci iubire in suflet sa mi aduci jumatatea vreau sa reusesc in anglia in toate si sa mi dai sanatate mie si la toata lumea si din partea un craciun fericit echipei sentimente si tuturor
pixi_2008
Postat pe 21 Decembrie 2008 14:48
Draga mosule, fiind prima oara cand iti scriu ar trebui sa zici merci ca 19 ani de zile nu te-am stresat pana acum :)
eu tot ce imi doresc e sa fiu acasa de sarbatori lanaga iubitul si familia mea, si nu in caminul asta studentesc care oricum e pustiu. si te mai rog mosule sa-l faci pe Becali sau pe Patriciu sa-mi dea si mie bursa aceea pentru studenti internationali ca de munca nu mi-am gasit mosule printre straini si nu imi mai permit sa studiez aici fara niciun ajutor
stii tu mosule la ce ma refer, si sa mai stii ca anul acesta chiar am fost cuminte! Pe bune!
Cu drag, Mada!
scumpi_k
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:00
Draga mosule..am fost o fetitza reaq:D..rebela rau de tot si totusi..m-am distrat d minune am fost un dracusor;;) dar stiu ca u o sa imi aduci multe multe dulciuri da' il vreau si pe EL:X
idumitru92
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:00
Draga Mos Craciun,

Anul acesta imi doresc sa imi aduci atata sanatate incat sa dau tuturor celor care au nevoie de ea, si un bebe pentru matusica mea CRISS , si un an fara restante si daca nu-ti cer prea mult un iubit frumos

te pupik,
ABI

p.s. nu am cont de aceea iti trimit de pe al matusii mele

Postat pe 21 Decembrie 2008 15:19
Draga Mos Craciun,
Anul aceatsa as vrea sa primesc putere.Puterea de a fi mai buna cu cei din jur , puterea de a iubi mai mult , puterea de a fi mai intelegatoare
alexya01
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:37
Draga mosule,
anul asta imi doresc doar sanatate, deoarece duc lipsa de asa ceva. Si cind nu ai sanatate, nu te mai poti bucura de nimik altceva. In fiecare zi ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea putere si sa ma faca sanatoasa. Celor bolnavi le doresc de craciun sanatate multa si putere, celor singuri un suflet apropiat care sa-i inteleaga si multa iubire, celor tristi le doresc ca zambetele sa le lumineze chipul toata viata. Celor pe care i-am omis, le doresc sa li se implineasca tot ce isi doresc mai mult.

Sarbatori fericite
nety
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:44
Draga Mosule,te rog sa imi aduci un sac de inspiratie si idei geniale,ca sa pot gasi urgent o casa cu chirie,frumoasa si cocheta,ca altfel,de la 1 februarie o sa ma ai pe constiinta cand o sa dorm in gara.... si pentru anul viitor 2009,sa deblochezi piata imobiliara,sa indrepti problemele astea cu criza financiara ca sa pot sa vand si eu terenurile si sa imi fac casuta mea,sa nu mai fiu copilu...strazii.Si....inca ceva"da-le minte la politicienii astia,sa scoata taxa auto(am si eu o biata masinutza) si sa rezolve problemele romanilor astora,chinuiti,asa ca mine.Te iubesc,mosule si am incredere in tine!
crinaD
Postat pe 21 Decembrie 2008 15:55
Draga Mos Craciun ai liniste sufleteasca de impartit?
xxlanita
Postat pe 21 Decembrie 2008 16:48
DRAGA MOS CRACIUN
CEEA CE-MI DORESC ESTE SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA PENTRU MINE SI FAMILIA MEA!
SARBATORI FERICITE SI NUMAI BINE PENTRU CEI DIN COMUNITATEA KUDIKA!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Decembrie 2008 17:15
Draga Mos Craciun,

Eu nu vreau sa iti cer nimic anul asta, vreau doar sa te rog sa ii multumesti din partea mea lui Dumnezeu pentru tot ce am primit in 2008. In primul rand Ii multumesc ca mi-a ascultat rugamintea, desi a avut efect intarziat bucuria a fost inmiit mai mare. In al doilea rand Ii multumesc ca inca il am pe tata langa mine si il rog sa il am inca multi ani de acum incolo. In al treilea rand Ii multumesc ca il am pe EL langa mine, ca ma iubeste, ma rasfata, ma cearta cand e nevoie si are grija de mine; Ii multumesc ca nu m-a ascultat in serile in care Il rugam sa mi-l scoata din inima si a stiut ca astea sunt doar vorbe de copil fara minte. Si in ultimul rand Ii multumesc ca a facut in asa fel incat anul acesta sa pot cumpara cadouri tuturor celor dragi mie.

Craciun Fericit Mosule!
Peltik
Postat pe 21 Decembrie 2008 17:29
Draga Mosule1
IMI DORESC CA ANUL ACESTA SA IMI ADUCI UN EL PE CARE SA IL IUBESC SI CARE SA MA IUBEASCA!
SI SA IMI ACHITI DATORIILE FINANCIARE!
moniche
Postat pe 21 Decembrie 2008 17:56
Draga mosule
Eu nu-ti cer decat daca se poate
Doar pentru o singura noapte:COPILARIA
just28
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:08
draga mosule,
anul asta am fost cuminte desi nu foarte:D tot c imi doresc este sanatate mie si familiei,prietenilor,lui..si dak tot vb d el..intzelegere,sinceritate si iubire in relatzia noastra..nu vreau lucruri materiale...asa k poate primesc ceea c itzi cer anul acesta:*:*:*
ms Mosulee..si t astept:*
ubitzica
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:42
Draga Mos Craciun,

stiu ca nul asta a foate cel mai trist din viata mea si nu am avut nici o realizare pe nici un plan oricat mi-as fi dorit...dar am fost un copil foarte cuminte si cred ca mi-as dori muuuulte hainutze si muuulta fericire de care nu am avut parte! Multumesc Mosule!
lavvy
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nasterea Domnului, si Mos craciun..! 6 De la: Cassey 1 Ianuarie 2009 17:45
Echipa Kudika iti ureaza La Multi Ani! 148 De la: babacu54 23 Ianuarie 2011 10:40
Barbatii mai ofera cadouri in ziua de azi? 25 De la: andreeaaa88 9 August 2009 13:30
Cel mai potrivit cadou de Craciun! 1 De la: turcalexandra 6 Noiembrie 2009 11:50
scrisori catre Mos Craciun 102 De la: soare_minodora 24 Decembrie 2008 23:10