Mai multe
|
Draga Mos Craciun, As vrea sa imi incep scrisoarea catre tine la fel cum o incep sute de alte persoane,si anume ca am fost cuminte ca deabia astept sa vi si multe alte lucruri....dar , nu e asa .Anul acesta a fost un an cumplit si de cate ori as fi vrut sa nu ma vait in final fac acelasi lucru.Nu imi place sa fiu mare ,sa fiu adult este greu.Intodeauna nu trebuie sa dai gres ci din contra sa sti intodeauna ce trebuie sa faci si ce trebuie sa spui.Nimic nu mi-a iesit bine,din cate vise am avut si am, in final raman doar vise.Asa ca nu vreau decat 2 lucruri .Daca poti fa-ma din nou mica ,cand nu aveam griji si totul mi se parea asa usor .Iar cealalta dorinta ajuta-ma sa imi pastrez zambetul pana anul ce va veni si intareste-ma pentru lucrurile ce vor fi pana atunci. Multa sanatate pentru toti si sarbatori fericite. |
||
|
ivy88 Postat pe 21 Decembrie 2008 20:05 |
||
|---|---|---|
|
Drga Mosule... Eu de doi ani astept sa-mi aduci un BB...dar....se pare ca nu am fost suficient de cuminte..si am ramas si far serviciu..Anul asta nu-ti mai cer nimic...stii tu ce-mi doresc... .
|
||
|
lorean Postat pe 21 Decembrie 2008 20:45 |
||
|
Draga Mos Craciun, > > Ti se va > parea ciudat ca-ti scriu dupa atatia ani cu o rugaminte > serioasa. > > Pentru > aceasta ocazie nu am niciun gand sa fiu umila, sa ma > gandesc la altii sau la > actiuni caritabile. Aici e lista mea si te asigur ca mii de > femei iti vor cere > aceste lucruri, deci... poti pregati o comanda en-gros. > > * Doresc o carte > de credit fara limite, cu un cod special care, la > cumparaturi imi va da mereu > acordul. > > * Vreau un barbat adevarat, vorbesc serios mosule, nu imi > aduce > imitatii: UN NU HOTARAT PIRATERIEI! > > * Vreau o supapa in ombilic, atunci > cand ma umflu un pic, sa ma dezumflu automat. > > * Adu-mi un aspirator uman, > care in momentul cand unul face pe idiotul sa-l aspir fara > probleme. > > * > NU MAI VREAU SA MA EPILEZ! Ori faci sa se poarte parul pe > picioare, subrat, > buza superioara, zona inghinala, ori mi-l indepartezi odata > ptr > totdeauna. > > * Vreau sa-mi fac odata ptr totdeauna manichiura si > pedichiura > si sa dureze la infinit ca si cum de-abia le-as fi facut. > > * Sotul meu, > logodnic, concubin, ce o fi, trebuie sa stie dinainte ce > gandesc, ce spun, si > ce-mi place sa faca; sa stie ce-mi convine si ce cadouri > imi plac; sa fie > capabil sa-si imagineze cum as vrea sa se poarte cu familia > mea; cand sunt > sensibila si cand nu am chef sa-i vad mutra sa nu apara. > > * Un cadou > adevarat ar fi ca maternitatea sa dureze 2 zile si nasterea > sa nu > doara. > > * Ciclul sa dureze 2 ore; sa am un buton in mana care sa-l > actionez numai atunci cand vreau eu sa fiu fertila. > > * Imbracamintea sa > se transforme singura in functie de anotimp, pardesiele in > paltoane, pantalonii > in bermude si tot asa. > > * Daca un barbat isi permite sa se comporte ca un > tap spiritual si sa minta, fa-i un chip la care sa i se > aprinda nasul ca la > renul tau, si sa-i creasca ca al lui Pinochio... si sa-i > cada si "chestia". > > * Daca va fi infidel, fa in asa fel incat sa nu mai aiba > erectii ptr cat > timp decid eu (altfel poate nu-mi va conveni). > > * Sanii, fundul, totul..., > cu o supapa in functie de ocazie. > > > Cam atat as dori, multumesc, mult minunat Mos Craciun. Ne > vedem pe 25 (nu conteaza daca totul e gata mai repede) > > Cu afectiune, > O > femeie ca oricare... > |
||
|
|
||
|
sweetbabydia Postat pe 21 Decembrie 2008 21:07 |
||
Draga mosule,n am prea fost cuminte anul asta,dar eu stiu ca esti un om bun si ma ierti.Si mi as dori sa mi aduci daca nu ti cer prea mult sanatate pentru noi toti,pentru mami si tati,pt fratior si cumnatica si mai scoate din tolba ta bucurii mici si dese.Eu nu mi doresc decat sa mi dai putere sa mi indeplinesc singura visele.Dar pentru mami as vrea,daca ai cumva prin sac un fier de calcat care sa se ocupe singur de camasile lui tata.Pentru tata as vrea un sac de vointa ca sa renunte singur la lucrurile care i fac rau. Pentru Dan(fratele meu),o masina fara baterii pe care sa nu si doreasca sa o schimbe niciodata.Si scapa l daca poti de eventualele puncte de penalizare. Pentru Adelina,cumnata mea....niste dulapuri suficient de spatioase pentru hainutele ei dragi. Pentru mamaitza mea.....sanatate,liniste in suflet si un trai lipsit de griji. Acum,mosule poate am cerut prea multe dar eu as fi multumita daca ne ai darui ceva macar unuia dintre noi. Stiu ca sunt multi copilasi care te asteapta mai mult ca mine poate doar ca sa le daruiesti doar o ciocolata care cu siguranta i ar face cei mai fericiti.Dar daca dupa ce le umpli lor braduletul cu darurui mai ramane ceva si pentru noi,te asteptam cu drag. |
||
|
marinaruxandra Postat pe 21 Decembrie 2008 21:40 |
||
Mosule, mai poti? Atatea cereri si tu est unul singur! Te-am vazut eu ca te-a cocosat sacul ala! Eu stii ce vreau? Sa te vad pe plaja la Miami in iarna asta si sa delegi pe altcineva sa-ti faca treaba! Meriti si tu macar intr-un an o vacanta! Sa-mi trimiti poze!
|
||
|
mihaela80 Postat pe 21 Decembrie 2008 21:57 |
||
|
Dragul meu Mos Craciun, sanatate ai? Daca da, te rog sa-mi dai pentru tata in primul rand, apoi pentru mama, desigur pentru fetita mea si restul familiei. Dar pentru tata si verisoara Arina, te rog, fii mai generos cu sanatatea! Si mamei da-i, te rog, rabdare, curaj, putere! Noua (mie si sotului) putere sa trecem peste toate, sa sustinem ce familia si sa ne bucuram de ceea ce avem! Atat, Mosule, ca deja am cerut multe. Sper sa poti si sa vrei... Sim. |
||
|
sam Postat pe 21 Decembrie 2008 22:29 |
||
|
Draga Mos Craciun Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atat de multa vreme, poate de pe vremea copilariei mele cand stiam sa ma bucur de mirosul cetinii de brad nins al sarbatorii. Insa acum m-am hotarat sa-ti scriu, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai haotica. Vreau sa te rog sa aduci dragoste si bunatate in sufletele oamenilor, iar ratiune si moralitate in mintea lor. Poate tu ai puterea sa faci in asa fel incat sa aduci copiilor parasiti cate o familie, iar familiilor ce-si doresc copii fa-le parte de ei; sanatate celor bolnavi si fericire celor tristi; noroc celor ghinionisti si rememorarile celor ce au plecat dintre noi. Te mai rog sa fii grijuliu si sa aduci liniste si pace sufleteasca oamenilor zbuciumati si copiilor batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, sa aduci pace pe pamant si razboi doar in sufletele celor ce provoaca conflicte. Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste, ti-am cerut candva si mi-ai adus. Dar s-a sfarsit si ma tem prea mult de acest trist sfarsit al iubirii ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti in fiecare an pentru a ne aduce tuturor bucurie, nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie?... De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede. |
||
|
ClaU2A Postat pe 21 Decembrie 2008 22:49 |
||
|
Draga Mosule, Iti scriu si eu cateva randuri... pt inceput, vreau sa-ti multumesc pt anul acesta, care a fost plin d realizari pt mine :) Ce as mai putea sa-ti cer? Multa sanatate la toata lumea si sa ma ajuti sa-mi duc la bun sfarsit planurile mele d viitor... sa ma bucur in continuare d iubirea d care am parte Craciun fericit si un An Nou tuturor! |
||
|
ramona_21 Postat pe 21 Decembrie 2008 23:00 |
||
| Eu nu-ti cer decat sanatate pt mine,familia mea si toti oamenii din lume..buni sau rai...e oribil sa fii bolnav...sa nu te bucuri de viata asa cum ar trebui... | ||
|
liza24_84 Postat pe 21 Decembrie 2008 23:06 |
||
| mos craciun, toti imi spun ca esti darnic si esti bun!Eu iti spun mai dinainte ca-s un copilas cu minte si-ti mai spun, asa sa stii ca eu nu-ti cer jucarii, cum ti-ar cere alti copii, insa nu m-as supara daca tot mi-ai da ceva!!.....imi doresc sa fiu EU - un om sanatos, organizat si voios!imi doresc sa am langa mine toti oamenii pe care ii iubesc, sa invat sa ii iubesc pe fiecare dupa felul lui!imi doresc sa stiu sa fiu ca tine - mos craciun! | ||
|
maliemalie Postat pe 21 Decembrie 2008 23:08 |
||
| Mos Craciun,stiu ca tu esti darnic si esti bun..de aceea toata lumea incearca sa fie cat mai cuminte tot anu ca la sfarsit de an sa te asteptam cu drag si nerabdare cu sacu plin de cadouri..cadouri care deja nu mai tin de partea materiala,ci de sanatatea tuturor si acelor dragi lor..si normal,eu ma alatur lor,si normal k inainte de toate imi doresc multa sanatate,si nu numai mie,ci tuturor..si sa continui cu fericire si multa multa iubire din partea persoanei iubite...si macar in momentele acestea,in asteptarea mosului sa uitam de griji si probleme si sa ne amintim de momentele frumoase cand il asteptam pe mosu cu nerabdare,,doresc tuturor Sarbatori Fericite si sa fie mosu cat mai darnic cu toata lumea!!!:) | ||
|
dyutza_me Postat pe 21 Decembrie 2008 23:45 |
||
|
Draga mosule... Eu imi doresc cateva lucruri:D:P : 1-sa fiu fericita si de acum inainte asa cum sunt impreuna cu iubitu meu si dak se poate si mai fericita,sa ne iubim mai mult decat ne iubim acum si sa nu ne despartim..2-mi-as dori sa ai grija de fiecare om de pe planeta sa fie fericit,implinit,sanatos si iubit, "UNDE DRAGOSTE NU E NIMIC NU E" 3-si ai grija de cei apropiati mie sa fie sanatosi,fericiti si iubiti..adik:iubitu meu,parinti mei,fratimiu,cumnaticile mele ,prieteni mei,si toti ceilalti cunoscuti care imi sunt aproape de inimioara mea..si ia-le la toti cadou...si sper sa nu uiti cum ai uitat de mn timp de 3ani la rand..:(orcum Mosule te astept cu bratele deschise...Iti Multumesc Anticipat!;))..:*:*:* |
||
|
leea16 Postat pe 22 Decembrie 2008 00:01 |
||
Draga, Mos Craciun.Mereu te astept, de 59ani! In copilaria noastra trista de copii saraci, veneai la noi cu sacul aproape gol!Mi-am dorit in toata copilaria mea chiar si la 14ani, cand te asteptam sa vii, o papusa!Niciodata, nu ai venit la geamul meu sa mi aduci.. papusa.. mult visata! Am crescut, au venit copiii mei, care mereu ti -au scris ce -si doresc! Ei niciodata n-au fost dezamagiti de tine!´Pentru ca mereu au avut m-ai mult decat si-au dorit! Era greu in trecut sa ai ,banane. portocale. ciocolata..dar ei mereu le-au avut pe masa! Acum..19ani, pe 23decembrie,1989, implineam,,40ani,, cand a fugit,CEAU,,,cat eram de fericiti cu totii!!Ne doream, sa fie de toate ,,,indiferent, cat costa,!! Acum avem de toate,,!! Dar ce folos, ca ne uitam ,,simtim ,,un gust amar ,,si plecam!!Pentru ca ,,noi, oamenii de rand, MOS CRACIUN, nu ne permitem, nimic, nici chiar sa visam la zile mai bune!!Copiii nostri, au plecat ,MOS CRACIUN, sa munceasca-n tari straine pt, altii!Noi suntem, bunici ,,prin corespondenta, MOS CRACIUN! Suntem, ,,abuela,, in loc de bunica!! Noi ,,pensionarii, am ramas in tara unde am muncit, sa ne ducem ,amarul ,,batranetii,singuri,fara nici un ,,sprijin!! Ce as putea sa-mi doresc eu de la tine,, dragul meu....MOS CRACIUN????????!!SA LE DAI MINTE MULTA,,CELOR DIN GUVERN, SA NE ADUCA PUTINA FERICIRE NOUA, OAMENILOR DE RAND!!SA NU VANDA CE A MAI RAMAS DIN FRUMOASA NOASTRA TARA!! A FOST BOGATA,,,,IAR ACUM SUNTEM ,,SARACI LIPITI!! !!!!TE ROG MOS CRACIUN,, SA FACI BINE SA NE ADUCI ACASA, ROMANII PLECATI PRIBEGI IN LUME PT, O BUCATA DE PAINE MAI BUNA!! SA FIE IAR ROMANII CUM ERAU, HARNICI, VESELI SI CU SUFLET BUN!! ASTA M-I DORESC EU MOSULE! SA AM COPIII CU NEPOTI LANGA MINE!! STIU CA TU ESTI BUN SI VE-I INCERCA SA FACI BINE ROMANILOR!!,,,CATI COPII, ISI VOR DORI, JUCARII MULTE, PAPUSI SI TU MOSULE,,NU VE-I AJUNGE LA EI,, PRECUM N-AI AJUNS ,,NICIDATA NICI LA MINE ,IN. MARAMURES IN ,ORASUL NATAL,,SEINI,,! ,,I-TI MULTUMESC ,,MOS CRACIUN CA MI-AI CITIT SCRISOAREA SI VE-I CAUTA TU O SOLUTIE! ,,TE ASTEPT ,,LA ANUL!! NU STIU UNDE VOI FI! ,,ACUM SUNT IN,SPANIA, ALATURI DE CEI 2 BAIETI, FAMILIILE LOR SI DE NEPOTI!,,,MULTUMESC MOS CRACIUN! NEPOTUL PE 6XII, A FACUT 3ANI, IL CHIAMA..RAUL-CRISTIAN!!,,STIU CA O SA AJUNGI SI LA FERASTRA LUI SI-A SURIOAREI LUI, VANESA, LA TOLLEDO-CABANAS DE LA SACRA. ,, LE DORESC TUTUROR ,,UN CRACIUN FERICIT, FARA LACRIMI CUM ERA AL NOSTRU DE 8 ANI CAND IL SARBATOREAM ACASA SINGURI, FARA EI! ,,,FELIZ NAVIDAD TUTUROR!! MULTUMESC MOS CRACIUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Rodri Postat pe 22 Decembrie 2008 00:04 |
||
Offf... de ce trebuie chiar eu sa va stric seara Mos Craciun nu exista dar mai bine sa aveti ciuda pe mine si sa va simtiti bine inpreuna cu familia si cei dragi Sa aveti cele mai frumoase sarbatori!!
|
||
|
atacbv Postat pe 22 Decembrie 2008 00:09 |
||
| DRAGA MOSULE.DA-MI DARUL DE A MA BUCURA DE CRACIUN CA PE VREMURI. CAND AVEAM O FAMILIE SI ERAM FERICITA! | ||
|
ada_vianu Postat pe 22 Decembrie 2008 02:04 |
||
MOS CRACIUN....AM CITIT AICI NISTE SCRISORI ...CARE MI-AU DAT LACRIMILE SINCER.....OAMENI CARE ISI DORESC SANATATE SI FERICITE ALATURI DE FAMILIILE LOR, PENTRU CA UNII AU ATATEA NECAZURI, ALTII SII DORESC UN BEBE SA LE UMPLE VIATA DE FERICIRE, ALTI VOR SA-SI AIBA IN SFARSIT SOARTA LANGA EI PENTRU CA SAU SATURAT DE SINGURATATE, ALTI VOR SA FIE ACASA DE SARBATORI PENTRU CA SUNT PREA DEPARTE DE FAMIILE LOR SI NU VOR SARBATORILE SINGURI ....SI LISTA CONTINUA...PENTRU CA MAU IMPRESIONAT ATAT DE MULT TOATE DORINTELE LOR ...AS DORI SA LE POTI INDEPLINI TUTUROR , TOATE DORINTELE SA FIE VIATA MAI FRUMOASA ....SI EU AS VREA SA FIU FERICITA IMPREUNA CU IUBI SI SA PUTEM FACE TOT CE NE-AM PROPUS CAT MAI REPEDE. TE IUBESC MOS CREACIUN SI TE ASTEPTAM CU TOTII. VOUA TUTUTROR ORIUNDE ATI FI CRACIUN FERICIT PLIN DE CALDURA SUFLETEASACA SI UN NOU AN MAI BUN CA TOATA CELELALTE. VA PUP.
|
||
|
ferero Postat pe 22 Decembrie 2008 09:17 |
||
|
Draga Mosule, Eu imi doresc din toata inima sa am parte de Craciunul la care visez de vreo 4 ani.Adu-mi te rog iubirea alaturi de mine chiar si pentru o saptamana.Stiu ca e cam dificil dar asta e cea mai arzatoare dorinta a mea.Si as mai vrea sanatate si liniste pentru toti oamenii. Sarbatori Magice! |
||
|
lacrit Postat pe 22 Decembrie 2008 09:31 |
||
| Draga Mos Craciun , eu nu imi doresc lucrurii materiale deoarece mi le-am cumparat singura, cuminte nu prea am fost ,dar promit ca la anul care vine sa fiu mai atenta cu cei din jur si sa reusesc sa fac mai multe lucruri bune.Daca poti adu te rog intelegere intre oamenii si multa sanatate tuturor.Sarbatori linistite si cu adevarat fericite! | ||
|
dorinarotariu Postat pe 22 Decembrie 2008 09:48 |
||
|
BUNA DIMINEATA MOSULE STII CE TEAS RUGA EU DACA TOTUSI ESTI BUN SI DAI DARURI LA TOTI ADUMI SI MIE O AMANATA TINERICA SA MA JOC CU EA . TE ASTEPT MOSULEEEEEE CU MULTA NERABDARE CRACIUN FERICIT LA TOTI SI UN SINCER LA MULTI ANI!
|
||
|
gelu35 Postat pe 22 Decembrie 2008 09:49 |
||
Scumpul meu Moshulica!!! Eu iti multumesc ca nu uiti niciodata de mine si vreau sa te rog ca anul acesta sa-mi aduci un car de TIMP LIBER ca sa dorm si eu mai mult . Eu zic ca am fost cuminte si cu minte(asa cum trebuie sa fie o fata ca sa-i placa Moshului si nu numai) si te astept cu drag( la casuta mea din Republica Moldova)...Multam!!!
|
||
|
alionkadana Postat pe 22 Decembrie 2008 10:04 |
||
|
moshule..cu toate ca la me ai mai venit odata anu' asta..sa stii ca nu a fost de ajuns si mai vreau o pereche de ghetutze, o geanta mare mare inca ceva (mai molte!!) haine,mai vreau un ceas,ceva produse cosmetice.. si pereche aia de patineeee:X:X..nu mi mai spune k e mai simplu sa le inchiriez ,ca alea fac vanatai bashici bla bla..a si moshule multzumeshte o si p profa de fizica si chimie k poate l anu e mai bine :X hai pupici moshule! |
||
|
oxy Postat pe 22 Decembrie 2008 10:27 |
||
Draga Mos Craciun....eu am o dorinta,numai ca este cam greu de indeplinit...Asi vrea sa-mi aduci cadou de sarbatori 1 casuta ,mica,cu 1 camera indiferent cat este de mica,sa am unde sa stau cu viitorul meu sot,pt ca nu ne ajuta nimeni,si nimeni nu ne vrea in casa.Si soacra mea sa aibe sanatate chiar daca ne-a facut zile fripte si nu ne tine la lea,si parintilor mei la fel chiar daca nu vor sa stam la ei...si tuturor celor care s-au saturat de prezenta noastra,desi nu am vrut sa deranjam,ci doar sa fim impreuna....SI DACA NU POTI MOSULE DRAG SA-MI ADUCI ACEST CADOU ,TE ROG DIN SUFLET SA NU ARUNCI SCRISOAREA MEA,POATE O RECITESTI LA ANUL,SI CINE STIE....SI PT MINE NU VREAU NIMIC MOSULE,ATATA TIMP CAT IL AM PE SOTUL MEU ALATURI ESTE UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE CADOURI DE SARBATORI.... LA MULTI ANI,UN CARCIUN FERICIT TUTUROR SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!!!
|
||
|
morcoveata Postat pe 22 Decembrie 2008 10:59 |
||
|
Draga Mos Craciun Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav. Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus. Ma tem ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani… Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara… Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, nu mai stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da asta vreau! Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu. Te astept… ca sa vii |
||
|
biankiasi95 Postat pe 22 Decembrie 2008 12:22 |
||
|
Draga Mos Craciun! Sa te mai incarc si eu cu problemele mele, sau ti-au ajuns cate scrisori ai citit? Eu as dori sa le aduci la fiecare ce-si doreste... iar pentru mine dragostea adevarata! sa-mi dai sanatate, mie si celor dragi mie si puterea de a reusi in tot ceea ce facem, sau dorim sa facem... iar anul care vine sa fie mai bun pentru toata lumea! Te pup si te astept, cand ai timp, sa dai si pe la mine. CRACIUN FERICIT!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Decembrie 2008 14:33 |
||
|
Draga Mos Craciun, sper sa implinesti la toti dorintele! si te mai rog din tot sufletul sa transformi oamenii rai in oameni buni si cu suflet mare . imi mai doresc foarte mult sa ai grija si de toate animalele din lumea asta sa aiba parte de caldura, mancare,sanatate si eventual sa le gasesti cate un stapan bun ca ma doare sufletul cand vad cate un catel cu ochii lacrimand ... tot din cauza nepasarii oamenilor! cat despre mine personal...sa fiu sanatoasa si ai mei la fel, sa am parte de liniste , sa iau licenta , sa primesc un inel de logodna si sa am puterea sa ajut in continare pe cei care au nevoie! multumesc anticipat!
|
||
|
dana1979 Postat pe 22 Decembrie 2008 15:35 |
||
| Eu nu-i cer mosului decat 2 lucruri: pace si iubire pt anul viitor si pt restul vietilor noastre. Pace si iubire pt toti oamenii.. In momentul in care sufletele, inimile, creierele si casele noastre vor fi pline de pace si iubire.. atunci nu vom mai avea nevoie de nimic pt ca vom avea TOTUL. Sarbatori fericite si multa bucurie tuturor! | ||
|
Sirius Postat pe 22 Decembrie 2008 15:43 |
||
|
ITI DORESC SA PRIMESTI CEEA CE ITI DORESTI :) SI EU IMI DORESC ACELLASI LUCRU DE CRACIUN VREAU UN BEBE |
||
|
bandruta Postat pe 22 Decembrie 2008 17:01 |
||
|
Draga mosule, Eu imi doresc enorm o sotie pentru fratele meu, sa aibe si el parte de fericrea pe care o traiesc eu si surorii mele un copilas, daca nu al ei, macar sa poata adopta unul ca e mare pacat, ar fi o mamica excelenta. pentru mine vreau doar licenta usoara, ca restul cred ca pot sa le rezolv si singura. |
||
|
skorpyo Postat pe 22 Decembrie 2008 18:35 |
||
mosule io nu prea stiu ce-mi doresc, de fapt vreau cam multe. as vrea sa nu mai imi fac atatea griji pt ziua de maine, sa ma bucur mai mult de ceea ce am si sa ne maresti salariile, sa nu mai creasca EURO ca-mi cresc si ratele, sa fie fata mea fericita si noi pe langa ea, sa ne mai dai si noua cate o prima ca suntem cam pe zero si parca mai saraca ca acum n-am fost niciodata... nashpa feeling. as vrea si tata sa se vindece de cancer, si socramiu la fel.. and live happyly ever after. babo cum zice fimea craciun fericit tuturor si nu mai fiti tristi. don't worry, be happy |
||
|
cenusa_monica Postat pe 22 Decembrie 2008 22:54 |
||
| buna. sunt geanina. io ti-as spune ca am stat la soacramea si e cam nashpa. da decat deloc tot e bine. nu stiu, iti doresc sa va iubiti mult si sa dea mosu sau dumnezeu sa va gasiti si voi o casa cum am facut noi.. pupik. | ||
|
cenusa_monica Postat pe 22 Decembrie 2008 23:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Voi ce le luati celor mici de Pasti? | 12 | De la: mimi_ca29 5 Aprilie 2011 16:52 |
| Paste fericit! | 121 | De la: kudika107880 2 Mai 2011 20:54 |
| Vine Halloween-ul - party party:) | 7 | De la: irinaandreia 5 Noiembrie 2008 16:15 |
|
|
||
| sall | 7 | De la: Barbie30_ 27 Decembrie 2010 16:11 |
| La multi ani! | 71 | De la: DiavolytaTa 31 Martie 2009 21:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.