Setari Cookie-uri

Buna ziua tuturor

As avea si eu o intrebare tot legata de zodii :P....stie cineva cum s-ar putea impaca ..ea balanta si el pesti ?...:D
channak
Postat pe 17 Decembrie 2008 11:19
Zodiile se impaca intre ele.
Oamenii se impaca intre ei.
Zodiile cu oamenii...nu prea mult, caci o zodie defineste nu caracterizeza!

Cauta calitatile celuilalt nu concordantele generale ale zodiei, asta daca nu vrei sa faci munca voluntara inutila.
90701
Postat pe 13 Martie 2009 20:02
Balanta - Pesti

Balanta si Pesti, Aer si Apa? Frumos, fascinant, nemaiauzit... dar adesea nu prea tine.

Daca ai apucat sa te-ndragostesti de un Peste, probabil ca te-a fermecat cine stie ce chestie misterioasa, fascinanta, pe care cam toti nativii zodiei par a o ascunde. Numai ca, sa nu spui ca nu te-am avertizat : de fapt, acolo, în adâncurile apelor unde traiesc Pestii, nu prea se ascunde nimic în afara de zapaceala, sentimente contradictorii si nesiguranta.

Cu unii nativi merge, cu altii nu. Depinde foarte mult de celelalte planete pe care le aveti (mai ales Pestele) prin zodiac. Unghiul dintre voi, pe cercul zodiacului, este de 150 de grade. Chiar si fara o denumire astrologica, tot pare un unghi ciudat. Si chiar asa si este. Partea cea mai grea în aceasta relatie este echilibrul. Pe termen lung. Sau mai bine zis, echilibrarea unui Peste, ajungerea în acel punct de stabilitate si armonie. De fapt, daca gasesti o solutie, e chiar mai bine : o patentam, o ambalam si ne îmbogatim rapid. Asta pentru ca e adesea imposibil.

Nu ca Pestii n-ar fi nativi fascinanti. Sunt. Visatori si altruisti. Asta înseamna ca ai ce discuta cu Pestii. Curiosi. Asta înseamna ca nu te plictisesti alaturi de ei. Plini de idei fanteziste. Si nici nu le place sa domine sau sa tina frâiele într-o relatie, asa ca spiritul tau de conducator se poate desfasura în voie.
_dulcik_
Postat pe 14 Martie 2009 11:24
Balanta - Pesti

Deci, ce nu merge? Daca sunt atâtea chestii care merg... Pai, pentru început, Pestele nu stie nici el ce gândeste, ce simte sau pe unde mai calatoresc emotiile sale astazi. Este greu de ajuns la o întelegere cu el, pentru ca cel mai adesea spune ca tine si nici macar nu face ca el : nu face nimic. Este destul de dezorganizat. Dar cel mai rau e ca este hipersensibil : nici nu stii când ai spus ceva care l-a ranit. Si, ca sa fie tacâmul complet, nici nu se ridica sa spuna ca-l doare sau ca vrea ceva în mod special, ci tace, fiindca de fapt, desi nu recunoaste, îi place sa sufere si sa fie victima. Asa ca, într-o relatie pe termen lung, nu prea stii niciodata UNDE te afli cu un Peste. Astrologii spun ca între voi cel mai bine se dezvolta o relatie pe termen scurt, o aventura si atât.

Pestele prefera adesea sa ramâna acasa, în loc sa mearga prin oras. Cum tie tocmai asta-ti palce cel mai mult, ori renunti la distractie si stai pe acasa, ori îl lasi frumusel (si asa are nevoie de momente lungi de izolare, are el ceva cu încarcatul bateriilor în singuratate, sau cam asa ceva) si pleci singur. Alegerea e importanta, dar, oricum ai lua-o, bine tot nu iese : ori te plictisesti de moarte, ori îti ranesti partenerul.

O relatie care adesea începe frumos, chiar furtunos, dar se termina cât ai zice Peste. La fel de repede cum ies bulele de Aer din Apa. Iar daca dureaza, peste un timp ai sa descoperi ca nu mai are gust, exact ca o sticla de apa minerala pe care ai lasat-o trei zile fara dop. Pentru Balanta, un singur avertisment : gândeste-te bine înainte de a intra într-o relatie pe termen lung cu un Peste, fiindca le cam are cu scenele si vaicareala, iar adesea tu, pentru a le evita, faci ca el. Adica ramâi, desi nu esti o Balanta fericita.
_dulcik_
Postat pe 14 Martie 2009 11:24
Aolllllllllllllllllleeeoooo, suna ca noua mea relatie.
Eu balanta, el peste....
Mi se cam parea mie ca-i cam place sa se victimizeze...Mereu zice ca-i neinteles (de toti si toate) dar mereu il scuz ca are un romantism in el.......Ceva de speriat. Pur si simplu ma vrajeste cu sensibilitatea si romantismul lui....Compune poezii, trimite niste SMS-uri inflacarate de zici ca mereu ia foc....
Cat priveste momentele de singuratate ca sa-si incarce bateriile, da-mi voie sa ma indoiesc....E mereu singur ...pe forumuri de discutii cu o armata de doamne....Pe care ce crezi ca face???
Le vrajeste cu povesti!!!
DieA
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:35
balantele in general sunt de treaba iar despre pesi nu prea stiu
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 22:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu scorpion el fecioara ce zice-ti merge? 4 De la: 592777 18 Noiembrie 2009 16:07
Eu RAC... El GEMENI 18 De la: Barbie30 15 August 2010 11:40
Eu leoaica el gemeni:) 36 De la: rubyn 8 Decembrie 2010 13:28
incurcaturi zilnice... 6 De la: gratuit89 24 Februarie 2011 13:31
despre zodie 17 De la: kudika084081 17 Noiembrie 2009 23:47