Setari Cookie-uri

parasita dupa prima noapte de amor

De la: joana_rise, la data 2009-01-18 09:20:08
De la: Rhini, la data 2009-01-18 03:14:23vad ca initiatoarea topicului nu mai posteaza

este... "in actiune"!

Mda... ocupata cu alte "one night" ...
Ba baiete, am trait sa o aud si p-asta. Credeam ca numai americanii au idei asa cretze sa faca grupuri de toate felurile.... Grupul alora de au deshtu' de la mana dreapta indoit spre dreapta, grupul celor care pu.tza indoita spre stanga si grupul care are si deshtu' si pu.tza indoite spre stanga, respectiv dreapta... Eu propun grupul "Multa lume nacajita"
Dor_a
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:39
Draga mea,
Intuitia e cica, mai dezvoltata la femei...
Nu ti-ai dat seama ca asa se va intampla ? barbatii pot fi foarte usor cititi. De obicei ei "citesc" gresit semnalele femeilor...iti cam dai seama cand cineva vrea sa plece... si acum intreb si eu: te-a parasit dupa ce ati avut o relatie de ceva vreme sau doar de-o noapte ? Raspuns afirmativ la varianta 2 nu inseamna parasire. Cand simti ca cineva vrea sa te lase, si asta se simte, fa-o tu prima, fara remuscari, macar pt. a-i rani orgoliul. Mie mi-a iesit mereu... desi poate uneori lucrurile ar fi putut fi indreptate cu ceva interes...gandeste-te daca chiar merita si daca vezi un viitor in relatia respectiva. Daca nu, fii mereu prima..chiar si la datul papucilor !
ocs
Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:46
m-am gandit sa vorbesc despre acest subiect pentru ca aud prin diferite grupuri de fete, domnisoare mai mici sau mai mari de acest fapt. sa-i raspund unui interlocutor... nu sunt ocupata cu nopti de amor ci cu lucruri mult mai importante cum ar fi munca dar poate nu ai auzit de asta.. alti mai si lucreaza si invata...
nu vad ce este atat de rau in a ,,infiinta'' un grup , sa ne cunoastem si sa discutam pe diferite teme,
pt cea care a spus ca face shopping singura... de ce mergi singura la shoping ? indiferent de starea pe care o ai e bine sa ai prieteni cu care sa iesi si care sa-ti mai ridice putin moralul dar..... in fine e alegerea ta si nu o critit.
ar fi bine sa-si dea cu parerea si barbatii, si ei au parerile lor si de ce nu poate reusim sa gasim raspunsuri la unele intrebari.
alte comentarii rautacioase??? si ele sunt bine venite......
mariangel
Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:56
so' girl , i say ca ai pus "problema" gresit ! parca ai propune sa faci un grup al fetelor care-si plang de mila ! eu zic ca din moment ce te paraseste dupa prima seara atunci clar se intampla pt ca ...fie a vrut doar o noapte "nebuna" de la tine fie pentru ca noaptea de amor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor ...So' ,recunosc ca mi s-a intamplat sa fiu trista din cauza lor,a barbatilor, ca s-a intamplat sa plang din cauza lor,dar mereu am zis MOVE ON ,chiar daca era greu..asa ca eu am un sfat ,decat sa va plangeti de mila,sa cautati in zadar motivul pt care v-a lasat..sau pt care nu a vrut sa aibe o relatie cu voi....spuneti NEXT...sigur acolo undeva o sa gasiti pe cineva care va iubi pt ceea ce sunteti
Lexxya
Postat pe 19 Ianuarie 2009 22:37
draga mea dar nu sunt trista din contra ma amuz ce vb voi aici e asa frumos sa ai viitori prieteni nu
ana_blonda
Postat pe 19 Ianuarie 2009 22:40
cum poti sa te simti parasita dupa o noapte de sex?....
ionela_danila
Postat pe 23 Februarie 2009 10:32
De la: mariangel, la data 2008-12-27 02:17:26 buna fetelor, as vrea sa fac un fel de club al nostru al fetelor, in care sa putem discuta despre diverse lucruri printre care si faptul ca multe dintre noi am fost parasite dupa prima noapte de dragoste, sex. in functie de numarul fetelor poate ne intalnim intr-o zi asa ne putem cunoaste mai bine si infiripa prietenii. nu trebuie sa ne plangem de mila ci sa privim cu capul sus, avem langa noi persoane care au trecut poate prin lucruri asemanatoare si putem invata ceva din asta.
Va astept parerile si sugestiile, poate intr-o zi iesim la shopping

acum am vazut topicul! Interesant...
Nu prea cred ca se considera parasire...dupa o noapte.Practic ,dupa prima noapte iti dai seama daca iti mai doresti sa se repete sau nu.
De obicei barbatii sunt aceia care renunta asa repede.Ori pentru ca doar asta au vrut ,ori pentru ca au alte "obligatii"...sau pur si simplu considera ca nu se potrivesc cu respectiva..Femeile nici nu se dezmeticesc bine dupa o prima noapte...
Sau poate fi si invers?
ella_c
Postat pe 23 Februarie 2009 10:56
De la: ella_c, la data 2009-02-23 10:56:24
De la: mariangel, la data 2008-12-27 02:17:26 buna fetelor, as vrea sa fac un fel de club al nostru al fetelor, in care sa putem discuta despre diverse lucruri printre care si faptul ca multe dintre noi am fost parasite dupa prima noapte de dragoste, sex. in functie de numarul fetelor poate ne intalnim intr-o zi asa ne putem cunoaste mai bine si infiripa prietenii. nu trebuie sa ne plangem de mila ci sa privim cu capul sus, avem langa noi persoane care au trecut poate prin lucruri asemanatoare si putem invata ceva din asta.
Va astept parerile si sugestiile, poate intr-o zi iesim la shopping

acum am vazut topicul! Interesant...
Nu prea cred ca se considera parasire...dupa o noapte.Practic ,dupa prima noapte iti dai seama daca iti mai doresti sa se repete sau nu.
De obicei barbatii sunt aceia care renunta asa repede.Ori pentru ca doar asta au vrut ,ori pentru ca au alte "obligatii"...sau pur si simplu considera ca nu se potrivesc cu respectiva..Femeile nici nu se dezmeticesc bine dupa o prima noapte...
Sau poate fi si invers?

ha,ha,ha....
ca bine zici !!!
DarASTA SE INTAMPLA NUMAI CAND PRIMA DATA TRECI LA PAT,SI APOI INCEPI SA GANDESTI...
TEODORRD
Postat pe 23 Februarie 2009 17:16

ha,ha,ha....
ca bine zici !!!
DarASTA SE INTAMPLA NUMAI CAND PRIMA DATA TRECI LA PAT,SI APOI INCEPI SA GANDESTI...[/quote]

Si eu sunt acuzata ca "aburesc"! Incepusem sa cred ca sunt defecta!Se pare ca nu..

Daca nu e dispus barbatul sa astepte pana cand se cunosc cat de cat ,poate ar fi mai bine sa caute in alta parte..nu???
ella_c
Postat pe 23 Februarie 2009 17:33
De la: ablazancadar, la data 2009-01-10 01:06:08Si daca am parasit dupa prima noapte de amor se pune?

wow in sfarsit am "intalnit" pe cineva adik femeie care sa paraseasca dupa prima noapte de amor.............
everything_for_you
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:05
Da asa ar trebui,depinde de vrea fiecare,nu?
TEODORRD
Postat pe 4 Aprilie 2009 09:12
buna seara
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 00:03
Mai fratilor...sorry,surorilor,ce ar fii sa ii cuplam pe Cezarica cu casey,poate asa scapam de ei !!!
TEODORRD
Postat pe 24 Mai 2009 19:45
De la: TEODORRD, la data 2009-05-24 19:45:12Mai fratilor...sorry,surorilor,ce ar fii sa ii cuplam pe Cezarica cu casey,poate asa scapam de ei !!!

Acum e randul meu sa sa fiu de acord cu tine!
ca bine zici !
ella_c
Postat pe 24 Mai 2009 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rugaciunea de dinainte de spovedanie 2 De la: kudika_35337 10 Decembrie 2013 08:12
pentru fete in special 33 De la: arahnida 30 Ianuarie 2010 21:05
am fost parasit pentru fostul 77 De la: kudika_14470 3 Septembrie 2012 12:18
10 motive pentru care esti amanta perfecta! 23 De la: yumalai 17 Noiembrie 2009 09:41
ciudat 40 De la: porumbita00 1 Mai 2011 09:51