Setari Cookie-uri

Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika

De la: Lucia1971, la data 2008-12-31 16:21:13Despre ce e vorba in propozitie?

Ma refeream la relpica de ieri care este mult mai
sau

De la: andreea_fatu, la data 2008-09-30 01:08:58buna..vreau si eu pareri despre barbatii in zodia racului...iubitul meu e in aceasta zodie sunt de 5 ani impreuna si urmeaza peste 2 ani sa facem nunta....majoritatea miau spus k de raci nu mai scapi...k sunt foarte fideli si posesivi..vreau pareri..va pup..mersi..:*:*:*::*:*

De la: camybugnariu, la data 2008-12-30 17:18:14Pareri despre barbatii raci.Sotul meu e rac,ceva pot sa-ti spun,din prisma mea.E un sot si un tata minunat.Eu sunt capricorn,nu stiu daca sunt compatibile zodiile,dar la noi e minunat inca de la inceput.Ma ajut tare mult ,mai ales la cresterea si educarea copilului nostru.

etc...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Decembrie 2008 16:28
Da de ce fix peste 2 ani fac nunta?
Lucia1971
Postat pe 31 Decembrie 2008 16:31
De la: camybugnariu, la data 2008-12-30 17:27:17Sunt femeie in toata firea,lucrez la opc ,sunt inspector acolo,sotul meu lucreaza in politie .Chiar crezi ca-mi bat joc de cineva.Sunt f sincera,noi chiar ne completam.
asta cred ca a fost si mai tare

Postat pe 31 Decembrie 2008 16:33
De la: Lucia1971, la data 2008-12-31 16:31:40Da de ce fix peste 2 ani fac nunta?

Casha scrien stele
De la: a_ale, la data 2008-12-31 16:33:03
De la: camybugnariu, la data 2008-12-30 17:27:17Sunt femeie in toata firea,lucrez la opc ,sunt inspector acolo,sotul meu lucreaza in politie .Chiar crezi ca-mi bat joc de cineva.Sunt f sincera,noi chiar ne completam.
asta cred ca a fost si mai tare

Ai drepatate.

Categoria deparazitare
De la: domino88, la data 2008-11-30 18:20:57s-a intamplat sa aveti parte de unu care ..intr-un final s-a dovedit a fi pe interes!!!!????...cum ii depistam pe micutii "paraziti"
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Decembrie 2008 16:37
Categoria: ???

De la: andr3386, la data 2008-11-21 20:04:05am si eu o problema...pot spune grava deoarece am o relatie...sau mai bine spus am avut...o relatie cu cineva timp de aproximativ 2 ani,timp in care nu vroia sa facem sex,dragoste cum vreti voi sa spuneti.eu eram virgina cand ne-am cunoscut si la inceput eram mai timida dar dupa cateva luni binenteles ca imi doaream sa facem dragoste insa ma tot refuza...din mai multe motive.La un moment dat pot spune ca a incercat dar atat si a trecut un an...dupa care si al doilea pot spune... si suntem tot acolo.am incercat sa vorbim despre asta binenteles dar ma tot evita si tot timpul avea tot felul de motive stupide:ca e obosit, ca se va intampla cand vom fi singuri acasa ca vrea sa fie ceva deosebit...etceu am rezistat cat am rezistat dar pur si simplu am explodat pentru ca s-au adunat atatea si am tot tinut in mine.as fi inteles si eu daca eram urata schioapa oarba ...doamne fereste dar nici asa nu avea nici un motiv ca sa ma refuze atata timp sau sa reziste...chiar si goala langa el dar nimik
poate cineva sa imi explice asa ceva?probleme de sanatate sunt excluse
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Decembrie 2008 16:48
vreau si eu...
CATEGORIA "SUNT POPULAR DECI CONTEZ"

De la: Dieggo, la data 2008-07-11 23:15:36Stiu ca e aiurea sa postez ceva de genu asta pe forum... dar la cat de multi ma spameaza cu votu in corfu fac si eu un topic public... ca poate poate... desi nu particip... sunt curios cam cati oameni m-ar vota :D:D:D:D: pac pac... m-ati inteles???
Deci astept replyuri... sa vad daca ma oftic ca nu particip.. pac pac

dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-31 18:15:17vreau si eu...
CATEGORIA "SUNT POPULAR DECI CONTEZ"

De la: Dieggo, la data 2008-07-11 23:15:36Stiu ca e aiurea sa postez ceva de genu asta pe forum... dar la cat de multi ma spameaza cu votu in corfu fac si eu un topic public... ca poate poate... desi nu particip... sunt curios cam cati oameni m-ar vota :D:D:D:D: pac pac... m-ati inteles???
Deci astept replyuri... sa vad daca ma oftic ca nu particip.. pac pac

aia e categoria lui claudiyyyyyyyyuuuu...dar mie lene sa-l caut
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:17

ce inseamna sa termini anul cu un zambet pe buze
mersi ema

Postat pe 31 Decembrie 2008 18:17
Eu vreau sa stiu de ce nu vad ultimul post? ... Si tocmai intrasem sa zic EXAGT ce zicea si Geo... Ce bine-mi pare ca putem sa terminam anul acesta cu zambetul pe buze. Sa ne fie de bine si... La mai multi!
Pupaciuni tuturor fetelor rrrele si baietilor botosi.
Dor_a
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:37
asa e dracusor... geo mersi mult ...adevar grait-ai

asta intra la categoria :
EDUCATIE SEXUALA CU CIOPI

De la: Cioplinsky, la data 2008-12-12 07:09:18Topicul asta este mai mult pt fete...daar s pot baga si baietii in seama...ce ziceti?v-ar place sa va cor..citi cu 2 barbati de-odata??ati facut-o?sau nu aveti d gand sa o faceti vreodata? si pt baieti ar mai fi si intrebarea: v-ar place sa mai ardeti cu ink un barbat pe vreo domnisoara???sa va atingeti oua..le pe-acol si mai stiu io ce?:D:D mie unu sigur nu mi-ar placea sa-mi baga prietena la o chestie d genu, da cu una d kre nu prea imi pasa pot sa zic k m-ar tenta sa incerc sa vad cum ii, asa d curiozitate. asa k va rog raspundeti frumos si nu va mai luati iar la cearta k n-are rost...si sorry dak mai ii topicu asta pus.

De la: Cioplinsky, la data 2008-11-14 00:12:08Am revenit printre voi:D....ia lamuriti-ma si p mine, va place sa va masoc..hiti?:D sau sunteti genu d pers tandra si moale si noh..stiti voi la c ma refer...fetelor in special voi!!Va datu sensibile si delicate si cereti tot timpu atentie, dar oare s afla printre voi si niste doritoare d "senzatii tari"??Dak vreti si parerea mea...mie unu nu-mi place pt k la primu semn d durere mai intensa imi piere tot chefu, in schimb dak partenerei i-ar place sa fie masoc..hita:D nici p mine nu m-ar deranja sa-i indeplinesc dorintele, crek mi-ar face placere:D

De la: Cioplinsky, la data 2008-09-02 15:12:08S..e..x toys...ati incercat cu vibratoare dild..oaie bile si mai stiu io ce??/cum a fost??dak nu ati vrea sa incercati???le amestecati cu fu..t..ul sau doar in singuratate va folositi d ele???

De la: Cioplinsky, la data 2008-08-24 15:09:47Am si eu o micutza curiozitate..vreau sa aflu cat mai multe locuri in care si-a "facut d cap" romanu...k sa zic mai p ocolite..eu am incercat vreo cateva...dar park nu-i deajuns:)asa k dati-va drumu si fiti sinceri:D

ASTEPTAM NOI CURIOZITATI ALE DOMNULUI CIOPI....
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:38
Asta este categoria psihologie....
De la: , la data 2008-01-20 20:06:00Cel ce nu intampina cu un zambet pe noul venit in viata sa, nu se poate numi psiholog, cel ce nu stie sa-si elibereze trairile si sa le exprime in cuvinte ca sa-l poata ajuta pe cel ce are nevoie nu se poate numi psiholog, cel ce dincolo de orice nu stie sa se faca inteles, nu poate calatorii pe un drum intre doua emisfere, departe de a fi inteles omul trebuie mai intai cercetat si interpretat, apoi el trebuie sfatuit, si ajutat sa inteleaga, si mai apoi, el trebuie indrumat din umbra spre autocunoastre si spre autodesavarsite…
Omul este el insusi un univers amplu in plina ascensiune, el este cel care prin trairile sale face totul sa simta, si totul care il inconjoara in natura chiar si natura celorlalti il fac sa simta sa se exprime liber, neingradit de bariere culturale, religioase, ontologice….
Acolo unde omul nu a pus un zambet nu a crescut un sentiment, acolo unde omul nu a plantat o lacrima nu a rasarit un susur al fiintei, acolo unde psihicul nu si-a facut simtita prezenta nu a crescut urma de viata caci viata psihica incepe cu cercetarea vietii in sine……
Universul existentei umane nu insemna doar tehnologie, doar incoronare in glorie, inseamna de fapt omul pur, neinglodat in jargoane, in lalaisme si in vorbe de “duh”…..
Precum la inceputul vietii omul invata se se integreze, asa pe parcursul ei are nevoie de upload-uri ca sa se poata reintegra, si cine il poate indruma mai bine decat…. prietenul sau de suflet, cel cel ajuta sa se regaseasca……Psihologul…
Va astept intrebarile in speranta de a va putea ajuta, si de a putea intelege la randul meu mai bine fiecare latura a personalitatii omului....
Toate cele bune va doresc......

mai era si mikkaela sau michaela care pretindea ca este psiholoaga...le caut la anul

De la: lyra08, la data 2008-11-02 16:34:07am cunoscut un tip care sa purtat super frumos ca in povesti ce mai m-am super indragostit,inainte de el avusesem o relatie care ma demoralizat total din toate punctele de vedere si acum intalnisem pe fat frumos ma scos in oras a cheltuit bani cu mine ne-am distrat dupa care mi-a cerut imprumut o suma de bani 200 de lei eu nu am aproape deloc bani dupa care am platit de vreo 2 ori consumatia in oras l-am sunat sa-mi dea banii inapoi ca am nevoie de ei si ma injurat afland ca are si prietena si mi-a spus ca trebuia sa recupereze bani cheltuiti cu mine si dak vreau bani ma invata el cum sa-i fac:sa ma prostituez,am ramas masaca, de fapt se ocupa cu asa ceva, nu mai plang bine ca am scapat usor dar ma doare sufletu.....
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:44
Dandanica, aia cu ouale a fost belea! Vrea sa-si amestece ouale cu ale altuia? Am sa trec in anu' care vine holbata!

Asta e din catergoria COPII FACUTI DIN SAPTE TATI SI TERMINATI DE-UN POPA BEAT.
Dor_a
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:45
dor_a... mai bine spus copii facuti din L A B A stramba.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:53
am mai gasit una din categoria "doctorul maida"

De la: cristinelss, la data 2008-08-26 14:39:25....ejacularea precoce are mai multe cauze.Cea mai frecventa e cea emotionala,rezolvare=comunicare intre cei doi parteneri.A doua poate fi o problema a prostatei sau a ficatuilui,pare straniu dar studiile dovedesc asta.Este bine sa intrebi ce lucruri ,situatii il deranjeaza,si e bine sa-l asiguri ca totul va fi ok.incercati sa vb in timpul actului sexual ,iar cand el simte ca ii vine orgasmul ,e bine sa va opriti si sa incepeti din nou atunci cand considera el.....crede-ma FUNCTIONEAZA.Totul este sa ai rabdare cu el si veti constata dupa putin timp schimarea....bucurati-va fie ea cat de mica ......in timp va fi ok,sunt sigur de asta .BAFTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

si , evident mister ciopi ...nu se poate abtine....

De la: Cioplinsky, la data 2008-08-26 20:31:25Masturbe..aza-te frate pana nu mai poti;) freaca p ea pana simti k esti aproape..apoi opreste-te si knd simti k trece senzatia ia-o d la capat..tortureaza-te d kteva ori asa...si o sa vezi k in timp knd faci dragoste cu prietena o sa t poti controla mai bine si nu t mai gati asa rpd...trebuie doar sa-ti cunosti corpul si sa-i intelegi mesajele;)

acelasi ilie cu o alta palarie...
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:58
Dandanica io-io-io!! Io am calatorit pe ambele emisfere... Si ma gandesc ca pe drum, am fost si INTRE ele...

Asta inseamna ca sunt un univers amplu autodesavarit? Moaaa! De acum sa imi ziceti Madmoazel (Monseur se scrie, Monseur se citeste, asa! ) ... Au, na! Ca am uitat... Madmoazel...aaa... Cosmos! Univers! Spatiu celestial! Caru' Mare! A? Ba baiete, ce importanta's si habar nu aveam!
Dor_a
Postat pe 31 Decembrie 2008 19:24
Categoria:
Virginitate,loialitate.... aroganta...

De la: ComanDss, la data 2008-09-22 13:44:56

Puterea unui barbat ...

Puterea unui barbat, nu sta in numarul femeilor pe care le-a avut, ci in capacitatea de a fi cu adevarat al unei singure femei [...]

De la: ComanDss, la data 2008-09-22 14:24:10
ma refer la puterea de a fi loial, in domeniul femei..
nu cred ca nu intelgeti ?!

De la: ComanDss, la data 2008-09-22 14:34:45
De la: Anissia27, la data 2008-09-22 14:24:59
De la: ComanDss, la data 2008-09-22 14:24:10

ma refer la puterea de a fi loial, in domeniul femei..
nu cred ca nu intelgeti ?!
dar tu?? TU te poti intelege????

hello..eu nu am zis ca nu intelegeti! tocmai, prezum ca intelegeti la ce m-am referit.

De la: ComanDss, la data 2008-09-22 14:39:31
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-22 14:36:05aaaa logiaca asta bat-o vina....
era negatia negatiei ceea ce da ca rezultat o afirmatie....

greu cu logica, asa-i ?

of of

dar nu e tarziu sa te pui la punct cu asta..:)
daca ai nevoie de ajutor, cu placere te pot ajuta !

De la: ComanDss, la data 2008-09-22 14:42:33
vas25, intrebarea ta e prea banala ca sa-i dau un raspuns..

bun, deci ce parere ai despre un astfel de barbat, la care ma refer in tema topicului... ?

mare fraier, nu ?

Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Decembrie 2008 19:26
Ce i-or fi facut parintii bietului om de-a ajuns asa, oare? Ii faceau incalzirea cu doua bate'n cap in fiecare dimineata?
Dor_a
Postat pe 31 Decembrie 2008 19:31
pe bune de nu o sa fac o compilatie sa trimit si prietenilor mei, sa rada si ei
kitty_krieger
Postat pe 31 Decembrie 2008 19:53
buna dimineata ... scuze de intarzierile de rigoare dar... distractia bat-o vina...
CATEGORIA " SONDAJ DE OPINIE "

am gasit ceva....ce m-a dat pe spate de ras :

http://www.kudika.ro/comunitate/hotleg4u/blog/view/3338/cat-de-sexi-sunt-tucur-care-le-ports-la-lucru-sau-la-club.html

post pe blogul lui hotleg4u

am doresc sa vad ce va place sa porti la lucru si la club , or la vacanta ,sau acasa cu oblonur descise , or afara pe balcon ....
or prin gredina , or prin oras , scoala , firma .....
sau ca sa atragets pe barbati s, femei la public . cu niste fuste scurte ...fuarte scurte , cu o descidere la o parte ..... in fata sau in spate ......mmm,
contribui la acest post si cu pozele voastre , va rog .

Marti, 30 Decembrie 2008, 18:07

care reuseste sa inteleaga ceva sa ma lamureasca si pe mine...
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Ianuarie 2009 16:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-01 16:32:08buna dimineata ... scuze de intarzierile de rigoare dar... distractia bat-o vina...

http://www.kudika.ro/comunitate/hotleg4u/blog/view/3338/cat-de-sexi-sunt-tucur-care-le-ports-la-lucru-sau-la-club.html

am doresc sa vad ce va place sa porti la lucru si la club , or la vacanta ,sau acasa cu oblonur descise , or afara pe balcon ....
sau ca sa atragets pe barbati s, femei la public . cu niste fuste scurte ...fuarte scurte , cu o descidere la o parte ..... in fata sau in spate ......mmm,

Anunt la "matrimoniale" pt ca vrea si poze
liza24_84
Postat pe 1 Ianuarie 2009 16:40
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-01 16:32:08buna dimineata ... scuze de intarzierile de rigoare dar... distractia bat-o vina...

Dandanico, de un' le scoti? Nu se poateee!
Omu' cre' ca vrea sa economiseasca banii de Playboy, sa aiba si el material gratuit de o sfanta la ba pentru un timp
Dor_a
Postat pe 1 Ianuarie 2009 19:44
dor_a... invat si asa ma mai destind si eu cautand chestii haioase....
mai jos avem solutia pt criza...:
CATEGORIA : CRIZA SI EFECTELE EI ..RECLAMA LA BECURI ECONOMICE

post pe blogul lui powerbikers
Earth Hour 2008 - Arata ca-ti pasa. Stinge si tu lumina!
Ora Pamantului este un eveniment global creat pentru a simboliza ca fiecare dintre noi, lucrand impreuna, poate avea un impact pozitiv impotriva poluarii si a schimbarilor climatice..

Milioane de oameni vor stinge luminile pe 29 Martie 2008 intre 20:00 -21:00

Programul "Ora Pamantului" a fost initiat in 2007 in Sydney, Australia de catre World Wide Found for Nature, iar in 2008 va fii un eveniment global.

Orase din toata lumea se vor alatura pentru a stinge luminile timp de o ora simbolizand astfel participarea lor la cautarea solutiilor care sa previna schimbarile climatice.
- Luminile vor fi stinse in cladiri simbolice, sediile companiilor, restaurante etc.
- Fiecare dintre noi poate marca acest eveniment prin stingerea luminilor si chiar schimbarea becurilor incandescente cu cele eficiente energetic (becurile fluorescente).

Ora Pamantului va transmite un semnal puternic ca oamenii din intreaga lume sunt ingrijorati si totodata pregatiti de a lua atitudine impotriva poluarii si a schimbarilor climatice si asteapta ca liderii lor sa ia actiuni inainte de a fi prea tarziu.

Foloseste becurile economice!
Stiati ca… aproximativ 95% din energia consumata de un bec incandescent este emisa sub forma de caldura, doar 5% fiind emisa ca lumina vizibila? De aceea, becurile incandescente sunt extrem de ineficiente si trebuie schimbate cu cele fluorescente.

Afla cat poti economisi folosind becurile economice

Miercuri, 26 Martie 2008, 14:51
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:16
Asta nu'sh din ce categorie poa' sa faca parte (las' ca vine Lucia si ne lamureste) , dar e scrisa adanc rrau!

De la: PAPUSA86, la data 2008-08-24 11:12:44 Fetele cuminti cauta un barbat, pe cand curvele(chiar nu pot sa le zic altfel) cauta un purtator de penis cum l-ati numit voi. Barbatul e mai mult decat un purtator de penis(ma refer la un barbat adevarat). Si barbatii au suflet, si ei au ganduri, dorinte, asteptari, sentimente... Nu putem sa fim atat de rele cu ei si sa-i numim doar purtatori de penis. Cum ar fi daca ei ne-ar numi pe noi purtatoare de vagin? Oare nu ne-am supara? Nu totul se rezuma la sex. Avem nevoie si de alte lucruri, nu doar de sex. Sper ca nu am suparat pe nimeni!

Eu nu prea inteleg... in viziunea papusicii nostre barbatii nu poarta penis? barbatii si cei care poarta penis sunt specii diferite?
Despre ce planeta vorbim? Ca aici, pe Pamant, treaba e mai simpla - atarna ceva intre membrele posterioare, e barbat. E barbat, atarna ceva intre membrele posterioare
Si uite asa, ne trezim trase de urechi naiba stie de ce... De rrrele ce suntem, asa!
Dor_a
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:44
Am citit de vreo 5 ori pana sa-mi dau seama ca n-am inteles nimic...
Totusi, as opina pentru categoria AM CREIER CRETZ, DECI GANDESC...
Lucia1971
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:49
Multumesc, Lucia, ca deja incepusem sa cred ca urmele Revelionului sunt de vina de nu pricep o iota si ma uit ca rama la caramida...
Dor_a
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:54
Ai cuvantul meu ca oricat m-am straduit n-am inteles de care parte e don'soara...
Lucia1971
Postat pe 1 Ianuarie 2009 23:01
fetelor, se poarta buclele...apropo de creier cret...

Postat pe 1 Ianuarie 2009 23:22
Si ca veni vorba de creier cretz, aici avem iar replica unui penibil disperat:

De la: ChangeStyle2008, la data 2008-07-13 18:28:30Eu zic sa te combini cu mine ca poate iti trece :D Parerea mea Bine asta dak aratzi si bine:)

Asta e din categoria TOATE BROASTELE SUNT CONVINSE CA'S PRINTI DEGHIZATI.
Dor_a
Postat pe 2 Ianuarie 2009 08:38
Inca una la aceeasi categorie, si anume cea de creiere cretzulii.

De la: Carmaencita, la data 2008-10-07 14:00:49M-am tot intrebat in ultima vreme, in primul rand daca oamenii mai au timp de citit, in general. Si daca mai au timp, daca mai citesc si isi mai cumpara carti.
Recunosc ca eu citesc destul de rar si am deja o lista destul de lunga pe care trebuie sa o termin, spre rusinea mea.
In ultimul timp am citit tot mai multe carti specializate si chiar as vrea sa va recomand una: Buzz Marketing, scrisa de Mark Hughes.

Am sa spun doar in trecere ca titlul topicului era "ce citeste femeia secolului XX", CA CARTILE nu poate pentru ca sa fie "SPECIALIZATE". CA ESTE ale naibii s nu vor sa se duca la cursuri (de specializare, de!).
Pot - din cand in cand - sa fie carti DE SPECIALITATE, draga Carmaencita (ceva-mi spune ca nici nick-ul nu l-ai nimerit. Nu trebuia sa fie Carmencita?) dar nu pot sa nu subliniez ca desi sunt extrem de impresionata de lecturile tale, alea nu IESTE literatura.

Si ... ca pe orice topic care se respecta, apare cel putin o "entitate superioara" Iete:

De la: BERBEACA, la data 2008-11-05 12:08:08Memoriile unei gheise...in rest recitesc carti vechi fiindca ce e nou pe piata...vezi aia de mai sus erotica...nu ma intereseaza absolut deloc..mi se pare o porcarie si punct genul ala de carte..unde fac sex aa cum sa ii zic tot virtual e_???In fine cert e ca nu prea gasesc ceva care sa imi placa...so...autorii vechi clasici dupa mine raman cei mai tari nu porcariile astea moderne alde Cartarescu...l-as impusca pe ala apropo:)))

Zice amazoana noastra ovina, fluturand sabia (o fi fost dupa tunsul de primavara, de era asa inversunata). Si uite asa, apare problema. Pentru ca ovina cea razboinica voia paruiala. Si reactia vine destul de palida. Arsena comenteaza cu un "off" si gata.
Da' ce conteaza? de aici se pot scoate multe si ea e fata cu resurse. Drept pentru care, are grija sa transforme "off"-ul intr-un razboi KUDIK in care - evident - ea e fiinta superioara care le ofera plebeilor (fugi repede la dictionar ovinutza draga... asta e genul de cuvant din categoria "a scorni", adica nu cele din vocabularul de 300 de cuvinte pe care-l folosesti tu) cu marinimie din timpul ei, si care o fura de la lecturile elevate (tine dictionaru' langa tine).
Dragutza ovinutza, pentru ca vorbeai de sex... Sexul printre altele produce endorfine (ti-am zis sa tii DEX-ul aproape), ceea ce nu prea vad la tine.

Acum va las si ma'c sa ma culturalizez cu o culegeere de probleme. Lectura placuta tuturor.
Dor_a
Postat pe 2 Ianuarie 2009 09:43
categoria: jocuri

De la: aditzza, la data 2007-11-08 18:48:44
Doua minute de gandire
Cate cuvinte puteti gasi timp de doua minute in limba engleza fara a folosi literele a,b,c,g,k,m,p,q,z? ex.huney

De la: aditzza, la data 2007-11-09 16:21:58toate numerele de la 1 la 99 in limba engleza nu contin aceste litere:)))

categoria: sanatate

De la: miky1, la data 2008-11-06 15:42:40vi se intampla sa faceti cistite dupa partidele de sex?

...
De la: art77, la data 2008-11-21 04:13:30micky , aveam simptome de cistita imediat dupa actual sexual pana cand am inteles de ce .
Dupa sex obligatoriu faci pipi
Eu nu faceam , ca nu simteam nevoia . Doar ma spalam si gata.

Fa asta si nu o sa mai ai probleme.
Ah ...si vezi ca mai poate fi si de la prez , daca folosesti .

Categoria: Sa scriu sau sa nu mai scriu???

De la: Martin_Eden, la data 2008-11-07 09:49:41.O poveste de viata...

...
De la: _iluzie_, la data 2008-11-07 09:56:46
De la: _iluzie_, la data 2008-11-07 09:55:59nu mai e povestea????

Dupa ce am citit-o nu o mai vad !???

...
De la: Martin_Eden, la data 2008-11-07 10:38:11Imi pare rau, m-am razgandit intre timp. Oricum, daca ai citit-o ma bucur ca exista macar o a treia persoana care a aflat despre asta.

...
De la: Martin_Eden, la data 2008-11-07 10:53:41E adevarat ca nu doream sfaturi, dar iti multumesc pentru parerea sincera. Probabil ca de asta m-am razgandit: mai mult ca sigur lumea ar fi ajuns sa judece si sa invarta problema pe toate partile. Iar eu nu doream asta.
Multumesc mult inca o data.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 2 Ianuarie 2009 13:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce credeti despre fetele insistente cu baietii? 26 De la: Achillesluv 1 Februarie 2015 11:46
da.... 20 De la: ralukutya 16 Iunie 2009 14:54
oare e iubire? 7 De la: issa12 29 Septembrie 2009 13:53
ce parere aveti despre curentul emo? 20 De la: kidd_o 20 Iulie 2013 15:29
cum isi maresc adultii cercul de prieteni? 43 De la: the_girl_with_smiley_face 28 Martie 2015 14:13