Setari Cookie-uri

Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika

Sexualiate si Religie

De la: dragon, la data 2008-08-04 16:44:17Nu este necesar DELOC!Ba chiar este o rusine in fata lui DUMNEZEU!EL ne-a dat gura ca sa vorbim si sa mancam.In final unde este spiritualitatea noastra?El ne-a dat minte si intelepciune ca sa stim ceea ce e bine si ceea ce e rau.Suntem oameni cu constiinta si nu animale.Pt placeri e destul sexul.Cine nu se satisface doar cu el...,e o rusine pe fata pamintului.E la un nivel josnic.Multe din voi fetelor,desi nu sunteti de acord cu sexul oral,il practicati doar ca este la moda ori doar ca sa va mentineti aproape iubitul.Cu asta nu rezolvati nimic,decit va iluzionati voi insiva.Pe de alta parte ,va coboriti la un nivel josnic,care va face sa va pierdeti adevarata valoare.Prostitutia vine din vechime si la fel sexul oral.Multe fete frumoase ajung sa se prostitueze din cauza saraciei.Dar de ce multe din voi ,frumoase,inteligente ,cu bani,ajung sa faca lucruri imorale.Unde este imaginea vostra?Unde este orgoliul vostru?Un barbat care va cere sa faceti acest lucru...,practic va cere sa va umiliti in fata lui si sa jucati un rol de prostituta.Oare merita el sa faceti acest lucru?El cu asta se simte mult superior voua cind voi acceptati.Ei au un orgoliu masculin innascut.VOi fetelor,femeilor trebuie sa va dati valoare voua insiva ,sa va impuneti respectul.Multe din voi o faceti doar ca sa nu fiti parasite.Dar nu cu asta voi il veti pastra.Exista un dictat care zice ca:« ceea ce se obtine usor si ieftin,...nu are valoare».Dumnezeu a creat femeia ca sa fie o companie buna pt barbatul ei,ca sa fie o buna mama pt copiii ei si nu ca sa fie o perversa ori prostituta.Nu va fie teama ca ramineti singure.Ceea ce e al vostru e pus deoparte.Va veni mai devreme ori mai tirziu.Daca credeti in Dumnezeu,daca va rugati pt pacatele vostre,EL va ajuta sa va gasiti un om pe gustul dvs ,asemenea voua care sa va inteleaga,sa va iubeasca asa cum sunteti.Barbatii doar din cauza orgoliului parca se cred la licitatie:«cine da mai mult...castiga».Azi una ,miine alta.Mereu vor aparea altele mai bune ca noi,mai tinere ,mai frumoase,ei vor alege ce e mai bun pt ei,fara sa sufere fara sa se uite la suferintele ce le provoaca in inima femeilor.In ziua de azi femeile din cauza nesigurantei ,din cauza lipsei de incredere in fortele proprii ...se ofera repede si foarte ieftin lor.Din cauza asta ei ajung sa se creada buni si importanti,iar pe voi doar va dispretuiesc.Mentalitatea din ziua de azi e asa cum e,datorita noaua femeilor.Doar noi suntem de vina.Daca vrem sa schimbam ceva doar de noi femeile depinde.Nu ginditi ca deja e prea tirziu.Nimic nu e tirziu.Totul e sa intelegeti si sa doriti.Sunt multe lucruri si sentimente cu care voi puteti cuceri inima celui drag.Ar fii multe sa va povestesc ,dar ajunge pt azi.Va doresc multa iubire si fericire tuturor celor ce sunt de acord cu ceea ce am scris.

De la: Falcone32, la data 2008-10-10 22:27:28Mie nu mi-ar place ca partenera mea sa se transforme intr-un WC, dar nu toti barbatii sunt la fel. Sunt unii pe care nu-i intereseaza nici macar daca fostii parteneri ai prietenei si-au facut nevoile in gura ei, transformand-o in ultima zdreanta. Poate sa fie ea si Alina Plugaru...pentru ei e ok. Astia sunt barbatii fara pretentii de la viata - printre ei sunt, din pacate, si baietii fara experienta, prazi sigure pentru femeile de moravuri usoare. Dupa acelasi principiu, fete cuminti se procopsesc cu golani care au schimbat femeile ca pe sosete si nu vor sa aiba o relatie cu una de teapa lor, ci cu o femeie de calitate.

...
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 08:07:27Pentru Lost Rome: Nu fac parte din nici o secta - sunt ortodox si stiu ca cei care practica acest "sport" nici macar nu au voie sa sarute icoanele o lunga perioada de timp ori sa se impartaseasca.
Pentru Roberta: chiar sunt barbat - unul caruia nu-i place sa sarute capacul de la WC. Chiar, de curiozitate - ce diferenta este intre a saruta o persoana care practica aceasta perversiune si a te saruta cu WC-ul?
Nu judec persoanele care fac asa ceva, ci fapta in sine. E o mizerie. Oricum, la modul in care vad ca sunt percepute lucrurile, cine stie ce alta perversiune va fi la moda in viitor.
Ce sa le zic fetelor care fac treaba asta, cu riscul de a parea vulgar? Probabil ca ati gresit gaura. E chiar asa mare criza de gauri incat trebuie sa gasiti alte solutii?

De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:04:05Te poti schimba oricand, bineinteles daca doresti acest lucru. Chiar daca pana la momentul asta ai fost WC - daca ai fost unul public e si mai grav - cu putina pozitie morala te poti schimba radical. Dar cat de greu e sa recunosti ca ceea ce faci e ceva rau...

dupa div. discutii si pe alte topicuri

De la: Falcone32, la data 2008-10-13 12:29:52LET'S KISS AND MAKE UP. IMI PARE ARU CA V-AM SUPARAT. PE BUNE

Chestia cu pupatul devine in acest context Nope

De la: greenie, la data 2008-10-15 13:41:53fetelor, ati fost rautacioase cu falcone.
il cunosc si e o pers tare respectabila si un om bun!
singurul lucru care a incercat sa va transmita, este sa aveti mandrie si sa fiti feminine, va dat cateva ponturi pt o relatie sanatoasa si sa ajungeti astfel in inima tipului, ca daca tu ii faci sex oral oricui, atunci e trist... nu vei fi confundata decat cu o *****
bineinteles, sa stiti ca am auzit de pers caruia sa nu-i placa sexul oral...probabil d'asta sunteti voi f "deschise" la ideea sexului oral ..... mergeti pe ideea ca daca el ti-o face, sa i-o faci si tu! etc pe alte motive..

nu am privit niciodata sexul oral cu ochi prea buni, si ma refer la experienta mea..
la inceputul vietii mele sexuale, nu mi-a placut nici macar ideea in sine, dar am zis ca voi, de curiozitate... si am facut-o
dar sincer, mie nu mi-a adus nici o satisfactie, pe cand el exploda de fericire...si s-a intamplat si pace! am zis ca nu-i de mine, pur si simplu nu-mi place... (first)
(second) si s-a intamlat sa cunosc un alt baiat de care m-am atasat si am inceput o relatie cu el, treptat, am aflat ca lui nu ii place sexul oral sa primeasca... asa ca... era divin pt mine! ;)
si credeti-ma ca poti sa ii oferi placere iubitului tau prin atatea metode, sa nu te limitezi la sexul oral, cum ca e singura cale de a-l vedea pe el "excitat" and stuff...
concluzia mea: sunt barbati carora nu le place sexul oral (si atunci fericite sunt tipele de langa ei;)
si sunt femei carora nu le place sa ofere sexul oral -> sanatoase sunt ele!
cheers all

De la: BratzG, la data 2008-11-03 19:08:56 parerea mea:sexul oral e pt centuriste.mi se pare deplasat,sexul poate fi ``picant`` si fara asa cv:),no offense.

asta cred ca este cunoscuta
De la: dana_3, la data 2008-11-07 20:02:36fiti atente la practicarea sexului oral daca le sugeti prea mult sexul barbatilor s-ar putea sa nu mai poata sa va satisfaca cu o partida de sex normal ca au ramas IMPOTENTI de atita supt asta am auzit-o de la un barbat care a patit-o si a ramas IMPOTENT din cauza sexului oral trist dar adevarat

AMINTIRI cu Tiberiu
De la: inocica, la data 2008-10-05 20:11:25
De la: FuckTiberiuTakacs, la data 2008-10-05 15:47:59A MI ENCANTA ENCANTA SEXO ORAL SI EL HOMBRE SABE LO QUE HACE....

mamaa! da' poligloata fiinta..ca om nu poate fi numit..
Full_Metal_Jacket
Postat pe 2 Ianuarie 2009 14:14
Categoria: Medicina-Inventii
De la: anamaria_szekely, la data 2008-07-28 16:49:44Fetelor... vad ca sunteti cu mai multa experienta... si stiu ca intrebarea o sa para copilareasca dar... avand in vedere ca nu iau pastile... putem face baie impreuna fara sa ne trezim cu surprize? Baie, nu dus.:D

Categoria sex&droguri&dependenta

De la: vyky_angel_20, la data 2008-07-27 04:23:40ce scorpii sunt femeile..foarte urat ati raapuns,rusinica.si ecstasy nu provoaca dependenta!am luat eu de 4ori!

De la: llewellyn, la data 2008-07-29 00:03:40stiti ce e interesant.. ca aproape toti care va dati cu parerea nici macar nu ati vazut in realitate un consumator... vorbiti numai din filme si reclame antidrog. cati dintre voi ati avut prieteni consumatori.. sau cati dintre voi ati consumat? eu acum ceva timp.. pe vremea cand eram mai micuta, in perioada adolescentei (sa zicem in jur de 17 ani ca tot spunea cineva) am umblat in cercuri in care se conumau - usoare si medii. am vazut printre altele si altii care erau dusi pe apa sambetei. dar ar fi atatea de explicat incat nu mi-ar ajunge 300 de randuri. si cunosc f multe persoane care au incercat multe chestii, si nu sunt dependenti... si stiu si persoane care de la o bere in adolescenta.. acum nu au munca, nici prieteni etc. cel mai mult conteaza cum esti format ca om si ce astepti de la droguri, modul in care le privesti. daca le zici nu din prima e cel mai bine. daca spui "hai sa incerc" de aici depinde doar de tine ce vei face in continuare... a... si ca spunea cineva la un moment dat ca de ce vb cineva la 17 ani de asa ceva... pai la ce varsta ar trebui sa se vorbeasca daca nu acum, cand apar tentaiile? parerea mea e ca daca incerci asa cevala 17 ani mai ai sanse de recupereare.. dar daca ai 30 de ani si inca te imbeti in fata blocului la meci... PAREREA MEA ESTE CA ALCOOLUL ESTE MAI PERICULOS DECAT DROGURILE PENTRU CA ESTE MAI ACCESIBIL SI MAI PUTIN CRITICAT DECAT ACESTEA DIN URMA

De la: Danutza_Onu, la data 2008-07-30 08:24:20Cine nu a incercat nu are de unde sa stie!!! Ecstasy da dependenta doar dak esti cu psihicul slab! Daca esti sigura pe tine si stii sa controlezi drogul, sa nu te controleze el pe tine, iti este foarte usor! Daca nu, te-ai dus naibii! Multa lume apeleaza la droguri pentru a face viata mai frumoasa. Consumatorii sunt de doua tipuri ca sa zic asa: persoane cu foarte multi bani sau persoane cu probleme! Eu da, as lua - eu sunt si pe principiul k "incercarea moarte n-are" si chiar se condimenteaza relatia - binenteles asta nu inseamna k treb sa si faci abuz! Daca prietenul meu ia, as incerca si eu? Acum vreo 3 ani as fi zis nu! aaaa...vorbim in continuare de ecstasy, nu? K dak se pune problema de cocaina sau heroina zic si acum in continuare NNNNUUUU! Dar iti zic eu k incerci un pill sau niste verde fara sa vrei! Oricine care zice k nu, MINTE! Pentru ca e involuntar! Oricum, depinde de anturaj, dar cel mai mult depinde de tine si de caracterul tau! PS: Cine nu a incercat nu are de ce sa vb!

De la: , la data 2008-07-31 10:47:21AM LUAT SI EU DE CURIOZITATE DROGURI SI ATAT - ASTA CA IEI O DATA SI DEVII DEPENDENT E O CRETINATATE - IN FINE NU AM CHEF SA INTRU AIUREA IN POLEMICI.
RASPUNSUL MEU ESTE URMATORUL : 1. DA, AS LUA UN DROG (DAR NU INJECTABIL) ASA DE FUN SI FF RAR. ASA AR FI OK.
2. NU, NU AS LUA DROGURI PENTRU SIMPLUL MOTIV CA IUBITUL MEU IA. ASTA ESTE O PROSTIE.
3. NU MATUR STRAZILE, AM UN JOB SUPER SI UN IQ (ZIC ALTII SI CA SA FIU EU MODESTA) RIDICAT.
4. MA ASTEPT SA URMEZE FEL SI FEL DE COMENTARII, MAI ALES DE LA CEI CARE HABAR NU AU CE E AIA PE PIELEA LOR.

De la: live_dreams, la data 2008-09-10 22:24:23eu as incerca desi nici macar nu am fumat o tigara de marijuana si nici nu fumez nicotina ... in plus nu cred ca se pune problema de moarte ..care ar fi problema ? e mai bine decat sa faci sex oral ..macar esti fericit.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 2 Ianuarie 2009 14:41
FRUMOS TOPIC N-AM CE ZICE
gratuit89
Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:03
De la: live_dreams, la data 2008-09-10 22:24:23

eu as incerca desi nici macar nu am fumat o tigara de marijuana si nici nu fumez nicotina ... in plus nu cred ca se pune problema de moarte ..care ar fi problema ? e mai bine decat sa faci sex oral ..macar esti fericit.
Dracusorule, asta-i de tot hazu'! O putem include la categoria EXISTA SI BARBATI BLONZI...
Lucia1971
Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:06
Dracushor, de fiecare data cand ne aduci ceva nou, stau, citesc, ma inchin, iar citesc, casc ochii, scuip in san, mai citesc un pic si termin convinsa inca o data ca bine a zis cine a zis: Bai baiete, prostia chiar ca nu are limite!

Azi insa n-o sa stau doar holbata, ci o sa iti cer voie sa zic si eu doua (sute) de cuvinte

(In afara de faptul ca nenea Falcone si Dana Tri-lulilu ar trebui sa se ia. Ar face frumos luna de miere la Marcutza, i-ar trata baietii cu dusuri reci si "bombonele" ale caror nume se termina in "pam" si ar trai... fericiti (??) pana la adanci batraneti)

Sa revenim

Pentru cei care ne-au incantat cu capacitatile lor poliglote.
Unu: Adizza, honey! Eu cred ca esti destul de marisoara ca sa incepi sa te uiti si in altceva decat cartile de colorat. Doar acolo Winnie the Pooh mananca "huney"

Doi: Tiberiu, sunt impresionata. I-adevarat, ca ceea ce spui tu acolo nu prea are sens nici pentru vorbitorii de spaniola... Daca ai fi scris: A mi ME encanta EL sexo oral... etc. pesemne ca macar ei ar fi inteles.
Noua, insa, puteai sa ne vorbesti in limba materna... Pe de alta parte.. tu stii cel mai bine daca ai fi fost capabil sa scrii o propozitie in limba ta...

Lu' nenea Dragonu' (care m-a lasat cu gura holbata, literalmente) as vrea sa ii reamintesc o chestie al naibii de trista. Biblia zice ca NU SE EGZISTA SEX FARA CASATORIE. Iti dai seama, nenea, ca - sex oral au ba - oricum ai pus-o de un loc in iad. Si acolo o sa dai tot de noi, astia, multii, "oralistii". Moaama, ce ai k kt o! O vesnicie in care noi o sa continuam sa ne k km de ras pe seama voastra. Nasoale vremuri vin pentru voi.

Hehe, aia cu Ecstasy-ul e durere... daca nu i-as fi citit pe cei dinaintea lui, as fi zis ca vorbeste sub influentza... asa, imi dau seama ca tampenia poate veni natural, nu e nevoie de stimulent. Live dreams, ca de obicei, duce steagul, saracutza. As spune ca behaie, dar teama mi-e ca subestimez oile.

Si am sa termin cu intrebarile despre sex... Astea par desprinse din "Urzica", frate!
Miky, nepretzuito, nu mi se intampla sa fac cistita dupa partidele de sex, pentru ca nu am avut niciodata fantezia sa fac sex in frigider.
Anamaria, inainte sa te "ascult" pe tine as fi jurat ca intrebarea pe care ai pus-o e de neconceput...
Acum, dupa ce am avut placearea de a te "cunoaste" incep sa ma indoiesc... Poate chiar exista copii facuti din la ba. Doar tu existi, saracutza de tine...
Dor_a
Postat pe 2 Ianuarie 2009 20:30
Ce ma uimeste e ca - la modul cel mai senin si cretin - fetele noastre continua sa posteze la topicul cu secolul XX. Sunt asa de nerabdatoare sa impresioneze ca deja continutul propozitiei in care arunca, amesteca si bat bine (ca sa iasa aluat omogen) cate un nume de scriitor (care au auzit ele ca "da bine") nici nu mai conteaza. Sa aruncam o privire:

De la: anita_ro2007, la data 2009-01-02 19:25:42cele mai cool carti mi se par ale lui Paulo Cohelio
11 minute,alchimistul.veronica se hotaraste sa moara,etc...super moderne carti!

Anita, nu prea stiu ce vrei sa spui cu "modernitatea"... Pesemne tu ai citit varianta pentru blonde, unde specifica cum ca ciobanasul purta ultimul "ragnet" de itzari Guess si Veronica desuuri de la ultima prezentare Victoria's Secret.

De la: Sabynutza, la data 2009-01-02 21:52:25Memoriile unei e gheise e ce mai tare carte pe care am citito vreodata.......printre care si Adoloscenta suspendata.

Ha? (aici vine fetzishoara cu ochii cat farfuriile care clipeste ciudat) E de aflat cum a facut ea asta... cititul unei carti... printr-o alta. Off, fetelor!
Dor_a
Postat pe 2 Ianuarie 2009 22:24
De la: Dor_a, la data 2009-01-02 20:30:37Dracushor, de fiecare data cand ne aduci ceva nou, stau, citesc, ma inchin, iar citesc, casc ochii, scuip in san, mai citesc un pic si termin convinsa inca o data ca bine a zis cine a zis: Bai baiete, prostia chiar ca nu are limite!

Azi insa n-o sa stau doar holbata, ci o sa iti cer voie sa zic si eu doua (sute) de cuvinte

Faci analiza textelor. Minunat

De la: Lucia1971, la data 2009-01-02 19:06:32De la: live_dreams, la data 2008-09-10 22:24:23

eu as incerca desi nici macar nu am fumat o tigara de marijuana si nici nu fumez nicotina ... in plus nu cred ca se pune problema de moarte ..care ar fi problema ? e mai bine decat sa faci sex oral ..macar esti fericit.
Dracusorule, asta-i de tot hazu'! O putem include la categoria EXISTA SI BARBATI BLONZI...

Asta doare...cum dealtfel toate despre droguri dor...

De la: alx_pwz, la data 2008-12-19 19:24:37Si eu mi am facut acest cont doar ca sa raspund unor intrebari, si la randul meu...sa va cer un sfat! Legat depovestea "iubesc un barbat insurat"..nici o femeie nu trebue judecata...numai noi stim prin ce trecem avand alaturi un barbat insurat...eu am doar 20 de ani...am foarte multa iubire de oferit, sunt frumoasa si am tot ce mi trebuie,,,dar niciodata nu am avut norok in dragoste...mereu am dat de barbati insurati:( ...el are 33 d ani..un baietel de 4 ani...si mi a zs ca este insurat abia dupa c em am indragostit de el....:( banala poveste: nu ma inteleg cu ea...nu ma face ferict...nu m am mai culcat cu ea de luni d zile...stau doar pt copil...:( e groaznik kand vin sarbatorile si st k el tre sa fie alaturi de famlie iar tu....gandindu te la el....e foarte bogat, mi ar putea oferi tot c vreau, dar a zis k m iubeste si asteapta intai sa se desparta d ea (asta ar duce la mpartirea averii)apoi sa facem un copil.....ce sa fac?:(

De la: valentinabrenda, la data 2008-12-22 07:27:52LA 20 DE ANI.....ai multe de oferit adevarat si la 25 o sa regreti daca acum te legi la cap.....lasa banii lasa tot ce are el si vezi-ti de treaba ta si crede-ma ca nu-ti spun cu rautate .....el se bucura de tineretea ta si de tot ce ai si pt el poate fi un foc de paie dar femeile in general nu prea fac nimic fara suflet...Daca ramai cu el si intamplator cunosti pe cineva care sa fie liber si bogat si frumos si destept...si tu esti cuplata?nu regreti?o problema smulsa din radacini e ca si rezolvata...dar tu decizi...pt ca indiferent de decizie tu esti cea implicata.....dar ideea e ca nici un barbat nu merita tineretea ta acum.....mai asteapta....

Aici una din catgoria: Flori externe ...

De la: rodica2, la data 2008-08-01 14:07:14Dupa o copilarie si o adolescenta nefericita, a urmat o casnicie si mai nefericita. Bine a spus cine a spus ca alegerile prost facute se platesc in viata. Pentru a scapa de un tata alcoolic si de o mamma dezinteresata (o pot numi mama doar din punct de vedere fiziologic), m-am casatorit. Am dat din pacate peste un barbat, copia identica a tatalui meu. Desi aveam un copil cu el si bani mai putini ca niciodata, am decis sa ma rup de abuzurile si de iesirile sale violenta. Pentru binele meu si al fetitei mele, am incercat sa o iau de la capat. Ne-am mutat in alta parte, stateam cu chirie si banii abia ne ajungeam... Am cunoscut apoi un barbat minunat care pentru prima oara a adus linistea si pacea in viata mea. Se purta frumos cu mine si cu fetita mea, ne-a oferit ajutorul sau si din punct de vedere financiar. Pentru prima oara, am crezut ca soarele a rasarit si pe strada mea. Intr-o z insa fetita mea a indraznit sa-mi spuna ca taticul ei 2 (asa ii spune)o mangaie in anumite zone. Nu am stiut ce sa cred pana cand intr-o zi m-am intors de la serviciu si l-am gasit deasupra patului, incercand sa-mi dezbrace fetita. Am inlemnit. Nu as accepta ca nimeni sa faca rau fetitei mele, insa sunt dependenta de el financiar si nu stiu cum ne-am descurca fara el.. Sa il cred cand spune ca nu o sa se mai repete?

Full_Metal_Jacket
Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:21
Categoria: Dovada ca exista moderatori pe kudika
Sau reclama

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21434/FII-FRUMOASA-DE-SARBATORI-INCEARCA-EXTENSIILE-CU-CLIP-DIN-PAR-NATURAL.html

De la: extensii_clip_on, la data 2008-12-11 23:10:28 cata politie! :) pai tot site-ul e plin de reclame in toate topicurile-vand ugg-uri,vand chilotzi victoria's secret,etc,kudika are si sectiuni speciale pt asta si nu cred ca am trimis mesaje abuzive,spam,am scris topic pe unde era cazul la shopping,reduceri,si ingrijire par.si inca ceva : mi-am permis sa fac asta pt ca sunt iubita adminului sarbatori fericite,uracioaselor! va plictiseati si voi si v-ati gandit sa va legati de mine..

uraciosa era: crista galli/santa cat, dandaneaua si eu...
Promt am primit de la iubita adminului un mesaj privat frumos de tot pe care nu pot sa-l tin doar pentru mine:

De la: bestdevilinside, la data 2009-01-03 00:59:01

extensii_clip_on URACIOASOO ZGARIE-TE PE OCHI 11 Decembrie 2008, 23:31

Subiect: URACIOASOO ZGARIE-TE PE OCHI
Mizerie esti tu cum te comporti,te-ai gasit tu sa fii lupul moralist
vezi-ti de mucii tai ca are cine sa ma traga la raspundere.esti o femeie frustrata care se ascunde in spatele unui avatar cu o pisica si face pe desteapta ,vai ce impreisonant.Nu ai alta viatza decat sa stai pe forumuri si sa comentezi ca o baba,mi-am dat seama din cele 1500 si ceva de postari pe care le ai.si ca sa vezi ca nu sunt lipsita de respect cum m-ai facut tu,nici nu o sa iau in seama postarile tale acide,din respect eu nu ma tziganesc cu nimeni,sunt fericita si am o viata prea frumoasa ca sa stau sa ma cert cu necunoscute frustrate de pe net.Faptul ca voi,tu cu tagma ta de pisici continuati sa postati acolo nu faceti decat sa imi mentineti topicul in top si pt asta va multumesc.O sa va spun lui iubi,las' ca vedeti voi :)Sincer, ador pisicutele dar tu le faci de ras
pa draga!

Full_Metal_Jacket
Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:59
Categoria reclama de slabit
[quote name='claud1982' date='2008-11-09 13:00:16'
Pastila de slabit!este un produs revoluþionar de scãdere rapidã a greutãþii. Este fabricat din plante naturale dupã o reþetã modernã, ce îmbinã medicina tradiþionalã chinezeascã cu tehnologia modernã de bioinginerie
Pastilele conþin ierburi sãlbatice ce cresc pe teritoriul Chinei, cum sunt: esenþa de ceai verde, panaxul sãlbatic, cafeaua neagrã, extractul de gherghin ºi altele
Principala funcþie este de a regla sistemul endocrin, echilibrând metabolismul corpului, descompunând ºi transformând grãsimea corporalã în energie. Totodatã are rolul de a elimina reziduurile în afara organismului, fiind un detoxifiant remarcabil. Ceaiul verde este un antioxidant natural, încetinind îmbãtrânirea celulelor
Conþinut: punga conține 0,2 g x 120 capsule
Mod de administrare:
• Se administreazã oral de 3 ori pe zi câte 3-6 capsule de fiecare datã
• Pentru a slabi între 5 ºi 10 kg se recomandã a se lua 4 capsule de 3 ori pe zi înainte cu o orã de fiecare masã
Recomandãri:<
• Nu luaþi mai multe pastile decât se recomandã;
• Pentru o maximizare a efectului, este indicat un consum mai mare de lichide ºi fructe pe toatã durata tratamentului;
• Nu sãriþi peste mese ºi reduceþi pe cât posibil consumul de sare;
• Nu consumaþi alcool pe toata durata tratamentului. Poate neutraliza efectul de slãbire;
• Cãnd se ajunge la greutatea optimã, începeþi treptat sã reduceþi doza (de la 4 capsule la 3, pe urmã la 2 º.a.m.d.) la interval de o sãptãmânã.

Contraindicaþii:
• Nu este recomandat a se folosi de cãtre femeile însãrcinate, copii sub 18 ani, persoanele care suferã de boli cronice ºi acute.
• Nu poate înlocui medicamentele, fiind considerat un supliment alimentar.
• Persoanele ce suferã de boli cronice trebuie sã cearã sfatul medicului înainte de a lua aceste capsule.
Slãbeºte rapid, uºor ºi sãnãtos ! Date de contact: Dana 0720725135
Livrare oriunde in tara Pretul este de 65 ron /120 capsule
incearca si nu vei regreta!
De la: claud1982, la data 2008-11-13 23:44:50pai tu inainte de a face comentarii aproape mai mereu documenteaza-te mai bine,vrei sa arati ca esti documentata insa dai in prostie sincer chiar nu te inteleg ce urmaresti,vesnic nemultumita,cauta-ti alta activitate

[Proasta eram eu...
....
De la: claud1982, la data 2008-11-14 00:33:00 inseamna ca eu prietenele mele ,colegii de serviciu si multi altii trebuia sa fi murit de mult. [/quote]

Privat:

De la: claud1982 la 9 Noiembrie 2008, 14:26 Pentru : bestdevilinside
Subiect: sincer?!
daca nu te-ar deranja nu ai avea de comentat,din cate persoane sunt pe acest forum tocmai tu te ai gasit a fii cea care comenteaza,asa ca ignora reclamele mele draga mea

De la: claud1982 la 9 Noiembrie 2008, 14:39 Pentru : bestdevilinside Subiect: nici macar
nu este vb de Lida Dai Dai Hua,ceea ce nu inteleg eu este faptul ca daca esti atat de bine documentata te intreb atat de ce eu si multe alte persoane care am folosit acest produs nu nea fost daunator cu absolut nimic asupra sanatatii?,de ce mai nou este comercilizat si in farmacii? e normal a orice exces are reactii adverse impotriva organismului.despre
reductilu ce poti spune ca este plin de chimicale? iar produsele naturiste bazate pe plante au reactii adverse,din cate imi aduc aminte chinezii sunt printre primele locuri din europa recunoscutii pentru tratamentele benefice si tototdata in lupta cu afectiunile organismului uman

De la: iubibici la 27 Noiembrie 2008, 13:04 Pentru : bestdevilinside
iubibici capsula de slabit 27 Noiembrie 2008, 13:04
Subiect: capsula de slabit
se numesc capsul de slabit este o cutie verde si are niste fructe rosii pe ea
sunt 30 intr-o cutie iei una pe zii de obicei dimineata la aceeasi ora! eu am slabit 15 kg. in 3 luni pe cuvant si nu dau efecte adverse sau negative atata timp cat nu ai vreo alta afectiune a corpului sau vreo boala cu ar fii glanda tiroida ,diabet,sau ceva infectioase,se gasesc de obicei in farmacii sunt cam 100 ron cutia
Full_Metal_Jacket
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:39
De la: Dor_a, la data 2008-12-29 19:38:38Eu as incepe cu cea careia eu o propun pentru premiul intai cu cununitza: Danaa

De la: dana_3, la data 2008-12-29 18:01:02nu mi-am facut nici o secta si nu am acolite vad ca nu sunt singura care protesteaza impotriva celei mai scirboase perversiuni FELATIE care a facut si va mai face multe victime intre barbati care au ajuns impotenti din cauza acestor perverse scirboase care nu se mai satura de supt nu fac parte din nici o categorie nu am supt si nici nu pot sa recunosc ca as fi supt vreo barbatie ca vomam de scirba numai cand ma gandesc ca pe acolo iese si urina si in apropiere fecalele oricat de spalati ar fi barbatii tot nu ias putea suge ca as voma de scarba

Sa ne traiasca, ca plictisitoare ar fi fost viata pe kudika far'de ea. Hip-hip!

subscriu, sunt de acord cu tine draga.....
lelia_zet
Postat pe 3 Ianuarie 2009 08:38
bestdevilinside, nu se face sa postezi public mesajele private...
Vezi, d'aia nu-ti trimit eu mesaje!

Postat pe 3 Ianuarie 2009 09:58
Nu m-am putut abtine
De la: Angelyka, la data 2009-01-03 09:10:20 Obisnuiesc sa citesc din Psalmi iar uneori cand am timp citesc Paulo Coelho , alchimistul,veronika se hotaraste sa moara,al cincilea munte,zahirul,langa un rau am sezut si-am plans.. Conspiratia de Colin Forbes,inteligenta emotionala de Daniel Goleman,iar o alta carte care o rasfoiesc la nevoie si nu numai este incursiune in fitoterapie , si cartea de bucate in care gasesc retete de sosuri preferate si multe altele...

Topicul era "Ce carti se mai citesc in ziua de azi" sau asa ceva... lasand la o parte cartile de literatura, va rog sa remarcati ca unii mai citesc si cartea de bucate in ziua de azi
kitty_krieger
Postat pe 3 Ianuarie 2009 10:38
buna fetele... mi-am amintit acu ceva zile de o draguta care spunea asa:

De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar

asta ar intra cu brio in categoria: CU SI DESPRE AMANTE..."
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 11:22
asta intra in categoria : EXISTA "PITZI" SI PE KUDIKA"

De la: ruthless, la data 2008-08-27 16:50:12am o maleta simpla super dragutza cu imprimeu leopard.sunt curioasa daca toamna asta se poarta asa ceva pentru ca stiu ca aceasta iese mult in evidenta si nu vreau sa fiu penibila

De la: , la data 2008-08-09 08:24:45uneori culorile pe care le purtam descriu si o parte din personalitate
mai putin conteaza ce este la moda.

Daca imi e permis sa adaog:"culorile si stilul"
Bravo, esti de-a mea.De cind ma stiu m-am imbracat dupa revista aia de moda... cum se numeste... nu stiu pentru ca nu exista.
Desigur ma imbrac mai mult pentru cei din jur decit pentru mine pentru ca cei din jur ma privesc toata ziua si nu vreau sa le ranesc ochii.

De la: elena25, la data 2008-06-06 15:39:37Care sunt tendinþele? Ce pot purta ? La ce renunþ ºi ce pãstrez din garderoba mea? Acestea sunt eternele întrebãri pe care ni le punem noi, fetele, când se apropie un nou sezon. Dacã ai fãcut deja cunoºtinþã cu tendinþele verii 2008, trebuie sã ºtii cã se poartã þinutele inspirate din anii ’70, dar acest stil trebuie abordat cu prospeþime. Reþinem pantalonii evazaþi, bentiþa de pãr, fustele ºi rochiile lungi.
Imprimeurile vor decora bluzele, fustele ºi rochiile verii, primând cele florale. Totodatã, efectele plastice, adaptarea denimului ºi decupajele stil laser dau naºtere unei þinute originale. Dacã eºti îndrãzneaþã, adapteazã aceste tendinþe ºi, cu siguranþã, vei fi la modã!

De la: BuzBuz, la data 2008-06-24 14:31:45adica, inteleg ca exista anumite tendinte, dar practic, voi cum va inspirati din articolele de moda? eu una, imi iau cateva idei - gen: se poatra suprapunerile - incerc sa arunc un ochi in sifonier si sa vad ce maiou se poate suprapune cu ce bluza samd

De la: cleopatra86, la data 2008-08-14 22:56:49mie imi place gri metalic...am un costum...pantaloni si jachet de un gri stralucitor....pe care il asortez cu pantofi,geanta si margele galbene....plus machiajul smoke eyes...tot in gri.....ma simt ca o printesa asa.....adevarat gri-ul e o culoare fabuloasa...

pt diverse inspiratii referitoare la moda anului 2009 recomandam cu caldura urmatoarele link-uri:

1. http://pitzipoanca.org/
2. http://cocalari.com/
3. http://hai6.net/

4. http://pitzi.me/
5. http://mascarit.ro/

6. http://terminati.net/
7. http://printzese.net/
8. http://www.gaozari.com/
9. http://specimene.com/
10. http://printzese.org/

11. http://www.cocalari.u7.ro/
12. http://www.haicoaie.com/
13. http://www.pitipoance.u7.ro/
14. http://www.cocalari-si-pitipoance.blogspot.com/
15. http://cocalari7.blogspot.com/
16. http://cocalarisipitzipoance.bloggerul.ro/
17. http://cocalar.ablog.ro/
18. http://pasarici.org/
19. http://shukarime.com

nu va faceti griji ...lista este in continua modificare... ma refer la numarul de link-uri evident ,are un "trend crescator"
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Ianuarie 2009 11:51
din categoria Dana_3, iata definitia impotentei
De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:26:54 eu zic ca trebuie inlaturat sexul oral dintr-o relatie daca se poate numi acea relatie serioasa pentru ca a facut multe victime printre barbati si multi au ramas impotenti dupa ce au facut exagerari cu sexul oral si nu vorbesc aberatii ci cazuri concrete cunosc un barbat care a spus ca a ajuns la 46 de ani sa aiba probleme cu ejaculare tarzie din cauza ca a facut prea mult sex oral cu femei versate
kitty_krieger
Postat pe 3 Ianuarie 2009 12:28
Categoria: Cum sa fim frumoase???????

De la: merycam, la data 2008-11-13 11:58:56
Remodeleazati corpul cu pastile de slabit.......dar sanul nu slabeste
Sunt pastilele sec 21. Slabesti, dar sanul nu slabeste doar se intareste. pastilele nu au efecte negative, si sunt 100% naturale.
..............
Scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com

Implaturi botulinice pentru a fi mai tinere ...

De la: ANKA77, la data 2008-12-18 23:59:36as vrea sa va intreb daca la un moment dat privindu-va in oglinda, nu va mai suportati ridurile .... sunteti pregatite sa va operati estetic? sa faceti un lifting facial, un implant botulinic pentru frunte sau pentru obraji ? va asumati riscuri ca sa fiti mai frumoase ?

eu am facut-o intr-o clinica din europa si sunt foarte fericita ca am cistigat 5 ani de virsta, o sa spuneti ca sunt nebuna, dar credeti-ma, nici o crema din lumea asta nu intinereste .... doar bisturiul sau implanturile ....
urmeaza cea de sini in ianuarie....

avem sau nu avem cultura estetica de ingrijire ?
pina unde sunteti dispuse sa mergeti daca ati avea banii necesari ?
unde ne situam ca romance in ingrijirea personala ?
astept parerile voastre ......

La ce foloseste botoxul?

De la: euistvan, la data 2008-01-15 22:07:33Se foloseste in principal in 2 scopuri: pentru reducerea transpiratiei excesive dintr-o zona si pentru umplerea ridurilor.
Despre efectele pe transpiratie stiu mai multe fiindca asta m-a interesat. O injectare cu Botox sub piele opreste transpiratia pentru cel putin 6 luni(din zona in care s-a injectat)
Pentru riduri se face tot injectare sub piele si intinde pielea in zona respectiva, actioneaza pe muschi parca. Nu stiu cat tine in cazul asta.
Fiola, de la dr pe care-l stiu eu costa 400 euro si e suficient de mare pentru 2-3-4 injectari/persoane. Nu se poate folosi decat imediat dupa ce s-a deschis, de aceea am nevoie de cineva cu care s-o impart acum.
Pe langa fiola mai costa manopera, nu stiu sa-ti zic acum cat, depinde de doctor.
Eu sunt din si in :) Bucuresti

Botox pentru injectarea buzelor

De la: _Jolie_, la data 2008-06-19 16:10:27400 de euro e f scump pt fiola. plus ca nu sfatuiesc sa faceti injectii botox decat la clinici foarte bune si renumite , pt ca este cunoscut faptul ca s`au gasit multe cazuri in care nu se injecta de fapt botox , ci alte substante care isi faceau efectul doar pe moment. pe mine ma tenteaza un pic de botox in buze :D...nu stiu daca o injectie e prea mult in acest caz.

De la: Hania, la data 2008-06-23 08:56:02Pufillici, doare injectia in buze? M-ar tenta si pe mine, numai ca gandul la seringa.. Brrr. Diamaria, vad ca ai doar 22 ani, de ce folosesti botox? nu e cam devreme?

Urmeaza desigur explicatia despre botox si la ce se foloseste;-)

Dar idea sa-ti injectezi buzele cu botox ramane...

De la: ellise85, la data 2008-10-14 16:46:54botoxul este si pentru buze...dar totusi, care ar fi alternativa?

Solutia ideala vine de la berbecutza

De la: BERBEACA, la data 2008-10-30 17:05:04IN CREIER POATE???Alternativa ceeeaaaa mai buna:)))) Doamne bine ca nu traiati pe vremea bunicii atunci ce v-ati mai fi bagat grasime de porc Sunteti penale frateeeee....A da am uitat am si eu un silicon in plus vrea cineva cumva?????Poate sa sil puna in frunte..trei saaani ee eeeeee ce barbat nu ar vrea asa ceva....

Full_Metal_Jacket
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:02
De la: iry24, la data 2009-01-03 10:38:45Nu m-am putut abtine
De la: Angelyka, la data 2009-01-03 09:10:20 Obisnuiesc sa citesc din Psalmi iar uneori cand am timp citesc Paulo Coelho , alchimistul,veronika se hotaraste sa moara,al cincilea munte,zahirul,langa un rau am sezut si-am plans.. Conspiratia de Colin Forbes,inteligenta emotionala de Daniel Goleman,iar o alta carte care o rasfoiesc la nevoie si nu numai este incursiune in fitoterapie , si cartea de bucate in care gasesc retete de sosuri preferate si multe altele...

Topicul era "Ce carti se mai citesc in ziua de azi" sau asa ceva... lasand la o parte cartile de literatura, va rog sa remarcati ca unii mai citesc si cartea de bucate in ziua de azi

Iry, eu mai citesc si lista de ingrediente si modul de folosire de pe ambalaje. Psalmii i-am cam neglijat, dar daca asta e trendy-ul, cine sunt eu sa ma pun contra?
Gata! Psalmi trebuie, psalmi citim. Si Forbes si Colin... Bine ca n-are nimeni pretentia sa si intelegem, nu-i asa Angelyka?
Dor_a
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:34
Botox in buze?

Tinand seama ca toxina botulica are ca efect relaxarea muschilor... tare as vrea sa vad pe cineva cu botox in buze... e usor de recunoscut... ar fi individa careia ii atarna buzele pan' la buric
Dor_a
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:41
Adminule, condoleantele mele sincere. Sper ca 2008 sa-ti fi adus noroc macar la carti
Dor_a
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:46
Adminule, condoleantele mele sincere. Sper ca 2008 sa-ti fi adus noroc macar la carti
Dor_a
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:46
Ar putea fi si o categorie SUNT ZGARCITA , DAR NUMAI CU MINTEA MEA?

didi_g Data: 2008-07-04 13:02:00
sunt de acord mai ales in cazul sentimentelor!
de ce mereu in relatii se intimpla ca unul se staruie pentru ambii insa al doilea pur si simplu isi petrece viata.?????????
apoi dupa ce persoana care s-a staruit isi da seama cit a fost de ingenua si ii spune partenerului ca sa terminat totul acela isi da seama de greseala si incearca se ispraveasca totul. si dupa ce totul incepe sa fie bine si frumos peste citeva timp iar se repeta ecelasi lucru.
in ziua de azi toti se gindesc numai la ei insasi. persoanele au pierdut tactul de prietenie, de fratie!!!!!!!!!

didi_g Data: 2008-07-04 13:28:41
da este acesta raspunsul cel mai usor calea spre infinitul dantesc spre paradis dar este totul inversat. aceasta este calea spre infernul chinuitor si oprimant al vietii de toate zilele

sandraescu
Postat pe 4 Ianuarie 2009 00:40
eu clar votez cu asta, ultima, parol !
googoodoll
Postat pe 4 Ianuarie 2009 00:50
De la: googoodoll, la data 2009-01-04 00:50:13eu clar votez cu asta, ultima, parol !

Infinitul Dantesc? Ha? Ce pacat ca nu apare mutritza aia cu ochii cat farfuriile de dulceatza careia'i tremura ochii pe rand...
Uite care e faza, didi,nepretuito, ia linisteste-te tu intr-un univers mai terenal, intr-o camera alba cu pereti capitonati, cu doua-trei injectii calmante si dupa, asculta-mi si mie parerea: io-s mai modesta, si - ca un omagiu uneia dintre surorile tale intru IQ - as merge pe infinitul Marinesc - a lu' Sanda Marin, a'ica.
Dor_a
Postat pe 4 Ianuarie 2009 10:04
De la: Roco, la data 2009-01-03 09:58:54bestdevilinside, nu se face sa postezi public mesajele private...
Vezi, d'aia nu-ti trimit eu mesaje!

Orice mesaj se posteaza, atata timp cat cel care il trimite nu e bine-venit.
Dracusor, iti interzic sa te distrezi singura pe seama tolomacilor bagaretzi. Nu ar fi drept fata de fraternitatea fetelor Rrrele Rrrau!
Dor_a
Postat pe 4 Ianuarie 2009 10:09
De la: Cioplinsky, la data 2009-01-04 03:56:29Ati patit kreva sa "dati pe langa" cu unealta in timpu actului sexual???v-ati accidentat?sau nu a fost problema?eu am patit-o si deocamdata am ramas cu urmari..ink nu-mi fac grija pt k nu-s dkt vreo 2 zile:) ....astept sa povestiti dak ati patit ceva asemanator..si kt d grav a fost..pappa

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21875/O-intrebare-.html

mergeti repede si linistiti baiatul ca are unealta-n pioneze saracu...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 4 Ianuarie 2009 13:06
Nu, e in atele Dracusor!
Lucia1971
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:50
Grea e viata… Ce sa fac?
Categoria: el e batran si scund…
De la: bobitza26, la data 2008-07-31 14:13:02Buna tuturor,
Povestea mea este urmatoarea: acum un an si jumatate am cunoscut pe internet un tip de peste ocean.Eram proaspat divortata si f singura.Incetul cu incetul, intre noi, s-a creat o anumita dependenta. Stateam zilnic ore in sir (mai ales noaptea) si vorbeam pe mess. Ne-am indragostit unul de altul si cu toate ca m-a avertizat de la inceput ca este mai scund decat mine si mai in varsta (dif=20ani; eu 35, el 55) am ajuns amandoi la concluzia ca trebuie sa ne intalnim. Zis si facut. A venit in tara si prima oara la aeroport am avut o strangere de inima cand l-am vazut. Diferenta de inaltime era mai mare deact imi inchipuiam. Cand l-a vazut familia mea, a inceput calvarul. Au fost si sunt cu totii impotiva lui si au facut asupra mea o presiune psihologica de neinchipuit (mi-au zis kiar ca un copil cu el ar iesi un monstru).Cu chiu cu vai am continuat sa ne intalnim la el acasa. Ce sa va spun..Este tot ce mi-as putea dori la un barbat..mai putin diferenta de varsta si de inaltime (12cm). Nu pot iesi cu el la cumparaturi.. Am evitat cat am putut orice iesire cu prietenii.. si altele de genul asta. Uneori ma gandesc ca sunt superficiala si ca nu stiu sa pretuiesc adevarata valoare a unui om. Alteori ma gandesc ca ar fi mai bine sa pun capat acestei relatii decat sa il fac pe el sa sufere mult mai mult mai tarziu. Ideea este ca nu stiu ce sa fac....Voi ce parere aveti? Ma puteti ajuta cu o parere obiectiva? Stiu si simt ca ma iubeste mai mult decat pe el insusi. Si eu tin la el. Imi este f drag..dar nu vreau sa ma trezesc peste cativa ani ca am gresit din nou. Eu nu il iubesc asa cum ma iubeste el pe mine. Ceva este din partea mea dar nici pe departe la fel...El stie de lucrul asta si zice ca este suficient ceea ce simt (adik ca imi este drag) si ca in timp sentimentul o sa creasca. Nu stiu ca sa fac....pur si simplu nu stiu. Nu stiu incotro s-o iau...Pleeeease help me!!!

Despre ce se vorba aici?
De la: dianaJORDAN, la data 2008-11-03 13:56:29am cun un tip acum ceva timp , aceasi varsta ca mine , super dragut si il ador mult de tot:( faza e ca acum 2 -3 luni ne`am combinat , puteam sa`i citesc in ochii lui fericirea, si el in ai mei:( dar cum la mine fericirea nu prea tine asta nu a tinut decat 3 zile:( super frumos...cele mai frumoase zile din viata mea , :( dar dupa astea 3 zile :( nu mi`a mai raspuns la tel...nu ma mai intalnisem cu el de 3 zile :( cand l`am vazut l`am intrebat ce se intampla, mi`a spus ca nimic:( insa dupa 2 ore jumatate, au aparut 2 fete, englezoaice:( si una dintre ele la sarutat:((((((( a fost cumplit de dureros sa vad asta insa nu puteam sa fac nimic, de atunci si pana in prezent ma masoara din cap pana in picioare se uita la mine imi vb imi zambeste , are grija de mine imi este super greu sa`l vad atat de aprope de mine si totusi atat de departe ...insa acum 4 saptamani a facut o chestie:( ....a inceput sa o sarute pe respectiva fata si se uita in ochii mei, nu am putut din nou sa fac ceva:( ma durut si nu m`am putu abtine si am inceput sa plang de nervii si suparare m`am combinat cu un baiat :( si de atunci ma intreaba dak mai sunt cu el una alta:9 nu stiu ce sa mai creed....il iubesc la nebunie si ma doare ce face:( insa nu stiu ce sa fac ...sa ma despart de respectiva pers cu care sunt acum si sa`i spun sentimentele mele sau :( nu stiu ....vreau neaparat sa stiu:(((((((((((((( nu ma mai pot uita in ochii lui :(

Full_Metal_Jacket
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:50
stai sa caut pe cineva sa ma faa sa inteleg despre ce e vrb,,,ok
sarutama
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:53
Hai sa-I omoram pe toti…care sunt altfel….

De la: cesar, la data 2008-09-19 00:41:50logic este asa: homosexualii trebuie sa maoramoral este asa: homosexualii trebuie gazati,
imoral este asa: homosexualii trebuie ucisi.
cand este vorba despre ei totul se reduce la un singur cuvant: ucisi.

In topic se discuta clar despre ASTROLOGIE, Zodii…Nu are sens sa discutam despre valabilitatea si credinta pseudostiintelor esoterice…Aici doamna incearca sa explice relevanta planetelor si fenomenele naturii prin astologie…

De la: micabis, la data 2008-12-17 18:50:13
De la: amme22, la data 2008-07-05 21:44:52nu am sa inteleg niciodata cum vine asta: "planetele ne afecteaza direct destinu" Ce treaba au planetele cu prostiile pe care le fac eu? Ele isi vad de drumul lor si eu de al meu; nu imi vine sa cred ca ma imping ele sa fac ori sa nu fac un anumit lucru.

dar binentels ca asezarea astrelor are influenta asupra a tot ce se intimpla pe pamint.
Ex: fluxul si refluxul
migrenele la persoanele cu un cimp magnetic mai fragil
fenomene naturale de tipul vinturi, ploi, tsunami
iar asupra oamenilor in general vorbind, schimbarea de stare de la calmitate la nebunie , de la o stare echilibrata la un total dezechilibru fara nici o explicatie,
Noi pamintenii, si planeta noastra mica suntem doar un graunte in Universul din care facem parte si nu avem nici o putere in a schimba miscarea astrelor dar ele au putere in schimbarea starii noastre psihice. Traim pe o planeta in miscare intre alte planete in miscare intr-o galaxie in continua miscare...
Asa cum miscarea noastra prin casa influenteaza miscare florilor din vaza, a unei hirtii de pe masa la fel, la nivel astral miscarea planetelor inluenteaza viata si comportamentul nostru.
Noi credem ca deciziile sunt strict ale noastre dar nu v-ati intrebat niciodata :" oare de ce am facut asta, sau oare de ce am zis asta"?

Full_Metal_Jacket
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:56
Pentru ca nu stiu de pe ce topic le-ai luat, am sa-mi dau cu parerea raspunsului aici.
Otilia TREBUIE sa apeleze DE URGENTA la Dana. S-o pregateasca pentru viata....
Lucia1971
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
# niste pareri:d......# 62 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:12
pe cine sa aleg.. 10 De la: catalina69 27 Octombrie 2009 14:19
pentru cei care iubesc 23 De la: Cretzulica 26 Aprilie 2009 19:47
Ce vrea de fapt??? 26 De la: kudika_977666 13 Decembrie 2014 20:44
aaa femeia rac si barbatu pesti...? 2 De la: touch_me 2 Iunie 2010 10:27