Eu v-o recomand pe dentista si in acelasi timp chirurga CITIRIGA ILEANA. Lucreaza la cabinetul CITY DENT(in spate la Star) pe Dobrogeanu Gherea Nr.4, Brasov.
www.city-dent.ro/
Are cabinet si la Dentalwest, Str. Vulturului (cladirea PDR).
Este chirurga alveo-dentara, EXCELENTA, la pret extraordinar. Am facut 4 operatii de masea de minte la ea, a lucrat cu seriozitate, oferind toate conditiile pentru a ma simti cat mai comfortabil in timpul operatiei si de asemenea tratamentele postoperatorii au fost de calitate inalta si gratis. Este experta in asemenea operatii, sigura pe ea, inlaturand astfel toate riscurile/efectele secundare care pot intervenii in urma unei asemenea operatii. Operatia nu a durut deloc, nici macar anestezia deoarece anestezia inainte cu spray.
Inainte de a ajunge la ea, am consultat cel putin 4 chirurgi din Brasov, astfel am ajuns si la DentalAlex unde pretul era triplu, ma obliga sa semnez inainte de operatie un acord prin care eram de acord cu faptul ca medicul nu-si asuma nici o responsabilitate pentru efectele secundare ale operatiei si in loc sa imi ofere siguranta m-a trimis la psiholog pentru a-mi trata teama de operatie.
La Citiriga Ileana am avut parte de tratare cu profesionalism adevarat, foarte rar intalnita in Romania, mai ales in Brasov.
Dupa operatii, am fost la ea pentru a trata restul problemelor dentare. Echipamentul folosit in cabinet e modern, cabinetul e mare, aerisit, nu ca in alte cabinete de apartament de bloc unde pacientul are senzatia de lipsa de aer si din cauza cabinetului mic si intunecos. Atitudinea dentistei CITIRIGA ILEANA este serioasa in toate situatiile: daca i-am zis ca ma doare o masea recent plombata nu mi-a dat lndicatii de genul "pune pasta de dinti pe ea si o sa treaca", sau "o sa treaca cu timpul" cum am primit la alte cabinete cum ar fi DENTALUX din Racadau. Acolo pretul unei plombe a fost dublu fata de City Dent si mi l-au facut de ma durea dupa aceea.
Daca aveti pretentii si vreti preturi acceptabile va recomand cu drag cabinetul City Dent Brasov, dentist-chirurg Citiriga Ileana.