Setari Cookie-uri

Am sa ma sinucid pentru ca sant bolnav de SCLEROZA MULTIPLA

De la: geo_sh, la data 2009-02-02 23:21:27mare adevar ti-au tastat degetelele anisia !!

nu da' pe bune..... asta cand se trezeste dimineata primul lucru pe care-l face e sa-si bage un shomoiog de sosete in pantaloni, ca sa-i ridice moralul, si-apoi, astfel "echipat", intra pe forum. ca deh! e macho saracutzul!
Anissia27
Postat pe 2 Februarie 2009 23:25

se mai studiaza si-n oglinda.
oau! ce mare o am!!!

Postat pe 2 Februarie 2009 23:28
sinteti criminali............
FRANNNCE
Postat pe 2 Februarie 2009 23:33
De la: sulumorudar, la data 2009-02-02 21:36:35
De la: coffeeta, la data 2009-02-02 10:45:37
De la: sulumorudar, la data 2009-02-01 19:53:26
De la: Anissia27, la data 2009-02-01 17:45:26
De la: Anissia27, la data 2009-02-01 17:44:12 ma dar asta-i si nesimtit, zau asa!!!!1
pai nenea!!! du-te-n treaba ta si nu masura tu cat e de dezordine in casele boastre sau cat de satisfacute suntem sau nu suntem.... daca tii neaparat sa masori ceva...MASOARATI-O!!! ca sigur ai sa-ti plangi din nou de mila si te-o mai bate iarasi vreun gand sinucigas.
de data asta.... din cauza complexelor de inferioritate cauzate de rezultatele masuratorii!!!

scz, am o greseala de ortografie, asa ca o corectez: MASOARA-TI-O!!!

Are 17,3 centimetri , e o dimensiune rezonabila. Cred ca ai alerga putin dupa mine cu salteaua. Ce zici , scumpo?

acum spune-ne si cum stai cu circumvolutiile...cred ca tind la 0 si creierul tau sta doar in pantaloni...
esti penibil...

Priviti la poza, acestea sunt standardele de frumusete feminina pe care le accept.
Este vreo una printre voi care corespunde?

cand ti-am zis ca esti penibil..nu te-am mintit ..iote nici nu a trebuit mult si te-ai si afirmat...
auzi mai fata palida...vezi ca urla narcisismul in tine..hai spune drept nu-i asa ca te pupi in fiecare dimineatza si te miri singur de frumusetea ta?
si daca esti si dotat si frumos si destept cum dracu se face ca vii sa te plangi ca te sinucizi si tu de fapt esti la agatat?ti-au murit laudatorii?!
si la faza cu poza aia este citatul ala de ti se potriveste ca o manusa tie
vrabia malai viseaza si maimuta par pe fund
coffeeta
Postat pe 3 Februarie 2009 09:54
stii ce ma gindeam? ar trebui modificat titlul topicului:AM SA MA SINUCID CA AM PUTA PREA MICA..........atunci poate se gasea si vreo doritoare sa aline durerea omului!
FRANNNCE
Postat pe 3 Februarie 2009 10:24
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-03 10:24:55stii ce ma gindeam? ar trebui modificat titlul topicului:AM SA MA SINUCID CA AM PUTA PREA MICA..........atunci poate se gasea si vreo doritoare sa aline durerea omului!

portitza_Maria
Postat pe 3 Februarie 2009 10:25
Aaa, ce faceti, fetelor? Va bateti pentru nea Screloza? Uau! Haideti sa incingem o batuta d-aia in namol, ce 'iceti?
Nea Screloza, dar treaba e alta... la cate suntem, o sa fie batalie mare si astea dureaza... Ai grija daca mori intre timp, pune-i proptea
Fetelor, echiparea! Geo, trage Ghiolu' mai incoa' ca avem de trudit...
Dor_a
Postat pe 3 Februarie 2009 10:30
De la: Dor_a, la data 2009-02-03 10:30:05Aaa, ce faceti, fetelor? Va bateti pentru nea Screloza? Uau! Haideti sa incingem o batuta d-aia in namol, ce 'iceti?
Nea Screloza, dar treaba e alta... la cate suntem, o sa fie batalie mare si astea dureaza... Ai grija daca mori intre timp, pune-i proptea

neata fetelor! tot n-a murit asta? acum isi cauta consoarta? mai sa fie!
ce facem noi cu el acum?!
missalexandra
Postat pe 3 Februarie 2009 10:39
De la: alinaalex, la data 2009-02-03 10:39:42
De la: Dor_a, la data 2009-02-03 10:30:05Aaa, ce faceti, fetelor? Va bateti pentru nea Screloza? Uau! Haideti sa incingem o batuta d-aia in namol, ce 'iceti?

neata fetelor! tot n-a murit asta? acum isi cauta consoarta? mai sa fie!
ce facem noi cu el acum?!

sa incepem licitatia..
coffeeta
Postat pe 3 Februarie 2009 10:42
Ba io o sustin p'a mea: sa inceapa luptele! Amazoanele, in ring!
Dor_a
Postat pe 3 Februarie 2009 11:01
De la: Dor_a, la data 2009-02-03 11:01:27Ba io o sustin p'a mea: sa inceapa luptele! Amazoanele, in ring!

bine fie..dar eu tai bilete la intrare
coffeeta
Postat pe 3 Februarie 2009 11:03
esti la pagina 13 omule...nu crezi ca e cazul sa treci la treaba? esti cel mai longeviv sinucigas pe care il cunosc,felicitari...si bafta, sa-ti mearga din prima
_oktober_
Postat pe 4 Februarie 2009 08:28
Oameni buni(Radule,am zis "oameni",tu nu te incadrezi in categorie,tu esti "specimen" musculos )...am ras de m-am prapadit!
Acuma...pe bune...vad ca numai d-astia sunt pe forumul asta!Auzi,cica e bolnav...pai omoara-te in puii mei o data...sau acuma trimiti invitatii pt inmormantare?
Zau asa..nu vezi ca esti un pic dus cu pluta?Bine,mea culpa,un pic mai mult plecat de acasa,cu pluta in canalizare?
mary_ct
Postat pe 4 Februarie 2009 09:50
De la: mary_ct, la data 2009-02-04 09:50:33Oameni buni(Radule,am zis "oameni",tu nu te incadrezi in categorie,tu esti "specimen" musculos )...am ras de m-am prapadit!
Acuma...pe bune...vad ca numai d-astia sunt pe forumul asta!Auzi,cica e bolnav...pai omoara-te in puii mei o data...sau acuma trimiti invitatii pt inmormantare?
Zau asa..nu vezi ca esti un pic dus cu pluta?Bine,mea culpa,un pic mai mult plecat de acasa,cu pluta in canalizare?

vrea sa il imploram sa nu se sinucida, lumea asta nu mai poata exista fara un mascul ca el, mmmm

Postat pe 4 Februarie 2009 10:09
De la: Anissia27, la data 2009-02-01 17:44:12 ma dar asta-i si nesimtit, zau asa!!!!1
pai nenea!!! du-te-n treaba ta si nu masura tu cat e de dezordine in casele boastre sau cat de satisfacute suntem sau nu suntem.... daca tii neaparat sa masori ceva...MASOARATI-O!!! ca sigur ai sa-ti plangi din nou de mila si te-o mai bate iarasi vreun gand sinucigas.
de data asta.... din cauza complexelor de inferioritate cauzate de rezultatele masuratorii!!!

Are 17,3 centimetri , e o dimensiune rezonabila. Cred ca ai alerga putin dupa mine cu salteaua. Ce zici , scumpo?

te-ai uitat la ea cu lupa care mareste de cel putin 8 ori ,nu-i asa????
si acum iti inchipui adevaruri universal valabile cum ar fi ca tuturor femeilor le place sa stie masurile ...

wow...ce profund... adica scuze (pro)FUND....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Februarie 2009 14:02
De la: sulumorudar, la data 2009-02-02 21:36:35
De la: coffeeta, la data 2009-02-02 10:45:37

acum spune-ne si cum stai cu circumvolutiile...cred ca tind la 0 si creierul tau sta doar in pantaloni...
esti penibil...

Priviti la poza, acestea sunt standardele de frumusete feminina pe care le accept.
Este vreo una printre voi care corespunde?

vise taica viseeeee

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Februarie 2009 14:03
De la: Hefe, la data 2009-02-04 10:09:49
De la: mary_ct, la data 2009-02-04 09:50:33Oameni buni(Radule,am zis "oameni",tu nu te incadrezi in categorie,tu esti "specimen" musculos )...am ras de m-am prapadit!

vrea sa il imploram sa nu se sinucida, lumea asta nu mai poata exista fara un mascul ca el, mmmm

da chiar uite m-am gandit sa imi schimb meseria...si sa ma fac bocitoare de meserie..asa ca mai baiatule inainte sa te sinuomori anunta-ma ca te bocesc gratis
coffeeta
Postat pe 4 Februarie 2009 14:21
nu mai murisi ma?????????? ma pui dreaq pe drumuri intre topice de pomana!
FRANNNCE
Postat pe 4 Februarie 2009 14:34
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 14:34:29nu mai murisi ma?????????? ma pui dreaq pe drumuri intre topice de pomana!

ete na da ce tu ai vazut drac mort si rata inecata?
coffeeta
Postat pe 4 Februarie 2009 15:10
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 14:34:29nu mai murisi ma?????????? ma pui dreaq pe drumuri intre topice de pomana!

:)))
lasa ca se trage clopotul si stim

Postat pe 4 Februarie 2009 15:13
De la: coffeeta, la data 2009-02-04 14:21:37
De la: Hefe, la data 2009-02-04 10:09:49

da chiar uite m-am gandit sa imi schimb meseria...si sa ma fac bocitoare de meserie..asa ca mai baiatule inainte sa te sinuomori anunta-ma ca te bocesc gratis

cum gratis coffeta?! pe criza asta? mai bine cere-i banii! facem jumi-juma?
missalexandra
Postat pe 4 Februarie 2009 16:23
Oricat de sadic suna sa nu sari de la etaj ! Daca nu-ti iasa faza poate ramai cu alte sechele...pastilele sunt mai la indemana,,,,( ironic vorbind)
Claridad
Postat pe 4 Februarie 2009 17:05
Aha , deci niciuna nu atingeti standardele . Ok , atunci cantati laalta masa!
sulumorudar
Postat pe 4 Februarie 2009 18:58
De la: sulumorudar, la data 2009-02-04 18:58:16 Aha , deci niciuna nu atingeti standardele . Ok , atunci cantati laalta masa!

poate ca pe fete nu le intereseaza sa atinga standardele tale :))
mai intai trebuie sa arati tu cat de bun esti

Postat pe 4 Februarie 2009 19:01
De la: sulumorudar, la data 2009-02-04 18:58:16 Aha , deci niciuna nu atingeti standardele . Ok , atunci cantati laalta masa!
in lumea dreptilor nu exista standarde:doamne iarta pe robul tau ca nu stie ce zice! ajuta-l pe el sa se sinucuda mai repede ca oricum face umbra pamintului degeaba! amin!
FRANNNCE
Postat pe 4 Februarie 2009 19:04
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-04 19:04:14
in lumea dreptilor nu exista standarde:doamne iarta pe robul tau ca nu stie ce zice! ajuta-l pe el sa se sinucuda mai repede ca oricum face umbra pamintului degeaba! amin!

tuuu
esti bomba

Postat pe 4 Februarie 2009 19:08
stai nu te sinucide singur.............ia cu tine si blonda de continua deschiderea noi conturi careia ii place ciocolata! ea sigur corespunde standardelor! apoi veti fi :o pereche fericita ,el nebun si ea smintita!................................................;;Dumnezeu sa va ierte!ca a lui e marirea si puterea si slava........................sa bata clopotele,sa vina bocitoarele,ca de la mine vine coliva expirata deja dar oricum nu conteaza :mai rau de atit nu poti sa turbezi! doamne miluiesteeeeeeeeeeeeee
FRANNNCE
Postat pe 4 Februarie 2009 19:15
France, nebuna mica... M-am spart de ras... Ce mai face nea Screloza? Inca mai sufla? Fatelor, dati-i naibii niste soricioaica, ca-i ia prea mult, si io am un chef de colivaaa.... PUneti-i naibii piedica, impingeti-l pe scari, faceti-va mila si scapati-l de suferinta... Si dupa, sa vie Frannce cu coliva
Dor_a
Postat pe 4 Februarie 2009 19:42
De la: Dor_a, la data 2009-02-04 19:42:16France, nebuna mica... M-am spart de ras... Ce mai face nea Screloza? Inca mai sufla? Fatelor, dati-i naibii niste soricioaica, ca-i ia prea mult, si io am un chef de colivaaa.... PUneti-i naibii piedica, impingeti-l pe scari, faceti-va mila si scapati-l de suferinta... Si dupa, sa vie Frannce cu coliva
sevim coliva in avans ca pina moare asta facem de sapte ani!
FRANNNCE
Postat pe 4 Februarie 2009 19:48
te rog, da sfoara in tzara dupa grupa AB pozitiv...daca cineva e dispus sa doneze...ptr o fetitza cu leucemnie...e la fundeni, are 9 ani...si pana la operatie face transf zilnice ...altfel moare ID: nico_popac makr da mai departe k nu te doaRE mana{....nu ai inima dak nul trimiti....scz de mass nu prea dau

acest mesaj a ajuns la mine de la un prieten foarte bun.

va rog frumos daca nu cer prea mult sa postati acest mesaj pe tot forumul ,la cat mmai multe topicuri.

multumesc anticipat.
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 4 Februarie 2009 22:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
societate... 3 De la: despinarose 15 Decembrie 2008 23:46
Cadouri de craciun 6 De la: iacinta 17 Decembrie 2009 09:08
consumi alimente,produse si esti platit 5 De la: mituta 1 Decembrie 2009 18:08
croitoreasa particulara 50 De la: lief 29 Mai 2016 00:30
La multi ani! 8 De la: relax2010 5 Ianuarie 2009 06:40