Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-12 19:57:15nu-i asa ca ati sarit partile cele mai interesante ale topicului??? in care d'onsoara in cauza vorbeste mai ceva ca la usa cortului???
cam cati dintre voi au avut bunavointa sa citeasca macar primele 4 de pagini???
ma indoiesc serios ca vreunul dintre voi a facut-o ( aviz anonimul si altii)....

ideea nu este in sine ce faci in dormitorul propriu dar cand o dai in balarii cu lichidul sfant si cu alte asemenea aberatii este cazul sa e cari pe un site specializat in astfel de fetisuri daca nu vrei ca "cucoanele" care suntem.... sa te ia la misto... ooooo si ce mai misto....

tudoritza muichii sper ca mai citesti din cand in cand pe aici ...asa pt cultura ta generala sper de asemenea ca in 73 de pagini ai avut rabdare sa numeri parerile pro si contra si de asemenea cele neutre .... nu le punem la socoteala pe cele cu "vidanja" ca te superi iar pe mine....

la mai mare.... celor care inteleg ca anumite chestii se pastreaza totusi in dormitorul propriu sau intre cei care te cunosc...cat de cat.

Am observat vocabularul colorat al fetei, si avocatul principal care o sustine cu atata indarjire.
Recunosc, nu am avut rabdarea de a citesc toate replicile fetei si nici ale anonimului.
Initial am crezut ca e vb de o fata naiva...dar ulterior am realizat ca e o individa suferinda de atentie...care simte nevoia sa fie ascultata si aplaudata, iar in discursul ei sa arate cu degetul fatucile inhibate care nu isi fac nevoile in prezenta iubitului, mai cu seama in gura lui...
E nevoia de a-si arata puterea in fata prietenei...acceptarea umilintei...deci oamenii sunt sado-maso!
O sa incerc pe cat posibil sa ma desprind de acest topic, nu de altceva, dar observ nici indivizi inversunati ce iau sensurile denotative are cuvintelor...le flutura in deradere...si mai iau o gura de pipi....
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 17:45
De la: DieMann, la data 2009-09-12 23:13:40
De la: cantafabule, la data 2009-09-12 23:08:36
De la: DieMann, la data 2009-09-12 23:05:51chiar in acest moment ma trece un pishu.

buna Mann
nu bate prea multe apropouri ca cine stie ce o sa creada oamenii astia de tine !

buna pai ce poa' sa creada. decat ca fac si eu pishu din cand in cand... ca tot omu, nu?

In mintea unora ar lua nastere curiozitatea...''PE CINE?? ''
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 17:49
De la: Denver, la data 2009-09-13 10:58:52Teodutza esti exact ca un personaj dintr-o parodie , va iubiti nu va iubiti , nu poti spune ca ii bei enzima din iubire sincer fato , tie iti place , altfel nu faceai , fetele ca tine sunt doar aventuri , nu zic nu , mi-ar placea chiar sa ma insor cu o fata nebuna , dar sa ne descoperim reciproc treptat :) , daca la 19 ani bei "pipilica" nu-mi pot imagina ce va urma peste ani si ani , te plangi ca nu-ti place dar totodata daca iti zice cineva ca nu faci bine il faci nebun , ipocrit etc. baby where`s the problem at ? nu-ti place nu faci , mai ai de trecut prin viata :P

Mah...si n-am apucat sa o intreb daca a baut si din propria-i sfanta urina....
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 17:53
De la: anonimulll, la data 2009-09-13 15:41:45
De la: ema21, la data 2009-09-13 13:20:48vaiiii.....nu pot sa cred ce citesc....asta nu e perversiune asta e dementaaaa....ce placere sa te pisi sau sa te caci in gura cuiva...sincer..psihiatru,psihologul poate va va ajuat sa deveniti niste oameni NORMALI.sunteti SADICI,DIABOLICI,SCARBOSI.barbatul cu femeia pot avea nenumarate placeri sexuale...fantezii erotice...dar pfff.....asta e dementa...nu te supara ..tu nu esti femeie...esti diavol..nush ce esti...de ejaculat in gura cuiva am mai auzit asa perversiune...dar de pipi....mi e scarba rau de tine ...mai bine taceai..ce credeai ca lumea iti va zice ca nu i problema ,ca este ok..?????NE-AI SCARBIT PE TOTI!!!!!!!!!!!!!!!DEMENTOOOOOOOOOOO

ce proasta esti frateee...

Daca 90% din oamenii ce au citit subiectul si-au exprimat parerea - SCARBOS/GROTESC/ETC ... ai putea avea pt o clipa capacitatea de a intelege ca oamenii sunt in mare proportie limitati la fantezii care nu includ folosirea iubitei/iubitului ca si wc????

ATAT!
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 17:59
De la: alina_pitaru, la data 2009-09-13 16:08:37
De la: anonimulll, la data 2009-09-13 16:04:33
De la: alina_pitaru, la data 2009-09-13 16:01:25 Tu n-ai observat pozitia lui x si alui z pe tastatura? E simplu sa gresesti cand te grabesti si-apoi odata postat.. mai modifica. In schimb poate vrei tu sa modifici ceva, sa scri simplu consistenta pentru ca , "consistenta" capata un sens cam nefericit avand in vedere discutia.. O jignesti pe pisicuta.. :)

Avand in vedere ghilimelele eu zic ca era intentionat folosit...
Nu pe bune? :) Chiar ai vrut sa spui rahat(sa ma exprim frumos totusi)?

Se referea la rahatul turcesc folosit la cozonac!
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 18:01
De la: anonimulll, la data 2009-09-15 01:36:35
De la: scorpio67, la data 2009-09-14 19:28:45
De la: anonimulll, la data 2009-09-14 13:36:02
De la: scorpio67, la data 2009-09-14 11:01:28
De la: anonimulll, la data 2009-09-12 13:22:50
De la: alina_pitaru, la data 2009-09-12 13:11:49
Simplu de zis. Nu afecteaza pe nimeni..? :) Asteapta sa ai copil si sa auzi intr-o zi (doamne fereste) ca isi face unul nevoile pe el.

Alta prostie... 1. Iti dai seama k n-o sa aud pentru ca-mi va ascunde. 2. daca il satisface asa ceva asta este. Nu am puterea sa ma opun. Obligatia mea este sa-l cresc asa cum trebuie, sa-i dau o educatie, etc. 3. Macar sa fie sanatos, sa ma mandresc cu el ca in rest chiar nu ma intereseaza atat de mult ce face in pat....

Mai ,tu esti iubitul " pisatei"? ,Tare imi miroase mie ca tu-i dai portia de lichid scarbos si toxic si "sfant" tolomacei.

A mai aparut un personaj...
1. In primul rand normalul la tine in dormitor il stabilesti singurica. Nu il stabileste nici societatea, nici statul roman, nici legile europene in vigoare, nici mamica, nici taticu, nici socru'. Daca vrei sa faci toata viata numai sex vaginal eventual cu lumina stinsa n-ai decat. La fel cum pe tine nu te intereseaza fantezia initiatoarei topicului, nici pe mine (si cred ca pe nimeni) nu ma intereseaza catusi de putin "normalul" tau.
2. Daca esti oripilata si nu-ti place topicul, la ce dracu mai intri? De ce pierzi timp important citind aceste gretosenii? Mai bine ia o carte si mai citeste. Sau te-o fi incitat faptul ca titlul topicului este "perversiune"? Perversiunile pt tine nu cred ca se incadreaza in normalitate nu? N-ai alta treaba? Iti dau o idee: cheama-ti de exemplu iubitul si faceti sex "in limitele normalului :))" Nu e mai ok decat sa te scarbesti citind acest topic?

Da ce-oi crede tu ,ca am venit acum din fundul planetei dintre parameci si ameobe si eram tare avida sa deschid un amarat de topic cu un titlu nu mai extraordinar ca altele.
N-am definit eu ce ar fi normal in dormitor ci ca nu e normal sa-si aduca experientele gretzoase si la cunostinta altora.Eu n-am vorbit despre ce fac eu in patul meu asa habar nu ai despre ce vorbesti cand spui" normalul tau."Inclin sa cred ca normalul meu e si normalul mult mai multor persoane decat asta care-si povesteste experientele pisacioase.

Ca sa extrapolez putin discutia, toate geniile lumii (sau cea mai mare parte) au fost niste oameni complet anormali. Tu folosesti in mod uzual lucruri inventate sau concepute de niste oameni complet anormali care ar fi trebuit pusi la zid - dupa gandirea ta. In locul tau nu m-as lauda pentru faptul ca sunt normal "la fel ca altii". Din contra... M-as mandri cu faptul ca am ceva aparte. Ceva ce nu detin toti indivizii.

Fiecare e mandru de ceea ce e, ceea ce a realizat, ceea ce a devenit...

Iti dai seama ca n-as putea sa ma mandresc fata de teo sau fata de tine cu o relatie stupida in care iubitul meu ma alinta cu mangaieri, cuvinte, gesturi platonice... Orice gest, orice amanunt este de comun acord...si pe placul amandorora. Nu facem sex in pozitia misionarului niciodata, dar nu suntem plictisiti de ceea ce avem... Poate aveti nevoie de noutati in viata voastra, sau de persoane ceva mai inteligente care sa va excite si creierul nu doar limba!
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 18:22
Inchei postarile pe acest subiect!

Orice replica o sa ma determina sa deschid noi topicuri.

Cred ca dincolo de postarile de aici sunt oameni plictisiti de cei de langa ei, de ceea ce sunt...si cauta solutii disperate de a tine un om langa ei doar de dragul de a avea pe cineva care le "iubeste"!
NumaiTu
Postat pe 15 Septembrie 2009 18:27
De la: NumaiTu, la data 2009-09-15 18:27:06Inchei postarile pe acest subiect!

Cred ca dincolo de postarile de aici sunt oameni plictisiti de cei de langa ei, de ceea ce sunt...si cauta solutii disperate de a tine un om langa ei doar de dragul de a avea pe cineva care le "iubeste"!

replica

da topicuri noi!
anushkha
Postat pe 15 Septembrie 2009 18:29
De la: anonimulll, la data 2009-09-13 15:26:46
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-12 20:40:05
De la: anca0704, la data 2009-09-12 20:32:15poi uite ca eu ma refeream doar la faptul ca mi se pare ceva gretos si nesanatos ceea ce face domnisoara(asta ca sa nu ma apuc sa dau replica la fiecare postare a ei) si faptul ca anonimulll o "sustine" intr-un fel sau altul!

ok e o parere absolut normala ca oricare alta... inclusiv a mea personala, urina e buna doar in vasul de toaleta, in rest exista alifii pe baza de "uree" ...care pot fii folosite in diverse afectiuni ale pielii din umilele mele cunostiinte.... dar de acolo si pana a aduce in discutie urina ca medicament universal ...sau a prea-mari urofilia e cale lunga....
deci da... si mie mi s-ar parea absolut de neconceput sa las de bunavoie pe cineva sa imi faca asta, pt unii insa...."exista lichidul sfant" care sa ii duca pe culmile placerii.... nu le pot interzice asta dar pot sa ii rog sa se caute , sau sa isi gaseasca parteneri de discutii serioase in locurile potrivite...altfel pe aici vor avea parte doar de "vidanje" virtuale trimise diret la domiciliu sa le fie cu noroc... nah
ca i-ar am ras sa cad sub masa de teoduta asta...

Ai grija ca ultimul "i-ar" se scrie legat...

mea culpa.... surescitabilitatea subiectului e de vina , insa totusi...care era faza cu raspunsul asta????
doar "gramaticia" sa fi starnit reactii sau chestiunea abordata de "tudoritza muichii" nu mai este interesanta si ne luam de semantici acu'????

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Septembrie 2009 18:35
De la: NumaiTu, la data 2009-09-15 17:13:07
De la: Adinuca, la data 2009-09-11 17:59:23
De la: NumaiTu, la data 2009-09-11 17:14:23
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 22:41:02IMI PARE RAU.DAR DATORITA MULTITUDINII DE INAPOIATI MINTAL CARE SI AU BATUT JOC DE MINE SI DE CEEA CE AM VRUT SA SUSTIN CER INCHIDEREA TOPICULUI DE CATRE ADMINI.NU CREDEAM CA ABSOLUT TOTI CEI CE VOR COMENTA VOR LUA IN DERADERE CEVA CE AR TRB SA FIE DACA NU SFANT,MACAR TABU.ESTE INADMISIBIL CA IN ACEASTA SOCIETATE SA ECXISTE NUMAI FRUSTRATI SI INADAPTATI..ESTE SECOLUL 21..TREZITI-VA!!!

Eu citesc si inteleg ca tie ti s-a spalat creierul! Nu cred ca ai mai avut pana acum o relatie serioasa...
In plus, o ora de educatie sexuala respectiv igiena si sanatate nu ti-ar strica.

Nu privi critic parerile celorlalti...Imi imaginez ca nu ti-a fost la indemana sa intrebi un medic ce efect are urina in corpul tau. Ai auzit de refluz urinar? Dar de infectie urinara?
Dar de infectie in sange produsa de microbi?

waw deci tot noi suntem de vina?omg..eu cred ca tu ar trebui sa te trezesti.Nu ti se pare interesant ca nimeni din cati au scris in topicul acesta nu e de acord cu tine?pune-ti un semn de intrebare.....nu e bine ce faci fata asa cum spune si NumaiTu exista tot felul de infectii poti sa te imbolnavesti si doamne fereste.Tu crezi ca lumea iti vrea raul?ne miram si noi pt.ca sincer eu inca nu am mai auzit chestii dinastea atat de jalnice.Tu trebuie sa fi aia ciudatata nu noi.Iara daca tu crezi ca lumea isi bate joc de tine atunci asa sa crezi dar vei suporta urmarile mai incolo.Daca tie iti place ceea ce faci bafta dar atunci nu inteleg cu ce te putem noi ajuta daca nu asculti sfaturile nimanui si crezi ca ne batem joc.Treaba ta si bafta

Personal consider ca fata voia sa afiseze nonconformismul din patul ei!
Nu cred ca se simte cu adevarat bine dupa ce bea asa ceva, cand noua ne vine sa varsam cand intram intr-o toaleta si simtim mirosul puternic de urina...

da...cam asa ceva....mai bine s-ar documenta anonimul despre infectii ca e simplu sa dai un click pe google decat sa critice pe toata lumea....cica noi nu ne referim la subiect dar el ce face cand face observatie la toata lumea?de la topicul deschis de acea tipa s-a ajuns si la alte discutii e normail dar.....in fine....ciudata e lumea asta
Dalya
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:03

Daca din posturile mele de pana acum ai inteles ceea ce ai scris in mai mult de 5 posturi (adica nimic) inseamna ca nici nu ma mai obosesc sa-ti dau vreo replica... Nu merita. Oricum nu ai intelege nimic...
anonimulll
Postat pe 17 Septembrie 2009 03:00
De la: Adinuca, la data 2009-09-15 19:03:24
De la: NumaiTu, la data 2009-09-15 17:13:07
De la: Adinuca, la data 2009-09-11 17:59:23
De la: NumaiTu, la data 2009-09-11 17:14:23
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 22:41:02IMI PARE RAU.DAR DATORITA MULTITUDINII DE INAPOIATI MINTAL CARE SI AU BATUT JOC DE MINE SI DE CEEA CE AM VRUT SA SUSTIN CER INCHIDEREA TOPICULUI DE CATRE ADMINI.NU CREDEAM CA ABSOLUT TOTI CEI CE VOR COMENTA VOR LUA IN DERADERE CEVA CE AR TRB SA FIE DACA NU SFANT,MACAR TABU.ESTE INADMISIBIL CA IN ACEASTA SOCIETATE SA ECXISTE NUMAI FRUSTRATI SI INADAPTATI..ESTE SECOLUL 21..TREZITI-VA!!!

Eu citesc si inteleg ca tie ti s-a spalat creierul! Nu cred ca ai mai avut pana acum o relatie serioasa...
In plus, o ora de educatie sexuala respectiv igiena si sanatate nu ti-ar strica.

Nu privi critic parerile celorlalti...Imi imaginez ca nu ti-a fost la indemana sa intrebi un medic ce efect are urina in corpul tau. Ai auzit de refluz urinar? Dar de infectie urinara?
Dar de infectie in sange produsa de microbi?

waw deci tot noi suntem de vina?omg..eu cred ca tu ar trebui sa te trezesti.Nu ti se pare interesant ca nimeni din cati au scris in topicul acesta nu e de acord cu tine?pune-ti un semn de intrebare.....nu e bine ce faci fata asa cum spune si NumaiTu exista tot felul de infectii poti sa te imbolnavesti si doamne fereste.Tu crezi ca lumea iti vrea raul?ne miram si noi pt.ca sincer eu inca nu am mai auzit chestii dinastea atat de jalnice.Tu trebuie sa fi aia ciudatata nu noi.Iara daca tu crezi ca lumea isi bate joc de tine atunci asa sa crezi dar vei suporta urmarile mai incolo.Daca tie iti place ceea ce faci bafta dar atunci nu inteleg cu ce te putem noi ajuta daca nu asculti sfaturile nimanui si crezi ca ne batem joc.Treaba ta si bafta

Personal consider ca fata voia sa afiseze nonconformismul din patul ei!
Nu cred ca se simte cu adevarat bine dupa ce bea asa ceva, cand noua ne vine sa varsam cand intram intr-o toaleta si simtim mirosul puternic de urina...

da...cam asa ceva....mai bine s-ar documenta anonimul despre infectii ca e simplu sa dai un click pe google decat sa critice pe toata lumea....cica noi nu ne referim la subiect dar el ce face cand face observatie la toata lumea?de la topicul deschis de acea tipa s-a ajuns si la alte discutii e normail dar.....in fine....ciudata e lumea asta

Am un medic in familie. Deci stiu despre ce vb... Da mai bine tu un search pe google.
anonimulll
Postat pe 17 Septembrie 2009 03:01
Doamne mare ti-e gradina.
Citesc si ma minunez, nu imi vine sa cred ca poate exista o astfel de persoana care sa accepte asa ceva. Daca si asta se numeste iubire ................ INCREDIBIL . Mi se face greata numai cand ma gandesc la asta.
criistiina1984
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:40
doamne:| exista si asa cv ? cum potzi sa simti placere cand faci asta?:O fiecare cu fanteziile lui...dar parca...totusi:|
wake up:-<
inocentafurata
Postat pe 17 Septembrie 2009 18:35
de fapt...nici nu o pot numi fantezie :|
inocentafurata
Postat pe 17 Septembrie 2009 18:35

Cred ca te inseli foooooooooooarte tare.Aminteste-ti ca nu cunosti pe nimeni de fapt si ca aparentele insala.E foarte posibil sa fie ca multe altele pe aici o poveste luata de cine stie unde si transpusa aici ca fiind proprie.Nu trage concluzii just have fun.

Postat pe 18 Septembrie 2009 08:24
Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

http://www.youtube.com/watch?v=jNmVL0XnucA
dudett_
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:45
De la: dudett_, la data 2009-09-23 14:45:58 Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

Da ,olitze de noapte sexy nu ai ,ca ar fi mai potrivite pentru topicul asta?

Postat pe 15 Octombrie 2009 09:54
De la: scorpio67, la data 2009-10-15 09:54:54
De la: dudett_, la data 2009-09-23 14:45:58 Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

Da ,olitze de noapte sexy nu ai ,ca ar fi mai potrivite pentru topicul asta?

iubita cine te supara?
cristiana_cris
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:20
Aoleo!
Ce v-a venit, lume, de va luarati de par pe topicu' asta prafuit?
Dor_a
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:28
De la: Dor_a, la data 2009-10-15 10:28:13Aoleo!

se pare ca a te lua de par a devenit tot o perversiune nu Dor_a?
spumosu
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:30

dora
cristiana_cris
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:36
De la: spumosu, la data 2009-10-15 10:30:08

consilierea este si ea o perversiune?
one_size
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:37
'Neatza, dragilor!

Cum ne mai perversam azi?
Dor_a
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:44
De la: one_size, la data 2009-10-15 10:37:39

luand in considerare ca ma tot duci cu vorba cred ca da poate fi incadrata in categoria perversiuni
spumosu
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:49
De la: spumosu, la data 2009-10-15 10:49:58
De la: one_size, la data 2009-10-15 10:37:39

luand in considerare ca ma tot duci cu vorba cred ca da poate fi incadrata in categoria perversiuni

cine eu?
doamne feri departe de mine!eu care te alerg pe aici zi de zi!
mie mi-ar fi rusine sa zic ca te duc cu vorba!
uofff ce nerecunoscator!
one_size
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:59
se pare ca unele persoane nu stiu sa faca diferenta intre iubire si perversiune....pt acele persoane am sa explic eu....
DRAGOSTE este atunci cind mingai usor femeia cu o pana...
PERVERSIUNE este atunci cind o mingai CU TOATA GAINA....
MITZAYO2007
Postat pe 15 Octombrie 2009 12:42
De la: MITZAYO2007, la data 2009-10-15 12:42:53se pare ca unele persoane nu stiu sa faca diferenta intre iubire si perversiune....pt acele persoane am sa explic eu....

miau miau spuse pisoiul
cristiana_cris
Postat pe 15 Octombrie 2009 14:46
De la: MITZAYO2007, la data 2009-10-15 12:42:53se pare ca unele persoane nu stiu sa faca diferenta intre iubire si perversiune....pt acele persoane am sa explic eu....

deci ...prin asociere.....cum mie imi plac florile....si imi place sa fiu mangaiata cu un intreg buchet de trandafiri.......inseamna ca sunt.......PERVERSA !!!............ ....nici ca se putea mai mare adevar !!..........prietenii stiu de ceeeeeeeee !!..........
etta
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:12
prietenii stiu de ce??? DE CE?
MITZAYO2007
Postat pe 15 Octombrie 2009 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce părere aveți despre sexul oral in cuplu 3 De la: kudika_1039813 1 Martie 2021 19:22
dubla penetrare 58 De la: cristiana_cris 6 Octombrie 2009 12:42
Un pic altfel... 35 De la: inna_2324 11 Octombrie 2009 01:22
am nevoie de o parere ! 158 De la: pisibroasca 12 Februarie 2010 17:26
pffff 7 De la: yumalai 22 Iunie 2010 13:22