Setari Cookie-uri

horoscop rautacios la cerere

foarte adevarat, chiar daca e rautacios...ms
giorgianakatalyna
Postat pe 30 Martie 2009 23:10
Spune-mi in ce zodie esti, ca sa-ti spun ce pozitie sexuala preferi!


Berbec

Cu sangele clocotind, puternici si sexy, Berbecilor le place sa domine in dormitor. Stiu mai bine ca oricine sa creeze o atmosfera romantica si au o imaginatie debordanta in a-si pune in scena cele mai indraznete fantezii. Daca-i citesti literatura erotica, il dai gata. Se va astepta la mai mult, asa ca nu va ezita sa treaca la treaba. Cel mai probabil, un Berbec te va aseza pe spate si va ingenunchia in fata ta, pentru a avea controlul deplin al situatiei, miscandu-se si impingandu-se inspre tine, tinand cont de ritmul corpului tau. Berecii adora sa fie zgariati sau muscati si nu le e rusine sa tipe de placere in timpul actului sexual.


Taur

Taurul este foarte senzual si se va supune usor dorintelor tale. Te va aseza pe burta si te va masa pe spate. Apoi, iti va mangaia usor umerii, sanii si buricul. Taurul te va penetra usor, trecand de la miscari bruste si rapide la miscari lente. Nu-i place sa faca lucrurile in pripa, asa ca rezerva-ti ceva timp, daca ai de gand sa faci sex cu un Taur. Expert al seductiei, mereu in cautarea punctelor sensibile, stie cum sa-ti rasfete trupul ca nimeni altul.


Gemeni

Geamanul este un amant plin de viata. Pozitia sexuala preferata a Gemenilor este aceea in care partenerii stau intinsi pe o parte, fata in fata. Dupa prima penetrare, eliberati-va mainile si atingeti-va unul pe celalalt. Nu va grabiti, si incercati sa schimbati unghiul. Desigur, Geamanul se straduieste sa capteze o gama intreaga de senzatii: de la miros, la vaz si auz. Geamanul prefera sa faca sex mai degraba in gradina, decat intr-un dormitor sofisticat. N-ar zice nu nici unei partide de sex prin telefon, asa ca ati putea sa incepeti cu asta si sa terminati actul in realitate.

Rac

Este clar adeptul pozitiei Lotus: stand cu picioarele incrucisate si cu picioarele partenerei in jurul corpului sau. In aceasta pozitie, el ii poate mangaia fesele si sanii si o poate imbratisa, astfel incat sa-i simta tot trupul. Daca nu e inca excitat, poti incerca stimularea orala. Racul nu se va sfii sa-ti impartaseasca fanteziile sexuale, fiind adeptul moto-ului: “o partida de sex beton se bazeaza pe incredere reciproca”. Daca te vei arata intelegatoare, poti fi sigura ca Racul iti va oferi orgasme multiple.

Leu

Leii adora sa faca sex in picioare, pentru ca le place sa fie admirat pana si in dormitor. Penetrarea profunda, cu femeia stand in genunchi, sprijinindu-se in maini, in timp ce el ii mangaie sanii si se joaca cu clitorisul ei va pot aduce amandurora satisfactia erotica. Aceasta pozitie insa nu este recomandata pentru un inceput lent. Se stie ca Leul este un amant viguros si nu va ezita sa te insface pentru a-ti darui apoi un orgasm furtunos. Leul nu se da inapoi de la a-si impartasi fanteziile sexuale si asteapta aceeasi deschidere si din partea partenerului.

Fecioara

Nativul in Fecioara este adeptul iubirii rafinate. II place sa stea pe marginea patului cu picioarele departate, in timp ce partenerul ingenunchiaza in fata ei si o penetreaza sau o satisface oral. Fecioarei ii place sa detina controlul, de aceea aceasta pozitie este ideala, permitandu-i sa stabileasca unghiul si ritmul penetrarii. Fecioarele se dau in vant dupa tot felul de joculete erotice, precum “Rezista si preda-te”. Finalul jocului se va solda invariabil cu orgasme explozive. O Fecioara stie intotdeauna ce vrea, iar partenerul sau poate fi sigur ca va avea parte de o experienta sexuala de neuitat.

Balanta

Balantele sunt foarte romantice si nu au nevoie de nuditate. Se excita numai daca stii sa ii seduci intelectual. Pozitia misionarului s-ar putea dovedi cea mai potrivita pentru o Balanta. Cel mai mult ii place sa savureze actul sexual in timp ce mangaie partile intime ale partenerului. Pentru Balanta, sexul nu este o proba de acrobatie, ci mai degraba o arta a senzualitatii. Preludiul este punctul lor forte. Nimeni nu poate fi mai tandru si mai atent la dorintele tale decat o Balanta.

Scorpion

Este zodia cu cel mai fierbinte sange si poate cel mai nesatul amant dintre toate semnele horoscopului. Isi va intinde partenera pe spate si se va aseza deasupra, frecandu-se incet de sanii acesteia. Daca te vei lasa prada dorintelor unui Scorpion, s-ar putea sa treci de la stimulare orala, la penetrare adanca. In timpul preludiului, ii place sa muste si sa ciupeasca, bucurandu-se de gemetele tale. Daca esti o fire mai timida si nu te simti pregatita de sex salbatic, stai departe de un Scorpion, caci odata ce ai ajuns in patul acestuia, nimic nu te mai poate salva!

Sagetator

Este un amant salbatic si surprinzator. Sa nu te mire daca te taraste la o partida de sex in timp ce tu trebaluiesti prin bucatarie. Pozitia sa preferata este cea “pe la spate”. Este mereu in cautare pozitii si scenarii noi si incitante. Nimic nu se compara cu un masaj facut de un Sagetator. Degetele lui iti vor explora trupul, atingandu-ti delicat zonele erogene.

Capricorn

Cand vine vorba de sex, este foarte meticulous. Se da in vant dupa pozitia in care ambii parteneri stau fata in fata. Capricornul este foarte mandru de potentialul sau sexual, fiind un alergator de cursa lunga in maratonul sexului. Lasa-l sa-ti arate tot ce stie si nu vei regreta! Daca vrei sa-l inciti, creeaza o atmosfera romantica. Capricornul va aprecia o partida fierbinte chiar pe covor, langa semineul din sufragerie.

Varsator

Atitudinea sa fata de sex este mai degraba intelectuala. Varsatorul se poate lasa prada preludiului, aducandu-si partenera la orgasm chiar si fara s-o penetreze. In timp ce tu te exciti din ce in ce mai tare, el devine tot mai inventiv si mai perseverant. Pozitia lui preferata este aceea in care sta pe spate si isi lasa partenera sa preia controlul, astfel incat aceasta sa poata ajunge la orgasm prin stimulare clitoridiana. In tot acest timp, Varsatorul isi va schimba pozitia picioarelor, departandu-le, apoi apropiindu-le. Chiar daca uneori ti se va parea un pic extravagant, cu un Varsator nu te vei plictisi niciodata in dormitor.

Pesti

Pestii sunt fermecatori din nastere. Extrem de intuitive, vor sti cum sa-ti descopere cele mai sensibile zone ale corpului. Va puteti dezmierda in pozitia lingurii. Astfel, trupurile voastre se vor putea mula foarte usor unul pe celalalt. Daca stai pe burta, nativul in Pesti te va penetra din spate, oferindu-ti una dintre cele mai relaxante pozitii sexuale. Nu fi surprins daca va juca rolul supusului si te va pune sa-l domini. Adora sa faca asta in pat!

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 14:20
Caut persoane care sa utilizeze internet de la orange prin stick usb. Daca stiti pe cineva contactati-ma la adresa de messenger allessa1721 pls
allessa1721
Postat pe 31 Martie 2009 14:25
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-30 18:53:46pui si pt gemeni ???Pls

ms anticipat !!!


da am pus pentru gemeni la pg 2 e...
Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 14:26
De la: kitshki, la data 2009-03-30 18:14:53vreau si eu horoscop rautacios pentru sagetator va rooog


Sagetator (22.11-21.12)
Planeta dominanta: Jupiter, planeta exceselor si a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Sagetatorul este un inconstient optimist, a carui specialitate este datul cu bâta în balta: scoate perle dupa perle cu un aer de savant atotstiutor, face glume proaste si râde fara rost. Este un snob care-si poarta hainele cu etichetele pe-afara si se lauda cu vedetele de teleshopping pe care le frecventeaza. Promite marea cu sarea, dar când trebuie sa-si tina promisiunile este lovit de amnezie. Adora masinile, pe care le conduce cu placere si cu mare viteza, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindca se crede cel mai tare, se baga în bucluc si trece razant pe lânga dezastre. Scapa însa cu bine, caci beneficiaza de clauza berzei chioare, care i-a fost acordata pentru a nu ramâne zodia cuI doar cu 11 zodii. Când se îndragosteste, iubeste cu foc, din toata inima.. Problema e ca, având o inima foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivita: parlamentar, sociolog, pocherist, paraautist, turist.
Pizza magica: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 14:36
De la: kitshki, la data 2009-03-30 18:14:53vreau si eu horoscop rautacios pentru sagetator va rooog


Simbol: Arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic.
Element: Focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator.

SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Calitate: Mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce.

Guvernator: Jupiter. Zeul „Dincolo de cele mai indraznete vise”. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite.

Activitate preferata: Sa deschida gura inainte sa gandeasca.

Carte preferata: „Filosofia la minut”.

- Ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baietii si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare.

- O sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.

- Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de nereparat.

EA

Independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii… DAR:

- Face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica.

- Intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e la fel de expusa la accidente ca si barbatul Arcas si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des.

- Cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea.

- Poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop.

- Isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura.

- Uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii.

- Ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e la fel de „ratacitoare” ca nativul barbat.

- Probabil ca are multi prieteni barbati. Daca esti genul gelos, o sa iti cam puna rabdarea la incercare. Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii.

- E foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale.

- E cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului.

Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul.

Unde il gasesti: Intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani

Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.

Prima intalnire: Daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa.

Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.

Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.

Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza.

Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua 3 invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE!”

Cum te descurci cu unul?

- Arcasii au nevoie de aventura.

- Ii cuceresti cu spontaneitatea.

- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.

- Fii un bun ascultator.

- Iau foc daca le ceri sa taca.

Cum se inteleg cu altii?

Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta.

Doar prieteni: Gemeni.

Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti.

Oaia neagra: Scorpion.



Model in viata: Goofy.

Idol romantic: omul invizibil.

Slujba visurilor: Senatorul care tine mereu discursuri.

Prima intalnire ideala: Sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea.

Fraza cheie: „Ce am facut?!”

Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”

Zona erogena: Soldurile. Isi pastreaza pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinerete, langa braul pe care il poarta acum.

Stil romantic: Inexistent.

Ciudatenie sexuala: Eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru amandoua sexele.

CARACTERISTICI

- Un tantalau de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati.

- Nu are stare si are o personalitate extravaganta.

- Crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati.

- Nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi.

- La un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. Este cel mai bun ucigas din zodiac. Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau.

- E pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat.

- Are sindromul „iarba e mai verde in curtea vecinului”. O sa renunte la planuri de perspectiva pentru senzatii pe termen scurt.

- Daca te certi, o sa iti serveasca o predica de-o sa iti dea sangele pe urechi. Daca incerci sa iti argumentezi punctul de vedere, nu o sa ia cu cine, ca deja au intins-o.

EL

Sincer, increzator si vesnic optimist. Nu o sa iti limiteze libertatea, nu o sa iti ceara sa renunti la intalnirile cu prietenii doar ca sa stai cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita… DAR:

- Sa o spunem pe sleau, are o frica organica fata de implicarea sentimentala. E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii. Il intereseaza actul in sine, nu tu.

- O sa te incante cu siguranta zambetul lui strengaresc si talentul de a-ti recita sonete de Shakespeare in timp ce iti desface sutienul. Nu te amagi!

- Ca partener, e mai degraba un bun prieten pe care nu il vezi prea des. Acasa pentru el este locul in care isi schimba hainele, face dus si doarme. Chiar daca te mariti cu el, e la fel ca atunci cand erai singura.

- Nu te astepta sa fie umarul pe care plangi sau bratele puternice care sa te protejeze. O sa ii fi amica sau fan si o sa petreci multe nopti singura.

- Nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea sa ai o viata a ta, independenta. Nu topai, ca asta e doar pentru ca ii da lui mai mult timp sa umble de nebun cu prietenii lui. E nascut sa fie burlac.

- Nu o sa il intereseze cum te imbraci, unde iti petreci timpul, cu cine si pe ce bani atata vreme cat nu il deranjezi cu detaliile.

- Are o parere despre orice. Nu poate sa iti dea un raspuns simplu. Intreaba-l daca vrea un sandwich si o sa iti tina un curs despre istoria Angliei.

- Respecta autoritatea atata vreme cat el este autoritatea. Pune-i la indoiala dreptul de a domni si o sa vezi ce e aia mania lui Jupiter. Temperamentul lui vulcanic o sa cauzeze uneori inlocuirea mobilei sau repararea peretilor.

- Impulsiv. Trimite-l dupa lapte si o sa se intoarca cu bilete de avion. Doar pentru el, pentru ca ii place sa fie singur. Daca te pune Aghiuta sa te duci si tu, o sa te tarasca prin jungla africana sau printr-un sat pierdut unde toata lumea vorbeste mayasa. Mai bine ramai acasa si roaga-te sa il rapeasca pigmeii.

- Ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baieti si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare.

- O sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.

- Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de nereparat.

EA

Independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii… DAR:

- Face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica.

- Intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e la fel de expusa la accidente ca si barbatul Arcas si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des.

- Cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea.

- Poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop.

- Isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura.

- Uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii.

- Ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e la fel de „ratacitoare” ca nativul barbat.

- Probabil ca are multi prieteni barbati. Daca esti genul gelos, o sa iti cam puna rabdarea la incercare. Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii.

- E foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale.

- E cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului.

Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul.

Unde il gasesti: Intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani.

Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.

Prima intalnire: Daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa.

Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.

Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.

Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza.

Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua 3 invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE!”

Cum te descurci cu unul?

- Arcasii au nevoie de aventura.

- Ii cuceresti cu spontaneitatea.

- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.

- Fii un bun ascultator.

- Iau foc daca le ceri sa taca.

Cum se inteleg cu altii?

Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta.

Doar prieteni: Gemeni.

Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti.

Oaia neagra: Scorpion.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 14:44
Taur (21.04-21.05)
Planeta dominanta: Venus, planeta trandaviei si a lascivitatii,
Animalul sacru: vaca indiana
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate si perseverenta, de fapt doua modalitati de exprimare a lipsei de imaginatie. Universul lui se margineste la ce poate sa vada, sa guste sau sa pipaie. Notiunile complexe îl tulbura profund, iar îndaratnicia lui n-are seaman - daca a apucat într-o directie, asa o tine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic si intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzitatii, da însa dovada de o apriga viclenie atunci când îsi apara pielea sau vrea sa obtina ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustete, Taurul ascunde o abominabila lasitate.
Meseria potrivita: contabil, lautar, coafeza, manechin, pom-star,degustator de maioneza.
Pizza magica: Rusticana
Medicamentul norocos: întaritoarele (sexuale)

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 14:58
Leu (23.07-22.08)
Planeta dominanta: Soarele, astrul egoismului si îngâmfarii.
Animalul sacru: pupaza
Personalitate: Leul este un lider înnascut si, ca toti liderii, se înalta strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simt decât el. Subordonatii îi acorda respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maxima placere. Ambitie! ca nimeni altul. considera ca a atins pozitia cuvenita doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizita. Se iubeste atât de mult pe sine încât îsi pupa oglinda de câte ori se crede singur. Este asa de obsedat de onoruri ca, daca primeste o cupa la campionatul de sotron, e în stare sa umble cu ea atârnata la gât, sa vada lumea cât de grozav este. Atrage atentia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie arunca cu banii în toate partile, fie poarta o arma. Pozeaza tot timpul, doarme pe stânga fiindca profilul drept îl avantajeaza mai mult si arata cu degetul mijlociu ca sa-si expuna mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflacarat ca un furnal si la fel de discret o trompeta cu amplificator.
Meseria potrivita: împarat, sef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magica: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinica
Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 14:59
De la: onutza_only, la data 2009-03-03 15:42:12dar pentru balanta si rac?.,,,,,,,,,


Balanta (23..09-22.10)
Planeta dominanta: Venus, planeta trândaviei si lascivitatii.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balanta are certe înclinatii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, si un înalt simt artistic, reflectat în flerul cu care-si asorteaza pantofii cu lenjeria. Plina de gratie si eleganta, umbla cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încalcare a etichetei. Se zice ca adora confortul si armonia, ceea ce în traducere libera înseamna ca este lenesa si n-are principii ferme. Despre Balanta se mai spune ca este o buna colaboratoare si sfatuitoare: în orice problema, expune câteva zeci de solutii, ca apoi sa-l lase pe celalalt sa decida. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în masura sa comenteze ar fi psihiatrul care o trateaza. În lipsa lui, se accepta si marturiile apropiatilor, adânc îngrijorati de viteza cu care-si schimba parerile si de costurile marite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimata. Cel mai de seama lucru din viata ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca sa poata fi relatate.
Meseria potrivita: agent matrimonial, arbitru, escorta, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magica: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 15:01
De la: onutza_only, la data 2009-03-03 15:42:12dar pentru balanta si rac?.,,,,,,,,,



Simbol: Un cantar. Vesnic dezechilibrat, cu talgerele inclinate intotdeauna in favoarea Balantei. Ceea ce da o nehotarare cronica, inclusiv in ceea ce priveste sexualitatea. Incercarea de a echilibra trei relatii secrete si alte cateva aventuri in timp ce planuieste nunta anului ii asigura nativului titlul de necontestat de amant duplicitar al secolului

BALANTA (23 septembrie- 22 octombrie)

Element: Aer. Aerul balantei iti bazaie non stop in urechi. Ideea lor de discutie rationala este ca ei vorbesc si tu asculti pastrandu-ti ratiunea. Pentru ca intr-o ureche o sa iti susure apropouri fierbinti si in cealalta o insiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodata sau nu.

Calitate: Cardinal. Adica conducator. Campion absolut in vorbitul pe la spate, umilirea celorlalti si fufa perfecta. De asemenea, expertul zodiacului cand vine vorba de stricat casele altora.

Guvernator: Venus. Zeita chirurgiei plastice si a tavanelor cu oglinzi. Zeita capriciilor.

Activitate preferata: Ranjitul.

Carte preferata: „Cum sa te casatoresti (si) cu propria-ti persoana”.

Model in viata: Barbie/Ken.

Idol romantic: Anna Nicole Smith.

Slujba ideala: Avocatul diavolului.

Prima intalnire ideala: In oras apare un individ imposibil de frumos si dezgustator de bogat intr-o limuzina cu sofer. Multimea se da la o parte din calea lui. Ajunge in fata Balantei si ii o cere in casatorie pe loc, cu promisiunea unei vieti luxoase si lipsita de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodata.

Fraza cheie: „Pe de alta parte…”

Fraza de agatat: „Crezi ca mi se potriveste culoarea asta?”

Parte a corpului: Rinichii. Plini de nisip si pietre de la dintii pe care si-i scrasnesc noaptea ca sa compenseze surasul fals pe care il afiseaza toata ziua.

Zona erogena: Fundul. Stau pe el in timp ce tu faci toata treaba.

Ciudatenie sexuala: Orice pozitie e ok, atata vreme cat pot sa vada o oglinda.

Stil romantic: Intortocheat.

CARACTERISTICI

- Vanatori de avere, nehotarati, lipsiti de orice fel de autocritica, cu personalitatea unei frunze in vant.

- Vad dezacordul ca pe un afront personal (o sa se incrunte daca schimbi postul de radio). Daca te certi cu ei, o sa ai de infruntat o tornada de furie. Daca le demonstrezi ca au gresit, o sa fie de acord pe fata, dar o sa te urasca in secret pentru asta.

- Pentru o Balanta, pacea si armonia inseamna sa fii de acord perfect cu filosofia lor de moment.

EL

- Amuzant, carismatic si foarte sarmant. Are un gust impecabil la haine. O personalitate vioaie si prietenoasa care il face foarte popular. Un visator idealist care crede in fair-play si in pacea lumii… DAR:

- Capricios, inconstant si mereu in cautarea noii mari dragoste a momentului. Cand vine vorba de agatat, barbatul Balanta este la fel de versat ca un politician in campania electorala.

- Nu e realist. Pentru tine viitorul inseamna urmatorii cativa ani, pentru el, maine dimineata.

- Superficial. Vrea o papusa Barbie care sa gateasca, sa faca curatenie si sa ii distreze alaiul de prieteni, nu o femeie care sa il confrunte cu responsabilitati.

- Nu ii plac certurile. Incearca sa ai un conflict cu el si probabil ca tu o sa fi cea care o sa faca spume. Mai ales pentru ca pare atat de al dracului de rezonabil si calm.

- In cel mai bun caz, un fraier nehotarat. Pleaca sa faca ceva si sfarseste prin a face cu totul altceva (de exemplu: pleaca la supermarket sa ia de mancare, dar uita pentru ca niste prieteni cu care s-a intalnit pe drum l-au invitat in oras). In cel mai rau caz, regele barurilor. Gandeste-te la smecherii „cool” si „trendy” care pierd vremea pe acolo, imbracati dupa ultimul racnet si freza impecabil aranjata.

- Vrea o relatie bazata pe egalitate. Dai si primesti. Tu dai si el primeste. Se asteapta sa il alinti si sa il rasfeti, sa ii menajezi egoul si sa nu il deprimi cu probleme reale si stringente (nu mai sunt bani, s-a stricat teava de la bucatarie, ala micu’ are nevoie de tenisi noi etc.)

- E responsabil de 7 din 10 relatii ratate. Celelalte 3 sunt din vina barbatilor Pesti.

- Desi cu atata indecizie, e de mirare ca ajunge vreodata sa aiba o relatie, adevarul e ca intodeauna e „oarecum cu cineva” sau cauta sa fie „oarecum cu cineva”. Cineva care e intodeauna mai bun decat tine. Din cauza lui a crescut rata divortului

EA

Cea mai populara dintre femeile zodiacului. E de obicei foarte atragatoare. Atenta, inteligenta, crede in egalitate. Cauta armonia si o relatie profunda. Este calda, senzuala si feminina… DAR:

- E vanitoasa, geloasa si indragostita de oglinda.

- Adora excesele. Combate depresia prin terapie de cumparaturi.

- Foarte rar cantareste aspectele unei probleme daca nu priveste vanitatea ei personala. Nu e proasta, dar gandirea rationala, asa cum o intelege restul lumii, nu are de a face cu ea. Este cea mai probabila candidata pentru multe operatii estetice.

- Nu exceleaza la luarea deciziilor, adica nu e in stare sa ia vreo decizie, la fel ca si corespondentul ei masculin.

- Are o structura emotionala si un simt estetic extrem de ciudate. E fie o extrema, fie cealalta. O sa iti critice gusturile in aceste domenii, chiar daca e ceva gen „rade ciob de oala sparta”.

- „Noi” e cuvantul ei preferat intr-o relatie. Se misca cu viteze supersonice cand vine vorba de relatii. Da-i un deget si iti ia toata mana. In final, o sa iti faca un set de reguli dupa care sa traiesti, reguli care privesc toate aspectele vietii. E ca un fel de planta parazita care se intinde si sufoca tot.

- O sa ramana in viata ta mult timp dupa ce v-ati despartit. Nu pentru ca te vrea inapoi, ci pentru ca sa se asigure ca suferi fara ea. O sa iti pastreze numarul pentru o eventuala aventura. Nu, nu are nimic de a face cu tine, ci cu ea.

Cum il depistezi: Individul cu sarm tineresc, foarte bine imbracat cu freza perfect aranjata si o expresie absenta e sigur o Balanta.

Unde il gasesti: La intersectii, langa automatele cu mai multe feluri de cafea, in juriul unui concurs de Miss Univers, pe scurt, oriunde trebuie luate hotarari neimportante.

Cum il intrigi: Daca pari un manechin care tocmai a terminat o sedinta foto pentru un catalog de moda. Daca pari fara griji si fara prea multe in cap. Daca pari tanara si cu sanii foarte dezvoltati. Dupa asta asteapta cu foarte mare rabdare sa faca o miscare.

Prima intalnire: De obicei e foarte misto. O sa te duca intr-un loc frumos (pe care il alegi tu), unde o sa beti un pahar de vin (pe care il alegi tot tu), o sa faceti conversatie (despre ce vrei tu). O sa plateasca el (pentru ca i-a vazut pe altii). De ce vrei sa strici totul intrebandu-l daca o sa te sune maine???

Cand sa o faci: Mai asteapta, ca nu pierzi nimic. Adica vreun an sau doi pana se hotaraste daca vrea sa te mai vada sau nu. Oricum o sa fie decizia ta, pana la urma, si deci vina ta.

Cand ii pui intrebarea: Cand vrei sa termini relatia.

Daca iti da papucii: Inseamna ca si-a gasit pe altcineva, pentru ca nu e in stare sa ia hotarari de capul lui. Daca incerci sa il recuceresti, o sa il bagi in ceata. Indiferent daca sta sau pleaca, o sa insiste ca tu l-ai fortat sa o faca.

Daca ii dai tu verde: O sa fie deja cu altcineva, chiar daca e fericit sau nu, inainte sa se fi uscat cerneala pe scrisoarea de despartire/sa fi venit confirmarea de primire a SMS-ului. Daca iti vine sa ii crapi capul de nervi, aminteste-ti ca asta ar insemna sa il iei in serios.

Cum te descurci cu o Balanta?

- Au nevoie de armonie.

- Le atragi atentia daca te porti frumos si civilizat.

- Fa-le complimente sa se simta bine.

- Nu ii forta sa ia decizii rapide.

- Iau foc daca le spui ca nu se potrivesc horoscoapele din Libertatea si Curierul National.

Cum se inteleg cu altii?

Pariaza pe: Gemeni, Varsator, Leu, Berbec.

Doar prieteni: Balanta, Sagetator.

Trage-ti un glont in cap acum: Taur, Rac, Capricorn, Scorpion.

Oaia neagra: Fecioara, Pesti.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 15:07
Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominanta: Pluto, planeta obsesiilor si paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserva, dramele si ghinioanele. Are emotii intense, idei fixe si puterea de a deochea.. Este atât de încordat, încât da impresia ca sufera, iar încordarea lui face sa se defecteze obiectele din jur. Chiar si cei apropiati sunt profund afectati, de unde si bafta pe care o are la mosteniri. Stie ce vrea, dar cauta sa obtina totul pe cai ocolite. E genul care mai bine îsi otraveste dusmanul decât sa-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi si conspiratii. Asta nu-l împiedica sa umble cu fitile si sa-i manipuleze pe ceilalti. Îi considera prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindca stiu ca n-are mama, tata sau scrupule, si ataca subversiv, sub centura. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos si posesiv, care-si scoate din minti perechea cu banuielile si cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivita: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânator de fantome.
Pizza magica: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de matraguna.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 15:12
Capricorn (22.12-20.01)
Planeta dominanta: Saturn, planeta parvenirii si anchilozarii.
Animalul sacru: catârul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie sa ajunga în motul ierarhiei si-si urmareste interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenta cu care merge pe drumul stabilit arata ca de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viata. Încapatânarea lui este monumentala - mai mare ca a Berbecului si a Taurului, care sunt, totusi, niste vietati relativ normale. Si la capitolul rezistenta sta bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar numara printre putinii supravietuitori, alaturi de sobolani si insecte. Grozav de suspicios si sigur ca nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn daca nu controleaza totul. Detine un stoc impresionant de temeri si complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi sa si le mascheze. De aici, o permanenta încordare, care-i da aerul cuiva care a înghitit o coada de cazma … fiind din cale-afara de plictisitor, îsi gaseste greu o pereche care sa-l suporte. Singurul care îl tolereaza este alt Capricorn.
Meseria potrivita: în asigurari, IT, liftier, calugar, paznic.
Pizza magica: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 15:13
Varsator (21.01-19.02)
Planeta dominanta: Uranus, planeta convulsiilor si ciudateniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Varsatorii sunt cele mai ciudate fiinte de pe Terra, ceea ce explica frecventa marita cu care sunt rapiti de martieni. Nu se stie totusi daca acestia îi selecteaza doar pentru a le studia anomaliile sau fiindca îi considera o specie înrudita. Oricum, este ceva în neregula cu ei, deoarece au idei stranii, reactii imprevizibile si fac totul pe dos fata de restul omenirii. Se spune ca sunt deschisi la nou, le place sa experimenteze si au o fire independenta. Asta înseamna ca dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase si îi doare în cot de parerea celorlalti. În plus, sunt deosebit de agitati, ceea ce nu este bine, caci excesul de energie le permite sa-si puna în practica proiectele utopice si initiativele anarhiste. Prietenii îi suporta maximum doua ore, iar rudele lor migreaza în alte cartiere. Cât despre dragoste, Varsatorilor nu le este prea clar ce înseamna … !
Meseria potrivita: futurolog, revolutionar, guru, vânzator de gogosi.
Pizza magica: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.

Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 15:13
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-31 14:20:27Spune-mi in ce zodie esti, ca sa-ti spun ce pozitie sexuala preferi!




Rac

Este clar adeptul pozitiei Lotus: stand cu picioarele incrucisate si cu picioarele partenerei in jurul corpului sau. In aceasta pozitie, el ii poate mangaia fesele si sanii si o poate imbratisa, astfel incat sa-i simta tot trupul. Daca nu e inca excitat, poti incerca stimularea orala. Racul nu se va sfii sa-ti impartaseasca fanteziile sexuale, fiind adeptul moto-ului: “o partida de sex beton se bazeaza pe incredere reciproca”. Daca te vei arata intelegatoare, poti fi sigura ca Racul iti va oferi orgasme multiple.



dontworibehapi
Postat pe 31 Martie 2009 15:17
Alt fel de horoscop rautacios

BERBEC (ARIES)
(21 martie - 20 aprilie)

Ziua norocoasa: Pastele cailor
Locul prielnic pentru împlinirea profesionala este spatios, de cele mai multe ori constituit într-un Megaloboschet ornamental.
Verbul care caracterizeaza acest semn este "a fi", urmat de oricare din adjectivele pe care acestia ar prefera sa nu le fie atribuite.
Bolile cele mai frecvente sunt afectiuni cerebrale provocate exclusiv de bacilul fânului.
Zona afectata intens a capului o constituie urechile, care sunt adesea brutalizate de informatii. Acestea circula liber de la dreapta la stânga, în cutia craniana, plictisindu-se din lipsa de companie. Este universal stiut ca atunci când un neuron a patruns în capul lor a rostit: "Space, the final frontier..."

TAUR (TAURUS)
(21 aprilie - 20 mai)

Ziua norocoasa: vineri, 13
În ceea ce priveste piatra pretioasa, Taurii se ghideaza dupa principiul: Când te lovesti de piatra de jos, îti dai seama de cele din cap.
Verbul reprezentativ: "a avea" însusiri, pe care toti ceilalti le catalogheaza (pe buna dreptate) ca fiind defecte.
Deoarece le prieste linistea si sunt de asemenea si exagerat de economi, Taurilor li se recomanda vacantele care au incluse în pret si vata de pus în urechi.
Oricând se iveste ocazia, sunt dispusi sa sara în ajutor, dar, de cele mai multe ori, se împiedica maiestuos chiar înainte de final.
Fiind un sofer prudent, Taurul ajunge mereu la timp... când semaforul se face rosu.
E o fire care se aprinde repede, deci este foarte probabil ca numarul de telefon sa înceapa cu 89.......

GEMENI (GEMINI)
(21 mai - 21 iunie)

Semn de aer (a se citi: mereu cu capul în nori).
Ziua norocoasa: 30 februarie; numerele favorabile: 3 si 4 (evident, în catalog).
Locul prielnic: pe Mont Blanc, ultima toaleta ecologica pe stânga.
Culoare: argintiu, o ipostaza mai stralucita a prafului gri ce li s-a sedimentat pe creier. Luciul se datoreaza în exclusivitate lipsei circumvolutiunilor.
Verbul reprezentativ: "a gândi" intens, un mare inconvenient, întrucât poate fi fatal atunci când
poarta prea mult grija celorlalti.
O problema frecventa în legatura cu zonele erogene este ca îi doare prea des în cot.
Jocul preferat este de-a v-ati ascunselea cu inteligenta si, drept consecinta, nu se întâlnesc niciodata.

RAC (CANCER)
(22 iunie - 22 iulie)

Ziua norocoasa: când racul va depasi viteza luminii.
Culoarea caracteristica, albul, este foarte sugestiva în ceea ce priveste capacitatea lor
intelectuala (blank).
Verbul care li se atribuie este "a simti", desi oamenii de stiinta sustin si sunt pe cale de a dovedi contrariul.
Desi racii sunt semne de apa, nu se obosesc sa o foloseasca prea des.
Femeia-rac petrece foarte mult timp în fata oglinzii, drept pentru care este în permanenta înconjurata de cioburi, dar cum inteligenta nu-i permite, nu poate întelege instinctul de aparare al bietei oglinzi.
Pentru ca nu sunt în stare sa învete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: "Daca un lucru se face gresit îndeajuns de des, devine corect."

LEU (LEO)
(23 iulie - 22 august)

Fiind veritabile semne de foc, se înflacareaza repede; pâna si inteligenta arde în ei, ce-i drept
cam mocnit. Admira stralucirea auriului, dar nu le displace nici nuanta de alb-galbui care se asorteaza de minune cu dantura lor.
Totusi, Leii sunt adepti ai "periutelor", dar cu sensul de lingusiri, unele aproape jenante.
Fraza preferata: "Arunc-o pe pat sau pune-o sub apa rece."
Filozofi înnascuti, dintre frumusete si prostie aleg întotdeauna cea de-a doua varianta, pe motiv ca frumusetea e trecatoare.
Fire razbunatoare, Leul se ghideaza dupa principiul "Razbunarea este arma prostului, dar prost este celcare nu se razbuna." Din acest motiv, sunt absolut convinsi ca nici o fapta buna nu trebuie sa ramâna nepedepsita.

FECIOARA (VIRGO)
(23 august - 22 septembrie)

Ziua norocoasa: când s-a descoperit metoda conceptiei "in vitro".
Culoare: gri, probabil datorita legii compensatiei, întrucât Fecioarele au lipsa de materie cenusie. Nativul acestui semn nu este croit pentru a fi diplomat ci, mai degraba...poseta.
Pentru ca îi place luxul, dar îi priesc orasele mici, i s-ar potrivi cel mai bine macheta Las Vegas-ului.
În ceea ce priveste reputatia lor, desi sunt considerati a reprezenta Zodia Longevivilor, tot mai putine sunt Fecioarele care ating pragul de 20 de ani fara a-si dezminti titlul.
Nu întâmplator, Fecioarele sunt responsabile de abdomen; acestea pot fi acuzate deseori de indispozitii create de "diareea" lor verbala sau deideile lor nedigerabile.
Deviza lor este: "Fii atent si fa-te ca nu observi nimic."


BALANTA (LIBRA)
(23 septembrie - 22 octombrie)

Motto: "Daca-ti dai toata osteneala, cu siguranta reusesti sa-ti tragi un sut în fund."
Ziua norocoasa: când s-a inaugurat cântarul electronic.
Fiind responsabile de spatele Marelui Om, piatra norocoasa este cea de la rinichi.
Lenea lor este binecunoscuta si, probabil se referea la o Balanta cel care a spus: "Pentru matura lenesa, gunoiul nu se termina niciodata."
Printre idealurile lor în viata se numara si elucidarea misterelor, motiv pentru care îi puteti gasi adesea cu buletinul de identitate deschis invers, încercând (nu fara dificultati) sa-si afle numele.
De cele mai multe ori, daca la o petrecere aproape toata lumea s-a simtit bine... atunci cuvântul "aproape" a trebuit inclus în propozitie numai pentru a substitui o Balanta.

SCORPION (SCORPIO)
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua norocoasa: când vor fi declarati specie ocrotita prin lege.
Când nu reusesc sa se faca întelesi prin cunostintele lor... de karate, judo, arte martiale, culoarea lor norocoasa devine cea de camuflaj.
Li se recomanda sa se înconjoare de oameni care "transpira" de mult ce muncesc, deoarece le
priesc zonele din preajma apelor.
Verbul care îi reprezinta este "a dori", deoarece nu au niciodata strictul necesar din nici un punct de vedere.
Profesia pe care multi si-o aleg este în domeniul medicinii, pe motiv ca doctorii îsi pot îngropa oricând greselile.
Doresc sa se impuna cu orice pret, pentru ei fiind valabila regula: "Cel care tipa cel mai tare are cuvântul."

SAGETATOR (SAGITTARIUS)
(22 noiembrie - 20 decembrie)

Dupa cum le spune si numele, nativii acestei zodii merg din "teapa" în"teapa".
Paradoxul lor este ca nu prea nimeresc tinta (nu au simtul gaurii).
Sunt foarte ambitiosi si perseverenti în "a taia frunze la câini".
Lenesi din obisnuinta, motto-ul lor este: "Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amâna ceea ce trebuie sa faci."
Culoarea norocoasa este cea a degetului mic de la picior, atunci când este prins în usa.
Într-un moment de sinceritate cu ei însisi, au descoperit ca atunci când toate automobilele vin spre ei, se afla pe banda gresita.
Fiind mai neîndemânatici din fire, Sagetatorii au fost primii care s-au convins ca mersul cu picioarele goale magnetizeaza obiectele ascutite, de metal, ridicându-le cu vârful în sus pe podea, în special pe întuneric.

CAPRICORN (CAPER)
(21 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua norocoasa: când vor reusi sa-si numere firele de par de pe picioare înarmati cu manusi de box.
Foarte recunoscator, un Capricorn pe care l-ai ajutat la nevoie o data, cu siguranta îsi va aduce aminte de tine cu prima ocazie... când are nevoie din nou.
Marea lor dilema este: "Ce se întâmpla gaurii când svaiterul s-a terminat?"
Pentru majoritatea Capricornilor (cei care îsi iubesc familia), scoala este cea de-a doua casa, iar locuinta - cea de-a treia.
Atunci când lucrurile merg rau, singurul care îsi permite sa zâmbeasca este un Capricorn care s-a gândit la cineva pe care sa poata da vina.
Regula lor de baza este: "Orice prost poate sa scrie o regula, si orice prost o va respecta."

VARSATOR (AQUARIUS)
20 ianuarie - 18 februarie)

Sunt foarte activi, dar zelul nu le este apreciat pentru ca singurul moment al zilei în care se aseaza comod si se relaxeaza este momentul în care superiorul trece pe lânga masa lor de lucru.
Ei considera ca un loc este cu adevarat aglomerat doar atunci când sunt nevoiti sa-si cedeze si locul înpicioare.
Legea de baza este: "Pastilele care trebuie luate câte doua, ies din flacon câte trei."
Cum zona erogena o constituie picioarele, de multe ori le folosesc pentru a gândi.
Astfel, au reusit sa descopere ca întotdeauna, înainte de a se stingeluminile, este întuneric. Curiozitatea lor excesiva le determina motto-ul, si anume: "Singurul mod de a descoperi limitele posibilului este sa mergi dincolo de ele, catre imposibil."

PESTI (PISCES)
(19 februarie - 20 martie)

Acest reprezentant acvatic utilizeaza apa, de obicei, pentru a-si spala pacatele.
Zona erogena este cea a labelor picioarelor si, din acest motiv, sunt cei mai îndreptatiti sa afirme: "Înainte de a atinge podeaua, orice obiect masiv în cadere se va opri mai întâi pe degetele de la picioare."
Din obisnuinta, se lasa "agatati" oricând si de oricine, indiferent de undita.
Având fire artistica, nativii acestui semn considera copiatul - arta desavârsita.
Marea lor dilema o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie.
În final, declara enervati ca petele simetrice pe care le freaca sunt pe partea cealalta, fara a mai lua în considerare faptul ca majoritatea placilor au model.
Pesimismul lor este cel mai bine ilustrat de motto-ul: "Câstigi sau pierzi, tot pierzi"
Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 15:49
De la: Diavolyta_, la data 2009-03-30 13:46:20Ce spun zodiile dupa ce au facut dragoste...


Berbec: OK, hai s-o facem din nou!

Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!

Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?

Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?

Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!

Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!

Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.

Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...

Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!

Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!?

Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi

Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?


asta o stiam si eu ..cred ca a fost primul lucru cu care m-am distrat legat de horoscop
_dulcik_
Postat pe 6 Mai 2009 22:04
ft tare, io mi-am citit horoscopul rautacios pe http://www.cdnews.ro/horoscop-rautacios/berbecul-21-martie-19-aprilie.html
berbecii rulles
acolo sunt toate zodiile
unpandarau
Postat pe 23 Mai 2009 15:47
leu te rog...
roz5blue6lila7
Postat pe 23 Mai 2009 15:53
deci trebuie sa recunosc k asa este un adevarat scorpion..eu sunt scorpion si ma regasesc in tot ce este scris acolo...super tare!!
kudika030221
Postat pe 27 Mai 2009 22:11
diavolito!!!!
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 22:13
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 22:13:56 diavolito!!!!


Diavolyta_
Postat pe 28 Mai 2009 15:18
De la: roz5bule6lila7, la data 2009-05-23 15:53:10leu te rog...


Leu e pe prima pagina....

Toate zodiile sunt postate
Diavolyta_
Postat pe 28 Mai 2009 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce "pasarele" au nativii din zodii:P 12 De la: kudika026889 7 Iunie 2009 11:17
ce sa fac sa scap de ungiile moi?? :( 13 De la: kudika066321 5 Septembrie 2009 23:13
Compatibilitate 2 De la: Lucia38 7 Noiembrie 2009 11:53
Mi-a facut creierii varza:(((((( 21 De la: Preaminunata 20 Aprilie 2010 18:19
ea-balantza el-leu 11 De la: oanutz 30 Octombrie 2012 16:25