Setari Cookie-uri

o iubire interzisa

Da, a ales el pentru tine. Probabil ca sufera si el, luand o astfel de hotarare. Dar de ce barbatii nu pot pur si simplu sa puna punct, fara sa jigneasca si fara sa faca pe cineva vinovat? Si sa dea o alta turnura relatiei, sa fi ramas prieteni, in continuare, sa va ajutati, sa va sfatuiti... Ok, lasa-i lui responsabilitatea rupturii. E mare usurare... Nu-ti vei spune niciodata "cum ar fi fost daca?..." Nu a depins de tine, ok?
Iti voi atrage atentia in continuare ca esti libera sufleteste si vei fi vulnerabila la alte relatii si de aceea trebuie sa fii atenta. Sa sufli si-n iaurt!
Si sa stii ca trece greu, dar eu zic sa nu te mai intorci acolo, e doar inceputul sfarsitului si sfarsitul e cu convulsii, vei mai suferi, draga mea, din cauza lui ...EL
nefer
Postat pe 29 Ianuarie 2009 15:09
Da, sunt convinsa de asta. Si sa stii ca asa ma simt: usurata. Deocamdata...cu siguranta o sa am si zile mai grele...dar, daca ai citit ce am mai scris inainte, nu e prima data cand renunta atunci cand da de greu. Sincer iti spun : eram pe punctul de a face ceva, pt ca imi doream asta. Dar, a devenit un cu care nu se mai putea discuta, plus ca avea in jurul lui o multime de "binevoitori" care ii spuneau cat de inconstient este si ca daca ar ramane cu mine, l-as lasa si pe el.
Nu se poate sa ramanem prieteni, am incercat asta.Dar prietenie la el inseamna intepaturi coninui si incepand de azi, se pare si jigniri. Niciodata nu mi-a vorbir asa ca si astazi.
Ma simt jignita. Stiu ca am gresit amandoi mult in relatia asta...dar cel putin eu am curajul sa recunosc si sa-mi asum ceea ce am facut. El nu. El se vede "un fraier dus de nas de o femeie parsiva si teatrala".El nu gresit cu absolut nimic, doar cu faptul ca a crezut o "actrita"
Ei, da, nu se poate prietenie.
iti multumesc de mesaj


lidia_c
Postat pe 29 Ianuarie 2009 16:00
sa te tiiiiii tare da?

Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:49
la ce va mai maritati daca stiti ca nu va ajunge doar un singur barbat?
Asynia
Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:56
Mi-am propus sa fiu cinic... Daca nu te mananca, de ce te scarpini ? Problema ta nu are nicio legatura cu EL si nici cu sotul tau care nu poate (nu are cum) sa te protejeze 24 din 24. Nu te mai jeli ca nu stii ce vei face. Tie si celor ca tine, viata le da peste nas, daca nu acum, mai tariu. Minciuna are picioare scurte. Analizeaza-ti sentimentele si nu mai boci ca ai dat cu nuca-n perete. Nu esti prima si nici ultima. Foarte important ! Nu da vina pe altii, nici pe sot si nici pe EL. Mai gandeste-te ...
mareleurs
Postat pe 30 Ianuarie 2009 08:54
Draga lidia, in aceeasi situatie cu a LUI (ma refer la EL-ul tau) am fost eu si nu pentru un an ci pentru doi...si intr-adevar tot eu am clacat...EU IL INTELEG PE EL PERFECT. Iti spun si tie ce i-am spus si iubitului meu (care era in situatia ta): DACA IUBESTI, NU TRADEZI, NU INSELI...Si odata ce ai facut-o, nu fii las...Recunoaste! Si nu mai continua...Daca ai facut-o o data...o vei mai face-o si a doua, si a treia....Pentru ca e clar...Ceva nu a mers, ceva nu afost de la inceput cum ti-ai dorit si din cauza asta ai cautat in alta parte...Decat sa te minti in primul rand pe tine si satai o viata intreaga intr-o relatie de compromis...Mai bine...pune punct.

Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:55
Nu e vorba de faptul ca nu il inteleg...il inteleg...doar ca niciodata nu a inteles el situatia in care ma aflam eu. Nu e prima data cand a renuntat. Si ultima data a facut-o cu jigniri urate. Eram pe punctul de a rezolva problemele acasa-pt ca oricat de greu e de crezut...El pt mine nu a fost niciodata o aventura sau un moft...pur si simplu e iubirea mea.
Crede-ma, nu as fi vrut nici o clipa sa ne impacam dupa ultima cearta daca nu eram hotarata de ce anume vreau( eu l-am cautat ultima data). A mai fost o situatie similara in care pornisem sa vin acasa sa discut cu sotul meu la rece problema, El stiind asta, m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai vrea, deoarece se simte vinovat si ca ar trebui sa se termine...atunci nu-mi venea sa cred...discutasem in prealabil si ne facusem planuri.
Nu am mai ajuns acasa atunnci, ne-am intalnit sa rezolvam...sa vad de dce intrase in panica...si mi-a spus ca efectiv nu mai vrea...sa inteleg odata asta. Nu m-a cautat 2 luni. Nici macar nu mi-a raspuns la nici un telefon...Simteam atunci ca se sfarsise lumea...Apoi m-a cautat, si mi-a spus ca intrase in panica...ca-i pare rau si ca nu poate fara mine.
Sincer, m-a cam dat peste cap toata treaba asta, imi era frica ca se va intampla din nou.
Acum , ultima data, acelasi lucru. Situatia cu sotul meu se agravase, stiam ca se va termina. Discutasem cu EL( iubitul meu) despre ziua in care voi depune actele de divort chiar. Si dintr-o data,iar s-a saturat, iar se simte "prea ranit" si ca el nu poate astepa inca vreo 2 luni cat ar fi durat divortul meu.
Si din nou...sa inteleg asta. Am incercat sa discut cu el...dar, mi-a spus ca i-a ajuns ca pleaca din tara.Nu inteleg de ce a doua oara o face intr-un moment similar,intr-un moment in care eu am decis.
Asta nu inteleg eu.
lidia_c
Postat pe 31 Ianuarie 2009 20:44
draga mea,eu am lucrat toata viata printre barbati si nu cred ca ai dorii sa aflii ce povesteste un barbat dupa o intilnire cu o femeie maritata.........cum ii da sperante ,iluzii doar ptr a se convinge de propria-i masculinitate! acest individ sa folosit de tine si atunci cind tu ai vrut sa faci pasul sa retras.....deoarece fuge de responsabilitate!.....................sotul tau nu merita ce i se intimpla si este posibil cindva sa afle deoarece minciuna are picioare scurte............sincer si eu sint casatorita dar decit sa imi insel sotul mai bine imi tai o mina s-au un picior! tentatia exista mereu in jurul nostru......dar nu trebuie alimentata pentru a creea iluzia unei iubiri !iti urez multa intelepciune si mult noroc ! niciodata sa nu dai vrabia din mina pe cioara de pe gard!
FRANNNCE
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:04
Iti multumesc pt mesaj. Ai dreptae...nu merita. Sotul meu e un barbat bun.
Dar, nu inteleg de ce atata timp mi-a arata efectiv cat de bine ar putea fi...mi-era greu...nu vroiam sa-mi fac sotul sa sufere. A dat inapoi de doua ori, in doua momente critice pt mine. Oricum, e o lectie si asta. Invatam din greseli...O sa ramana in sufletul meu, indiferent de motivele pt care a facut-o.
lidia_c
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:13
lidia......prietena mea a ramas acum singura dupa o istorie aproape identica deoarece dupa ce a fugit amantul de responsabilitati a aflat si sotul de legatura si a parasit-o . acum este ca un ciine dezorientat! nu stie ce sa faca cu viata ei.........se imbuiba cu barbituce! acu sa fim serioase .........daca amantul era asa de bun de ce il mai lasa nevasta?........fii sigura ca el a spus numai ce trebuia sa auzi......adevaratele motive vor iesii la iveala mai tirziu! eu iti urez sa te linistesti,sa mergi la biserica(eu asa imi gasesc linistea cind sint suparata) si nu in ultimul rind sa iei niste sedinte la psihholog.......deoarece te va ajuta sa intelegi si sa treci peste situatie!mult curaj!
FRANNNCE
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:30
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-31 21:30:02lidia......prietena mea a ramas acum singura dupa o istorie aproape identica deoarece dupa ce a fugit amantul de responsabilitati a aflat si sotul de legatura si a parasit-o . acum este ca un ciine dezorientat! nu stie ce sa faca cu viata ei.........se imbuiba cu barbituce! acu sa fim serioase .........daca amantul era asa de bun de ce il mai lasa nevasta?........fii sigura ca el a spus numai ce trebuia sa auzi......adevaratele motive vor iesii la iveala mai tirziu! eu iti urez sa te linistesti,sa mergi la biserica(eu asa imi gasesc linistea cind sint suparata) si nu in ultimul rind sa iei niste sedinte la psihholog.......deoarece te va ajuta sa intelegi si sa treci peste situatie!mult curaj!

Imi pare sincer rau pt prietena ta...inteleg prin ce trece...sper din tot sufletul sa-si gaseasca linistea.
Ei ii este de 2 ori mai greu...
Iti multumesc pt mesaj...biserica e ceva ce trebuie sa incerc...deoarece m-am cam indepartat de ceva vreme
lidia_c
Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:15
.................

hello, nu mai inteleg nimik din ce s-a intimplat ...... trimite-mi pls 1 mesaj ca nu mai inteleg ....

pup copila ;)
poparemus_a
Postat pe 8 Februarie 2009 10:36
pasiunile astea nebune sunt distructive. nu stiu ce sa spun... oricum un om cand iubeste cu adevarat...lupta si lasa dracului fazele cu: "m-ai ranit...nu pot trece peste..." si pe mine ma raneste cineva in fiecare zi... dar dace ar veni sa imi spuna ca ma iubeste iremediabil si ca fara mine, lumea se opreste acolo... eu trec peste toate. nu stiu cum iubeste un barbat, dar stiu cum iubeste un om...

Postat pe 8 Februarie 2009 13:19

CE POTI FACE E SA SPUI ADEVARUL.O SA SUFERE PUTIN DUPA CARE O SA-I TREACA.ASTA E DRAGOSTEA.II SPUI ADEVARUL, IAR DUPA ACEEA RAMAI CU PERSOANA PE CARE O IUBESTI.
TE PUP.
BAFTA,
NU UITA
ADEVARUL E CEL MAI BUN.
motroc_raluca
Postat pe 26 Februarie 2009 08:42
Eu cred ca nu ar trebui sa te desparti de sotul tau el te iubeste si o sa-ti para rau mai tarziu .Cred ca iubitul tau nu este pregatit sau nu este hotarat in ceea ce priveste relatia voastra .Dak isi dorea o familie cu u nu ar fi renuntat cand u erai pe punctul de a rezolva situatia cu sotul.cred ca ar trebui sa te gandesti bine inainte de a lua o hotarare .Sper sa se termine cu bine..... : succes
anidora
Postat pe 26 Februarie 2009 10:56
Da, asa este, poate a fost mai bine ca s a intamplat asa, acum poti sta linistita langa sotul tau. Daca ai fi renuntat la casnicia ta si te ai fi recasatorit cu EL nu ai de unde sa stii ca ar fi mers mult timp, macar de casnicia actuala esti sigura si relaxata, poti face orice vrei, stai linistita, bucura te ca ai avut parte de o experienta atat de frumoasa timp de un an si jumatate, viata merge mai departe iar tu esti o femeie puternica, te apreciez ca nu ti ai parasit sotul sincer, de ce ? pentru ca numai o ipocrita de femeie si ar putea bate joc de un om atat de bun, ma bucur ca nu ai avut inima sa l faci sa sufere pe vecie, mai ales ca el chiar nu are nici o vina, doar aceea ca te iubeste foarte mult.
lovingwife
Postat pe 26 Februarie 2009 21:37
situatia in care esti tu imi este foarte cunoscuta..doar ca la mine a fost mai diferit si mult mai conplicat..sa incep cu inceputul: mam casatorit foarte tanara din dragoste credeam eu pe atunci,am fost cu sotul meu 8 ani si pot sa zic ca totul a fost minunat,ne intelegeam perfect si am facut si 2 copii inpreuna..totul a luato razna cand mi sa intamplat ceia ti sa intamplat si tie..gandestete cat de greu mia fost mie sa aleg dar dupa 1 an si jumatate mam hotarat si am divortat,copii au ramas la mine si in prezent sant cu celalalt barbat de 6 ani. pot sa zic ca la inceput a fost groaznic pt ca toate cunostintele mele ma condamnau pana si parinti nu intelegeau de ce renunt la un barbat care nu mia gresit niciodata si cu care mai aveam si copii...acum sant fericita si nu regret alegerea pe care am facuto..cred ca daca as fi ramas cu sotul meu doar de dragul copiilor sau pt faptul ca ne intelegeam bine am fi suferit amandoi mai devreme sau mai tarziu..parerea mea e sa faci ceti spune inima...sper din toata inima ca povestea ta sa aiba un final fericit ca al meu
carmen_br85
Postat pe 27 Februarie 2009 20:07
Daca e mai bine sau nu voi vedea in timp. Am ramas cu sotul meu...oricum nu am ales eu,a ales EL pt mine. Si probabil a ales chiar bine...inca nu stiu
Dar,dupa ce a trecut un timp ma simt mai bine,am inceput sa vad ceea ce 1 an jumate am fost orbita sa vad.
Alaturi de sotul meu nu am parte de pasiune,fluturi in stomac, etc.,dar am ceva foarte important: LINISTE. Uitasem cu adevarat ce inseamna linistea si incep sa o redescopar.
Acum ca s-au mai linistit apele,ma uit in spate cu calm si chiar imi dau seama ca din punctul meu de vedere am facut tot ce am putut, si cum am putut. Daca nu a fost suficient de puternic sa lupte alaturi de mine, poate ca e mai bine asa...
lidia_c
Postat pe 1 Martie 2009 10:06
Liniste poti sa ai si singura daca inchizi aparatele si apoi gura...

Cine e EL ?

Postat pe 1 Martie 2009 10:32
Draga Lidia daca ma contactezi pe monikgabriela@yahoo.com o sa iti spun o poveste care te va face sa intelegi ce e de facut. Dragostea, ceea ce ti-e dat o intalnesti o singura data cua devarat daca nu incerci sa lupti pentru ce ti-e sortit, pierzi si a doua oara ce sanse ai sa se mai intampla. Nimeni nu ne garanteaza nimic, nici macar ziua de maine. Ai grija de tine!
monikgabriela2007
Postat pe 1 Martie 2009 11:41
Incerc sa iti prezint o alta varianta , sau o alta directie din care sa vezi tu lucrurile, poate ca iti va ajuta sa te regasesti... Sotul tau te iubeste , vrea sa ramaneti impreuna si a luptat pentru voi - asta stii .E posibil sa nu stie cum sa iti arate cat de mult te iubeste, si aici ai putea sa te gandesti ca a intervenit monotonia, sau indiferenta ta pentru ca nu ai inteles, ori nu ai contribuit alaturi de sotul tau la ceea ce sustine o casnicie. EL , celalalt, pentru care ai facut o pasiune atat de puternica, incat ai fi rupt casnicia - desi ai ezitat de cateva ori si asta e un alt semn de intrebare la care trebuie sa te gandesti - a dat bir cu fugitii in momentele decisive pentru ca stia din proprie experienta ce inseamna sa fii parasit de cineva pe care il iubesti , adica, la randul lui o fi iubit o alta femeie ce l-a inselat si lasat cu ochii in soare... Sper ca ai inteles corect ce incerc sa explic... Cert e ca nu te iubeste asa cum speri tu, iar in toata povestea ta, sotul te iubeste, tu il iubesti pe celalalt, iar celalalt iubeste o femeie din trecutul lui pe care nu o poate avea ca partenera - cea care l-a parasit candva... E o alta opinie...
Daca ai reusi sa lasi trecutul acolo unde a trecut, sa descoperi iubirea sotului tau si sa-i raspunzi , cred ca vei reusi sa descoperi de ce se spune ca "pofta vine mancand "... Sper ca nu am rascolit vechi rani , e doar opinia mea.
maria_zada
Postat pe 1 Martie 2009 21:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare are rost sa-l astept? 10 De la: 30 Aprilie 2013 08:07
Mai ceva ca in telenovele 7 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:35
vreau un sfat... 3 De la: kudika421339 28 Noiembrie 2011 07:21
e absurd?! 77 De la: _dulcik_ 24 Martie 2009 20:53
Nevoie de sfatuuri 1 De la: kudika_4571 7 Aprilie 2012 23:42