Setari Cookie-uri

Revitol Acnezine - Functioneaza cu adevarat acest produs ?

Hello. Ma lupt cu acneea de ceva vreme si din pacate nu prea-mi da pace. Am 18 ani si nu e prea placut sa am fata patata.

De curand am descoperit site-urile www.tratament-antiacnee.ro si www.acnezine.ro (pe acesta din urma se vinde doar crema Revitol Acnezine)

Apoi am intrat pe www.revitol.ro unde se gaseste intreaga gama de produse contra acneei:

1. Pastilele Revitol Acnezine
2. Crema Revitol Acnezine
3. Gelul Revitol Acne Spot Gel

Nu sunt in cautarea primului produs care sa ma ajute sa scap de acnee. Am fost la dermatolog (la vreo 3), am incercat diverse preparate de la farmacie, am incercat Zynerit, Skynoren, Mibazon, ProActiv.
Rezultatele au fost de moment, dupa care cosurile incepeau iar sa apara.

Acum nu am mai folosit nimic de vreo 4-5 luni, momentan au mai trecut de la sine, dar sunt convins ca vor incepe sa apara din nou daca nu folosesc ceva.

Va rog din suflet pe cei care ati incercat aceasta gama Revitol Acnezine, spuneti-mi ce rezultate are. In cat timp au inceput sa-si faca efectul pastilele ?
Ce efect are crema, usuca fata puternic ?

Stiu ca sunt cateva persoane pe acest forum care au spus ca au folosit cu succes Acnezie, va rog sa lasati mai multe detalii.
George90
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:55
Puteti sa-mi lasati un mail la kudika90@yahoo.com sau sa vorbim pe mess.
George90
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:07
hai ce va ingramaditi toti asa...mai usor.

acum serios, lasand gluma la o parte, fratilor, fetelor, functioneaza Revitol la ceva?
e tzeapa sau chiar te scapa de cosuri.
George90
Postat pe 4 Februarie 2009 19:37
Buna George! Intradevar, aceasta gama este foarte buna! Eu am incercat-o si chiar si-a facut efectul. Este bine sa iei atat pastilele cat si crema Acnezine Revitol, deoarece in combinatie, lucreaza foarte bine. Pastilele isi fac efectul in interior iar crema in exterior. Daca folosesti doar crema, intradevar cosurile vor disparea treptat, insa infectia ramane. Eu iti recomand asadar sa iei si pastilele ca sa te "vindeci" in totlitate de acnee. Asa cum ai observat, este acel site www.revitol.ro de pe care poti sa comanzi sau poti suna la un nr de telefon, care este afisat si pe site. Eu iti urez multa sanatate si ai incredere in aceasta gama ca este chiar foarte buna si functioneaza, nu ca altele!
alexandraprecub
Postat pe 13 Februarie 2009 14:19
spune-mi si mie te rog trebuie sa iau toate 3 produse adica si gelul ca sa aiba efect sau sunt suficiente crema si pastilele?
mersi
Danuca_B
Postat pe 25 Martie 2009 16:53
De la: George90, la data 2009-02-04 19:37:29hai ce va ingramaditi toti asa...mai usor.

acum serios, lasand gluma la o parte, fratilor, fetelor, functioneaza Revitol la ceva?
e tzeapa sau chiar te scapa de cosuri.


george mama,da sexu?
ai incercat sa faci mai des?
matracucu
Postat pe 25 Martie 2009 16:59
Buna. Este suficient si daca iei Crema si Pastilele Revitol Acnezine. Mai multe detalii pe www.revitol.ro sau la nr de tel 0742054762.
alexandraprecub
Postat pe 8 Aprilie 2009 10:59
Credeti-ma ca acest produs NU functioneaza , am cumparat acnezine crema si starea mea s-a inrautatit , bineinteles ca am renuntat sa-mi mai dau cu aceasta crema crezand ca poate nu-mi prieste mie , m-am gandit ca daca tot am dat banii pe aceasta crema sa le-o dau si prieteniilor mei s-o foloseasca , au patit exact ca si mine , cosurile s-au inflamat si iti mai apar si niste pete pe fata . Sincer nu v-o recomand . Cei care spun ca este eficienta sunt niste mincinosi , sunt convinsa ca sunt distribuitorii acesti produs si nu fac altceva decat sa profite de naivitatea noastra . Sanatate tuturor !

Postat pe 23 Mai 2009 12:20
FOLOSESC DE O LUNA DE ZILE ACNEZINE PASTILE SI NU ARE NICI UN REZULTAT. SI E FOATE SCUMP MIE NU IMI FOLOSESTE DE LOC. nu cred ca merita incercat pe bune. cred ca e teapa
kudika083764
Postat pe 14 Noiembrie 2009 17:12
chear nu foloseste deloc. mai bine incercati alceva . sincer va spun ca e o teapa. numa reclama ii de el. si ii foarte scump + taxa postala
kudika083764
Postat pe 14 Noiembrie 2009 17:16
acuma ai reducere la revitol acnezine pe sitehttp://www.quick2you.com/store/index.cfm?frm=details&piid=325&kw=azinenewg .......2 cutii crema si 2 cutii pastile la 10 dolari
mario19
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:59
iti recomand cutaden...e mai ieftin si are efectu mai bun asupra acnee
mario19
Postat pe 11 Decembrie 2009 22:27
acnezine astea se gasesc si la farmacii????
kudika115842
Postat pe 9 Februarie 2010 14:16
vreau sa va spun ca de 15 ani ma tot confrunt cu aceasta problema..si anume cosurile..am facut tot felul de tratemente cum ar fi skinoren zinerit antibiotica terapie cu laser.mai mult de o gramada......am ajuns sa folosesc revitol dintr-o simpla intamplare...ma uitatm la frumusete pe muchie de cutit si am vazut ca acolo majoritatea produselor care se folosesc sunt pe baza de acid hialuronic si am inceput sa caut pe internet...am gasit revitol si nu am ezitat sa il comand.au trecut 2 luni de cand il folosesc si vreau sa va spun ca sunt mai mult decat fericita ca il am....e extraordinar de bun si folosesc doar crema.asa ca da...eu pot spune ca da intr-adevar e f bun
paulailuta
Postat pe 14 Februarie 2010 16:23
acnezinul nu il vei gasi in farmacii pt ca si eu am incercat si la sensiblu dar nu il poti obtine decat prin comanda.crede-ma e minunat
paulailuta
Postat pe 14 Februarie 2010 16:24
George sunt in aceiasi categorie ca si tine.poate chiar mai rau...la 14 ani am avut primele semne de acnee,am mers la dermatolog si mi-a fost aplicat un tratament care din pacate a avut consecinte tragice asupra orgaismului meu..deoarece doctorul respectiv mi-a aplicat un tratament pe care organismul meu la respins totul s-a produs o eruptie imensa in zana fetei facand dintr-o acnee obisnuita ceva mult mai rau.
Am incercat alti doctori si multe alte tratamente de tot felul pe parcursul anilor toate fara un rezultat precis..
Acum am 21 de ani,inca imi mai apar cosuri iar cicatricele din trecut sunt inca prnuntate...fiind fata imi e usor sa le ascund cu make-up dar cand ma uit in oglinda ....
Oricum.sfatul meu este urmatorul..inceteaza sa mai experimentezi produse pe tine pentru ca nu faci altceva decat sa iti inrutatesti situatia..incepe in primul rand cu dezintoxicarea organismului,produse naturiste,ceaiuri si altele gen care elimina problema de la sursa.fara toxine in interior organismul tau nu va mai genera cosuri ca de obicei.NU CONSUMA BAUTUTURI CARBOGAZOASE SUB NICI O FORMA....IAR PENTRU FATA FOLOSESTE UN GEL EXFOLIANT SI O CREMA CALMANTA PE BAZA DE CEAI VERDE FARA GLICERINA...eu mentin asta de aproximativ un an si totul a revenit la normal (in afara de cicatrice).
Crede-ma sunt fata si pentru mine a fost un cosmar toti ani in care am indurat asta.
casey_cat
Postat pe 21 Februarie 2010 19:43
si io am incercat in farmacii dar n am gasit si pina la urma am luat de pe net, am gasit la .tratament-antiacnee.ro .mi am luat o crema, iti face un ten super.mi am dat comanda si de pastile pt ca ma azut si io ca contin acid hialuronic.e bun acnezinul asta nus tiu de ce spuneti voi ca nu a dat rezultate la voi la mine mi a uscat toate cosurile si punctele nerge
kudika136093
Postat pe 4 Martie 2010 12:33
Buna, si eu am aceeasi predispozitie spre acnee si m-am luptat cu ea de la varsta de 16 ani. Acum am 25 si in sfarsit am reusit s-o tin in frau fara ROACUTANE DUPA REPETATE TRATAMENTE.
Ei bine ce-ti pot impartasi din experienta acumulata este ca trebuie urgent sa te duci la un endocrinolog specialist care-ti va reechilibra hormonii iar ca produse iti recomand tratamentele si gama YONKA, pe mine m-au ajutat f mult : JUVENIL, CREME 15, CREME 11, etc...mergi la unul din SPA-urile care le comercializeaza: go skin, marriot, jolie ville, pescariu. perfect face.. etc
zanadiana
Postat pe 4 Martie 2010 15:16
apoi io am folosit cutaden o vara intreaga, eram mai tot timpul alb pe fatza si iti zic k nu a folosit mai la nimik...acum cred k depinde si d cat d grava e situatia, io am fost destul d rau....
maryoo921
Postat pe 22 Februarie 2011 19:38
si eu folosesc crema acnezine de vreo 5 luni.ma mentin cu ea pe linia de plutire.au disparut cosurile de pe fata si eu dau si preventiv .nu vreau sa imi mai apara.e buna crema acnezine
kudika386419
Postat pe 21 Aprilie 2011 14:28
Tin sa va spun ca si eu folosesc produsele acnezine,inclusiv crema si pastilele si sunt foarte multumita de ele.Mi-a mai disparut din cosuri.Tenul este mult mai catifelat,nu mai prezinta un exces de sebuum.Acum depinde de organismul fiecaruia.Insa daca vreti sa vedeti intradevar rezultate trebuie sa tineti un tratament de cateva luni,nu doar sa il folositi o luna si mai apoi sa renuntati la el.Nu va asteptati sa vedeti rezultate peste noapte,doardaca l-ati folosit pentru o perioada scurta de timp.
kudika416871
Postat pe 4 August 2011 15:26
SALUT, AI AVUT CEVA REACTII ADVERSE DE LA ACNEZINE? nu vreau sa il laud sau sa ii fac reclama proasta ca nu am nici un interes:) si eu vreau sa il folosesc doar ca eu am auzit de el recent cand navigam aiurea pe net, dar sincer sunt cam sceptica:) nu vreau sa te superi pe mine dar dupa o luna de tratament nu cred ca poti sa iti dai seama, cica un tratament complet dureaza 6 luni, chiar dc la un moment dat ai scapat de cosuri trebuie sa continui ca sa nu reapara. eu am vrut sa fac un tratament cu roaccutane supravegheat medical si mi s-a spus ca dureaza pana la 8 luni, depinde de organism iar la inceput se poate sa imi apara mai multe cosuri deoarece organismul se curata pe dinauntru si ies toate cosurile la suprafata asa ceva mi-a explicat doctorita. Faza naspa e ca ala are multe reactii adverse si nu pot face solar sau sa stau la soare( si eu sunt ft alba).....de aceea imi pun atatea sperante in acnezine:)
Laura_lra
Postat pe 17 Octombrie 2011 11:53
poti sa dai mai multe detalii despre el? cat timp l-ai folosit?:) ms
Laura_lra
Postat pe 17 Octombrie 2011 12:04
De la: kudika439482, la data 2011-10-17 11:53:56SALUT, AI AVUT CEVA REACTII ADVERSE DE LA ACNEZINE? nu vreau sa il laud sau sa ii fac reclama proasta ca nu am nici un interes:) si eu vreau sa il folosesc doar ca eu am auzit de el recent cand navigam aiurea pe net, dar sincer sunt cam sceptica:) nu vreau sa te superi pe mine dar dupa o luna de tratament nu cred ca poti sa iti dai seama, cica un tratament complet dureaza 6 luni, chiar dc la un moment dat ai scapat de cosuri trebuie sa continui ca sa nu reapara. eu am vrut sa fac un tratament cu roaccutane supravegheat medical si mi s-a spus ca dureaza pana la 8 luni, depinde de organism iar la inceput se poate sa imi apara mai multe cosuri deoarece organismul se curata pe dinauntru si ies toate cosurile la suprafata asa ceva mi-a explicat doctorita. Faza naspa e ca ala are multe reactii adverse si nu pot face solar sau sa stau la soare( si eu sunt ft alba).....de aceea imi pun atatea sperante in acnezine:)


Tratamentul, ar dura in functie de cum te vindeci, nu neeaparat 8luni .Totul depinde de organismul tau.
Tu preferi sa stai alba si cu acnee, sau preferi sa te vindeci? Ai putea renunta la solar pt timpul tratamentului, n-ai sa mori.
doi_ochi_caprui
Postat pe 17 Octombrie 2011 12:41
acnezine nu are contraindicatii si nu faci reactii alergice de la el, e natural. intravevar e mai scumpisor. la mine si-a facut treaba. daca vrei sa-si faca efectul trebuie sa folosesti si crema si pastilutele si sa ai si o dieta corecta(fara dulciuri in exces in special ciocolata).pastilele actioneaza din interior si crea din exterior lupta impotrivaradicalilor liberi. pentru mai multe detalii va las o adresa de mail dianasandulescu87@yahoo.com si acoloo sa primiti mult mai multe informatii sau puteti comanda. sanatate!
kudika_17905
Postat pe 9 Octombrie 2012 13:10
eu am folosit zynerit si a fost foarte bun dar cand l-am intrerupr a fost horror! in cei peste 7 ani de cand am problema asta nu am adunat mai multe cicatrici ca acum, si asta incercand sa ascult sfatul de a nu stoarce cosurile (care se sparg pe perna noaptea, sau cand de stergi pe fata cu prosopul). Am revenit la folosirea zineryt si a mi le stoarce si e mult mai bine. Voi incerca totusi sa folosesc metoda ta, pare inofensiva...
kudika_16683
Postat pe 16 Octombrie 2012 11:45
De la: kudika_16683, la data 2012-10-16 11:45:06 eu am folosit zynerit si a fost foarte bun dar cand l-am intrerupr a fost horror! in cei peste 7 ani de cand am problema asta nu am adunat mai multe cicatrici ca acum, si asta incercand sa ascult sfatul de a nu stoarce cosurile (care se sparg pe perna noaptea, sau cand de stergi pe fata cu prosopul). Am revenit la folosirea zineryt si a mi le stoarce si e mult mai bine. Voi incerca totusi sa folosesc metoda ta casey_cat, pare inofensiva...
kudika_16683
Postat pe 16 Octombrie 2012 11:46
Acnezine chiar functioneaza. In schimb ce nu se spune de catre distribuitorul din Romania este faptul ca in primele 30-50 de zile porii care sunt deja infectati vor fi deschisi de catre peroxid si exista posibilitatea sa apara mai multe cosuri decat inainte pana sunt curatati toti porii si apoi se ajunge la o fata curata. Oricum vindecarea lor va dura mult mai putin decat in mod obisnuit si dupa primele 30-50 de zile va puteti bucura de rezultate.
Cristi_Lucan_1
Postat pe 5 August 2013 13:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hi! 12 De la: Raluca_SA 22 Septembrie 2009 04:08
Help! 3 De la: no_more 19 Iunie 2009 12:17
Imperfectiuni ale tenului 13 De la: carmen_natural 29 Aprilie 2011 22:50
stie cineva cum scapam de pete maro de pe fata? 21 De la: danyx 22 Iunie 2009 13:17
Tratament facial cu laser + marire buze doar 400 euro 1 De la: zabiela2002 23 Februarie 2011 11:05