Setari Cookie-uri

Progesteron foarte mic !

Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, dar am citit multe din subiectele de aici. Am o mare problema si ma gandesc ca unele dintre voi ma puteti ajuta cu o opinie. De curand, am hotarat impreuna cu sotul meu sa facem un copil. Problema e ca... am o val de progesteron FOARTE mica. 0,3 in conditiile in care minimul e pe undeva la 4. Mi-a spus sa iau Duphaston, dar eu nu prea sunt buna prietena cu tratamentele pe baza de hormoni... Am luat anticonceptionale candva si odata cu ele si ceva kg in plus. Am auzit de ceva tinctura de zmeura, dar mi-a spus o farmacista ca am ceva de asteptat pana isi va face efectul. Asadar, stie cineva daca exista o metoda mai buna pentru a aduce aceasta valoare la normal? Repet, am inceput deja sa iau acest medicament la recomandarea medicului care spune ca este singura solutie, insa ma intreb daca exiata si o alta varianta. Ne dorim un copil foarte mult. Va pup si astept sugestii...
symm
Postat pe 2 Februarie 2009 21:46
Tinctura de frunze de zmeur are un continut foarte bogat in FITOESTROGENI, si este buna pe termen scurt persoanelor cu dominanta estrogenica (chisturi, fibroame etc) deoarece fitoestrogenii blocheaza receptorii de estrogeni din zonele-problema (uter, sani etc)
Duphaston-ul nu este o solutie si este suficient sa citetsi prospectul ca sa vezi de ce.
Care este solutia ?
Solutia incepe cu raspunsul la intrebarea DE CE este progesteronul scazut ? Mai intai trebuie sa faci analiza LH-ului (ma mir ca nu ti s-a spus !) si abia apoi ne putem gansi la solutie (naturista, fireste !)
dusa
Postat pe 12 Februarie 2009 16:46
Iti multumesc foarte mult. M-am gandit foarte serios si merg la alt medic, desi imi pare rau ca la asta merg de cativa ani. Am luat 10 zile duphaston, nestiind ce sa fac altceva, dar asta a fost tot.. Nu stiu ce reprezinta mai exact analizele de care mi-ai spus (dr. mea nu a pomenit de ele), dar o sa ma interesez. Iti multumesc mult pt raspuns.
symm
Postat pe 13 Februarie 2009 11:41
incearca cu incredere tictura de branca ursului.se gaseste la plafar.Eu am avut inca din adolescenta probleme hormonale,aveam acnee,am facut unele infectii ale pielii pentru care a trebuit sa intervin chirurgical,tulburari mentruale,amenoree,dismenoree,fapt pentru care mi-am facut dozarea hormonala iar endocrinologul mi-a recomanadat duphastone.Am urmat tratamentul o perioada iar dupa intreruperea acestuia nu am mai avut menstruatie 7luni.Ma ingrasasem ingrozitor si nu stiam ce sa mai fac.Am citit intr-o revista medicinala de aceasta tinctura si am luat-o.Vreau sa spun ca dupa 10 zile de tratament mi-a venit menstruatia si mi s-a reglat astfel ca si acum dupa 4 ani de cand am facut acest tratament imi vine regulat la 28-30 zile.Am cunostinte care au luat tratament pt a ramane insarcinate si a avut succes.
Mult noroc si sa ai un copil cat mai repede frumos si sanatos!
val_mitrica
Postat pe 20 Februarie 2009 18:46
SYMM
DUPA UN CONSULT DE CATRE UN SPECIALIST ,TE POT AJUTA CU REMEDII SI SUGESTII,TREBUIE STABILIT UN DIAGNOSTIC CLAR,PUTEM SA DISCUTAM LA ACEASTA ADRESA;STEVENSEGAL83@YAHOO.COM
naturistul1
Postat pe 20 Februarie 2009 18:47
Va multumesc mult, dragilor. Am sa incerc imediat aceasta tinctura cu branca ursului, Val. Iti multumesc mult pentru sugestie. Si eu am pus ceva kg de cand cu duphastonul, de asta nu am mai continuat sa il iau. Iar tie, StevenSegal, am sa iti dau un e-mail sa iti spun tot ce am facut la medic si ti-as fi recunoscatoare daca m-ai putea ajuta. Va pup. Week-end placut!
symm
Postat pe 21 Februarie 2009 18:06
Solutia sta in TRANSFER FACTOR BELLE VIE de la 4LIFE RESEARCH SUA
silviu_m74
Postat pe 26 Februarie 2009 19:34
Buna ce se intampla daca mia revenit menstruatia si nu a trecut decat o saptamana este pt prima data cand mi se intampla asa si am 20 de ani , se poate sa fiu insarcinata am facut sex doar protejat?
kudika053843
Postat pe 21 Iulie 2009 23:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum treci, psihic, de o pierdere de sarcina? 10 De la: kentfarafiltru 25 Decembrie 2009 16:45
Am o problema!cred eu 27 De la: Josie 10 Iulie 2009 16:24
Va rog... despre HASIS... 1 De la: princesa_j 17 August 2010 19:37
a folosit cineva karissa??? 20 De la: sweet_terry 11 Februarie 2016 13:46
Cancer cu metastaze 17 De la: laurathegirl 27 Februarie 2009 12:32