Setari Cookie-uri

VIOLUL-VICTIMA A VIOLULUI

NU STIU CUM POT AJUTA O FATA SA TREACA PESTE O ASTFEL DE EXPERIENTA NEPLACUTA ,AVIIND IN VEDERE CA ASTA SA INTIIMPLAT ACUM 7 ANI?
VA CER AJUTOR PTR CA NU MAI AM ARGUMENTE DE INCURAJARE PTR EA !
narghitasilvia
Postat pe 2 Februarie 2009 23:34
De la: narghitasilvia, la data 2009-02-02 23:34:48 NU STIU CUM POT AJUTA O FATA SA TREACA PESTE O ASTFEL DE EXPERIENTA NEPLACUTA ,AVIIND IN VEDERE CA ASTA SA INTIIMPLAT ACUM 7 ANI?
VA CER AJUTOR PTR CA NU MAI AM ARGUMENTE DE INCURAJARE PTR EA !


Depinde mult de ce s-a intamplat intre timp .. cred ca are nevoie de ajutor profesionistilor.
Kathara
Postat pe 2 Februarie 2009 23:37
DIN NEFERICIRE NU ARE PE NIMENI LINGA EA...PARINTI SINT PLECATI LA MUNCA IN LUME IAR EA A PRELUAT TOATE GREUTATILE VIETI DE MICA,ADICA DE PE LA 12 ANI...IAR DE MERS LA UN CONSILIER MA INDOIESC CA O VA FACE...SI ACUM MAI NOU SA INDRAGOSTIT SI BINENTELES IAR A FOST INSELATA SI DEZAMAGITA....NU STIU CE POT FACE PTR EA ...VAD CA O IA LA VALE ...RAU
narghitasilvia
Postat pe 2 Februarie 2009 23:43
Buna, ce intelegi prin faptul ca "o ia la vale"? E depresiva, are tendinte suicidale? Daca ti se pare ca nu raspunde sfaturilor sau unei posibile consilieri singura solutie raman medicamentele, in speta antidepresivele. Din pacate e o persoana care are un background ce nu o ajuta deloc. Daca doresti putem dicuta mai multe pe private. PS: sunt psiholog si am mai avut de-a face cu victime ale violului (persoane apropiate mie). Poate experienta mea iti e de ajutor.
danamaria13
Postat pe 4 Februarie 2009 13:18
Aceasta persoana, v-a avea traume psihice vesnic! V-a avea ,,oroare, de barbati si scarba! Doamne ,,ce mama inconstienta!
kudika017520
Postat pe 12 Mai 2009 08:41
din cate intleleg trag urmatorele concluzii. desi fata de care vorbesti pare matura deoarece s-a descurcat de timpuriu singura nu s-a maturizat decat aparent, singuratatea si lipsa afectiunii parintesti a determinat-o sa fie dependenta de aprecierea celor din jur si probabil tributara unui cod etic autoimpus si extrem de riguros, asta tot pentru a fi apreciata. de aici imposibilitatea de a trece peste tragicul eveniment . tot acestor lucruri s-ar putea atribui si esecul ei in dragoste.
de facut si de incurajat nu cred k poti face mai nmik, problema este in ea, problema se rezolva doar in momentul in care ea inceteaza sa se mai autoacuze pentru ceea ce i s-a intamplat, capata o farma de incredere in ea insasi si incearca sa se debaraseze de parerile celorlati.
Este foarte usor pentru mine sami dau cu parerea insa realizez k trebuie sa fie pentru ea un iad, va doresc numai bine tie si prietenei tale si sper sa treaca peste asta.
andatkd
Postat pe 12 Mai 2009 08:42
ii trebuie ajutorul unui profesionist. cautati un medic psiholog si hotarati sa faca cateva sedinte de terapie.
dvs o puteti ajuta fiind langa ea si aratandu-i ca nu e singura pe lumea aceasta. in cazurile de depresie usoara soarele si sportul ajuta foarte mult: deci multe plimbari in parc si un abonament la sala.
insa este absolut necesar sa o vada un medic.
aelita_1983
Postat pe 12 Mai 2009 10:46
Din pacate este ceva cu care va trai toata viata,.... si o va urmari mereu intrebari de genul: "De ce eu?", "Daca puteam evita?", "Ce s-ar fi intamplat daca...?"
Este foarte important sa poata vorbi de asta, sa spuna ce simte, ce crede etc... ajuta mult... Si e foarte important sa o faci sa inteleaga ca nu este singura care a trecut prin asa ceva, si din pacate nici ultima.
E foarte important sa vrea sa treaca peste asta...! E adevarat ca uneori cand ii e lumea mai draga ii vin amintiri referitor la incident in cap... dar tb sa gaseasca in ea forta ...
E greu sa treci peste asta e o chestie care te urmareste mereu!
Dar nu e imposibil... Insa o cehstie nu inteleg eu.... ai afirmat ca merge la psiholog... nu o ajuta deloc acest lucru???? Parintii ei stiu???
devyl_is_crying
Postat pe 12 Mai 2009 13:25
poti trece f usor cu sprijin si incredere din partea tuturora si nu in ultimul rand cu un psiholog
pity_82
Postat pe 12 Mai 2009 13:41
din nefericire este adevãrat.. o va urmãri toata viata.. dar atâta timp cât ii vei repeta la infinit ca nu a fost vina ei, ca nu este responsabila pentru ceea ce sa întâmplat.. ca acel om este un nenorocit.. .. fã-o sa înțeleagã ca e speciala, ca este o persoana puternica, ca veți reuși sa treceți și peste asta.. fa-o sa înțeleagã ca ești lângã ea și ca vei fi atât timp cat vei putea.. dar continuai sa-i repeți nu e vina ta, nu aveai de unde sa ști ce era în capul nenorocitului etc.. va reuși sa treacã peste dacã o convingi ca nu e vina ei... și niciodatã nu-i aduce tu aminte despre ceea ce i sa întâmplat.. oricât de mult ai vrea sa sti dacã e mai bine sau nu.. dacã nu aduce ea vorba.. nu deschide subiectul... nu e bine..
mult succes.

ps: știu ce sa-ți rãspund pentru ca și eu am trecut printr-o experiențã asemãnãtoare.. din fericire pentru mine am reușit sa scap înainte de a se ajunge la viol propriu zis și abia în ziua când am înțeles ca de fapt nu a fost vina mea am reușit sa trec peste.. mult noroc.
cathysailor
Postat pe 13 Mai 2009 00:27
Este adevarat ca violuri se intampla cam des, ce usor spun ceilalti " saraca fata "dar nimeni nu cerceteaza ca 3/4 di ele se intampla din cauza fetei. Eu in 1988 am violat o fata , a fost o razbunare la ceea ce mi-a facut ea ,nu-mi pare rau , merita.! Legea condamna baiatul, dar in majoritatea cazurilor cam si fata are vina .
tinel
Postat pe 13 Mai 2009 11:11
De la: tinel, la data 2009-05-13 11:11:01 Este adevarat ca violuri se intampla cam des, ce usor spun ceilalti " saraca fata "dar nimeni nu cerceteaza ca 3/4 di ele se intampla din cauza fetei. Eu in 1988 am violat o fata , a fost o razbunare la ceea ce mi-a facut ea ,nu-mi pare rau , merita.! Legea condamna baiatul, dar in majoritatea cazurilor cam si fata are vina .
la gara
smigal
Postat pe 13 Mai 2009 11:13
dar povesteste-ne mai multe, tinel..... ce ti-a facut acea fata de a "meritat" sa fie violata?
tata_ioio
Postat pe 14 Mai 2009 17:17
De la: tinel, la data 2009-05-13 11:11:01Legea condamna baiatul, dar in majoritatea cazurilor cam si fata are vina .


Hai nu mai spune ! ...ma mitica, you did it again !

Jetix !

Postat pe 14 Mai 2009 17:19
De la: tata_ioio, la data 2009-05-14 17:17:02dar povesteste-ne mai multe, tinel..... ce ti-a facut acea fata de a "meritat" sa fie violata?





Afacut destul , m-a mintit , s-a folosit de mine ; am stat in camin cu un coleg de camera, un" Doamne apara", ea venea pe la mine si juca teatru ca ma vrea , numai vorbe dulci auzeam din gura ei,facea pe credincioasa in Dumnezeu si cand a plecat colegul n-a mai venit, mi-a spus ca de fapt pentru el venea, ca se purta asa ca sa-l faca gelos, ca eu eram ca o carpa pentru ea , ma ura groaznic.! Am ademenito in camera si acolo orbit de nervi am violato, am stabilit sa ne casatorim, ca sa nu fiu arestat, si dupa un timp si-a retras plangerea, ! Legea pedepseste asta ,; spune , numai barbatii sunt de vina?De ce nu se tine cont de motive cand se da pedeapsa ?de ce nu se tine cont de ambele fete ale banului ?
tinel
Postat pe 15 Mai 2009 17:41
nu stiu ce sa zic tinel ..... este clar ca fata te-a folosit, insa nu cred ca merita un viol pentru asta. sunt impotriva violentei, iar violul este un act de maxima violenta. o femeie simte actul sexual mult mai profund decat barbatul, in primul rand pentru ca pur si simplu "ceva" intra in corpul sau. si barbatii pot fi violati de catre femei, insa ca sa simta ceea ce simte o femeie cand este violata trebuie sa fie violati de catre un alt barbat.... parerea mea. imi pare rau sa aflu ca nici macar nu regreti actul tau.....
iti urez deci multa stapanire de sine si multa intelepciune.... si sa stii ca in general doar persoanele slabe se impun cu forta.
tata_ioio
Postat pe 18 Mai 2009 15:45
Asta e un psihopat.Are grave probleme!Si mai e si mandru de ce a facut!Sper din toata inima sa arda in iad!
deea_20
Postat pe 18 Mai 2009 15:49
De la: tata_ioio, la data 2009-05-18 15:45:53nu stiu ce sa zic tinel ..... este clar ca fata te-a folosit, insa nu cred ca merita un viol pentru asta. sunt impotriva violentei, iar violul este un act de maxima violenta. o femeie simte actul sexual mult mai profund decat barbatul, in primul rand pentru ca pur si simplu "ceva" intra in corpul sau. si barbatii pot fi violati de catre femei, insa ca sa simta ceea ce simte o femeie cand este violata trebuie sa fie violati de catre un alt barbat.... parerea mea. imi pare rau sa aflu ca nici macar nu regreti actul tau.....
iti urez deci multa stapanire de sine si multa intelepciune.... si sa stii ca in general doar persoanele slabe se impun cu forta.






Ai dreptate, dar cand vezi ca persoana in care ai crezut , in vorbele ei, de fapt ai fost folosit, te mai aduce in stare si de asemenea fapte .!
tinel
Postat pe 18 Mai 2009 17:09
De la: deea_20, la data 2009-05-18 15:49:56Asta e un psihopat.Are grave probleme!Si mai e si mandru de ce a facut!Sper din toata inima sa arda in iad!



Deea, vezi ca aici nu mai suntem pe tarlaua voastra,vezi cum vorbesti .;- am spus eu ca sunt mandru? iar in legatura cu iadul ai grija sa nu fim colegi !
tinel
Postat pe 18 Mai 2009 17:13
De la: tinel, la data 2009-05-15 17:41:40
De la: tata_ioio, la data 2009-05-14 17:17:02dar povesteste-ne mai multe, tinel..... ce ti-a facut acea fata de a "meritat" sa fie violata?





Afacut destul , m-a mintit , s-a folosit de mine ; am stat in camin cu un coleg de camera, un" Doamne apara", ea venea pe la mine si juca teatru ca ma vrea , numai vorbe dulci auzeam din gura ei,facea pe credincioasa in Dumnezeu si cand a plecat colegul n-a mai venit, mi-a spus ca de fapt pentru el venea, ca se purta asa ca sa-l faca gelos, ca eu eram ca o carpa pentru ea , ma ura groaznic.! Am ademenito in camera si acolo orbit de nervi am violato, am stabilit sa ne casatorim, ca sa nu fiu arestat, si dupa un timp si-a retras plangerea, ! Legea pedepseste asta ,; spune , numai barbatii sunt de vina?De ce nu se tine cont de motive cand se da pedeapsa ?de ce nu se tine cont de ambele fete ale banului ?



tu esti nebun... NEBUN... nu este vina nostra.. cum o fata de 12 ani virgina care nu a avut in viata ei sa stie macar sa ispiteasca pe cineva.. sau o fata de 14 ani in aceasi situatie????
tu esti debil mital... la puscarie cu tine sa vezi acolo ce o sa te violeze aia.. handicapatule mintal.
cathysailor
Postat pe 18 Mai 2009 23:39
De la: cathysailor, la data 2009-05-18 23:39:36
De la: tinel, la data 2009-05-15 17:41:40
De la: tata_ioio, la data 2009-05-14 17:17:02dar povesteste-ne mai multe, tinel..... ce ti-a facut acea fata de a "meritat" sa fie violata?





Afacut destul , m-a mintit , s-a folosit de mine ; am stat in camin cu un coleg de camera, un" Doamne apara", ea venea pe la mine si juca teatru ca ma vrea , numai vorbe dulci auzeam din gura ei,facea pe credincioasa in Dumnezeu si cand a plecat colegul n-a mai venit, mi-a spus ca de fapt pentru el venea, ca se purta asa ca sa-l faca gelos, ca eu eram ca o carpa pentru ea , ma ura groaznic.! Am ademenito in camera si acolo orbit de nervi am violato, am stabilit sa ne casatorim, ca sa nu fiu arestat, si dupa un timp si-a retras plangerea, ! Legea pedepseste asta ,; spune , numai barbatii sunt de vina?De ce nu se tine cont de motive cand se da pedeapsa ?de ce nu se tine cont de ambele fete ale banului ?



tu esti nebun... NEBUN... nu este vina nostra.. cum o fata de 12 ani virgina care nu a avut in viata ei sa stie macar sa ispiteasca pe cineva.. sau o fata de 14 ani in aceasi situatie????
tu esti debil mital... la puscarie cu tine sa vezi acolo ce o sa te violeze aia.. handicapatule mintal.




Nu inteleg, ce vrei sa spui,sau daca nu mie e adresat scuze.!
tinel
Postat pe 19 Mai 2009 11:15
stii ce cred tinel, cred ca tu totusi regreti ceea ce ai facut si acum incerci sa gasesti scuze si explicatii. cred ca acel act de barbarie ti-a influentat toata viata si te macina si in ziua de astazi. nu te cunosc, insa din randurile tale reies amaraciune si tristete. nu o sa spun ca-mi pare rau pentru tine, culegi ceea ce ai semanat: suferinta. sper numai ca postul tau sa nu incurajeze si pe altii care-l vor citi sa procedeze ca tine.... ca uite, tie ti-a adus numai rele...
tata_ioio
Postat pe 19 Mai 2009 14:17
De la: tata_ioio, la data 2009-05-19 14:17:20stii ce cred tinel, cred ca tu totusi regreti ceea ce ai facut si acum incerci sa gasesti scuze si explicatii. cred ca acel act de barbarie ti-a influentat toata viata si te macina si in ziua de astazi. nu te cunosc, insa din randurile tale reies amaraciune si tristete. nu o sa spun ca-mi pare rau pentru tine, culegi ceea ce ai semanat: suferinta. sper numai ca postul tau sa nu incurajeze si pe altii care-l vor citi sa procedeze ca tine.... ca uite, tie ti-a adus numai rele...





Nu, nu regret nimic, singura scuza este ca am fost atat de naiv sa cred ca dragostea se poate face si cu forta, intre timp am vazut multe exemple ca nu-i asa , acum inteleg altfel situatia .! singura tristete este ca m-am lasat pacalit in halul ala , si nu se pune problema daca incurajeaza pe altii, fiecare gandeste cu capul sau .
tinel
Postat pe 19 Mai 2009 17:10
Tu te-ai lasat pacalit? Dar cu ea cum ramane?
Kathara
Postat pe 19 Mai 2009 17:12
De la: tinel, la data 2009-05-18 17:13:22
De la: deea_20, la data 2009-05-18 15:49:56Asta e un psihopat.Are grave probleme!Si mai e si mandru de ce a facut!Sper din toata inima sa arda in iad!



Deea, vezi ca aici nu mai suntem pe tarlaua voastra,vezi cum vorbesti .;- am spus eu ca sunt mandru? iar in legatura cu iadul ai grija sa nu fim colegi !

Vorbesc cum vreau.Nu esti tu in masura sa imi spui mie ce sa fac!!Da,ai spus ca nu regreti ce ai facut si a o merita!!!!In iad nu stiu daca o sa fim colegi,nu ai tu norocul asta!!!!!!!Atarna mai greu ce ai facut tu decat ce am facut eu la viata mea!!!!!
deea_20
Postat pe 19 Mai 2009 23:10
De la: tinel, la data 2009-05-19 11:15:11
De la: cathysailor, la data 2009-05-18 23:39:36
De la: tinel, la data 2009-05-15 17:41:40
De la: tata_ioio, la data 2009-05-14 17:17:02dar povesteste-ne mai multe, tinel..... ce ti-a facut acea fata de a "meritat" sa fie violata?





Afacut destul , m-a mintit , s-a folosit de mine ; am stat in camin cu un coleg de camera, un" Doamne apara", ea venea pe la mine si juca teatru ca ma vrea , numai vorbe dulci auzeam din gura ei,facea pe credincioasa in Dumnezeu si cand a plecat colegul n-a mai venit, mi-a spus ca de fapt pentru el venea, ca se purta asa ca sa-l faca gelos, ca eu eram ca o carpa pentru ea , ma ura groaznic.! Am ademenito in camera si acolo orbit de nervi am violato, am stabilit sa ne casatorim, ca sa nu fiu arestat, si dupa un timp si-a retras plangerea, ! Legea pedepseste asta ,; spune , numai barbatii sunt de vina?De ce nu se tine cont de motive cand se da pedeapsa ?de ce nu se tine cont de ambele fete ale banului ?



tu esti nebun... NEBUN... nu este vina nostra.. cum o fata de 12 ani virgina care nu a avut in viata ei sa stie macar sa ispiteasca pe cineva.. sau o fata de 14 ani in aceasi situatie????
tu esti debil mital... la puscarie cu tine sa vezi acolo ce o sa te violeze aia.. handicapatule mintal.




Nu inteleg, ce vrei sa spui,sau daca nu mie e adresat scuze.!


iti este adresat... tocmai asta e probleme.. daca ar fi dupa mine teas castra chiar in momentul asta.. nimeni nu merita sa treaca printr-o experienta atat de traumatizanta.
dute frate la nebuni.. ia zezi.. ce-ti zice psihologul despre placerea de a viola o fata? iti zic eu.. te baga la nebuni sau daca nu la puscarie.. el alege.
dar daca ar fi dupa mine.. sa te fereasca sfantul la cat de furioasa sunt in acest moment.
cathysailor
Postat pe 20 Mai 2009 00:46
De la: tinel, la data 2009-05-19 17:10:52
De la: tata_ioio, la data 2009-05-19 14:17:20stii ce cred tinel, cred ca tu totusi regreti ceea ce ai facut si acum incerci sa gasesti scuze si explicatii. cred ca acel act de barbarie ti-a influentat toata viata si te macina si in ziua de astazi. nu te cunosc, insa din randurile tale reies amaraciune si tristete. nu o sa spun ca-mi pare rau pentru tine, culegi ceea ce ai semanat: suferinta. sper numai ca postul tau sa nu incurajeze si pe altii care-l vor citi sa procedeze ca tine.... ca uite, tie ti-a adus numai rele...





Nu, nu regret nimic, singura scuza este ca am fost atat de naiv sa cred ca dragostea se poate face si cu forta, intre timp am vazut multe exemple ca nu-i asa , acum inteleg altfel situatia .! singura tristete este ca m-am lasat pacalit in halul ala , si nu se pune problema daca incurajeaza pe altii, fiecare gandeste cu capul sau .


Nea Mitica , poate te pune Sfantul Petru sa-mi raspunzi la ce postez eu ca esti mancat, matur cu tine toata Kudika de nu ratez un centimetru, paranoicule !
Tie nu iti e rusine de tine ? Pai mai barbarule si grobianule care esti, daca o fi adevarat de debitezi tu acolo ...sa pastram totusi totul pur ideologic ..ca am vazut cam ce-ti poate pielea ..si ca ai putea concura cu Jules Verne lejereanu, daca toti si-ar face dreptate singuri unde s-ar ajunge ma salbaticule, nu esti cu nimic mai bun decat o bestie turbata, esti halucinat tare, mai ai si tupeul sa spui sus si tare ca o merita si ca femeile sunt de vina, nu ai nici o scuza, fata aia a fost victima unui dezaxat, nu conteaza ca te-a mintit si ca te ura ...pe buna dreptate ...cui i-ar placea un terorist ca tine ?!
Instingi la violentza, asta faci tu cu postarea ta, om de nimic ce esti !!!!Daca cineva din familia ta ar pati asa ceva ce ai simti mai terminatorule??? Eu te-as fi castrat ma daca eram in locul aleia ...daca ma violai pe mine nu mai apucai sa postezi azi, erai viermi akum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ar fi trebuit sa o arzi in puscarie si sa fii sodomizat pana ramaneai intr-o balta de sange !
Sa te fereasca Dumnezeu, totul in viata se plateste, tu ai scapat, dar cineva akolo sus nu doarme , pfoooaaiii ce m-ai scarbi t, sa ma evitzi pe forumul asta cate zile oi mai avea...ca nu raspund de faptele mele !!!
___LL___
Postat pe 20 Mai 2009 01:42
io i-am zis sa-si scoata poza ca va fi linsat...

bre mitica impusca-te ca vei face omenirii un bine
kitty_krieger
Postat pe 20 Mai 2009 01:47
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-20 01:47:36io i-am zis sa-si scoata poza ca va fi linsat...

bre mitica impusca-te ca vei face omenirii un bine





pisicuta_razboinica, vezi ca aici esti pe alta mosie, ai plecat de acolo,n-ai facut fata logicii Ioanei si a lui Coman ?te cred ca sunt persoane prea inteligente, in logica . !
tinel
Postat pe 20 Mai 2009 09:55
De la: ___LL___, la data 2009-05-20 01:42:39
De la: tinel, la data 2009-05-19 17:10:52
De la: tata_ioio, la data 2009-05-19 14:17:20stii ce cred tinel, cred ca tu totusi regreti ceea ce ai facut si acum incerci sa gasesti scuze si explicatii. cred ca acel act de barbarie ti-a influentat toata viata si te macina si in ziua de astazi. nu te cunosc, insa din randurile tale reies amaraciune si tristete. nu o sa spun ca-mi pare rau pentru tine, culegi ceea ce ai semanat: suferinta. sper numai ca postul tau sa nu incurajeze si pe altii care-l vor citi sa procedeze ca tine.... ca uite, tie ti-a adus numai rele...





Nu, nu regret nimic, singura scuza este ca am fost atat de naiv sa cred ca dragostea se poate face si cu forta, intre timp am vazut multe exemple ca nu-i asa , acum inteleg altfel situatia .! singura tristete este ca m-am lasat pacalit in halul ala , si nu se pune problema daca incurajeaza pe altii, fiecare gandeste cu capul sau .


Nea Mitica , poate te pune Sfantul Petru sa-mi raspunzi la ce postez eu ca esti mancat, matur cu tine toata Kudika de nu ratez un centimetru, paranoicule !
Tie nu iti e rusine de tine ? Pai mai barbarule si grobianule care esti, daca o fi adevarat de debitezi tu acolo ...sa pastram totusi totul pur ideologic ..ca am vazut cam ce-ti poate pielea ..si ca ai putea concura cu Jules Verne lejereanu, daca toti si-ar face dreptate singuri unde s-ar ajunge ma salbaticule, nu esti cu nimic mai bun decat o bestie turbata, esti halucinat tare, mai ai si tupeul sa spui sus si tare ca o merita si ca femeile sunt de vina, nu ai nici o scuza, fata aia a fost victima unui dezaxat, nu conteaza ca te-a mintit si ca te ura ...pe buna dreptate ...cui i-ar placea un terorist ca tine ?!
Instingi la violentza, asta faci tu cu postarea ta, om de nimic ce esti !!!!Daca cineva din familia ta ar pati asa ceva ce ai simti mai terminatorule??? Eu te-as fi castrat ma daca eram in locul aleia ...daca ma violai pe mine nu mai apucai sa postezi azi, erai viermi akum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ar fi trebuit sa o arzi in puscarie si sa fii sodomizat pana ramaneai intr-o balta de sange !
Sa te fereasca Dumnezeu, totul in viata se plateste, tu ai scapat, dar cineva akolo sus nu doarme , pfoooaaiii ce m-ai scarbi t, sa ma evitzi pe forumul asta cate zile oi mai avea...ca nu raspund de faptele mele !!!









M-am uitat peste albumul tau sa-ti vad varsta , am crezut ca posteaza o fetita de 5 anisori . ; vad ca nu ai inteles, fa te rog un efort, si mai citeste o data prima mea postare dar mai atenta, poate o sa intelegi .! Pai dupa mintea ta, ce trebuia sa fac ? legea , oricum nu o pedepsea .Pai daca tu faceai indiferent cu care baiat, ce a facut victima cu mine , ce pedeapsa meritai ?ca legea nu te condamna ;.sa te arunce de la balcon ? sa te omoare in bataie ? sa te lase in pielea goala in mijlocul drumului ? mai gandeste si cu capul bre ! asa crezi ? dupa mintea voastra vreti ca femeile sa fie tinute in puf indiferent ce fac si barbatii sa fie carpele lor. or fii altii, dar eu am demnitatea mea si nu permit vreunei fufe sa mi-o calce in picioare .!
tinel
Postat pe 20 Mai 2009 10:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:neata soareeE:X 34 De la: MissMe2 24 Aprilie 2009 14:16
relatia cu seful!!!!!!!!!! 28 De la: th3b3b3 29 Mai 2014 12:33
Buna! 7 De la: dulcyka 12 Septembrie 2009 19:02
Tatuaje Make-up 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:34
TATUAJELE 14 De la: machiajsemipermanent 7 Martie 2011 19:39