Mai multe
Unde mai merg romanii in concediu? Ce destinatii preferati? Mergeti cu prietenii sau cu iubitul/iubita? Ne distram mai bine in cuplu sau fara? ia sa vedem...
|
||
|
mrskattousa Postat pe 3 Februarie 2009 19:03 |
||
|---|---|---|
plec in Turcia
|
||
|
MickyAngel Postat pe 23 Februarie 2009 21:46 |
||
|
Concediul viitor, Roma si Muntii Apuseni. De-abia astept! Cu dragutul. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 23 Februarie 2009 21:54 |
||
Luna viitoare plec in Tailanda...cu baiatul, cu toate ca Phuket e cam pt baieti pusi pe distractie, speram sa iasa ceva romantic...
|
||
|
mrskattousa Postat pe 23 Februarie 2009 22:50 |
||
|
Ooo, have fun! Pe mine nu prea ma atrage estul, in schimb m-ar tenta o fuga prin Mexic, Brazilia sau Peru. |
||
|
Kathara Postat pe 23 Februarie 2009 23:01 |
||
Mersi mersi. Am fost si eu tentata la un mom dat de Mexic, dar au fost niste prieteni si mi-au spus ca nu e asa grozav. Plus ca este foarte scump. Pt mine, sa ajung de aici, este foarte greu. Daca sunteti amatori de calatorii, recomand Asia "cu caldura", Singapore a fantastic...also Malaezia (Kuala Lumpur), Indonezia (Bali)...Tailanda ramane top pt ca imbina distractia,shoppingul, plajele ireale, oameni extraordinari de primitori, mancare excelenta, si preturi de mangalia (really)
|
||
|
mrskattousa Postat pe 23 Februarie 2009 23:08 |
||
De la: mrskattousa, la data 2009-02-23 23:08:53 Foarte tare ... poate la anul, depinde de cum se misca unele lucruri. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Februarie 2009 12:06 |
||
Noi anul acesta am ales Marocul in mai si Coasta de Azur in august...apropo afost cineva in Maroc ? Any suggestions?
|
||
|
semanne Postat pe 1 Aprilie 2009 11:52 |
||
| Anul acesta de pasti o sa fiu in franta in sud,apoi dupa cateva zile ne asteapta Parisul .Merg cu colegii,o sa fie cea mai tare vacanta,ever!!! Am mai fost odata acum cativa ani si a meritat toti banii,puneti Parisul pe lista locurilor de vizitat inainte sa muriti! | ||
|
ArtLover Postat pe 1 Aprilie 2009 17:53 |
||
|
eu ma duc in grecia am prieteni care au fost si le-a placut,nu e nici prea scump. normal ca ma duc cu iubitul meu |
||
|
dalilascumpy Postat pe 3 Aprilie 2009 13:06 |
||
probabil sunt total pe dinafara subiectului, da eu caut destinantii de concediu, problema mare e nu unde ci cu cine sa merg, cu prietenul nu vreau/nu pot sa merg si in rest nu am prietene-fete asa de apropiate, sau sunt maritate toate ca sa merg in concediu, pretty naspa, oare cum ar fi sa-i spun prietenului meu, a pai sti merg cu vreo 5 tipi in concediu ne vedem peste 2 saptamani.
|
||
|
ctwmn Postat pe 12 Mai 2009 17:09 |
||
| Buna! | ||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 16:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu varsator el sagetator!avem sanse?? | 12 | De la: gugulina74 13 Septembrie 2009 23:28 |
| femeia rac barbatul leu | 4 | De la: ladyblue 16 Iunie 2010 11:45 |
| karissa | 2 | De la: ilyberci 11 Mai 2011 00:14 |
|
|
||
| compatibilitate rac capricorn! | 9 | De la: kudika464696 25 Februarie 2012 14:58 |
| barbatul sagetator | 119 | De la: basalic 31 Octombrie 2012 09:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.