Setari Cookie-uri

O ZI NORMALA DE MUNCA

Mie ii place tare mult la lucru... ar fi bine daca as avea ceva mai multi bani insa compania pt care lucrez "face toti banii" in sensul ca o sa arate foarte bine in CV cand o sa termin contractul acolo. Atmosfera e foarte faina, colegii sunt super... Ce ma enerveaza? Mai nimic... doar o englezoaica grasa care da ochii peste cap de fiecare data cand o roaga cineva sa faca ceva. Bina ca nu am de-a face prea mult cu ea:)

Ca tot veni vorba de job... cum e sa iti gasesti de lucru in tara? Sunt site-uri, agentii? Ca cum decurge un interviu? Nu vreau sa par toanta cu intrebarile astea dar nu a lucrat niciodata acasa si habar nu am cum e :(...
danna_danutza
Postat pe 5 Iulie 2009 22:15
De la: danna_danutza, la data 2009-07-05 22:15:08Mie ii place tare mult la lucru... ar fi bine daca as avea ceva mai multi bani insa compania pt care lucrez "face toti banii" in sensul ca o sa arate foarte bine in CV cand o sa termin contractul acolo. Atmosfera e foarte faina, colegii sunt super... Ce ma enerveaza? Mai nimic... doar o englezoaica grasa care da ochii peste cap de fiecare data cand o roaga cineva sa faca ceva. Bina ca nu am de-a face prea mult cu ea:)

Ca tot veni vorba de job... cum e sa iti gasesti de lucru in tara? Sunt site-uri, agentii? Ca cum decurge un interviu? Nu vreau sa par toanta cu intrebarile astea dar nu a lucrat niciodata acasa si habar nu am cum e :(...

mama ei de tastatura de la laptop... scuze pt greseli.
danna_danutza
Postat pe 5 Iulie 2009 22:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bagarea in seama... 0 De la: 7 Octombrie 2010 21:50
topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana 33 De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55
CAFE-BAR 38 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12
Ce-am facut azi? 174 De la: angelradios 22 Septembrie 2010 02:53
am nevoie de un sfat 17 De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15