Setari Cookie-uri

sunt timid

am 31 ani...si sunt un tip timid...cum sa scap ?
rexx97
Postat pe 15 Februarie 2009 13:37
"Sa scapi"... de unde
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 13:39
stai tu sa-mi pun halatu'...te tratez de nu te vezi...deci: simptomele? hai hai, nu fi timid...upsss....si poti fi cat de subiectiv vrei
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2009 13:45
De la: _oktober_, la data 2009-02-15 13:45:34stai tu sa-mi pun halatu'...te tratez de nu te vezi...deci: simptomele? hai hai, nu fi timid...upsss....si poti fi cat de subiectiv vrei

Oktober, ia-l usurel ca se fastaceste
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 13:55
De la: _oktober_, la data 2009-02-15 13:45:34stai tu sa-mi pun halatu'...te tratez de nu te vezi...deci: simptomele? hai hai, nu fi timid...upsss....si poti fi cat de subiectiv vrei

da' de ce cu halat?
Lucia1971
Postat pe 15 Februarie 2009 13:59
eee,Lucia tu stii cel mai bine...nu are farmec fara...si ziceam sa-l pun ca sa nu fiu goala...daca tot e timid omu'
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2009 14:12
De la: Dor_a, la data 2009-02-15 13:55:18

Oktober, ia-l usurel ca se fastaceste

Dor-a tu cunosti cel mai bine 'cauzamentu motivatiei' efectului refuzului meu fata de sex...vroiam doar sa dau cu el o tara de toti peretii
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2009 14:14
Hihihi! Aveam iou o "presimptire"
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 14:16
deci, mi-am pus kimonou, manusile de box...sa incepem tratamentu'...da' unde e pacientu'???
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2009 14:30
L-ai speriat
Acu' noi ce mai facem?
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 14:31
hai sa ne regrupam: tu stai de 6, Lucia il ademeneste....si eu il tratez
_oktober_
Postat pe 15 Februarie 2009 14:38
De la: _oktober_, la data 2009-02-15 14:38:25hai sa ne regrupam: tu stai de 6, Lucia il ademeneste....si eu il tratez

Asa, asa!
Lucia, ia repede! Pune-ti niste dedesubturi de dantela... si ademenste omu'
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 15:35
Stati asa ca mi-am uitat acasa portjartieru'. Da' daca nu-i plac astea mai... trecute?
Lucia1971
Postat pe 15 Februarie 2009 15:38
De la: Lucia1971, la data 2009-02-15 15:38:28Stati asa ca mi-am uitat acasa portjartieru'. Da' daca nu-i plac astea mai... trecute?

Atunci nu-i nici o problema, ca nu e cazul tau
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 15:39
Abia acuma am citit cu atentie ce dorea initiatorul topicului. A zis ca e timid. In ce sens? Ii este rusine sa... ce? Ca daca sa faca... aia n-are nici o jena? Vreau mai multe detalii!
Lucia1971
Postat pe 15 Februarie 2009 15:48
De la: Lucia1971, la data 2009-02-15 15:48:02Abia acuma am citit cu atentie ce dorea initiatorul topicului. A zis ca e timid. In ce sens? Ii este rusine sa... ce? Ca daca sa faca... aia n-are nici o jena? Vreau mai multe detalii!

Nu mai vrea sa vorbeasca cu noi, ca suntem rele .. Viespi, cum ne numea cineva Bzzzz!
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 16:24
Pai cred si eu ca nu vrea sa vb cu voi daca ati speriat baiatul

Timid din toate punctele de vedere sau doar in privinta femeilor ca daca timiditatea se manifesta si pe plan profesional si in viata de zi cu zi ...e destul de nasol daca esti timid doar in prezenta femeilor e ok , se poate rezolva usor asta.

Daca nu te-au speriat fetele deja .....ai putea da mai multe detalii
iris_4_ever
Postat pe 15 Februarie 2009 16:42
Aºtepþi cam un an ºi gata ! Nu mai eºti un timid de 31 de ani. Eºti unul de 32..
ionutsk
Postat pe 17 Februarie 2009 18:29
Vai de capul meu..esti timid si te-ai bagat in gura femeilor de aici..te mananca astea de viu :)

Eu am 30 de ani, iar pana pe la 20 si ceva pur si simplu nu eram in stare sa articulez doua fraze inteligibile in fata unei fete (nu ca acum as fi indraznetul pamantului), fapt ce ma facea sa fiu enervat de mine insumi. In acelasi timp aveam o teama profunda de inaltime in legatura cu care ma simteam in egala masura de neputincios.
Si uite asa ma hotarasc eu sa ma urc pe bloc si sa ma asez pe margine, ceea ce a facut ca pentru 30 de secunde sa nu pot nici respira, daramite sa misc un deget. Am stat acolo 2 ore pana am realizat ca ...nu am murit si mi-a trecut frica.
Asa e bre si cu femeile. Iti place una, mergi la ea si zii ca o inviti la o cafea. O sa te refuze, o sa rada de tine, o sa rada ea de tine si juma din populatia pamantului..iaca na..ai sa vezi ca nu se moare din asta si dupa ce faci de cateva ori chestia asta nici nu iti mai pasa, ai sa ajungi sa primesti un refuz cu zambetul pe buze.
Dar...:) atunci cand ea zice da si traisti momente incredibile langa ea...toate refuzurile de pana atunci nu mai conteaza.
Ai sa fii ranit, ai sa ranesti pe altii la randul tau..e ca la razboi, ai sa te dai cu capul de pereti din cauza ei, ai sa descoperi ca o iubesti sau ca nu o iubesti...ai sa treci prin toate.

Uite..fa asa...du-te la fata si intreab-o direct daca are prieten..daca zice da..tu zici "pacat" si pleci, daca zice "nu"...ii dai numarul tau de telefon. Ai sa simti ca nu ai aer (pfiuu cand imi aduc aminte de vremurile alea), nici nu conteaza daca suna sau nu, ai sa vezi ca dupa ce iti dai seama ca nu s-a naruit cerul pe tine, te vei simti mult mai bine.
:)
Iradiatu_
Postat pe 19 Februarie 2009 11:16
De la: Lucia1971, la data 2009-02-15 15:48:02Abia acuma am citit cu atentie ce dorea initiatorul topicului. A zis ca e timid. In ce sens? Ii este rusine sa... ce? Ca daca sa faca... aia n-are nici o jena? Vreau mai multe detalii!

Pai nu ai vazut? E asa de timid,incat nu mai are curaj sa posteze pe propriul lui topic
andreea1976
Postat pe 19 Februarie 2009 11:22
De la: _oktober_, la data 2009-02-15 14:38:25hai sa ne regrupam: tu stai de 6, Lucia il ademeneste....si eu il tratez
...................................
erikahd2008
Postat pe 23 Februarie 2009 03:12
poi ar trebui sa incerci sa te schimbi ca nu cred ca ai avea ceva de castigat in viata asta
nyco88_blonda0
Postat pe 11 Martie 2009 10:10
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-19 11:16:08Vai de capul meu..esti timid si te-ai bagat in gura femeilor de aici..te mananca astea de viu :)

Eu am 30 de ani, iar pana pe la 20 si ceva pur si simplu nu eram in stare sa articulez doua fraze inteligibile in fata unei fete (nu ca acum as fi indraznetul pamantului), fapt ce ma facea sa fiu enervat de mine insumi. In acelasi timp aveam o teama profunda de inaltime in legatura cu care ma simteam in egala masura de neputincios.
Si uite asa ma hotarasc eu sa ma urc pe bloc si sa ma asez pe margine, ceea ce a facut ca pentru 30 de secunde sa nu pot nici respira, daramite sa misc un deget. Am stat acolo 2 ore pana am realizat ca ...nu am murit si mi-a trecut frica.
Asa e bre si cu femeile. Iti place una, mergi la ea si zii ca o inviti la o cafea. O sa te refuze, o sa rada de tine, o sa rada ea de tine si juma din populatia pamantului..iaca na..ai sa vezi ca nu se moare din asta si dupa ce faci de cateva ori chestia asta nici nu iti mai pasa, ai sa ajungi sa primesti un refuz cu zambetul pe buze.
Dar...:) atunci cand ea zice da si traisti momente incredibile langa ea...toate refuzurile de pana atunci nu mai conteaza.
Ai sa fii ranit, ai sa ranesti pe altii la randul tau..e ca la razboi, ai sa te dai cu capul de pereti din cauza ei, ai sa descoperi ca o iubesti sau ca nu o iubesti...ai sa treci prin toate.

da da...si cine te-a invatat toate astea??? ia zi! io ma.io ! recunoaste !

Uite..fa asa...du-te la fata si intreab-o direct daca are prieten..daca zice da..tu zici "pacat" si pleci, daca zice "nu"...ii dai numarul tau de telefon. Ai sa simti ca nu ai aer (pfiuu cand imi aduc aminte de vremurile alea), nici nu conteaza daca suna sau nu, ai sa vezi ca dupa ce iti dai seama ca nu s-a naruit cerul pe tine, te vei simti mult mai bine.
:)
_oktober_
Postat pe 11 Martie 2009 22:39
Vai tu...si eu sunt timid...dar ma tratez
BogdanPaul
Postat pe 12 Martie 2009 05:24
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-12 05:24:18Vai tu...si eu sunt timid...dar ma tratez

Pai spune-i omului cum ....nu fi egoist .. .ai vazut Iradiatu deja si-a intrat iin rolul de Guru ..pune-ti si voi mana de la mana si ajutati baiatu' ..mai dati-i fete de la voi ..facezti cumva ca se apropie Pastele....o fapta buna akolo e bine venita ..;))
__LL__
Postat pe 12 Martie 2009 05:34
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-12 05:34:00
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-12 05:24:18Vai tu...si eu sunt timid...dar ma tratez

Pai spune-i omului cum ....nu fi egoist .. .ai vazut Iradiatu deja si-a intrat iin rolul de Guru ..pune-ti si voi mana de la mana si ajutati baiatu' ..mai dati-i fete de la voi ..facezti cumva ca se apropie Pastele....o fapta buna akolo e bine venita ..;))

Da punem mana de la mana...sa facem mai multe maini...daca aveam fete...rectific...daca aveam fete bune...le tineam pt mine...sau macar una daca aveam o tineam pt mine...oricum baiatu e deja destul de mare,cred ca poate sa se descurce si singur,sa isi ia inima in dinti si sa isi faca curaj nu e asa greu...
BogdanPaul
Postat pe 12 Martie 2009 05:41
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-12 05:41:39
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-12 05:34:00

Da punem mana de la mana...sa facem mai multe maini...daca aveam fete...rectific...daca aveam fete bune...le tineam pt mine...sau macar una daca aveam o tineam pt mine...oricum baiatu e deja destul de mare,cred ca poate sa se descurce si singur,sa isi ia inima in dinti si sa isi faca curaj nu e asa greu...

Asa tanar si atat de recalcitrant ...auzi la el mai multe maini ...pentru ''materialul didactic'':)))) ...numa' la prostii va ganditi ...spuneam si eu in bunacredinta sa ajutam baiatul sa socializeze .. ....Sa stii ca e si mai greu odata cu inaintarea in varsta ...una e sa-ti iei inima in dinti la 20 de ani ...cand esti teribilist si ai un as in maneca ..TIMPUL si iti permiti sa ''te dai '' la pustoaice si daca nu pica azi una ..maine poate pica alta ..la 30 de ani ..deja frica de penibil, de singuratate, de refuz e cu atat mai mare ...Toate in viata asta isi au cursul lor, trebuiesc facute la timpul lor ...daca sari peste niste etape ..te trezesti ca nu mai ai cale de intoarcere ..
Pink ...Sober ...
__LL__
Postat pe 12 Martie 2009 05:49
Nu sunt recalcitrant chiar deloc...sunt foarte calm si pasnic...eu ziceam din contra ca el e mai mare si are o experienta de viata mai vasta decat mine,nu cred ca a ajuns la varsta asta fara sa ii intre nimic in cap...la 30 de ani ai trebui sa stie mai bn cum sa discute cu o femeie,si daca il refuza ce...?se termina lumea?...si ce crezi ca daca eu am 20 de ani nu sunt putin timid?ma inrosesc chiar foarte repede ...daia prefer sa fiu abordat sau macar sa am parte inainte de a ma angaja intr-o conversatie de niste semne acolo...si in legatura cu asul din maneca ...nu joc poker asa o mica gluma...scz daca te-am suparat cu ceva
BogdanPaul
Postat pe 12 Martie 2009 05:58
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-12 05:58:34Nu sunt recalcitrant chiar deloc...sunt foarte calm si pasnic...eu ziceam din contra ca el e mai mare si are o experienta de viata mai vasta decat mine,nu cred ca a ajuns la varsta asta fara sa ii intre nimic in cap...la 30 de ani ai trebui sa stie mai bn cum sa discute cu o femeie,si daca il refuza ce...?se termina lumea?...si ce crezi ca daca eu am 20 de ani nu sunt putin timid?ma inrosesc chiar foarte repede ...daia prefer sa fiu abordat sau macar sa am parte inainte de a ma angaja intr-o conversatie de niste semne acolo...si in legatura cu asul din maneca ...nu joc poker asa o mica gluma...scz daca te-am suparat cu ceva

Se are ca nu ai citit f atent ce am scris ...la el este cu siguranta vorba despre treaba aia ..cu ...''din lac in putz''...daca a ajuns la varsta asta si declara ca e timid ..sigur a sarit peste niste etape ''ale socializarii cu sexul slab '' ...ca poate se gandea ca nu e graba ...timiditatea nu este egala cu prostie, e un deficit de incredere, sunt temeri si frustrari acumulate in timp ...:( !
Mie mi se pare atat de dulce si de real ca un baiat sa se inroseasca ...serios, poate crezi ca's zuza ...chiar sunt ...dar imi place sa analizez reactiile oamenilor..iar daca un baiat /barbat are ''trac '' cand este in prezenta mea, imi da o oarecare stare de bine, ma flateaza...
Nu m-ai suparat ..faceam si eu pe 'mamaia moralista'.. chiar e trista situatia baiatului ...si nu tre luata in batjocora ...trebuie zis Doamne fereste ...!

Pup
__LL__
Postat pe 12 Martie 2009 06:08
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-12 06:08:05
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-12 05:58:34Nu sunt recalcitrant chiar deloc...sunt foarte calm si pasnic...eu ziceam din contra ca el e mai mare si are o experienta de viata mai vasta decat mine,nu cred ca a ajuns la varsta asta fara sa ii intre nimic in cap...la 30 de ani ai trebui sa stie mai bn cum sa discute cu o femeie,si daca il refuza ce...?se termina lumea?...si ce crezi ca daca eu am 20 de ani nu sunt putin timid?ma inrosesc chiar foarte repede ...daia prefer sa fiu abordat sau macar sa am parte inainte de a ma angaja intr-o conversatie de niste semne acolo...si in legatura cu asul din maneca ...nu joc poker asa o mica gluma...scz daca te-am suparat cu ceva

Se are ca nu ai citit f atent ce am scris ...la el este cu siguranta vorba despre treaba aia ..cu ...''din lac in putz''...daca a ajuns la varsta asta si declara ca e timid ..sigur a sarit peste niste etape ''ale socializarii cu sexul slab '' ...ca poate se gandea ca nu e graba ...timiditatea nu este egala cu prostie, e un deficit de incredere, sunt temeri si frustrari acumulate in timp ...:( !
Mie mi se pare atat de dulce si de real ca un baiat sa se inroseasca ...serios, poate crezi ca's zuza ...chiar sunt ...dar imi place sa analizez reactiile oamenilor..iar daca un baiat /barbat are ''trac '' cand este in prezenta mea, imi da o oarecare stare de bine, ma flateaza...
Nu m-ai suparat ..faceam si eu pe 'mamaia moralista'.. chiar e trista situatia baiatului ...si nu tre luata in batjocora ...trebuie zis Doamne fereste ...!

Pup

Doamne fereste cum sa cred eu ca esti o zuza...imi pari o fata foarte "cu capul pe umeri" daca ma intelegi...si in legatura cu baiatu se poate sa ai dreptate...cine stie poate nu a avut atat de multe contacte,discutii cu "sexul slab" dar mai are timp...toate la timpul lor chiar daca la el e putin mai tarziu...
app si daca ma inrosesc asta nu inseamna ca numai scot un cuvant sau ma balbai...doar asa putinel...stii tu...putin :P
Si numai zii k esti "mamaia moralista"
BogdanPaul
Postat pe 12 Martie 2009 11:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de la o palma unde se ajunge2??http://www.kudika.ro/comunitate/forum/new_topic/97.html# 17 De la: alexia30 31 August 2010 14:09
Cand fratii devin ...straini 39 De la: lilisor24 6 Decembrie 2012 20:29
ce as putea face? 8 De la: smigal 10 Martie 2009 16:28
6 pasi pentru o comunicare eficienta 1 De la: catalog_cursuri 24 Octombrie 2010 14:12
prea multa cearta intre mine si iubitul meu:(:(: 8 De la: Elif22 8 Iulie 2010 04:28