Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Alvin, la data 2012-03-15 08:13:59
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-15 08:04:41
io-s de vreo ora si ceva la job. cateodata pana la ora asta sunt deja acoperit de hartoage.
cateodata iau o mapa albastra , pun o coala A4 in ea, goala, si ma plimb pe holuri cu o importanta capitala-n privire

daa...o coala`n mana tot timpul te salveaza, e stiuta asta

'neata tuturor!

No,dar ce ai patit? ..si veveritele?
Neata
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:15
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:15:21
io-s de vreo ora si ceva la job. cateodata pana la ora asta sunt deja acoperit de hartoage.
cateodata iau o mapa albastra , pun o coala A4 in ea, goala, si ma plimb pe holuri cu o importanta capitala-n privire

'neata tuturor!

Neata

n`am patit nimic...nici eu nici veveritele

schibati si tu nicku`...ca am impresia ca vorbim la trecut :P
Alvin
Postat pe 15 Martie 2012 08:17
De la: Alvin, la data 2012-03-15 08:17:55
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:15:21

'neata tuturor!

Neata

n`am patit nimic...nici eu nici veveritele

schibati si tu nicku`...ca am impresia ca vorbim la trecut :P

da mie nu-mi place cum suna martie....okto e okto si daca e mai trecuta...asa...
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:18
HOROSCOP KUDIKA.BALANTA.
Simbol: un cantar. Vesnic dezechilibrat, cu talgerele intotdeauna inclinate.Ceea ce da o nehotarare cronica, inclusiv in ceea ce priveste sexualitatea. Incercarea de a echilibra trei relatii secrete si alte cateva aventuri in timp ce planuieste nunta anului ii asigura nativului titlul de necontestat de amant duplicitar al secolului.

Element: aer. Aerul balantei iti bazaie non stop in urechi. Ideea lor de discutie rationala este ca ele vorbesc si tu asculti pastrandu-ti ratiunea.

Si asta pentru ca intr-o ureche sa iti susure apropouri fierbinti si in cealalta o insiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodata sau nu.

Calitate: cardinal. Adica conducatoare. Campioana absoluta in vorbitul pe la spate, umilirea celorlalti si fufa perfecta. De asemenea, experta zodiacului cand vine vorba de stricat casele altora

Guvernator: Venus. Zeita chirurgiei plastice si a tavanelor cu oglinzi. Zeita capriciilor.

Activitate preferata: ranjitul

Carte preferata: �Cum sa te casatoresti (si) cu propria-ti persoana�

Model in viata: Barbie/Ken.

Idol romantic: Anna Nicole Smith.

Slujba ideala: Criticarea si umilirea altora.

Prima intalnire ideala: in oras apare un individ imposibil de frumos si dezgustator de bogat intr-o limuzina cu sofer. Multimea se da la o parte din calea lui. Ajunge in fata Balantei si o cere in casatorie pe loc, cu promisiunea unei vieti luxoase si lipsita de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodata.

Fraza cheie: �pe de alta parte��

Fraza de agatat: �Crezi ca mi se potriveste culoarea asta?�

Raspunsul ideal: "Putin imi pasa".

Parte a corpului: rinichii. Plini de nisip si pietre de la dintii pe care si-i scrasnesc noaptea ca sa compenseze surasul fals pe care il afiseaza toata ziua

Zona erogena: fundul. Stau pe el in timp ce tu faci toata treaba.

Ciudatenie sexuala: orice pozitie e ok, atata vreme cat pot sa vada o oglinda.

Stil romantic: intortocheat - vanatoare de avere, nehotarata, lipsita de orice fel de autocritica, cu personalitatea unei frunze in vant - vede dezacordul ca pe un afront personal (o sa se incrunte daca schimbi postul de radio). Daca te certi cu ea, o sa ai de infruntat o tornada de furie. Daca ii demonstrezi ca a gresit, o sa fie de acord pe fata, dar o sa te urasca in secret pentru asta toata viata.

Pentru o Balanta, pacea si armonia inseamna sa fii de acord perfect cu filosofia ei de moment si sa nu o contrazici niciodata.

[img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va.gif[/img]
AdminKUDIKA
Postat pe 15 Martie 2012 08:24
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:24:18HOROSCOP KUDIKA.BALANTA.
Simbol: un cantar. Vesnic dezechilibrat, cu talgerele intotdeauna inclinate.Ceea ce da o nehotarare cronica, inclusiv in ceea ce priveste sexualitatea. Incercarea de a echilibra trei relatii secrete si alte cateva aventuri in timp ce planuieste nunta anului ii asigura nativului titlul de necontestat de amant duplicitar al secolului.

Element: aer. Aerul balantei iti bazaie non stop in urechi. Ideea lor de discutie rationala este ca ele vorbesc si tu asculti pastrandu-ti ratiunea.

Si asta pentru ca intr-o ureche sa iti susure apropouri fierbinti si in cealalta o insiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodata sau nu.

Calitate: cardinal. Adica conducatoare. Campioana absoluta in vorbitul pe la spate, umilirea celorlalti si fufa perfecta. De asemenea, experta zodiacului cand vine vorba de stricat casele altora

Guvernator: Venus. Zeita chirurgiei plastice si a tavanelor cu oglinzi. Zeita capriciilor.

Activitate preferata: ranjitul

Carte preferata: �Cum sa te casatoresti (si) cu propria-ti persoana�

Model in viata: Barbie/Ken.

Idol romantic: Anna Nicole Smith.

Slujba ideala: Criticarea si umilirea altora.

Prima intalnire ideala: in oras apare un individ imposibil de frumos si dezgustator de bogat intr-o limuzina cu sofer. Multimea se da la o parte din calea lui. Ajunge in fata Balantei si o cere in casatorie pe loc, cu promisiunea unei vieti luxoase si lipsita de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodata.

Fraza cheie: �pe de alta parte��

Fraza de agatat: �Crezi ca mi se potriveste culoarea asta?�

Raspunsul ideal: "Putin imi pasa".

Parte a corpului: rinichii. Plini de nisip si pietre de la dintii pe care si-i scrasnesc noaptea ca sa compenseze surasul fals pe care il afiseaza toata ziua

Zona erogena: fundul. Stau pe el in timp ce tu faci toata treaba.

Ciudatenie sexuala: orice pozitie e ok, atata vreme cat pot sa vada o oglinda.

Stil romantic: intortocheat - vanatoare de avere, nehotarata, lipsita de orice fel de autocritica, cu personalitatea unei frunze in vant - vede dezacordul ca pe un afront personal (o sa se incrunte daca schimbi postul de radio). Daca te certi cu ea, o sa ai de infruntat o tornada de furie. Daca ii demonstrezi ca a gresit, o sa fie de acord pe fata, dar o sa te urasca in secret pentru asta toata viata.

Pentru o Balanta, pacea si armonia inseamna sa fii de acord perfect cu filosofia ei de moment si sa nu o contrazici niciodata.

[img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va.gif[/img]

..pai vezi,nu poti spune ca nu ai fost avertizat
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:26
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:18:53
da mie nu-mi place cum suna martie....okto e okto si daca e mai trecuta...asa...

eeh...eu n`am zis ca nu`mi place okto, sa ne intelegem

ai rezolvat cu glafu`?
Alvin
Postat pe 15 Martie 2012 08:28
De la: Alvin, la data 2012-03-15 08:28:45
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:18:53

eeh...eu n`am zis ca nu`mi place okto, sa ne intelegem

ai rezolvat cu glafu`?

..sambata dimineata dau iama la brico...sper sa nu inchida aia cand vad ca parchez la intrare
...cel putin am ales culoarea: stejar natur...la pariu ca nu vor avea pe stoc
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:31
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:29:41
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:28:29...si chiar de 2 ori...din cate se vede...

...ma iubeste kudika..ce sa-i faci
intamplatorrrr...da...sigurrrr...(scrie in horoscop ca e intentionat )...
AdminKUDIKA
Postat pe 15 Martie 2012 08:31
De ce sa-mi trag un glont in cap,azi,in zi de leafa?!Nu-i mai ieftin sa ma tund?
nicossia
Postat pe 15 Martie 2012 08:38
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:31:26
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:28:29...si chiar de 2 ori...din cate se vede...

...trebuia sa-l citesc?
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:38
De la: nicossia, la data 2012-03-15 08:38:09 De ce sa-mi trag un glont in cap,azi,in zi de leafa?!Nu-i mai ieftin sa ma tund?

esti rac....ca prea dai inapoi
Alvin
Postat pe 15 Martie 2012 08:39
De la: nicossia, la data 2012-03-15 08:38:09 De ce sa-mi trag un glont in cap,azi,in zi de leafa?!Nu-i mai ieftin sa ma tund?

Buna dimi nico
...alte optiuni?
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:40
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:31:09
...cel putin am ales culoarea: stejar natur...la pariu ca nu vor avea pe stoc

lasa....foarte bine ca ti`ai ales culoarea, aia e cel mai greu
Alvin
Postat pe 15 Martie 2012 08:41
azi mai pe seara...ce,crezi ca-ti iei leafa sa ai bani de tuns ?
AdminKUDIKA
Postat pe 15 Martie 2012 08:41
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:40:04
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:38:27

...trebuia sa-l citesc?
nu,dar te comporti exact ca acolo...cred ca esti balanta...si kudika nu minte

Zici tu? Si cine ziceai ca esti tu?
Ma tem sa citesc...daca aflu ca totusi nu sunt balanta? Si kudi minte?
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:42
Neata! Da,sunt rac.Te-ai prins....
nicossia
Postat pe 15 Martie 2012 08:42
De la: nicossia, la data 2012-03-15 08:42:32Neata! Da,sunt rac.Te-ai prins....

sunt bun, ce sa mai!
Alvin
Postat pe 15 Martie 2012 08:43
cafea, ceai, sirop de tuse!care sa fie prima?!
kiss_my_ass
Postat pe 15 Martie 2012 08:44
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:41:36
azi mai pe seara...ce,crezi ca-ti iei leafa sa ai bani de tuns ?

Am un presentiment ,ca femeia.Di ce,vazusi matalele ca iar ma tapuiesc unii si-altii? Baga material!Fara mila ,fara mila!
nicossia
Postat pe 15 Martie 2012 08:44
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:43:37
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:42:00
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:40:04
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:38:27

...trebuia sa-l citesc?
nu,dar te comporti exact ca acolo...cred ca esti balanta...si kudika nu minte

Zici tu? Si cine ziceai ca esti tu?
Ma tem sa citesc...daca aflu ca totusi nu sunt balanta? Si kudi minte?
esti balanta

multumesc
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:45
De la: kiss_my_ass, la data 2012-03-15 08:44:16 cafea, ceai, sirop de tuse!care sa fie prima?!

fa`le cocktail

'neata!
Alvin
Postat pe 15 Martie 2012 08:45
De la: kiss_my_ass, la data 2012-03-15 08:44:16 cafea, ceai, sirop de tuse!care sa fie prima?!

cafeaua o vreau eu
neatza!
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:46

Simbol: racul. Care merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Ascunsa. Intortocheata. Cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.

Element: apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii ei care te trag spre o gaura neagra ( ). In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.

Calitate: cardinal. Adica e lider, mai exact campioana absolut a santajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne.

Guvernator: luna. Un personaj misterios. Care face manevre pe la spatele tau. Lunatica-sarita de pe fix. Practic, un montagne-russe de emotii fara dispozitiv de siguranta.

Activitate preferata: vaicaritul

Carte preferata: Ghidul martirului

Model in viata: Eeyore, din Winnie Pooh

Idol romantic: Carmen

Slujba ideala: victima cu atestat

Prima intalnire ideala: mami conduce masina si dupa aia comanda de mancare pentru toate lumea. Celalalt ii soarbe lui mami cuvintele din gura dupa care plateste consumatia.

Fraza stereotipa: �dupa tot ce am facut pentru tine��

Fraza de agatat: �mananci si aia?�

Parte a corpului: pieptul, vesnic zgariat de camasa din par de camila pe care o poarta, ca orice martira vrednica

Zona erogena: pieptul.

Femeile gen Laptaria lui Enache obsedate de sani sunt nascute in Rac.

Stil romantic: codependent. Daca poate, o sa faca operatie ca sa deveniti siamezi

Ciudatenie sexuala: plange inainte, dupa si in timp ce face sex, de fericire sau de nemultumire, pentru ca tu sau el/ea ati avut orgasm multiplu sau nu - sucita, manipulatoare, ar trebui internata la nebuni - sensibila, se zbate in chinuri sentimentale, isi schimba dispozitia de la o clipa la alta

- daca iti da prin cap sa ramai cu o femeie Rac pentru ca ti-a fost mila/te-a impresionat, cu siguranta a doua zi o sa te trezesti cu o persoana total diferita

- majoritatea sunt timide in public, mai degraba casnice

- sperioase, le inspaimanta si propria lor umbra

- iritabile si nu logice. Sufera de sindromul �toata lumea conspira impotriva mea�. Sunt nascute incapabile sa gandeasca rational

- cearta-te cu ele si o sa se ascunda in carapace. Nu de frica, ci doar ca sa planuiasca urmatoarea miscare. Lasa garda jos si nu o sa iti fie prea bine.
AdminKUDIKA
Postat pe 15 Martie 2012 08:50
De la: _oktober_, la data 2012-03-15 08:46:46

cafeaua o vreau eu
neatza!

neata, ti-as da cafeaua dar in loc sa pun pliculetul cu zahar in cafea am pus pliculetul cu fervex! nu vrei ceaiul? este de iasomie
neata!
kiss_my_ass
Postat pe 15 Martie 2012 08:52
Buna Dimineata la toata lumea ...O zi Frumoasa si calduroasa sa avetzii...!!
Syilvyiutza
Postat pe 15 Martie 2012 08:55
oooffffff....tocmai am citit horoscopul de azi pe kudi...zice ca sunt irascibila si o sa ma cert ...daca stiam asta macar de dimineata....oooofffff.....vezi admine,sunt o balanta defecta
...banui ca vei disparea pana mai trec pe aici...multi au fost adminii....multi au disparut
fetele o zi deosebita!
Geo,te tzuc
Alvin,normal ca si pe tine
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:55
Da!Asta numesc si eu "fara mila"!Sunt impresionata,marcata,carapacea tresalta...Multam!
nicossia
Postat pe 15 Martie 2012 08:57
...o sa iau cafeaua asta ca ne strica imaginea...are cineva un motnitor sufi de mare?
mersi oricum, .sper sa fie strong...presimt ca sefa...berbeaca din fire si inhoroscop...e turbulenta azi
_oktober_
Postat pe 15 Martie 2012 08:58
De la: Syilvyiutza, la data 2012-03-15 08:55:12Buna Dimineata la toata lumea ...O zi Frumoasa si calduroasa sa avetzii...!!

Buna dimineata, Silvia!

Cum se mai simte bunica ta? Se simte mai bine? :)
franziska_eu
Postat pe 15 Martie 2012 08:59
De la: kiss_my_ass, la data 2012-03-15 08:55:34
De la: AdminKUDIKA, la data 2012-03-15 08:50:51

Simbol: racul. Care merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Ascunsa. Intortocheata. Cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.

Element: apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii ei care te trag spre o gaura neagra ( ). In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.

Calitate: cardinal. Adica e lider, mai exact campioana absolut a santajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne.

Guvernator: luna. Un personaj misterios. Care face manevre pe la spatele tau. Lunatica-sarita de pe fix. Practic, un montagne-russe de emotii fara dispozitiv de siguranta.

Activitate preferata: vaicaritul

Carte preferata: Ghidul martirului

Model in viata: Eeyore, din Winnie Pooh

Idol romantic: Carmen

Slujba ideala: victima cu atestat

Prima intalnire ideala: mami conduce masina si dupa aia comanda de mancare pentru toate lumea. Celalalt ii soarbe lui mami cuvintele din gura dupa care plateste consumatia.

Fraza stereotipa: �dupa tot ce am facut pentru tine��

Fraza de agatat: �mananci si aia?�

Parte a corpului: pieptul, vesnic zgariat de camasa din par de camila pe care o poarta, ca orice martira vrednica

Zona erogena: pieptul.

Femeile gen Laptaria lui Enache obsedate de sani sunt nascute in Rac.

Stil romantic: codependent. Daca poate, o sa faca operatie ca sa deveniti siamezi

Ciudatenie sexuala: plange inainte, dupa si in timp ce face sex, de fericire sau de nemultumire, pentru ca tu sau el/ea ati avut orgasm multiplu sau nu - sucita, manipulatoare, ar trebui internata la nebuni - sensibila, se zbate in chinuri sentimentale, isi schimba dispozitia de la o clipa la alta

- daca iti da prin cap sa ramai cu o femeie Rac pentru ca ti-a fost mila/te-a impresionat, cu siguranta a doua zi o sa te trezesti cu o persoana total diferita

- majoritatea sunt timide in public, mai degraba casnice

- sperioase, le inspaimanta si propria lor umbra

- iritabile si nu logice. Sufera de sindromul �toata lumea conspira impotriva mea�. Sunt nascute incapabile sa gandeasca rational

- cearta-te cu ele si o sa se ascunda in carapace. Nu de frica, ci doar ca sa planuiasca urmatoarea miscare. Lasa garda jos si nu o sa iti fie prea bine.

multumesc pentru ca m-ai facut sa rad! asa dupa parerea ta eu ce zodie sunt?!
nu eu pun diagnosticele zodiacale...de asta se ocupa veveritarul...
AdminKUDIKA
Postat pe 15 Martie 2012 08:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intrebare 3 De la: cristiana_cris 27 Iulie 2009 15:28
de la oameni pentru oameni. 21 De la: france 19 Mai 2008 17:06
Jolie catelusa superba, metis terrier, isi cauta stapan 4 De la: kudika146625 11 Aprilie 2010 18:52
Buna! 4 De la: kudika_nikole 26 Ianuarie 2012 12:31
Zeitgeist 3 De la: tyamat 8 Februarie 2009 15:56