Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: snowflake_, la data 2012-03-17 00:00:55
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-16 23:57:16
De la: snowflake_, la data 2012-03-16 23:42:06
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-16 23:38:04vrei un copy paste sau nu stii sa citesti?

nu..!! voiam doar sa fac un pipi..si nu-mi gaseam locul..
multumesc de prezenta si sprijin ..

aa, ai citit!

geo "in acest moment'"
rade...!! deci ,este on topic...
eu urinez.. si nu ma mai termin...

rad de reactia ta. si pentru ca nu-ti gasesti replica.
stiu ca esti baiat bun si ai invat sa nu mai faci amestec intre lumea reala si cea virtuala.
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 00:02
iar eu stiu ,din cei 47 de ani de viata ..ca ai fi singurul "om" pe care nu mi-as dori vreodata sa-l cunosc ..de fapt stiu asta.. zeci ,sute ,poate mii de oameni ce te-au cunoscut aici in virtual ..au mai ramas cativa ce inca ..nu au curajul sa ti-o spuna ,dar in opinia mea ,sunt mai convinsi decat noi ceilalti..
spui..."sa nu mai faci amestec intre lumea reala si cea virtuala."
dragule guru si ion ,din M.Ciuc..de 25 de ani ..sa-ti fie rusine ..!!
ti-ai permis sa-ti "obligi" prietenii virtuali intr-un fel sau altul ,sa fie partasi la minciuna ta ..sa-ti tina identitatea ascunsa ..sa te poti juca cu sufletele fetiscanelor fara minte ,cu doleantele si visele lor ...
ti-ai demascat caracterul domnule Goe !!
Stef_80
Postat pe 17 Martie 2012 00:25
De la: franziska_eu, la data 2012-03-16 14:29:51
De la: snowflake_, la data 2012-03-16 12:36:25
De la: franziska_eu, la data 2012-03-16 01:30:15
De la: jean_luc_picard, la data 2012-03-15 22:55:31
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-03-15 22:51:50
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-15 19:22:22
De la: MissRainbow, la data 2012-03-15 19:21:49

Buna seara,doamnelor si domnilor!!!!

ontopic--Iarasi rad si ma minunez!!!!

nu te mai rade. de minunat poti sa te minunezi
buna seara

sa ne minunam ce parsiv mincinos esti si cum te ascunzi in spatele nacazului tau ca sa inspiri mila dupa ce ai jignit la greu!!!!!!

de jignit jigneste dar si musca tare! e pitbul!

Totul e putred in interiorul lui, dar absolut totul. Ai vazut si tu ce am patit pentru ca am intervenit in favoarea zinei, ai vazut ce injuriii mi-am luat atat eu, cat si fata cealalta? Si de la cine? De la un nenorocit care se foloseste de oameni ca sa pozeze in victima dupa ce a provocat si a jignit in stanga si in dreapta. Si unde erau atunci prietenii lui aia corecti sa-i spuna ca nu asa se vorbeste cu o femeie sau cu un alt om? Ce usor e sa fim "corecti" cand suntem partinitori...

Toti avem sau am avut necazurile noastre, mai mici sau mai mari, insa nu suntem marsavi si perfizi incat sa scoatem la inaintare toate problemele noastre ca sa ne plangem de mila si sa atragem prietenii pe mila! Nu doar o persoana care si-a pierdut o mana sufera, ci si un om ce-si poarta suferinta in suflet fara sa spuna nimic, desi la exterior pare sanatos, poate avea suferinte de orice fel ar fi ele, dar, deh, ala fara o mana e crezut pentru ca suferinta lui e vizibila, pe cand suferinta altora, nu e de crezut pentru ca nu-i vizibila cu ochiul liber.

Eu niciodata nu o sa-mi pun problemele pe tava si sa ma vaicaresc de fata cu toata lumea ca sa inspir mila. Eu niciodata nu o sa provoc pe cineva ca sa arat ca am dreptate dupa cum fac unii cu ego-ul minuscul si cu altceva minuscul. Eu niciodata n-o sa provoc un om cu injuraturi si cuvinte de ocara, ca mai apoi, cand omul acela imi va riposta, sa spun si sa ma vait ca vai ce caracter infect are respectivul. Asta e tactica unor indivizi marsavi, complexati si frustrati, de genul geo, care simt nevoia in permanenta sa fie bagati in seama, pentru ca viata lor e marunta, banala, frustranta, plina de complexe si nereusite. Doar un individ pro st poate provoca un alt om ca sa castige pseudodueluri intelectuale cica cu armele mintii, my ass, pentru ca armele mintii ar fi fost argumentele logice si de bun simt, nu jignirile de genul "fu..e pe x", "rezolva-l pe y", " sa-mi bei uryna", "esti o nebuna", "bea ceai de sculatoare" etc, astea sunt argumentele lui geo fata de mine, astea sunt argumentele unui individ marunt si complexat, asta ii cloceste mintea aia creata. Daca sunt femeie si am corpul intreg, merit sa mi se vorbeasca asa? De ce, pentru ca i-am luat apararea altei persoane? Pentru ca un frustrat ca geo e para noic si vede numai para noia in jur, vede numai oameni care mint? De ce vezi doar minciuna in jur si ii suspectezi pe ceilalti de orice, geo, pentru ca tu insuti esti un mincinos si manipulator de mare clasa? Si un mincinos perfid? Pentru ca provoci prin orice metode si folosind un vocabular colorat si marsav ca sa jignesti si sa te simti tu superior cand persoana aia cedeaza? Esti doar demn de mila. Si vezi ca roata e rotunda, dar cred ca stii asta din proprie experienta, nu?

Iar Franziska iti spune s-o pupi fix pe muschiul inghinal si in dos, obsedatule frustrat!

moamaaaaaaaaa...ce expresie " s-o pupi fix pe muschiul inghinal si in dos, obsedatule frustrat"
eiiiiii...uite cum e viata asta nici o actie fara reactie ..!!
dupa 4 ani pe aici ..unii primesc ce au oferit in toata perioada asta ..
e regretabil ca si-au cerut-o atata timp si imbucurator ca s-au gasit unii ..chiar daca mai tarziu ,care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume..
va doresc o zi cu soare si bucurii !!!

Era momentul, Sultane! Prea mult a jignit, prea mult s-a dat in spectacol si nimeni nu i-a zis nimic!

Imi pare rau ca sunt persoane care inca sunt de parere ca el e o victima! E o victima pe naiba, ii place doar sa pozeze in aceasta ipostaza dupa ce a provocat si jignit in stanga si in dreapta, iar ceea ce face el cu unii dintre noi se numeste mobbing, iar scopul acestei misiuni de hartuire ce ii apartine e de a ne alunga pe noi cei ce l-am citit cum e el cu adevarat in interiorul lui putred. Si, din cate am inteles, a mai pus in trecut si pe alti utilizatori pe fuga, cu felul lui arogant si parsiv de a fi! Dar stii si tu vorba aceea: orice nas isi are nasul.

Iti doresc o zi buna si iti multumesc din suflet ca imi esti alaturi!

victima ..
victime si mult putrigai..
multumesc si eu..ai grija cum ti-am si v-am spus ..prietenii mei in opinia lui ..sunt sau ii transforma in dusmanii lui..asa ca ..ai avut de ales odata ..
eu am ales de ceva timp..
Stef_80
Postat pe 17 Martie 2012 00:45
De la: snowflake_, la data 2012-03-16 23:53:06
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-16 23:38:04vrei un copy paste sau nu stii sa citesti?

noapte buna geo...!!
sa fii iubit si nu uita ..botul tau seamana cu un ardei gras ,ce asteapta sa fie umplut ..scuze.. dar imi dezvolta imaginatia perversa
noapte buna si celorlalti !!

Ma faci sa rad in hohote, Snowflake!
franziska_eu
Postat pe 17 Martie 2012 04:57
De la: snowflake_, la data 2012-03-17 00:45:41
De la: franziska_eu, la data 2012-03-16 14:29:51
De la: snowflake_, la data 2012-03-16 12:36:25
De la: franziska_eu, la data 2012-03-16 01:30:15
De la: jean_luc_picard, la data 2012-03-15 22:55:31
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-03-15 22:51:50
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-15 19:22:22
De la: MissRainbow, la data 2012-03-15 19:21:49

Buna seara,doamnelor si domnilor!!!!

ontopic--Iarasi rad si ma minunez!!!!

nu te mai rade. de minunat poti sa te minunezi
buna seara

sa ne minunam ce parsiv mincinos esti si cum te ascunzi in spatele nacazului tau ca sa inspiri mila dupa ce ai jignit la greu!!!!!!

de jignit jigneste dar si musca tare! e pitbul!

Totul e putred in interiorul lui, dar absolut totul. Ai vazut si tu ce am patit pentru ca am intervenit in favoarea zinei, ai vazut ce injuriii mi-am luat atat eu, cat si fata cealalta? Si de la cine? De la un nenorocit care se foloseste de oameni ca sa pozeze in victima dupa ce a provocat si a jignit in stanga si in dreapta. Si unde erau atunci prietenii lui aia corecti sa-i spuna ca nu asa se vorbeste cu o femeie sau cu un alt om? Ce usor e sa fim "corecti" cand suntem partinitori...

Toti avem sau am avut necazurile noastre, mai mici sau mai mari, insa nu suntem marsavi si perfizi incat sa scoatem la inaintare toate problemele noastre ca sa ne plangem de mila si sa atragem prietenii pe mila! Nu doar o persoana care si-a pierdut o mana sufera, ci si un om ce-si poarta suferinta in suflet fara sa spuna nimic, desi la exterior pare sanatos, poate avea suferinte de orice fel ar fi ele, dar, deh, ala fara o mana e crezut pentru ca suferinta lui e vizibila, pe cand suferinta altora, nu e de crezut pentru ca nu-i vizibila cu ochiul liber.

Eu niciodata nu o sa-mi pun problemele pe tava si sa ma vaicaresc de fata cu toata lumea ca sa inspir mila. Eu niciodata nu o sa provoc pe cineva ca sa arat ca am dreptate dupa cum fac unii cu ego-ul minuscul si cu altceva minuscul. Eu niciodata n-o sa provoc un om cu injuraturi si cuvinte de ocara, ca mai apoi, cand omul acela imi va riposta, sa spun si sa ma vait ca vai ce caracter infect are respectivul. Asta e tactica unor indivizi marsavi, complexati si frustrati, de genul geo, care simt nevoia in permanenta sa fie bagati in seama, pentru ca viata lor e marunta, banala, frustranta, plina de complexe si nereusite. Doar un individ pro st poate provoca un alt om ca sa castige pseudodueluri intelectuale cica cu armele mintii, my ass, pentru ca armele mintii ar fi fost argumentele logice si de bun simt, nu jignirile de genul "fu..e pe x", "rezolva-l pe y", " sa-mi bei uryna", "esti o nebuna", "bea ceai de sculatoare" etc, astea sunt argumentele lui geo fata de mine, astea sunt argumentele unui individ marunt si complexat, asta ii cloceste mintea aia creata. Daca sunt femeie si am corpul intreg, merit sa mi se vorbeasca asa? De ce, pentru ca i-am luat apararea altei persoane? Pentru ca un frustrat ca geo e para noic si vede numai para noia in jur, vede numai oameni care mint? De ce vezi doar minciuna in jur si ii suspectezi pe ceilalti de orice, geo, pentru ca tu insuti esti un mincinos si manipulator de mare clasa? Si un mincinos perfid? Pentru ca provoci prin orice metode si folosind un vocabular colorat si marsav ca sa jignesti si sa te simti tu superior cand persoana aia cedeaza? Esti doar demn de mila. Si vezi ca roata e rotunda, dar cred ca stii asta din proprie experienta, nu?

Iar Franziska iti spune s-o pupi fix pe muschiul inghinal si in dos, obsedatule frustrat!

moamaaaaaaaaa...ce expresie " s-o pupi fix pe muschiul inghinal si in dos, obsedatule frustrat"
eiiiiii...uite cum e viata asta nici o actie fara reactie ..!!
dupa 4 ani pe aici ..unii primesc ce au oferit in toata perioada asta ..
e regretabil ca si-au cerut-o atata timp si imbucurator ca s-au gasit unii ..chiar daca mai tarziu ,care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume..
va doresc o zi cu soare si bucurii !!!

Era momentul, Sultane! Prea mult a jignit, prea mult s-a dat in spectacol si nimeni nu i-a zis nimic!

Imi pare rau ca sunt persoane care inca sunt de parere ca el e o victima! E o victima pe naiba, ii place doar sa pozeze in aceasta ipostaza dupa ce a provocat si jignit in stanga si in dreapta, iar ceea ce face el cu unii dintre noi se numeste mobbing, iar scopul acestei misiuni de hartuire ce ii apartine e de a ne alunga pe noi cei ce l-am citit cum e el cu adevarat in interiorul lui putred. Si, din cate am inteles, a mai pus in trecut si pe alti utilizatori pe fuga, cu felul lui arogant si parsiv de a fi! Dar stii si tu vorba aceea: orice nas isi are nasul.

Iti doresc o zi buna si iti multumesc din suflet ca imi esti alaturi!

victima ..
victime si mult putrigai..
multumesc si eu..ai grija cum ti-am si v-am spus ..prietenii mei in opinia lui ..sunt sau ii transforma in dusmanii lui..asa ca ..ai avut de ales odata ..

Vezi ca ti-am trimis un mesaj!

O zi buna iti doresc!
franziska_eu
Postat pe 17 Martie 2012 04:58
La aproape toti va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

On: bantui pe aici si ma amuz. :)
franziska_eu
Postat pe 17 Martie 2012 04:59
De la: snowflake_, la data 2012-03-17 00:25:54iar eu stiu ,din cei 47 de ani de viata ..ca ai fi singurul "om" pe care nu mi-as dori vreodata sa-l cunosc ..de fapt stiu asta.. zeci ,sute ,poate mii de oameni ce te-au cunoscut aici in virtual ..au mai ramas cativa ce inca ..nu au curajul sa ti-o spuna ,dar in opinia mea ,sunt mai convinsi decat noi ceilalti..
spui..."sa nu mai faci amestec intre lumea reala si cea virtuala."
dragule guru si ion ,din M.Ciuc..de 25 de ani ..sa-ti fie rusine ..!!
ti-ai permis sa-ti "obligi" prietenii virtuali intr-un fel sau altul ,sa fie partasi la minciuna ta ..sa-ti tina identitatea ascunsa ..sa te poti juca cu sufletele fetiscanelor fara minte ,cu doleantele si visele lor ...
ti-ai demascat caracterul domnule Goe !!

probabil ai amnezie pentru perioada aia, de asta reactionezi asa.
da' de ce te agiti asa, te deranjeaza ce am scris?
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 07:22
buna dimineata oameni.
sa aveti un uichend minunat
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 07:23

pacat ca inca mergi pe principiul , cine nu-i cu mine e impotriva mea.
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 07:53
Buna dimineata lume buna si nebuna.
Beau cafea si ma foiesc pe aici...
Va doresc un wekend cat mai placut
serpico_
Postat pe 17 Martie 2012 08:14
http://www.youtube.com/watch?v=NYfJn4VEEo0&feature=related...
serpico_
Postat pe 17 Martie 2012 08:24
Buna Dimineata...Un weekend placut va doresc..
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 08:33
De la: Syilvyiutza, la data 2012-03-17 08:33:26Buna Dimineata...Un weekend placut va doresc..

Buna dimineata, frumoaso !!
VLAD_
Postat pe 17 Martie 2012 08:35
De la: VLAD_, la data 2012-03-17 08:35:50
De la: Syilvyiutza, la data 2012-03-17 08:33:26Buna Dimineata...Un weekend placut va doresc..

Buna dimineata, frumoaso !!

Buna Dimineatza...:)Esti nu pe aici ??
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 08:40
De la: SERPICO, la data 2012-03-17 08:14:25Buna dimineata lume buna si nebuna.

Vecinule Buna dimineatza.... ..Faci cinste cu o cafa???
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 08:41
Toata lumea doarme???
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 08:47
De la: Syilvyiutza, la data 2012-03-17 08:47:50Toata lumea doarme???

Saru'mana ! mai greu dimineata, eu nu am prea dormit, lu' ala micu ii ies dintisorii, am avut show azinoapte.
VLAD_
Postat pe 17 Martie 2012 08:52
De la: VLAD_, la data 2012-03-17 08:52:19

Saru'mana ! mai greu dimineata, eu nu am prea dormit, lu' ala micu ii ies dintisorii, am avut show azinoapte.

Uhhh....nu ia-ti dat putin nurofen pt copii pt durere???
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 08:57
De la: SERPICO, la data 2012-03-17 08:14:25Buna dimineata lume buna si nebuna.

Vecinule te`ai supi pe mine
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 08:59
De la: Syilvyiutza, la data 2012-03-17 08:57:41

Nevasta-mea stie ce ia dat,ea e cu medicamentele, eu am fost cu cantatul si cu ,,diiii, calutzu !''
VLAD_
Postat pe 17 Martie 2012 09:00
De la: VLAD_, la data 2012-03-17 09:00:36
De la: Syilvyiutza, la data 2012-03-17 08:57:41

Nevasta-mea stie ce ia dat,ea e cu medicamentele, eu am fost cu cantatul si cu ,,diiii, calutzu !''

E bine ca o ajuti....frumos din partea ta
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 09:03
Am iesit ..tre sa fac curtenie ...o zi frumoasa sa avetzi
Syilvyiutza
Postat pe 17 Martie 2012 09:27
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-17 07:53:03

mai corcodel..,tu vezi bine ce am scris eu aici sau iti joaca imaginea monitorului ??? inainte de a mi te adresa sterge-te la botic te rog..si nu uita ca ai dreptul sa taci..
salutari celor prezenti si nu numai ..cu scuze de deranj
weekend placut !!
Stef_80
Postat pe 17 Martie 2012 09:37
De la: snowflake_, la data 2012-03-17 09:37:09
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-17 07:53:03

mai corcodel..,tu vezi bine ce am scris eu aici sau iti joaca imaginea monitorului ??? inainte de a mi te adresa sterge-te la botic te rog..si nu uita ca ai dreptul sa taci..
salutari celor prezenti si nu numai ..cu scuze de deranj
weekend placut !!

da vad. tu imparti oamenii in prieteni si dusmani. si pentru asta faci trialuri si ii pui sa aleaga
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 10:03

Buna ziua,doamnelor si domnilor!!! Fie ca acest weekend sa va aduca pacea si linistea necesara pentru a putea merge mai departe pe drumul vietii domniilor voastre!!! Dragii mei,ziua de astazi,exceptionala prin prezenta climatica de exceptie,soare,cald,frumos,,,sa va fie pe placul inimii!!! Doamnele mele,colege d forum,va doresc sa aveti spor la bucatareala!!! Sa fiti pline de zambet pentru cei dragi voua! Domnilor,colegi virtuali,,va salut pe toti!!!! Sa fiti iubitori si tandri cu iubitele voastre!!! Rainbow ,va saluta cu mare drag ,pe toti cei aflati in acest spatiu virtual!!!

Fac o pauza binemeritata de la treburile zilei de astazi,rasfoiesc in fuga forumul si pap briose cu stafide!!!

Dragii mei,sa fiti sanatosi,fericiti si impliniti ,astazi si intotdeauna!!! Domnul sa fie cu voi!!!
MissRainbow
Postat pe 17 Martie 2012 11:12
buna ziua misrainbou. spor la bucatareala si o zi frumoasa.
sa ma inviti la masa cand termini
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 11:22
coffee plsss
muza_ta
Postat pe 17 Martie 2012 11:27
De la: muza_ta, la data 2012-03-17 11:27:30coffee plsss

o cescuta cu aroma de vanilie sau cafea neagra ?
buna muza
geo_revitalizat
Postat pe 17 Martie 2012 11:30
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-17 11:30:26
De la: muza_ta, la data 2012-03-17 11:27:30coffee plsss

o cescuta cu aroma de vanilie sau cafea neagra ?
buna muza

nici o vanilie nic, neagra, ca am petrecut toata noaptea neata!
muza_ta
Postat pe 17 Martie 2012 11:34
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-17 11:22:49buna ziua misrainbou. spor la bucatareala si o zi frumoasa.
sa ma inviti la masa cand termini

Multumesc,Geo,o zi excelenta sa ai si tu!!! Va poftesc pe toti la masa,,astazi menu-ul este pe baza de peste!!!
Desertul consta in crema de zahar ars!!
Buna ziua,Muza,fata draga,sa ai o zi reusita!!!
MissRainbow
Postat pe 17 Martie 2012 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Suntem fericiti? de ce? 17 De la: ironia 28 Februarie 2011 22:14
Ajutooooooooooorrrrrrrrrrr 2 De la: cuucu_baau 23 Septembrie 2008 15:08
Trump presedinte 22 De la: kudika_991915 4 Martie 2016 13:22
ajutati ma cu un vot 0 De la: 7 Martie 2010 09:58
Știați cã? 20 De la: anaphielle 18 Aprilie 2008 13:21