Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

ce drk ma bulache tu esti cel mai prost copil de te ia toata lumea la pu la
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:05
tiganul rromuist cu dintii sparti de la mu ie
http://2.bp.blogspot.com/-efO3KyRHC6E/TlfX-FAksQI/AAAAAAAAAeU/45NglGGmZ_E/s1600/tigan%2Bblond.jpg
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:08
...acelasi tigan rromuist puradel la inceputul activitatii rromuistice

http://www.poze-haioase.ro/poze/www_poze-haioase_ro__1192621533_715698.jpg
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:10
stim cu totii cum arati poponet nu tre sa ne aduci aminte,continua cu mu ia nu fi prost
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:11
http://www.timesnewroman.ro/images/stories/Un_tigan_incult_si-a_botezat_copilul_Heideger.jpg
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:16
rasa te tradeaza tigane
http://fs69.trilulilu.ro/imgs/gogu111/tigani-7_0f2b38f59577ff.jpg
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:18
nu se uita nimeni poponet la ce pui acolo,,la totii ne e oroare de tn
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:20
si nu te mai aprinde asa ka ka ca ti curge sange din k ur
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:23
...la tine in gura tigane...
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:24
nu are cum popo eu sunt cu pu la la tn in k ur i ti curge degeaba,sa nu ajungi la spital
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:28
e hai nu fi suparat ,nu ti face sange rau,,doar sti ca esti tarfa mea
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 12:42
treci la suppt penisul tigane
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:24
De la: kudika_23442, la data 2012-12-16 12:28:45nu are cum popo eu sunt cu pu la la tn in k ur i ti curge degeaba,sa nu ajungi la spital
curge sange din creierul si din oglinda ta tigane...esti la fel de spart ca si oglinda aia in care te uiti si te admiri atat,rromuistule
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:25
nu te admira nimeni popo cand ma su gi,pentru toti e o imagine urata
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:30
ai fost sa ei o gura de aer satul de mu ie nu sti ma poponet ca iesi cracat mereu
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:32
ce drk esti prost asa,dc crezi ca te a infiat tactu,sa saturat sa l sugi,de puteri
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:37
ti-a stat mintea'n loc tigane...de aia te repeti asa...papagalule tiganesc
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:44
nu se repeta nimeni popo decat tu cand te repezi cu gurita n pu la
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:47
...sa nu-ti spargi mai rau capul in oglinda aia tigane...ca nu mai are cine s-o sugga...fraere rromuist
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:53
de supt ma sugi tu popont zilnik asta nu i o problema tu mai bn zi dc te a dat tactu de suflet,,erai cu mu ia de mik
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 13:57

Luati aminte,dragii mei!!!

Inteligenþa fãrã iubire ... te face pervers.
Sinceritatea ºi dreptatea fãrã iubire ... te fac neînduplecat.
Politeþea fãrã iubire ... te face ipocrit.
Succesul fãrã iubire ... te face îngâmfat.
Bogãþia fãrã iubire ... te face zgârcit.
Indulgenþa fãrã iubire ... te face linguºitor.
Sãrãcia fãrã iubire ... te face extremist.
Frumuseþea fãrã iubire ... te face rãsfãþat.
Puterea fãrã iubire ... te face tiran.
Munca fãrã iubire ... te face sclav.
Inocenþa fãrã iubire ... te devalorizeazã.
Rugãciunea fãrã iubire ... te face egoist.
Credinþa fãrã iubire ... te face fanatic.
A-þi purta crucea în viaþã fãrã iubire ... devine o povarã teribilã.
Viaþa fãrã iubire ... îºi pierde înþelesul.

DECI... :) PENTRU VOI, DRAGI PRIETENI DE PRETUTINDENI...
....♥ O SEARA MAGICA SI O NOAPTE...PLINA DE IUBIRE!
kudika_15804
Postat pe 16 Decembrie 2012 19:53
tu cata iubire ai cand consideri ca musulmanii nu stiu sa si ceara scuze,sau ca nu mweita atentie
kudika_23442
Postat pe 16 Decembrie 2012 20:01
Ai dreptate, cred ca astia doi se iubesc foarte mult, nu vezi ce mesaje de iubire perversa isi trimit unul altuia?
Armain
Postat pe 16 Decembrie 2012 20:39
buna seara!
pap epiderma de porc
maria-ioana
Postat pe 16 Decembrie 2012 21:06
De la: caisa, la data 2012-12-16 21:06:42buna seara!
pap epiderma de porc

Mama cum suna, sper sa nu aiba riduri.
Servus Caisuca
Pai sa ai pofta !
Kiddo_
Postat pe 16 Decembrie 2012 21:36
Buna seara,tuturor!Buna,Rainbow,Caisa,Dog,Armain.Dupa ce am fost ocupata azi cu "macelarirea porcului",acum ma relaxez pe net.Va citesc pe voi si vorbesc pe mess cu fratele meu.
kudika_22574
Postat pe 16 Decembrie 2012 21:36
De la: caisa, la data 2012-12-16 21:06:42buna seara!
pap epiderma de porc
vezi sa n-aiba purici
kudika_22593
Postat pe 16 Decembrie 2012 22:03
Buna dimineata,lume virtuala,bine v-am gasit!!!! O saptamana linistita si frumoasa,aducatoare de bucurii nenumarate!!! Sa incepeti saptaman acu dreptul,faci carari in inimi si impodobiti-le cu florile bucuriei si iubirii,trandafirii!!!! Spor la treburi,pace voua si zambetele sa va insoteasca pe parcursul acestei zile!!!

Imi beau cafeaua si va rasfoiesc in linistea inimii mele!!!Am intrat in ultima saptamana dinaintea vacantei,fie ca ea sa fie alinare pentru multi dintre domniile voastre1!! Sa fiti iubiti,si,din cand,raspundeti pe masura primirii si daruirii ei!!! Zi placuta tuturor!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2012 07:23

O batrina mergea incet pe trotoar abia tirind dupa ea doi saci de gunoi. Unul din saci se rupse si banknote de 20$ incepura sa se insire pe trotoar.
Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii spune.
-Doamna vi s-a rupt sacul si va cad banii.
Batrina se uita si spune:
-Noroc ca ati vazut domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa adun banii !
-Stati ca nu- asa simplu ! De unde aveti banii, nu i-ati furat ?
-Nu domnule, e simplu. Eu stau linga un teren de fotbal, si unii din spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile mele. Asa ca atunci cind e o partida imi iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cind un spectator o scoate eu il apuc si-i spun 20$ sau ti-o tai !
Politistul se gindeste ca e just si incepe sa rida.
-Dar ce aveti in celalat sac atunci ?
-Pai, domnule politist, ginditi-va si dumneavoastra, nu toti vor sa plateasca !

Se fãcea cã un ginecolog se gândeºte sã se facã mecanic... ªi se duce omul nostru la cursul de mecanici. Ionescu ia 8, Popescu ia 10, iar ginecologul nostru se cãptuºeºte cu un 15. Uimit se duce ºi el la prof ºi întreabã cum se poate ?
- Þi-am dat 5 puncte pentru cã ai desfãcut motorul, încã 5 pentru cã l-ai montat la loc cum trebuie, ºi încã 5 ca bonus cã ai lucrat prin þeava de eºapament.

Unui tip, dupã ce este analizat de doctor, i se spune cã nu mai are mult de trãit. Fãrã nicio speranþã, îl întreabã pe doctor cât mai are de trãit.
- 10, spune doctorul.
- Zece ce? întreabã pacientul. Zece ani, luni, zile?
- 9, 8, 7... continuã doctorul.

- Doctore, sunt extrem de deprimat, nu mai am nici poftã de viaþã. Ce mã sfãtuiþi: sã mã sinucid ori sã-mi înec disperarea în bãuturã? Cum e mai bine?
- Depinde cum stai cu ficatul...

Un reprezentant al Companiei Coca-Cola se duce in audienta la Papa Benedict al XVI-lea :
- Sanctitatea Voastra, exista o rugaciune cunoscuta in toata lumea, in care, la un moment dat se spune :"painea noastra cea de toate zilele "... Noi ne-am hotarat sa va oferim un milion de dolari, daca interveniti pentru schimbarea cuvantului "paine" cu "coca-cola"...
- Dar asa ceva nu se poate !
- Doua milioane de dolari...
- Dar cum puteti...
- Trei milioane !
- ...sa va ganditi...
- Zece milioane !
- Afara ! Iesiti imediat afara !!!
Inainte de a iesi, reprezentantul companiei se opri pentru o clipa, dezamagit, in fata usii si intoarse umil capul :
- Sanctitatea Voastra, dar cat v-a oferit brutarul ala ?!

- Sefu' , scuzati-ma ca am intarziat, dar a trebuit sa-mi duc sotia la maternitate, pentru nastere !
- Ma crezi tampit ?! Si saptamana trecuta ai venit tot cu scuza asta ! Dar ce-i nevasta-ta, iepuroaica ??
- Nu...Moasa !

Apropo de turismul rural, cativa turisti ii spun sateanului care le-a inchiriat casa :
- Bade, totul ar fi senzational, exceptand situatia deplorabila a grupurilor sanitare ! Nu te poti duce linistit la veceu din cauza mustelor care roiesc si zumzaie intr-una !
- Apai, domnilor, ia mergeti domniile voastre sa va faceti nevoile, la ora pranzului, cand toate mustele alea se aduna in sala de mese !

Doctorul ii dicteaza asistentei un diagnostic in latina . Pacientul, usor agitat :
- Spuneti-mi domnule doctor, sufar de vreo boala rara ?
- Da de unde ! Jumatate din cimitir e plin cu cei care au avut boala dumneavoastra !

- Sotul meu e atat de religios , incat isi iubeste dusmanii !
- Nu mai spune ...Si cine-s dusmanii sai ?
- Tuica de prune si curvele !

- Domnule doctor, taica-meu a trait nouazeci de ani ! Credeti ca am sanse sa apuc si eu aceasta varsta ?
- Fumezi ?
- Nu...
- Bei ?
- Niciodata !
- Inseamna ca-ti plac femeile...
- Niciodata nu mi-am inselat sotia...
- Atunci ,de ce mama dracului vrei sa traiesti nouazeci de ani ?!!

- Ai auzit ca in Bucuresti , un om e calcat de masina la fiecare jumatate de ora ?
- Vai, dar ce-or avea cu bietul om ???
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2012 07:46

"Un copil ºi tatãl sãu cãlãtoreau cu trenul. Cãlãtoria trebuia sã dureze circa o orã. Tatãl se aºezã comod ºi se puse sã citeascã o revistã. La un moment dat copilul îl întrerupse, întrebându-l:
- Tatã, ce este clãdirea aceea?
Tatãl se uitã sã vadã ceea ce i-a arãtat copilul ºi rãspunse :
- Este o fabricã.
Începu din nou sã citeascã când copilul îl întrebã din nou:
- Tatã, când sosim?
Tatãl i-a spus cã mai au încã de mers. A început din nou sã citeascã, dar o altã întrebare a copilului îl întrerupse, urmate apoi de alte ºi alte întrebãri. Tatãl, disperat, cãuta un mod pentru a-l face pe copil sã se distreze. Vãzu în revista pe care o citea multe chipuri de oameni, o rupse în mai multe bucãþi ºi o dãdu copilului, invitându-l sã reconstruiascã acele chipuri întocmai ca la un joc de puzzle, dupã care se aºezã mulþumit pe scaunul sãu convins cã bãiatul va fi ocupat pentru tot restul cãlãtoriei. Nu apucase sã treacã multã vreme ºi copilul exclamã:
- Am terminat!
- Imposibil! rãspunse tatãl. Nu pot sã cred! Cum ai putut reconstrui imaginea aºa de repede?
Imaginea era reconstruitã perfect. Copilul rãspunse:
- Nu m-am fixat asupra lumii (a oamenilor celor mulþi)… cãci pe cealaltã parte a foii era figura unui (singur) om; am reconstituit omul ºi lumea s-a aranjat singurã! "

“Mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor aranja de la sine. Nu e nevoie sã le aranjezi tu; nu trebuie decât sã te pui pe tine în ordine… De îndatã ce tu eºti în ordine, întreaga lume e în ordine. De îndatã ce tu eºti în armonie, întreaga lume e în armonie!”
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2012 08:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fazan in franceza 234 De la: yumy 15 Iunie 2011 14:04
Concurs Corfu 3 De la: iris_4_ever 17 Iulie 2008 19:40
Recuperare bani din strainatate 2 De la: deeatya 20 Mai 2014 11:32
Este bine,sau rau,sa copiem obiceiurile altor popoare??? 27 De la: eka 8 Noiembrie 2009 18:42
Ati fost vreodata la masaj erotic ? V-a placut sau nu? 3 De la: Cer_instelat 19 Martie 2010 20:10