Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

ana si laba trista ala de are si citat si insemne rasiste ia curcubeu care pune mereu citate de iubire glumeste cu ei asta inseamna iubirea la ea de aia si a pus citat de mandrie cu acum sunt eu
kudika_23875
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:51
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 10:48:54
De la: kudika_17096, la data 2013-01-03 10:45:50 .....Gata. Haideti ca se lasa frisca

Am venit,Rotty,o cafea strong,te rog!!!!!

Inca una ?

http://www.verpoorten.de/C1256CEF0045B53A/CurrentBaseLink/N266NK27161MDEMDE/$File/VERPOORTEN-Coffee-Shooter.jpg

Serveste
Rotty_
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:52
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 10:51:00
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:48:15
De la: kudika_17096, la data 2013-01-03 10:45:50 .....Gata. Haideti ca se lasa frisca

Mie imi place frisca , sa ne pregatim pt sfantul ion, caci in week-end iar am mare party si sunteti invitatii mei

Pai,sa vad cum ma impart ,caci,si eu am sarbatoriti in familie,ginerele,cumnatul,cumnata si cativa veri!!!!O sa fie o nebunie!!!Dar o sa te vizitez pe seara,okay????? LA MULTI ANI!!!!!

Nu esti singura care are sarbatoriti multi in familie, odata intr-o discutie cu cineva eu am zis ca prenumele cele mai dese de la noi din tara sunt maria si ion, dar m-a contrazis ca nu e ion ci gheorghe, acum nu stiu...dar gheorghe/ george nu am in familie, dar ioane, ioni, ionele, ionuti am cu duiumul, la care se mai adauga si prieteni si cunoscuti partea prosta e ca trebuie sa cumpar cam multe cadouri
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:53
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:51:05
De la: kudika_17096, la data 2013-01-03 10:49:29
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:48:15

Mie imi place frisca , sa ne pregatim pt sfantul ion, caci in week-end iar am mare party si sunteti invitatii mei

Chiar am liber Merci

ti-am zis eu ca daca nu ma cunosteai nu mai avea liber de sarbatori noroc cu mine

Tu chiar ai dreptate...
Rotty_
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:54
De la: kudika_17096, la data 2013-01-03 10:52:41
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 10:48:54

Am venit,Rotty,o cafea strong,te rog!!!!!

Inca una ?

http://www.verpoorten.de/C1256CEF0045B53A/CurrentBaseLink/N266NK27161MDEMDE/$File/VERPOORTEN-Coffee-Shooter.jpg

Serveste

Multumesc!!!!!! Stii ca sunt de cursa lunga,nu????
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:54
De la: kudika_17096, la data 2013-01-03 10:54:24
Tu chiar ai dreptate...

Pai cred ca la botezul meu am avut-o ursitoare pe zana dreptatii
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:56
Ce frumos e afara, mai incolo ma duc la sesiunea de shoping, sper sa cumpar pt aniversati, nu pentru mine
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:57
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:53:43[quote name=
Nu esti singura care are sarbatoriti multi in familie, odata intr-o discutie cu cineva eu am zis ca prenumele cele mai dese de la noi din tara sunt maria si ion, dar m-a contrazis ca nu e ion ci gheorghe, acum nu stiu...dar gheorghe/ george nu am in familie, dar ioane, ioni, ionele, ionuti am cu duiumul, la care se mai adauga si prieteni si cunoscuti partea prosta e ca trebuie sa cumpar cam multe cadouri

Asta cam asa este!!!!!! Nu uita,gesturile mici,care par neinsemnate,dau importanta si frumusete darurilor,nu grandoarea,maretia si marimea lor,inima dicteaza aici!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:57
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 10:47:52
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 10:45:06
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 10:39:36
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:35:04da sa ne bucuram de ce a lasat in urma :-)

Zestrea lasata este a noastra si a urmasilor,urmasilor nostri!!!!!!!! Unde esti,tu,Stefan cel Mare,unde esti,tu,Gheorghe Cozorici,un actor si un domnitor ramasi in Istorie si Arta teatrala si Cinematografica????
domnitoru nu a ramas in istorie in arta teatrala ca n a fost actor,,inceteaza sa te prostesti ca ti ies doar gafe pe gura

Pentru tine am sa punctez,observ ca este foarte greu!!Ai auzit de marele actor roman,Gheorghe Cozorici?El a ramas in analele istoriei Artei Teatrale si Cinematografice!!!Cine stie sa citeasca,si intelege!!!Go!
am auzit ft bn pentru mn nu tre sa punctezi nimik puncteaza pentru tn ,a jucat in ciprian porumbescu stefan cel mare,,,asta nu inseamna ca si domnitorul stefan cel mare inteligenta lu peste a fost actor daca a fost jucat de unul,,,,vezi mai bn ce scri ca din dorinta de a te da mare nu faci decat sa te faci de ras,,,nu o mai da cu mn in cultura generala ca te asigur ca esti ca si inexistenta,,tu mai bn vz cum faci ca ti ai pus citat cu acum esti tu,demonstreaza atrage le atentia celor a caror mentalitate este identica cu cea a criminalilor in masa,,dar nu tu glumesti cu ei
kudika_23875
Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:59
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:57:26Ce frumos e afara, mai incolo ma duc la sesiunea de shoping, sper sa cumpar pt aniversati, nu pentru mine

Eu am trimis-o pe fiica mea,ma enerveaza acest gen de activitate,i-am dat lista si se descurca de minune!!!!!! Se intalneste cu surorile ei si or sa reuseasca sa faca praf bugetul alocat!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:00
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 10:57:49
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:53:43[quote name=

Asta cam asa este!!!!!! Nu uita,gesturile mici,care par neinsemnate,dau importanta si frumusete darurilor,nu grandoarea,maretia si marimea lor,inima dicteaza aici!!!!!

In general cumpar nimicuri, pentru ca nu-mi place sa ma duc cu mana goala, sunt cadouri pe care le-am luat si mie una personal mi-au placut doarte mult, mi-a fost asa greu sa le dau nu stiu cat de mult le-au apreciat persoanele care le-au primit, dar stiu ca in general aloc mult timp achizitiei unui cadou si pana nu-mi place mie nu-l cumpar. Ma orientez in general catre cadourile care rezista in timp si raman ca amintiri, in general nu cumpar flori, mai ales ca in perioada asta multe se ofilesc repede, sau florarii le ajusteaza adaugand diverse substante chimice, iar cand ajungi acasa cu ele, le cad toate petalele.
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:02
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:00:27
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:57:26Ce frumos e afara, mai incolo ma duc la sesiunea de shoping, sper sa cumpar pt aniversati, nu pentru mine

Eu am trimis-o pe fiica mea,ma enerveaza acest gen de activitate,i-am dat lista si se descurca de minune!!!!!! Se intalneste cu surorile ei si or sa reuseasca sa faca praf bugetul alocat!!!!

E bine ca are cu cine sa se intalneasca, in general imi place sa ma duc singura la shoping, odata am fost cu o colega, vroia sa isi ia ceva de imbracat, deci a probat, toate hainele (cica ii placeau la nebunie) nu mai zic ca aprobat si sute de perechie de fuste si pantalonoi. tot circul a durat vreo 4 ore si nu si-a luat nimic . Asa ca prefer sa ma duc singura. nu-mi place sa pierd timpul aiurea la cumparaturi. Daca imi place ceva il analizez atenta si daca imi place il iau. Extrem de rar mi s-a intamplat sa iau ceva si sa nu-mi place cand am ajuns acasa ( asta mi s-a intamplat in cazul produselor alimentare...nu aveau gustul care ma asteptam)
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:05
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:02:07[quote name='
In general cumpar nimicuri, pentru ca nu-mi place sa ma duc cu mana goala, sunt cadouri pe care le-am luat si mie una personal mi-au placut doarte mult, mi-a fost asa greu sa le dau nu stiu cat de mult le-au apreciat persoanele care le-au primit, dar stiu ca in general aloc mult timp achizitiei unui cadou si pana nu-mi place mie nu-l cumpar. Ma orientez in general catre cadourile care rezista in timp si raman ca amintiri, in general nu cumpar flori, mai ales ca in perioada asta multe se ofilesc repede, sau florarii le ajusteaza adaugand diverse substante chimice, iar cand ajungi acasa cu ele, le cad toate petalele.

Ce este daruit din inima primeaza,Yumy,nu iti face probleme!!!! O amintire de suflet va avea castig de teren in fata cadourilor facute din obligatie sau snobism,parerea mea!!! Oricum,,,darurile oferite pot,doar sa sporeasca buna dispozitie si veselia nascute la astfel de ocazii!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:06
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:05:51[quote name='
E bine ca are cu cine sa se intalneasca, in general imi place sa ma duc singura la shoping, odata am fost cu o colega, vroia sa isi ia ceva de imbracat, deci a probat, toate hainele (cica ii placeau la nebunie) nu mai zic ca aprobat si sute de perechie de fuste si pantalonoi. tot circul a durat vreo 4 ore si nu si-a luat nimic . Asa ca prefer sa ma duc singura. nu-mi place sa pierd timpul aiurea la cumparaturi. Daca imi place ceva il analizez atenta si daca imi place il iau. Extrem de rar mi s-a intamplat sa iau ceva si sa nu-mi place cand am ajuns acasa ( asta mi s-a intamplat in cazul produselor alimentare...nu aveau gustul care ma asteptam)

Asa au fost mereu,si le-am incurajat apropierea,caci sunt surori,cum se prezinta acum,asa vor fi si dupa plecarea parintilor!!! Si le place sa faca cumparaturi,mai ales pentru ele,eu sunt multumita ca ma ajuta in aceasta directie!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:11
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:06:47
Ce este daruit din inima primeaza,Yumy,nu iti face probleme!!!! O amintire de suflet va avea castig de teren in fata cadourilor facute din obligatie sau snobism,parerea mea!!! Oricum,,,darurile oferite pot,doar sa sporeasca buna dispozitie si veselia nascute la astfel de ocazii!!!!!

Dar nu am sa neg ca am facut odata cuiva un cadou, un ingeras, pentru care chiar am alocat 3 saptamani de cautare, cand l-a primit nu a parut foarte incantata si nici macar multumesc nu a zis. La o saptamana dupa m-a invitat pe la ea si desi imi zisese ca va pastra la loc de cinste cadoul...nu era...am intrebat-o si a zis ca l-a dus la tara (pt ca acolo trebuie sa fie locul lui....inconditiile in care ea se duce doar odata pe an la tara).
yumy

sa nu te astepti la vreun respect cand,,din inima,,,glumesti cu rasisti,ne spunandule nimik,mi e mila de tn de multe ori sa ti mai zic cva
kudika_23875
Valeeeeeeuu,lesin aici!!!

1. Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.

2. Daca stiam cat esti de sarac, nu ma mai maritam cu tine!
- Si eu cand iti ziceam ca esti tot ce am pe lume, de ce nu ma luai in serios ?

3. D-le avocat, prostia unui barbat poate constitui motiv de divort?
- Nu, este doar motiv pentru casatorie!

4. Cele mai multe minciuni se spun inainte de alegeri, in timpul actului sexual si dupa partida de pescuit.

5. Fara femeie esti ca si cum ai fi fara maini. In schimb, daca ai maini, nici femeie nu-ti trebuie!

6. A bea un pahar de vin in fiecare zi, se considera un lucru util. Astazi am facut multe lucruri utile.

7. Un barbat abordeaza o femeie intr-un bar: - Domnisoara, daca ti-as oferi un milion de euro, ai accepta sa faci sex cu mine? - Da, bineinteles. - Dar daca as spune ca, iti dau doar 10 lei? - Ma jignesti! Ce fel de femeie crezi ca sunt? - Asta am stabilit mai devreme, acum incerc doar sa negociez pretul.

8. Femeile sunt ca fructele. Au forme ºi culori diferite, aroma ºi gustul diferã de la una la alta… Problema apare când îþi dai seama cã îþi place salata de fructe…

9. De ce sunt þiganii muzicieni ?
- Pentru cã dorm pe “sol” ºi vorbesc cu “fa”.

10. Imagineazã-þi, ieri mã sunã un tip ºi-mi spune cã-mi rupe capul dacã mai merg la nevastã-sa…
- Pãi nu te mai du!
- Da, dar nu mi-a spus cine e nevastã-sa!

11. ªeful cãtre noii angajaþi:
– Nu mã priviþi ca pe un ºef, ci ca pe un prieten care are mereu dreptate.

12. 90% dintre femei au recunoscut cã nu le plac bãrbaþii îmbrãcaþi în roz. În mod ironic, 90% dintre bãrbaþii îmbrãcaþi în roz au recunoscut cã nu le plac femeile.

13. Nu înþeleg de ce doctorii când fac grevã scriu tot felul de pancarte. Oricum singurii care pot sã le citeascã sunt farmaciºtii.

14. Un baiat ºi o fatã si-au facut planuri sa iasa in oras de 8 martie. Fata s-a pregatit si il astepta pe tip sa vina sa o ia de acasa. Dupa ce a aºteptat aproape o orã s-a gandit ca nu mai vine. S-a dezbracat, s-a demachiat, s-a imbracat in pijamale, si-a facut niste floricele ºi s-a bagat in pat la televizor. Deodata se aude soneria, era tipul, venise sa o ia. O priveste din cap pana in picioare si zice:
- Serios? Am întârziat o orã ºi tot nu esti gata!

15. Studiu! În România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bãtutã. Bine, presupun cã urmeazã sã aparã și un contrastudiu care va spune cã în restul de 29 de secunde femeia nu tace.

16. Într-o intreprindere de producție: „Stimate lucrãtoare Dacã purtați halate lungi și largi, feriți-vã de organele în mișcare ale utilajelor. Dacã purtați halate scurte și strîmte, feriți-vã de organele în mișcare ale mecanicilor de întreținere"

17. Noaptea, târziu, soþul soseºte acasã, bine ”fãcut”. Deschizâd uºa, strigã:
- Draga mea, te rog, þipã la mine, altfel nu nimeresc patul pe întunericul ãsta.
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:12
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:11:01
Asa au fost mereu,si le-am incurajat apropierea,caci sunt surori,cum se prezinta acum,asa vor fi si dupa plecarea parintilor!!! Si le place sa faca cumparaturi,mai ales pentru ele,eu sunt multumita ca ma ajuta in aceasta directie!!!!

eu sunt singura...dar e mai bine, uneori cand sunt cu cineva am impresia ca ma incurca. Am fost odata cu un tip la cumparaturi si intrebarea lui eterna era: De ce cumperi aia? o lunga perioada de timp nu m-am mai dus la cumparaturi, eram urmarita de intrebarea aia
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:13

Înainte de a muri, Alexandru cel Mare și-a chemat generalii ºi și-a spus ultimele trei dorințe.
1) Sicriul sã fie dus pe umerii celor mai buni medici ai vremii.2) Comorile dobândite (argint, aur, pietre preþioase), sã fie risipite pe tot drumul pânã la mormânt.3) Mâinile sale sã atârne în afara sicriului, sã poatã fi vãzute de toți.
Unul dintre generalii sãi, surprins de aceste dorinþe neobiºnuite l-a întrebat pe Alexandru care sunt motivele.
Alexandru a explicat:
1) Vreau ca medicii cei mai eminenþi ai vremii sã-mi ducã sicriul, pentru ca în felul acesta sã arate tuturor cât de neputincioși sunt în fața morții.
2) Vreau ca pãmântul sã fie acoperit de comorile mele, pentru ca toatã lumea sã poatã vedea cã toate comorile pe care le câștigãm aici, pe Pãmânt, aici rãmân.
3) Vreau ca mâinile mele sã atârne în aer, goale, pentru a le permite oamenilor sã vadã cã vom pleca cu mâinile goale, așa cum am venit, atunci când se terminã tezaurul cel mai de preț – Timpul.
Timpul este viața noastrã.
Cel mai bun cadou pe care il poți da cuiva este timpul tãu!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:14
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:49:56Tata tin sa fiu prima care iti zice la multi ani inca de pe acum! Sa iti traisaca fetita si sa imi fac o cisnte mica, sa ma gandesc si ce cadou sa iti cumpar ca sa nu vin la ziua mataluta cu mana goala

mersi!
picard-jean-luc
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:15
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 10:21:39
De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 10:19:21
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 10:16:27laba vrei sa intri si in anu asta cu pu la mea in c u r ce drk esti asa prostanac infectule
te-ai lins destul in oglinda tigane
nu toti au obiceiurile tale maa laba trista ia zi de revelion te a im pu lat si pe tn cineva sau ai dus doru
am dus Doru la tine sa te im puleze fraere rromuist...proasta te-a facut ma-ta potae tiganeasca...bulangiule
kudika_23609
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:16
cucubeule m-ai facut sa rad din inima
Da timpul e un cadou pretios, pacat ca unii nu apreciaza acest aspect
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:17
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:13:52
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:11:01

eu sunt singura...dar e mai bine, uneori cand sunt cu cineva am impresia ca ma incurca. Am fost odata cu un tip la cumparaturi si intrebarea lui eterna era: De ce cumperi aia? o lunga perioada de timp nu m-am mai dus la cumparaturi, eram urmarita de intrebarea aia

Era un barbat curios,ce vrei????? De multe ori,barbatii sunt mai curiosi decat femeile,dar asta ridica semne de intrebare,caci nu este in firea lucrurilor un astfel de comportament,pe cand,femeile sunt debordante in asa ceva!!!! Chiar,,,de ce iti cumparai acele lucruri??????????????????
kudika_15804
De la: kudika_10951, la data 2013-01-03 11:15:58
De la: yumy, la data 2013-01-03 10:49:56Tata tin sa fiu prima care iti zice la multi ani inca de pe acum! Sa iti traisaca fetita si sa imi fac o cisnte mica, sa ma gandesc si ce cadou sa iti cumpar ca sa nu vin la ziua mataluta cu mana goala

mersi!

Sper sa ma astepti cu ceva bun
yumy
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 11:11:58

sa nu te astepti la vreun respect cand,,din inima,,,glumesti cu rasisti,ne spunandule nimik,mi e mila de tn de multe ori sa ti mai zic cva

7ba!
voi tiganii sunteti mai rasisti decat romanii!
picard-jean-luc
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:18
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:11:35

Dar nu am sa neg ca am facut odata cuiva un cadou, un ingeras, pentru care chiar am alocat 3 saptamani de cautare, cand l-a primit nu a parut foarte incantata si nici macar multumesc nu a zis. La o saptamana dupa m-a invitat pe la ea si desi imi zisese ca va pastra la loc de cinste cadoul...nu era...am intrebat-o si a zis ca l-a dus la tara (pt ca acolo trebuie sa fie locul lui....inconditiile in care ea se duce doar odata pe an la tara).

Ei,vezi,aici intervine impolitetea si nepotrivirea de gusturi,nu ai ce sa faci,retii aspectul si mergi mai departe!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:19
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:17:12 cucubeule m-ai facut sa rad din inima

Pacat!!!! So sad!!! Dar este numai problema lor!!!!Ai ras?????Este perfect,orice clipa petrecuta in bucuria inimii,are valoarea unei vieti intregi,sloganul meu!!!!! Razi,draga mea,fii tu insati,da culoare vietii tale,caci nimeni nu o va face pentru tine si in locul tau!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:23
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:17:48
Era un barbat curios,ce vrei????? De multe ori,barbatii sunt mai curiosi decat femeile,dar asta ridica semne de intrebare,caci nu este in firea lucrurilor un astfel de comportament,pe cand,femeile sunt debordante in asa ceva!!!! Chiar,,,de ce iti cumparai acele lucruri??????????????????

Am vazut si eu barbati curiosi..dar nici chiara asa enervanti...atunci am cumparat putine pt ca devenise enervat. Am cumparat iaurt...de ce puteam cumpara iaurt , stiu ca am cumparat salam si cascaval oare de ce le cumparam, aucm am un raspuns plauzibil, ca sa arunc cu ele dupa tipul ala si am luat paine. Deci cand m-a intrebat la paine : de ce iei aia, imi venea sa ii dau cu ea in cap. Am luat si niste peste si cand iar m-a intrebat m-am enervat si m-am dus la casa, acolo am luat o punga...si m-a intrebat si acolod e ce iau de aia a fost cea mai groaznica sesiune de shoping
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:26
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:23:11
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:17:12 cucubeule m-ai facut sa rad din inima

Pacat!!!! So sad!!! Dar este numai problema lor!!!!Ai ras?????Este perfect,orice clipa petrecuta in bucuria inimii,are valoarea unei vieti intregi,sloganul meu!!!!! Razi,draga mea,fii tu insati,da culoare vietii tale,caci nimeni nu o va face pentru tine si in locul tau!!!!

mie cand imi place un banc rad din inima, daca nu-mi place zic omului ca e cam rasuflat si nu am gasit motivul de ras.
Legat de persoana respectiva, cand am invitat-o la ziua mea mi-a zis ca e f ocupata , iar dupa ce stransesem totul s-a trezit ca vine la mine mi-a adus o lumanare ca mirosea tare naspa sincer mai bine nu mai venea ca nu ma suparam
yumy
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:35
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:26:22[quote name='>
Am vazut si eu barbati curiosi..dar nici chiara asa enervanti...atunci am cumparat putine pt ca devenise enervat. Am cumparat iaurt...de ce puteam cumpara iaurt , stiu ca am cumparat salam si cascaval oare de ce le cumparam, aucm am un raspuns plauzibil, ca sa arunc cu ele dupa tipul ala si am luat paine. Deci cand m-a intrebat la paine : de ce iei aia, imi venea sa ii dau cu ea in cap. Am luat si niste peste si cand iar m-a intrebat m-am enervat si m-am dus la casa, acolo am luat o punga...si m-a intrebat si acolod e ce iau de aia a fost cea mai groaznica sesiune de shoping

Vai,chiar asa? Imi inchipui ce a fost pe capul tau!!!! Era zgarcit,de regula,persoanele avare recurg la asemenea intrebari,inutile consider eu,isi fac ,in minte, fel si fel de calcule bizare si neavenite!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inchirieri electronice 1 De la: Alec5a 28 Noiembrie 2010 21:06
HELP. Probleme cu gandacii de bucatarie !!!!!!!!!!!!!!! 13 De la: kudika042695 15 Aprilie 2014 14:26
AJUTOR!!!!! MI S-A RUPT PROTEZA SI NU MAI POT MERGE!!!!!!! 7 De la: dragalaspui 1 Septembrie 2008 15:05
6 catei mici de o luna spre adoptie 2 De la: marry23 28 Iulie 2009 15:06
noi 2... 1 De la: SIM74 10 Februarie 2008 22:55