De la: yumy, la data 2013-01-03 11:35:27[quote name='
mie cand imi place un banc rad din inima, daca nu-mi place zic omului ca e cam rasuflat si nu am gasit motivul de ras.
Legat de persoana respectiva, cand am invitat-o la ziua mea mi-a zis ca e f ocupata , iar dupa ce stransesem totul s-a trezit ca vine la mine mi-a adus o lumanare ca mirosea tare naspa sincer mai bine nu mai venea ca nu ma suparam
Yumy,nu trebuie sa fii ca ea,este simplu!!!!!Orice comentariu adus gestului facut de prietena ta nu este necesar,il remarci ca atare si iti vezi de viata mai departe,dar retii ce este demn de retinut!!!! Referitor la bancuri,eu rad de mor,o fac pana dau in lacrimi,nu imi este jena sa o fac!!!!
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:38
|
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:35:32De la: yumy, la data 2013-01-03 11:26:22[quote name='>
Am vazut si eu barbati curiosi..dar nici chiara asa enervanti...atunci am cumparat putine pt ca devenise enervat. Am cumparat iaurt...de ce puteam cumpara iaurt , stiu ca am cumparat salam si cascaval oare de ce le cumparam, aucm am un raspuns plauzibil, ca sa arunc cu ele dupa tipul ala si am luat paine. Deci cand m-a intrebat la paine : de ce iei aia, imi venea sa ii dau cu ea in cap. Am luat si niste peste si cand iar m-a intrebat m-am enervat si m-am dus la casa, acolo am luat o punga...si m-a intrebat si acolod e ce iau de aia a fost cea mai groaznica sesiune de shoping
Vai,chiar asa? Imi inchipui ce a fost pe capul tau!!!! Era zgarcit,de regula,persoanele avare recurg la asemenea intrebari,inutile consider eu,isi fac ,in minte, fel si fel de calcule bizare si neavenite!!!!
dupa sesiunea aia de shoping, i-am dat delete de pe facebook, din lista mea de mess bine ca nu avea nr meu de telefon poate m-ar fii sunat sa ma intrebe de ce am numarul ala de telefon=))
|
yumy Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:39
|
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:38:54De la: yumy, la data 2013-01-03 11:35:27[quote name='
mie cand imi place un banc rad din inima, daca nu-mi place zic omului ca e cam rasuflat si nu am gasit motivul de ras.
Legat de persoana respectiva, cand am invitat-o la ziua mea mi-a zis ca e f ocupata , iar dupa ce stransesem totul s-a trezit ca vine la mine mi-a adus o lumanare ca mirosea tare naspa sincer mai bine nu mai venea ca nu ma suparam
Yumy,nu trebuie sa fii ca ea,este simplu!!!!!Orice comentariu adus gestului facut de prietena ta nu este necesar,il remarci ca atare si iti vezi de viata mai departe,dar retii ce este demn de retinut!!!! Referitor la bancuri,eu rad de mor,o fac pana dau in lacrimi,nu imi este jena sa o fac!!!!
Eu inca nu am ajuns sa rad cu lacrimi . Da am intalnit prea multi oameni, care vor cadouri si apoi le arunca fara sa le pese in debara sau chiar la gunoi
|
|
|
yumy Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:44
|
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:39:21[quote name='
dupa sesiunea aia de shoping, i-am dat delete de pe facebook, din lista mea de mess bine ca nu avea nr meu de telefon poate m-ar fii sunat sa ma intrebe de ce am numarul ala de telefon=))
Sa stiiiiiiiiiii!!!! Draga mea,te parasesc putin timp,dau fuga la piata,am niste pofte de satisfacut astazi!!!!! Revin in urmatorul interval de timp,noroc ca am piata langa bloc!!!!!!
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:45
|
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:11:35De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:06:47
Ce este daruit din inima primeaza,Yumy,nu iti face probleme!!!! O amintire de suflet va avea castig de teren in fata cadourilor facute din obligatie sau snobism,parerea mea!!! Oricum,,,darurile oferite pot,doar sa sporeasca buna dispozitie si veselia nascute la astfel de ocazii!!!!!
Dar nu am sa neg ca am facut odata cuiva un cadou, un ingeras, pentru care chiar am alocat 3 saptamani de cautare, cand l-a primit nu a parut foarte incantata si nici macar multumesc nu a zis. La o saptamana dupa m-a invitat pe la ea si desi imi zisese ca va pastra la loc de cinste cadoul...nu era...am intrebat-o si a zis ca l-a dus la tara (pt ca acolo trebuie sa fie locul lui....inconditiile in care ea se duce doar odata pe an la tara). poate o fi zburat...ca de aia e ingeras
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:46
|
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:45:10De la: yumy, la data 2013-01-03 11:39:21[quote name='
Sa stiiiiiiiiiii!!!! Draga mea,te parasesc putin timp,dau fuga la piata,am niste pofte de satisfacut astazi!!!!! Revin in urmatorul interval de timp,noroc ca am piata langa bloc!!!!!!
Spor la cumparaturi ne auzim
|
yumy Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:47
|
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:44:00[quote name='
Eu inca nu am ajuns sa rad cu lacrimi . Da am intalnit prea multi oameni, care vor cadouri si apoi le arunca fara sa le pese in debara sau chiar la gunoi
Pe acele persoane le poti trece la capitolul "oameni insensibili sau superficiali"!!!Nu ai ce sa faci,ia-i asa cum sunt croiti!!!!! Gata,am fugit in mediul exterior,ne citim mai tarziu,Yumy,multumesc pentru compania placuta!!!
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:48
|
De la: yumy, la data 2013-01-03 11:47:29[quote name='
Spor la cumparaturi ne auzim
Multumesc,cu siguranta!!!
|
kudika_15804 Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:49
|
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:48:25De la: yumy, la data 2013-01-03 11:44:00[quote name='
Pe acele persoane le poti trece la capitolul "oameni insensibili sau superficiali"!!!Nu ai ce sa faci,ia-i asa cum sunt croiti!!!!! Gata,am fugit in mediul exterior,ne citim mai tarziu,Yumy,multumesc pentru compania placuta!!!
normal, aia au fost scosi de mult din lista mea de prieteni si eu o sa ies in mediul extern, dar mai tarziu, oricum o sa bantui cred vreo 5-6 ore , poate ajung si la un patinaj in seara asta, sa vad
|
yumy Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:50
|
5. Fara femeie esti ca si cum ai fi fara maini tigane. In schimb, daca ai maini, nici femeie nu-ti trebuie! Le ai pe Palmella si Emanuella fraere rromuist
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:52
|
Buna ziua !
|
Kiddo_ Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:56
|
De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:48:25De la: yumy, la data 2013-01-03 11:44:00[quote name='
Pe acele persoane le poti trece la capitolul "oameni insensibili sau superficiali"!!!Nu ai ce sa faci,ia-i asa cum sunt croiti!!!!! Gata,am fugit in mediul exterior,ne citim mai tarziu,Yumy,multumesc pentru compania placuta!!! oameni insensibili zici,,pai tu ce ai impresia ca esti,eu zic ca esti mult mai mult de ata,,ia sa vedem
Prima reactie a puterilor publice fatã de romi este, in general, una de respingere, de expulzare. In Germania sint vinati, la Frankfurt, in 1449, iar la sfirsitul secolului, respingerea devine globalã: Reichstag-ul, reunit la Landau si Friburg, in 1496, 1497, 1498, ii declarã pe romi 'spioni in solda turcilor', 'aducãtori de ciumã'. Sint acuzati de brigandaj, vrãjitorie si furt de copii.
In 1500, impãratul Maximilian I, la Auxburg, solicitã mãsuri sporite, uciderea imediatã a romilor. Ferdinand I, mai clement, interzice uciderea imediatã a femeilor si copiilor romi. Georg II, in 1661, publicã un decret de condamnare la moarte a romilor surprinsi pe teritoriul tãrii, iar in anii urmãtori cavaleria ii vineazã peste tot. In 1721, exterminarea inseamnã uciderea bãrbatilor si tãierea urechilor femeilor si copiilor. In 1725, sint condamnati la moarte prin spinzurãtoare toti romii, de peste 18 ani, fãrã distinctie intre sexe, surprinsi pe teritoriul prusac. In spatiul ceh, in secolul XVII, romii erau spinzurati la frontierã. In Tãrile de Jos, de-a lungul drumurilor, pancarte desenate infãtisau romi spinzurati, altele indicau interdictia de a-i ajuta, sub orice formã, pe heidens (pãgini). La 4 aprilie 1525, un edict olandez ordonã ca acestia sã pãrãseascã tara in douã zile. Apoi, in secolele XVII-XVIII, sint organizate heidenjachten (vinãtoare de pãgini), la care participã infanteria, cavaleria si politia. Oricine poate ucide un rom, fãrã a fi pedepsit.
unde este sensibilitatea ta cand glumesti cu oameni cu mentalitati ca a celora de mai sus ne atragandule nici o clipa atentia,,,dimpotriva esti o insensibila si o ignoranta,nu te astepta la respect din partea nimanui,nu l meriti nici pe departe,
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:30
|
De la: kudika_11826, la data 2013-01-03 11:56:08Buna ziua !
Buna ziua Trotillo
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:32
|
De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 11:52:535. Fara femeie esti ca si cum ai fi fara maini tigane. In schimb, daca ai maini, nici femeie nu-ti trebuie! Le ai pe Palmella si Emanuella fraere rromuist nu au toti obiceiurile tale ma laba trista,,bn, doar ca tie ti place sa fi im pu lat de barbati ca sa ti o ei singurel la manuta esti satul
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:33
|
De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 12:32:11De la: kudika_11826, la data 2013-01-03 11:56:08Buna ziua !
Buna ziua Trotillo ia i pu la n gura
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:34
|
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:30:44De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:48:25De la: yumy, la data 2013-01-03 11:44:00[quote name='
Pe acele persoane le poti trece la capitolul "oameni insensibili sau superficiali"!!!Nu ai ce sa faci,ia-i asa cum sunt croiti!!!!! Gata,am fugit in mediul exterior,ne citim mai tarziu,Yumy,multumesc pentru compania placuta!!! oameni insensibili zici,,pai tu ce ai impresia ca esti,eu zic ca esti mult mai mult de ata,,ia sa vedem
Prima reactie a puterilor publice fatã de romi este, in general, una de respingere, de expulzare. In Germania sint vinati, la Frankfurt, in 1449, iar la sfirsitul secolului, respingerea devine globalã: Reichstag-ul, reunit la Landau si Friburg, in 1496, 1497, 1498, ii declarã pe romi 'spioni in solda turcilor', 'aducãtori de ciumã'. Sint acuzati de brigandaj, vrãjitorie si furt de copii.
In 1500, impãratul Maximilian I, la Auxburg, solicitã mãsuri sporite, uciderea imediatã a romilor. Ferdinand I, mai clement, interzice uciderea imediatã a femeilor si copiilor romi. Georg II, in 1661, publicã un decret de condamnare la moarte a romilor surprinsi pe teritoriul tãrii, iar in anii urmãtori cavaleria ii vineazã peste tot. In 1721, exterminarea inseamnã uciderea bãrbatilor si tãierea urechilor femeilor si copiilor. In 1725, sint condamnati la moarte prin spinzurãtoare toti romii, de peste 18 ani, fãrã distinctie intre sexe, surprinsi pe teritoriul prusac. In spatiul ceh, in secolul XVII, romii erau spinzurati la frontierã. In Tãrile de Jos, de-a lungul drumurilor, pancarte desenate infãtisau romi spinzurati, altele indicau interdictia de a-i ajuta, sub orice formã, pe heidens (pãgini). La 4 aprilie 1525, un edict olandez ordonã ca acestia sã pãrãseascã tara in douã zile. Apoi, in secolele XVII-XVIII, sint organizate heidenjachten (vinãtoare de pãgini), la care participã infanteria, cavaleria si politia. Oricine poate ucide un rom, fãrã a fi pedepsit.
unde este sensibilitatea ta cand glumesti cu oameni cu mentalitati ca a celora de mai sus ne atragandule nici o clipa atentia,,,dimpotriva esti o insensibila si o ignoranta,nu te astepta la respect din partea nimanui,nu l meriti nici pe departe,
Discriminarea...zilele noastre...
http://www.220.ro/video-news/Tigani-Prinsi-La-Furat-In-Londra/wVAM9OpZpN/
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/jaf-la-drumul-mare-in-cotofenii-din-fata-zeci-de-tigani-au-furat-dintr-un-tir-de-fata-cu-politia.html
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:36
|
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:34:25De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 12:32:11De la: kudika_11826, la data 2013-01-03 11:56:08Buna ziua !
Buna ziua Trotillo ia i pu la n gura de la tine din gura nu iau nimic fraere
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:38
|
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:30:44De la: kudika_15804, la data 2013-01-03 11:48:25De la: yumy, la data 2013-01-03 11:44:00[quote name='
Discriminarea rromuistilor...in zilele noastre...
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/jaf-la-drumul-mare-in-cotofenii-din-fata-zeci-de-tigani-au-furat-dintr-un-tir-de-fata-cu-politia.html
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:40
|
|
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:41
|
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:33:34De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 11:52:535. Fara femeie esti ca si cum ai fi fara maini tigane. In schimb, daca ai maini, nici femeie nu-ti trebuie! Le ai pe Palmella si Emanuella fraere rromuist nu au toti obiceiurile tale ma laba trista,,bn, doar ca tie ti place sa fi im pu lat de barbati ca sa ti o ei singurel la manuta esti satul esti trist si jalnic tigane...toata lumea stie ca de Revelion te-ai incuiat in cort cu Palmella si Emanuella si ati petrecut pana cand te-ai imbatat ca o jigodie si te-au aruncat pe geam ca ai imputit cortul cioroiule tiganesc fraere
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:43
|
Discriminarea rromuistilor in zilele noastre...
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:46
|
nu au ma poponet toti obiceiurile tale,te a distrus laba de tot infectule si nu te mai agita asa ca iar iti curge sange dinn ku r din cauza pu li
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:57
|
uite curcubeu cu cn glumesti fgara sa le zici nimik,,aici e sensibilitatea ta 
In spatele generalilor von Leer, von Bock, von Rustedt si a altora erau trupele SS cu care armata colabora 'foare strins, aproape cordial', dupã cum scrie comandantul plutoanelor de executie Stahlecker, a cãrui misiune, comandatã de Himmler, a fost organizarea masacrelor in Tãrile Baltice.
La 14 august 1941, Himmler a decis exterminarea evreilor din URSS, fapt care va fi fatal si romilor. In octombrie 1941, SS-ul executã un grup de 31 de romi nomazi. Trupele germane i-au asasinat pe toti romii blocati intre cele douã fronturi si anul 1942 a fost, in mod special, un an al mortii.
Romii din Crimeea au fost incãrcati, in decembrie 1941, in 45 de camioane, si lichidati pe drumul dintre Simferopol, dupã ce fuseserã deposedati de bunurile lor, de bijuterii si aur. Putin dupã aceea, altii 400 de romi au fost lichidati, iar alte mii de 'asociali', romi intr-o mare proportie, au fost exterminati, in martie 1942. La Novorsev, 500 de romi au fost ucisi de Wehrmacht, in mai 1942.
In Ucraina, romii au fost masacrati, fie la nivel local, fie de cãtre nazisti.
Romii estonieni au fost internati in lagãrele de concentrare de la Harcu, in toamna anului 1941. Dupã ce 'nomazii' au fost exterminati, in 1943, in lagãrul de concentrare au fost inchisi si sedentarii. La sfirsitul anului 1944, romii din Tãrile Baltice au fost deportati la Auschwitz.
In Letonia, asasinatul sistematic al romilor a inceput in decembrie 1941, pe motivul cã nomadismul transmite maladii infectioase, spioni si asociali. Membrii satrelor nomade au fost asasinati in cursul anului 1942, la marginile oraselor Balte, Riga si Valka. Jumãtate din populatia de romi a fost ucisã, aprox.1.500 de persoane. In Estonia si Lituania, aproape in totalitate, aprox.2.000 de persoane.
Tãrile Baltice, Ucraina, Crimeea sint pline de gropi comune in care evreii si romii isi amestecã tipetele si singele. Romii sint impuscati in cimitirul evreiesc din Ozmiany sau sint lãsati sã moarã de foame in sinagoga din Luzin. La Siviropol, in ajunul Crãciunului din 1941, 800 de bãrbati, femei si copii romi sint impuscati. Ohlendorf, unul din sefii plutoanelor de executie din URSS, a declarat cã romii erau ucisi pe motivul cã erau spioni. Se stie cã in URSS au fost ucisi 1.500.000 de evrei, dar se ignorã numãrul exact al romilor ucisi de nazisti. Nu existã, pentru URSS, date cuantificabile care sã permitã o evaluare corectã.
In zadar implora poeta romã Pãpusa Broslawa Weis:
'Nu strãluci, micutã stea,
Nu lumina cãrarea...
Ca sã poatã creste
Copilul rom si copilul evreu...',
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 12:59
|
De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:59:21uite curcubeu cu cn glumesti fgara sa le zici nimik,,aici e sensibilitatea ta 
In spatele generalilor von Leer, von Bock, von Rustedt si a altora erau trupele SS cu care armata colabora 'foare strins, aproape cordial', dupã cum scrie comandantul plutoanelor de executie Stahlecker, a cãrui misiune, comandatã de Himmler, a fost organizarea masacrelor in Tãrile Baltice.
La 14 august 1941, Himmler a decis exterminarea evreilor din URSS, fapt care va fi fatal si romilor. In octombrie 1941, SS-ul executã un grup de 31 de romi nomazi. Trupele germane i-au asasinat pe toti romii blocati intre cele douã fronturi si anul 1942 a fost, in mod special, un an al mortii.
Romii din Crimeea au fost incãrcati, in decembrie 1941, in 45 de camioane, si lichidati pe drumul dintre Simferopol, dupã ce fuseserã deposedati de bunurile lor, de bijuterii si aur. Putin dupã aceea, altii 400 de romi au fost lichidati, iar alte mii de 'asociali', romi intr-o mare proportie, au fost exterminati, in martie 1942. La Novorsev, 500 de romi au fost ucisi de Wehrmacht, in mai 1942.
Romii estonieni au fost internati in lagãrele de concentrare de la Harcu, in toamna anului 1941. Dupã ce 'nomazii' au fost exterminati, in 1943, in lagãrul de concentrare au fost inchisi si sedentarii. La sfirsitul anului 1944, romii din Tãrile Baltice au fost deportati la Auschwitz.
In Letonia, asasinatul sistematic al romilor a inceput in decembrie 1941, pe motivul cã nomadismul transmite maladii infectioase, spioni si asociali. Membrii satrelor nomade au fost asasinati in cursul anului 1942, la marginile oraselor Balte, Riga si Valka. Jumãtate din populatia de romi a fost ucisã, aprox.1.500 de persoane. In Estonia si Lituania, aproape in totalitate, aprox.2.000 de persoane.
Tãrile Baltice, Ucraina, Crimeea sint pline de gropi comune in care evreii si romii isi amestecã tipetele si singele. Romii sint impuscati in cimitirul evreiesc din Ozmiany sau sint lãsati sã moarã de foame in sinagoga din Luzin. La Siviropol, in ajunul Crãciunului din 1941, 800 de bãrbati, femei si copii romi sint impuscati. Ohlendorf, unul din sefii plutoanelor de executie din URSS, a declarat cã romii erau ucisi pe motivul cã erau spioni. Se stie cã in URSS au fost ucisi 1.500.000 de evrei, dar se ignorã numãrul exact al romilor ucisi de nazisti. Nu existã, pentru URSS, date cuantificabile care sã permitã o evaluare corectã.
Nu lumina cãrarea...
Ca sã poatã creste
ca tiganul sa poata sa fure la greu...
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:00
|
esti rupt in gura ca si in kur tigane...
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:02
|
De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 13:00:57De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:59:21uite curcubeu cu cn glumesti fgara sa le zici nimik,,aici e sensibilitatea ta 
Nu lumina cãrarea...
Ca sã poatã creste
ca tiganul sa poata sa fure la greu... gresit,,continuarea era ca tiganul sa poata sa ti dea in bot pi z da proasta ,,ce drk esti ma cel mai prostanac
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:04
|
|
in oglinda e botul tau fraere rromuist
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:06
|
De la: kudika_23609, la data 2013-01-03 13:00:57De la: kudika_23875, la data 2013-01-03 12:59:21uite curcubeu cu cn glumesti fgara sa le zici nimik,,aici e sensibilitatea ta 
Nu lumina cãrarea...
Ca sã poatã creste
ca tiganul sa poata sa si-o fure la greu...
|
kudika_23609 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:07
|
zat in pu la mea ma de infect ca mirosi tot a laba iti mai cere ma tactu sa ai raporturi sexuale cu el
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:08
|
iar o sa pleci cracanat de la pu la mea faci tu ce faci si cazi cu botu n pu la,,norocu tau
|
kudika_23875 Postat pe 3 Ianuarie 2013 13:10
|