Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Boris_the_Blade, la data 2013-03-18 15:10:49
De la: Ame_li, la data 2013-03-18 15:06:34
De la: alandalaportocala, la data 2013-03-18 15:05:29
De la: Boris_the_Blade, la data 2013-03-18 15:03:23razi tu da nu e rasul tau

pai io ce-ti ziceam

concluzia esti bine asa cum esti eventual mai poti pune ceva pe funduletz

repede , dai tu sfaturi d-astea ..bune

numai din astea stiu ,dupe suflet draga ,dupe suflet
Ame_li
Postat pe 18 Martie 2013 15:23
De la: rondina, la data 2013-03-18 15:22:35
De la: alandalaportocala, la data 2013-03-18 15:20:48
De la: rondina, la data 2013-03-18 15:18:07Baga-mi-as... bruschetele-n salata ...ce zi 'naspa azi...abia astept sa vina 16.00...

esti la servici?

dap...

atunci nu mai ai mult ,maine si eu am de facut niste masuratori ,pana la 11 le fac relaxata
alandalaportocala
Postat pe 18 Martie 2013 15:25
De la: Ame_li, la data 2013-03-18 15:23:59
De la: Boris_the_Blade, la data 2013-03-18 15:10:49
De la: Ame_li, la data 2013-03-18 15:06:34
De la: alandalaportocala, la data 2013-03-18 15:05:29
De la: Boris_the_Blade, la data 2013-03-18 15:03:23razi tu da nu e rasul tau

pai io ce-ti ziceam

concluzia esti bine asa cum esti eventual mai poti pune ceva pe funduletz

repede , dai tu sfaturi d-astea ..bune

numai din astea stiu ,dupe suflet draga ,dupe suflet

cine are suflet bun , ca nu m-am prins , draga ?
Cotoiu_ucigas
Postat pe 18 Martie 2013 15:41
Ce este dragostea, casatoria, fericirea?

" Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea.
Socrate i-a rãspuns:
Du-te pe câmpul din apropiere ºi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei gãsi, dar þine cont cã nu ai voie sã faci decât o singurã încercare. Platon l-a ascultat fãrã sã crâcneascã, ºi s-a întors dupã o vreme fãrã a aduce nimic cu el.
Socrate l-a întrebat ce se întâmplase, iar Platon l-a lãmurit: Atunci când am intrat în lanuri am zãrit un spic înalt ºi frumos, dar m-am gândit cã poate voi gãsi un altul ºi mai maiestos, aºa cã am mers mai departe. Am cãutat în zadar dupã aceea, cãci nu am aflat nici un alt spic asemenea celui dintâi, aºa cã nu þi-am mai adus vreunul.
Socrate i-a spus: Aceasta este dragostea.

Într-o altã zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este cãsãtoria.

Socrate i-a zis: Mergi pânã la pãdure ºi taie-mi cel mai mândru ºi mai chipeº brad, dar adu-þi aminte cã nu ai voie sã faci decât un singur drum pentru asta. Platon a fãcut întocmai ºi a revenit dupã un timp cu un brad nu tocmai înalt ºi nu foarte frumos, dar îndeajuns de arãtos.
Socrate l-a întrebat de ce a ales tocmai acel pom, iar Platon i-a rãspuns:

Am vãzut niºte brazi foarte falnici în drumul meu prin pãdure, dar mi-am amintit ce s-a întâmplat ultima datã, cu spicul de grâu, aºa cã l-am ales pe acesta. Mi-a fost teamã cã dacã nu îl iau cu mine mã voi întoarce din nou cu mâinile goale, deºi nu a fost chiar cel mai frumos brad pe care l-am zãrit.
Socrate i-a spus: Aceasta este cãsãtoria.

Cu o altã ocazie, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este fericirea.
De aceastã datã, Socrate l-a îndrumat: Du-te pe malul râului ºi culege cea mai frumoasã floare pe care o vei gãsi, dar þine seama cã nu poþi sã alegi decât o singurã datã. Platon a fãcut aºa cum i s-a cerut ºi, la întoarcere, a povestit: Am vãzut aceastã floare lângã râu, am cules-o ºi m-am gândit cã este cea mai frumoasã dintre suratele ei. Deºi am zãrit ºi alte flori minunate, continui sã cred cã aceasta este fãrã egal.
Socrate i-a zis: Aceasta este fericirea.

Cu un alt prilej, Platon ºi-a întrebat învãþãtorul ce este viaþa.
Socrate i-a cerut sã facã un nou drum în pãdure ºi sã aducã de acolo cea mai frumoasã floare care îi va ieºi în cale. Platon a plecat de îndatã, gata sã îºi ducã la îndeplinire sarcina.

Au trecut trei zile, dar el nu ºi-a mai fãcut apariþia.
Socrate a mers ºi el în pãdure, sã îºi caute ucenicul. În cele din urmã, l-a descoperit în mijlocul unei poiene. Socrate l-a întrebat dacã a descoperit preafrumoasa floare, iar Platon i-a arãtat-o, rãsãrind din pãmânt chiar lângã el. Învãþãtorul l-a întrebat de ce nu adusese floarea la casa sa, iar Platon i-a spus: Dacã fãceam asta, s-ar fi veºtejit curând. Chiar dacã nu o rup, ea va muri, mai devreme sau mai târziu. Aºa cã am stat în preajma ei atunci când a înflorit, iar atunci când se va ofili voi cãuta o alta, la fel de frumoasã. De fapt, acesta este a doua floare pe care am descoperit-o.
Socrate i-a spus: Ei bine, se pare cã ºtii deja adevãrul despre viaþã.

Cu alte cuvinte:

* dragostea nu înseamnã perfecþiune;
* cãsãtoria nu trebuie sã fie o alegere perfectã, ci sã devinã una;
* fericirea este o stare de spirit autocâºtigatã de alegerea fãcutã;
* viaþa este bucuria de a fi împreunã."
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2013 17:16
De la: kudika_15804, la data 2013-03-18 17:16:42Ce este dragostea, casatoria, fericirea?

" Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea.
Socrate i-a rãspuns:
Du-te pe câmpul din apropiere ºi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei gãsi, dar þine cont cã nu ai voie sã faci decât o singurã încercare. Platon l-a ascultat fãrã sã crâcneascã, ºi s-a întors dupã o vreme fãrã a aduce nimic cu el.
Socrate l-a întrebat ce se întâmplase, iar Platon l-a lãmurit: Atunci când am intrat în lanuri am zãrit un spic înalt ºi frumos, dar m-am gândit cã poate voi gãsi un altul ºi mai maiestos, aºa cã am mers mai departe. Am cãutat în zadar dupã aceea, cãci nu am aflat nici un alt spic asemenea celui dintâi, aºa cã nu þi-am mai adus vreunul.
Socrate i-a spus: Aceasta este dragostea.

Într-o altã zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este cãsãtoria.

Socrate i-a zis: Mergi pânã la pãdure ºi taie-mi cel mai mândru ºi mai chipeº brad, dar adu-þi aminte cã nu ai voie sã faci decât un singur drum pentru asta. Platon a fãcut întocmai ºi a revenit dupã un timp cu un brad nu tocmai înalt ºi nu foarte frumos, dar îndeajuns de arãtos.
Socrate l-a întrebat de ce a ales tocmai acel pom, iar Platon i-a rãspuns:

Am vãzut niºte brazi foarte falnici în drumul meu prin pãdure, dar mi-am amintit ce s-a întâmplat ultima datã, cu spicul de grâu, aºa cã l-am ales pe acesta. Mi-a fost teamã cã dacã nu îl iau cu mine mã voi întoarce din nou cu mâinile goale, deºi nu a fost chiar cel mai frumos brad pe care l-am zãrit.
Socrate i-a spus: Aceasta este cãsãtoria.

Cu o altã ocazie, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este fericirea.
De aceastã datã, Socrate l-a îndrumat: Du-te pe malul râului ºi culege cea mai frumoasã floare pe care o vei gãsi, dar þine seama cã nu poþi sã alegi decât o singurã datã. Platon a fãcut aºa cum i s-a cerut ºi, la întoarcere, a povestit: Am vãzut aceastã floare lângã râu, am cules-o ºi m-am gândit cã este cea mai frumoasã dintre suratele ei. Deºi am zãrit ºi alte flori minunate, continui sã cred cã aceasta este fãrã egal.
Socrate i-a zis: Aceasta este fericirea.

Cu un alt prilej, Platon ºi-a întrebat învãþãtorul ce este viaþa.
Socrate i-a cerut sã facã un nou drum în pãdure ºi sã aducã de acolo cea mai frumoasã floare care îi va ieºi în cale. Platon a plecat de îndatã, gata sã îºi ducã la îndeplinire sarcina.

Au trecut trei zile, dar el nu ºi-a mai fãcut apariþia.
Socrate a mers ºi el în pãdure, sã îºi caute ucenicul. În cele din urmã, l-a descoperit în mijlocul unei poiene. Socrate l-a întrebat dacã a descoperit preafrumoasa floare, iar Platon i-a arãtat-o, rãsãrind din pãmânt chiar lângã el. Învãþãtorul l-a întrebat de ce nu adusese floarea la casa sa, iar Platon i-a spus: Dacã fãceam asta, s-ar fi veºtejit curând. Chiar dacã nu o rup, ea va muri, mai devreme sau mai târziu. Aºa cã am stat în preajma ei atunci când a înflorit, iar atunci când se va ofili voi cãuta o alta, la fel de frumoasã. De fapt, acesta este a doua floare pe care am descoperit-o.
Socrate i-a spus: Ei bine, se pare cã ºtii deja adevãrul despre viaþã.

Cu alte cuvinte:

* dragostea nu înseamnã perfecþiune;
* cãsãtoria nu trebuie sã fie o alegere perfectã, ci sã devinã una;
* fericirea este o stare de spirit autocâºtigatã de alegerea fãcutã;
* viaþa este bucuria de a fi împreunã."
total eronat incearca sa ti pentru tn nu i mai virusa si pe altii
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 20:01
Buna seara ... Cine s-o virusat ?
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2013 20:04
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:04:23Buna seara ... Cine s-o virusat ?

Buna seara,Rotty,bine ai venit!!!!! Nimeni nu este virusat,ar vrea unii,dar nu este dupa cum doresc,ci dupa cum hotaraste altcineva,nu domniile lor!!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2013 20:10
Atunci e bine. Ce mai faci fato,ca mi-a fost dor de voi...
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2013 20:13
De la: kudika_15804, la data 2013-03-18 20:10:11
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:04:23Buna seara ... Cine s-o virusat ?

Buna seara,Rotty,bine ai venit!!!!! Nimeni nu este virusat,ar vrea unii,dar nu este dupa cum doresc,ci dupa cum hotaraste altcineva,nu domniile lor!!!!!
nu,,,draga mea,,le virusezi tu gandurile cu tampenii citite de tn pe net
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 20:14
Stai linistit Miezule ca unii sunt gata virusati de mult,iar altii sunt imuni
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2013 20:19
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:19:12Stai linistit Miezule ca unii sunt gata virusati de mult,iar altii sunt imuni

Se vaccineaza zilnic,Rotty,asa isi pastreaza imunitatea pe viata!!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2013 20:23
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:13:29 Atunci e bine. Ce mai faci fato,ca mi-a fost dor de voi...

Sunt foarte bine,Rotty,alaturi de cateva momente petrecute pe forum,pana la ora de retragere la odihna!!Am avut o zi plina astazi,ca orice zi de Luni,dar am depasit-o cu bine!!!!Cred ca esti obosita,nu????
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2013 20:28
http://img526.imageshack.us/img526/3853/tumblrm4xkthauqb1rxwmja.gif

...Referitor la vaccin

Da,sunt obosita ,ca am avut ture lungi la lucru...in fiecare zi Maine am liber
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2013 20:30
Stai linistit Miezule ca unii sunt gata virusati de mult,iar altii sunt imuni

asta e impresia ta pentru ca nu ai cultura de a lungul istoriei oamenii au fosy ,,virusati,,incet incet cu idiotenii care sau prins in subconsyientul lor,,acelasi lucru il face curcubeu acum pentru ca a fost virusata la randul ei,,,dragostea iubirea casatoria viata inseamna cu totul altcva
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 20:36
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:30:17http://img526.imageshack.us/img526/3853/tumblrm4xkthauqb1rxwmja.gif

...Referitor la vaccin

Lesin aici!!!!!!Chiar asa!!! Inseamna ca maine vom fi impreuna la cafeluta de dimineata!!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2013 20:39
De la: kudika_15804, la data 2013-03-18 20:39:17
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:30:17http://img526.imageshack.us/img526/3853/tumblrm4xkthauqb1rxwmja.gif

...Referitor la vaccin

Lesin aici!!!!!!Chiar asa!!! Inseamna ca maine vom fi impreuna la cafeluta de dimineata!!!!!
nu mai lesina ca ti face rau
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 20:42
De la: kudika_15804, la data 2013-03-18 20:39:17

...Referitor la vaccin

Daaaa... Sper sa nu ma mai impiedic s-o vars
Fug sa dau de cina la cutzi ... Apoi plimbarica ...
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2013 20:45
De la: miezuu, la data 2013-03-18 20:36:08Stai linistit Miezule ca unii sunt gata virusati de mult,iar altii sunt imuni

asta e impresia ta pentru ca nu ai cultura de a lungul istoriei oamenii au fosy ,,virusati,,incet incet cu idiotenii care sau prins in subconsyientul lor,,acelasi lucru il face curcubeu acum pentru ca a fost virusata la randul ei,,,dragostea iubirea casatoria viata inseamna cu totul altcva

Bine Miezule,dar sunt prea obosita la ora asta sa filozofez. Seara frumoasa sa ai
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2013 20:46
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:45:19[quote name='

Si eu sper,Rotty,iti urez o noapte odihnitoare,eu,,ma retrag la odihna!!Toate cele bune!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2013 20:54
MUIEZUU TIGANESC e vaccinat zilnic in bot si in kur...acolo ii place sa si-o ia
EXCELENTUL
Postat pe 18 Martie 2013 20:57
noapte buna curcube u
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 20:57
De la: kudika_15804, la data 2013-03-18 20:54:59
De la: Rotty_, la data 2013-03-18 20:45:19[quote name='

Si eu sper,Rotty,iti urez o noapte odihnitoare,eu,,ma retrag la odihna!!Toate cele bune!!!!!!
Ia-l si pe Johnnie Walker...sa ai cu cine sa te intretii in pat
EXCELENTUL
Postat pe 18 Martie 2013 20:59
bravo excrementule,,da spunei lu tactu despre pasiunile astea ale tale,,,noi te stim
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 21:00
SUGE-O MUUUUUUUIEZUUUUUULEEEEEEEEE
EXCELENTUL
Postat pe 18 Martie 2013 21:02
suge ti o singur excrementule si asa esti obisnuit
miezuu
Postat pe 18 Martie 2013 21:04
E meseria ta MUIEZULE,te stim
Doar esti OBISMUIT de toata lumea,fraere tiganesc
EXCELENTUL
Postat pe 18 Martie 2013 21:07
Hello
Ghicicummacheama
Postat pe 18 Martie 2013 21:10
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-03-18 21:10:19Hello
Hello
EXCELENTUL
Postat pe 18 Martie 2013 21:11
Buna dimineata,dragilor!!!! O zi fara suparari si necazuri,numai cu bucurii si impliniri!!!! Spor la treaba sa aveti si voia buna sa va insoteasca pe parcursul intregii zile!!!!

Va rasfoiesc in graba,bandu-mi cafeluta!!! Doamnelor si domnilor,impartiti-va sufletele cu persoana iubita,daruind ,,,veti primi la randul vostru!!!O zi speciala tuturor!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=M88vrwS70BY&feature=share
kudika_15804
Postat pe 19 Martie 2013 07:04
‎''Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnã ºi lacrimi, dorinþã, pasiune ºi, de aceea, puþini au privilegiul de a-i descoperi puterea.
Cine are capacitatea de a se îndrãgosti, poate avea, mereu, încredere în iubire ºi în valoarea omului de care s-a îndrãgostit.''

Octavian Paler

http://www.youtube.com/watch?v=IDaJ7rFg66A&feature=share
kudika_15804
Postat pe 19 Martie 2013 07:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Copii invata jucandu-se! 1 De la: tudosa_doina 17 August 2012 17:37
Pisoi au nevoie de ajutor!! 9 De la: nicoleta1205 16 Iunie 2012 20:38
URGENT ULTIMA ZI DE VOT 1 De la: ingridthebabe 19 Ianuarie 2009 10:16
crestin vs musulman 111 De la: iiiiiiiiio 5 Aprilie 2015 20:45
cine stie mai multe despre scorpioni?? 6 De la: Sabrina_Nede 8 Decembrie 2009 22:12